Miksi Marin on galluphistorian suosituin pääministeri ja Marinin hallitus suosituin hallitus?

Anonyymi

Siksi ettei suurin osa kansasta ja äänestäjistä ole samaa mieltä kuin tämä täällä aloituksia ja aivopieruja suoltava kokkeli/kepuli/persu.

21

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tunnetusti tyhjät tynnyrit kolisee koviten 😆

  • Anonyymi

   Persut toki elävät rinnakkaistodellisuudessa. Mutta ainakin omalta osaltani voin sanoa, että onhan tuossa surkuhupaisia toilailuja hallitustaipaleessa riittänyt.
   Lain valmistelu on ollut ala-arvoista ja sekoilua vastuukysymyksissä on riittänyt. Päätöksiä ei pystytä tekemään siinä tahdissa kuin pitäisi pystyä, mikäli pandemian takia "shit hits the fan", hieman tuuriakin on ollut mukana ja näin ei ole käynyt Suomessa. Talouspolitiikkakin on omaan makuun turhan velkapainotteista.
   Silti voisin gallupissa antaa arvosanaksi "hyvä, mutta"
   Gallupeissa sitä sitä mutta sanaa ei vaan lähdetä avaamaan..

   • Anonyymi

    Lainvalmistelu saman oikeuskanslerin johdolla oli Sipilän porvarihallituskaudella monta kertaluokkaa surkuhupaisempaa ja silloinkin vaalit siirrettiin kokonaiset puoli vuotta ilman pandemiaakin.


   • Anonyymi

    Sipilän tompeli kansan riisto hallitus ei ole enää vallassa .
    Nyt on kansan etua ajatteleva sdp marin in hallitus jokantuo etua s inullekin pienituloinen. Ja nappikauppias.

    Ehkä suur yehtaan johtajatbei niin pal j on enää saa muta ovat josaaneetkin.


  • Anonyymi

   Gallupit tehdään aina jonkun tahon omasta tilauksesta.Onhan nähty ennen vaalejakin miten gallupeilla ohjaillaan äänestäjiä. Ja jos ei onnistu, gallupien tulokset onkin vääriä.
   Aika vähän näkyy kirjoituksissa tosiaan kannattajia, ja kyllähän se ihmisten puheissakin se pettymys esille tulee. Monesti syynä pettymykseen on veronmaksajien kokema vääryys, kun verorahat lahjoitetaan ulkomaille. Toinen pettymyksenä esille tullut syy on holtiton velkarahan otto, ja senkin lahjoittaminen muille kun kantaväestön hyväksi. Kaikenkaikkiaan, monet kokevat että ajetaan muiden, kun kantaväestön etuja. Verotuksessa toki kantaväestökin muistetaan. Nuo on ollut kovasti ihmisillä esillä netissä keskusteluissa, ja ihan työ/ suku/naapuri/ tuttavien puheissa.

   • Anonyymi

    No sitten persujen kunnallisvaalijohto joka on virhemarginaalin sisällä on puhdas vale 🤣


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No sitten persujen kunnallisvaalijohto joka on virhemarginaalin sisällä on puhdas vale 🤣

    Luulempa, että saavat enemmän ääniä mitä gallubit lupailee. Äänisaaliinlisääntyminen selittynee osittain hallituksen kompuroinnilla, ja kansan edun hylkäämisellä.


  • Anonyymi

   Katsotaan sitten kun taas on eduskunta vaalit ,kuka tykää kenestä? Mikä puolue suosituin? Kansa sen lopulta päättää,ei mitkään kalubit

   • Anonyymi

    Persut uskovat galluppeihin vain mikäli ne näyttävät persuille hyviä tuloksia.
    Muistatteko vielä edellisten presidentinvaalien gallupit, jotka eivät kelvanneet perusille, mutta kuinkas Huhtasaaren menestykselle kävikään, aika hyvin gallupit osuivat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut uskovat galluppeihin vain mikäli ne näyttävät persuille hyviä tuloksia.
    Muistatteko vielä edellisten presidentinvaalien gallupit, jotka eivät kelvanneet perusille, mutta kuinkas Huhtasaaren menestykselle kävikään, aika hyvin gallupit osuivat.

    En gallubeista piittaa, vain äänimäärällä, ja rehelliseillä vaaleilla on merkitystä.


  • Anonyymi

   Marin on ylivoimaisesti tyhmin ministeri koskaan.

  • Anonyymi

   Marin on paras pääministeri Suomen historiassa. Kerrankin ihminen menee rahan ohi 👍👍👍👍

   • Anonyymi

    Kyllä Suomen rahat tosiaankin lähtevät kansalta, ulkomaille. Vaikka, niille löytis parempaa käyttöä suomessa.
    Mieti, kuinka hyvin suomessa pärjättäisiin, jos ei tarvis maksa ulkomaiden tukiaisia, katastrofirahoituksia, maahanmuuttokuluja. Suomi olis todellakin hyvinvointivaltio, ja verotusta voitais pienentää, myös yrityksiltä, jolloin yritykset kannattas täällä paremmin, ja palkkais työntekijöitä enemmän.
    Mutta ei, täällä lähettävät rahat mielummin tuntemattomille.
    Milloin ulkomailta alkaa valua rahaa tännepäin, milloin verovaramme saaneet maat maksavat velkansa ja lainansa takaisin?
    Ei tietenkään koskaan. Opetamme hyysäämällä heidät yrityskyvyttömiksi, ja odottavat vain helppoja rahojamme. Yritämme auttaa, mutta samalla tuhoamme heidän oman yritteliäisyytensä, ja passivoituvat. Tuohon pitäisi saada stoppi, kaikki voittaisi ,oppisivat pärjäämään omillaan,säästyisi rahatkin.


  • Anonyymi

   EU:n parhaiten hoidettu koronan ensimmäinen ja toinen aalto ja myös talouden osalta. Kerta voi olla sattumaa, kaksi kertaa ei enää. Oppositioporvareista väärin hoidettu, potilas jäi henkiin ja voi olosuhteisiin nähden hyvin.

   • Anonyymi

    Tauti ei ole kadonnut, ei voitettu. Olipa noloa hurskastella että kotona hoidettiin täällä paremmin, vaikka tauti ei edes ole ohi.
    Ulkomailta kuuluu, Israelissa tilanne sama kuin viime toukokuussa, vaikka silloin ei rokotettu eivätkä maskia pitäneet. Tautimäärät nousevat ilmeisesti syksyllä taas, kuten viimevuonnakin.


  • Anonyymi

   Kellonsa voi tarkistaa ranahneuden aikana. Nyt se on menossa.

  • Anonyymi

   Myös Kim jong un nauttii ilmiömäistä kansansuosiota. Näin on oltava kun ihan virallisesti kerrotaan.

  • Anonyymi

   Todellakin! Samaa ihmettelen, kun näitten ämmien toilailuja seuraan.

  • Anonyymi

   Jokainen Suomalainen tietää että Marin on rikollinen ja kuuluu vankilaan.

  • Anonyymi

   No jos vaihtoehto hallitukselle on vähäjärkiset persut niin eipä ole yllätys Marinin suuri suosio ja onhan Marin suoriutunut pääministerin pestistä kiitettävästi.

  • Anonyymi

   Kaikkien aikojen huonoin hallitus,siirtävät kaikki sotkut seuraaville hallituksille,vappusatasella saivat niukan voiton ja koottiin hallitus häviäjistä

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6761
  Aihe