Naispääministeri eivät ole menestyneet, Jäätteenmäki, Kiviniemi, Marin.

Anonyymi

Anneli PM 69 päivää. Mari 1v. Marin pisimpään toistaiseksi 2v. Saarikon paskan lässytys, säälittävä uhkailu erosta onkin aiheuttanut kepulle todellisen syöksyn, äänestäjien paon. Mariinilla ei ollut munaa viheltää peliä poikki. NaisPM, t ovat osoittaneet, että Suomessa ei voi menestyä nainen poliitiikassa. Halosen tilaama vesiväri töherrys pressojen öljyväri näköiskuvien seassa kertoo kaiken. Naiset menestyy, Eva ja ainut mitali Brasilian olympialaisista, naisnyrkkeily, Petra painii. Menkkarit, menopaussit rajaa toimintakykyä, tuotanto ei ole tasalaatuista.

6

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   RKP on kaikkien kaveri, tuuliviiri, uskollinen rakkikoira, räksyttä kun isäntä komentaa, ei räksyttä, jne. Bajamaja toimii, siirtelee isosten toimesta jopa vaalitkin. Seuraavan hallituksen varma jäsen Ruotsinkielinen, ruskeakielinen.

  • Anonyymi

   Aivovajeisuus oudosti vaivaa naisia vain Suomessa.
   Jo Tanskassa on täysjärkinen demarinainen pääministerinä.

  • Anonyymi

   Suomessa tietysti on noita katkeria kyvyttömiä tasapaksuja persuakkoja, mutta hei, ei niistä tule ministereitä, ole huoletta.

   • Anonyymi

    Aivan sama kunhan ei Keskustan naisia ole hallituksessa. Apupuolue nyky hallituksessa on ero herkkä. Erottaisiin, avioea suunnittelevat, mutta kun on lapset, sanoi hyvin tummakaunotar Tv1 aamussa, kepu erottaisiin mutta kun ollaan kusessa, emme voi edes erota, siis erota.


  • Anonyymi

   Anneli J. oli v. 2003 SDP:n härskin selkäänpuukotuksen uhri. Sitä hallitusta ei ollut tarkoitustakaan pitää pystyssä kuin hetken; kosto Lipposen Irakgaten paljastumisesta odotti valmiina.
   "Nahkurin orsilla tavataan", uhosi Paavo pahaenteisesti ennen vaaleja, ja kävi niin........

  • Anonyymi

   Saarikko ei ole iltapäivälehtiin syöttämissään kummisedän jutuissansa antanut yleisöpalautteen mahdollisuutta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4809
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4259
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2858
  Aihe