Tässä nähdään mitä seuraa, kun ei maalaisjärkeä käytetä

Anonyymi

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007953441.html
"Vaarallinen harha­luulo johti Intian korona­katastrofiin – ”Se oli erittäin paha virhe ja olemme maksaneet kalliisti”

Kun korona vielä riehuu maailmalla, eikä koronapandemia ole vielä on, niin uskotaan kaikenmaailman asiantuntijoihin, jotka toitottavat, että korona pandemia on voitettu.
Ei ole siellä kansalaisilla maalaisjärkeä ollenkaan, vaan sukovat sokeasti mitä asiantuntijat sanovat, vaikka tartuntoja on koko ajan, eikä tartunnat ole loppuneet.

Onhan se nähty suomessakin, ettei maalaisjärkeä käytetä, vaan uskotaan asiantuntijoita, niin lähtivät viime kesänä tartunnat kasvuun, kun rajoituksia löysättiin, vaikka korona epidemia vielä riehui maailmalla, niin heti piti avata ulkomaan lentoja, että saatiin korona taas maahan.
Tänä kesänä käy ihan samalla tavalla ja syksyllä on taas tartunnat lähteneet kasvuun, koska rokote ei estä tartuttamasta koronaa, se estää oireet ja oireettomia korona kantajia tulee olemaan paljon, jokainen rokotettu on oireeton koronan kantaja ja tulee sellaiseksi, kun rokotetut alkavat kokoontua suuriksi laumoiksi, niin siellä korona leviää, eikä rokotetut saa mitään oireita.

0

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

    He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
    Maailman menoa
    523
    10961
   2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

    Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    56
    10015
   Aihe