Taas näitä typeriä poliisiuutisia

Anonyymi

KALAJOKI
Henkilöauto suistui tieltä ulos tiellä Valtatie 8:lla Kalajoella, kertoo Oulun poliisilaitos.
Varhain maanantaiaamuna henkilöauto suistui ojaan Valtatiellä 8 Kalajoen Rahjalla.

Henkilöauto oli tulossa Kokkolan suunnasta Kalajoelle. Ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Onnettomuuden syyksi epäillään kuljettajan päihtymystä.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Molemmat osalliset lähtivät jatkotutkimuksiin sairaalaan, mutta he eivät alustavan tiedon mukaan loukkaantuneet vakavasti.

Kommenttia:
Aina se pitää vaan muistaa epäillä selviä asioita. Kas kun oikeuslaitos ei epäile poliisin epäilyksiä. Aivan turha sana, jota ilman uutinen kyllä kelpaisi kenelle tahansa, jopa teijöille itselleen, koska emmehän me tiedä, kenestä milloinkin on kysymys. Eikö poliisilla mika ole sananvapauttaa sen vertaa, että uskaltaisi jättää tuon typerän epäillään kliseen pois ja kertoa vain tekijöistä. Koska tapahtuma on tosi ja selvä kuin pläkki, ei tekijöitäkään tarvitsisi epäillä tehneen moisia tyhmiä tekoja.
Olen täysin varma, ettei poliisi saisi mitään huomautuksia siitä, ettei käyttäisi tuota typerää epäillään mantraa. Todella hassun kuuloist ja ärsyttävää tuollainen uutiskieli.

Tässä samasta jutusta prempi versio ilman epäilyksiä ja ei ole varmasti mikään hirmuinen vääryys ja loukkaus ketään kohtaan.

KALAJOKI
Henkilöauto suistui tieltä ulos tiellä Valtatie 8:lla Kalajoella, kertoo Oulun poliisilaitos.
Varhain maanantaiaamuna henkilöauto suistui ojaan Valtatiellä 8 Kalajoen Rahjalla.

Henkilöauto oli tulossa Kokkolan suunnasta Kalajoelle. Ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Onnettomuuden syynä pidetään kuljettajan päihtymystä.

Kuljettajan todettiin syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Molemmat osalliset lähtivät jatkotutkimuksiin sairaalaan, mutta he eivät alustavan tiedon mukaan loukkaantuneet vakavasti.
Lisäkommenttia: Todella hienotunteisesti näitä rikollisten törttöilyjä kuvataan ja se on väärin. Tänäkin vappuna törttöilijöitä oli pilvin pimein poliisiuutisten mukaan ja kun sitten noin lempeästi pitää heistä kirjoittaa, niin senhän arvaa, mihin se johtaa: Ei mihinkään tapojen parantumiseen vaan entistä pahempiin törttöilyihin johtuen lepsuakin lepsummasta lainsäädännöstämme. Suomi lepsuilee monessa muussakin asiassa, kuten makselee mielettömiä summia maailman parantamiseen, vaikka niiden merkitys on samaa kuin hyttysen paska itämeressä

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eiköhän jo tämä riitä tästä aiheesta.

  • Anonyymi

   Eri aihe uutinen sentään 😁

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10953
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10004
  Aihe