Isojen yritysten omistajat ja johtajat ovat ylimielisiä paskoja

Anonyymi

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ay-liikkeen johtajat ovat ylimielisiä paskoja.
   Pelkäävät menettävänsä jakkaransa kun paikallinen sopinen ottaa sijaa. Maalailevat uhkakuvia kuinka huonosti duunarin käy jos ay-liikkeen johdon hillotolppia aletaan katkoa. Suomalainen duunari osaa työnsä ja pystyy ajamaan asioitaan ilman että joku politrukki seisoo selän takana ja anastaa provikat työn hedelmistä. Muutama 100tuhatta vuodessa on ihan kohtuullinen korvaus siitä, että istutaan pari viikkoa kahvittelemassa parin-kolmen vuoden välein.

  • Anonyymi

   Häkämies järjesti valtionohjausministerinä Fortumin hallitukseen v. 2011 saksalaisen diplomi-insinööri Binzelin, joka oli työskennellyt vuosikymmeniä saksalaiselle E:Onille ja oli hankkinut sen osakkeita sadoilla miljoonilla.

   Binzel oli tärkeä asiantuntijaääni Häkämiehelle tehdä taas kerran rahaa korruptiolla, kun juuri Binzelin avulla E:on sekä Binzel itse pääsivät eroon nopeasti ongelmajäätteeksi muodostuvasta Uniperista, mikä oli eriytetty E:Onista omaksi hävitettäväksi jätekasaksi, minkä Fortun osti. Jätekasan pääenergiamuoto on fossiiliset polttiaineet, joista on pakko luopua nopeasti. Toinen päätuotanto on vesivoima Ruotsissa ja Saksassa, joista voimaloista myös on valtavat paineet päästä eroon.

   Kysmys ei kuulu, tekikö Häkämies rahaa järjestäessään E:onin myyrän Fortumin hallitukseen ja Uniper-kaupat, vaan, että paljonko hän tällä kertaa nettosi? Saiko vielä enemmän kuin junaillessaan Kataisen kanssa Caruna-kaupat, joissa Fortumin sähköverkko myytiin valheiden avulla maailman verohuijreille? ...Suurella todennäköisyydellä.

  • Anonyymi

   Aivopieruilija haluaa siis viedä sadoilta suomalaisilta työpaikat. Pienen pään ongelma on, ettei sinne mahdu muuta kuin oma kauna.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6761
  Aihe