Koska saatana saapui Kristuksen seurakuntaan

Se saapui jo paavin kirkkoon, kun paavista tuli antikristus silloin tuli kokonaan väärä oppi Kristinuskoon. Piti ottaa pedonmerkki ja kumartaa paavia. Sitten Jumala lähetti Martti Lutherin tekemään uskonpuhdistusta, mikä jäi viimeiseksi uskonpuhdistukseksi ja Calvin ja Zingli tulivat heti murentamaan sitä. Myöhemmin tuli saatana uudestaan tuli Amerikkaan ja teki mormonit muka julisti olemattomalle Smithille väärää Kristinuskon vastaista oppia. Kolmiyhteinen Jumala kielletään ja paljon muita eksytyksiä myös. Lapsilta kielletään pelastus Jeesuksessa. Oikeat papit poistettiin. Myöhemmin tuli Jehovan todistajat mikä kieltää Jeesuksen Jumaluuden ja asettaa Jeesuksen luodun enkelin paikalle saatanan tasolle. Sitten tuli adventistit ja helluntalaiset ja muut. Nyt on saatana saapunut Suomen Luterilaiseen kirkkoon. On tullut saatanan piispat ja papit. On Raamatun vastainen naispappeus ja homoja vihitään kirkossa saatanan piispa teemu laajasalon toimesta. Tuolle piispalle ei voi edes kirjoittaa, koska sähköpostissa on esto. Miksi? Miksi on sähköposti mikä on estetty? Kirkossa ei saa edes arvostella kirkkoa. Kirkko on kokonaan saatanan voimissa.

Onneksi on Luther - Säätiö ja tunnustukselliset Luterilaiset seurakunnat.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Luther oli saatanallinen mm. opettaessaan, että kehitysvammaiset saa tappaa, koska he ovat perkeleen tekemiä ja että juutalaiset tulisi sulkea gettoihin.

   • Minä jo sanoin että pysy tyhmä apina pois minun aloituksistani, kun et osaa edes lukea etkä ymmärrä sitä pysy pois. Älä levittele vääriä tietoa.

    Kohta veri lirisee.


  • Saatanalla ei ole mitään valtaa kirkoissa, kun ihmiset elävät vanhurskasta elämää. Valta lisääntyy aina, kun ihmiset poikkeavat siitä.

   Meidän kirkolla on oikea oppi ja johto elää vanhurskaasti. Ei mitään hätää.

   Paavin kirkko tietysti yrittää soluttautua joka kirkkoon ja painostaa niitä sisältä ja ulkoa.

   Rikkaus ja yltäkylläisyys on aina myös vaarana ja lakihenkisyys ja muotouskovaisuus. Mutta kyllä Jeesus itse aina puhdistaa omansa herätyksillä ja kurituksilla ja tavallisella opiskelulla.

   Meidän kirkon haukkuminen on joko erhe tai Saatanasta. Saahan sitä erehtyä, mutta Kristuksen Kirkon etenemiselle ei maailma eikä Saatana eikä veljelliset kilpailijat voi mitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   449
   8702
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   7155
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   53
   4752
  Aihe