Keskustan kansanedustaja yrittää avata punavihreää nauhaa

Joka jäi poliittisesti lkiinni valtakunnansyyttäjä Toiviaiseen, joka ei suostu sitä avaamaan. Käsittämätöntä, jos oikeus ei tavoita terrorismia tukevia tahoja.
Nyt ei Toiviaisen aikana jossa yhtään Syyriaan matkustanutta ei ole tuomittu terrorismirikoksesta. Suomi on ainoa vierastaistelijailmiön laajemmin koskettama valtio, Suomessa ei ole kahden viime vuoden aikana avattu lainkaan terrorismia koskevia rikostutkintoja. Tutkintojen vähäisyys on luonut jännitteitä Supon ja valtakunnansyyttäjäntoimiston välille.

Kansanedustaja Joonas Könttä (kesk) pitää tilannetta huolestuttavana.
– Suomen turvallisuuspoliittinen tilanne on heikentynyt viime vuosina, sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö on varoittanut liiasta naiviudesta. Sinisilmäisyyteen ei maallamme ole varaa. Lainsäädäntö ei saa olla esteenä terrorismin torjunnassa.

– Käsittämätöntä, jos joko viranomaisten välisestä heikosta yhteistyöstä tai vanhentuneesta lainsäädännöstä - tai pahimmassa tapauksessa molemmista johtuen - oikeus ei tavoita terrorismia tukevia tahoja. Terroristiseen toimintaan osallistuvien on kohdattava rikosoikeudellinen vastuu

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mukaan Supon välittämät tiedot ovat olleet niin niukkoja, että esitutkintoja ei ole voitu lain mukaan aloittaa. Supo on asiasta eri mieltä: sen välittämät tiedot ovat olleet vähintäänkin riittäviä. Supo on toimittanut KRP:lle tietoja terrorismiasioissa yli 800 kertaa viimeisen neljän vuoden aikana.

Supon päällikön Antti Pelttarin mielestä käytännön kynnys terroristisen tarkoituksen näyttämiseksi on muodostunut Suomessa hyvin korkeaksi.
– Emme ole esitutkinnasta päättävä viranomainen, mutta mielestämme aika monessa tapauksessa olisi ylittynyt esitutkintakynnys, joka on Suomessa varsin matala. Jos esitutkintaa ei avata, jää saamatta tietoa, jonka perusteella voidaan päättää, pitääkö nostaa syyte, Pelttari sanoi

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5e852d8e-23d3-4ddb-a7b5-2d029de1f5df

Toiviaisella on omia kannattajia mm poliisissa -vihreä komissario, jolta tulee puuta heinää.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006204659.html

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toiviainen syyttää Räsästä siitä miten homot ovat k o k e n e e t

   🤔 Räsäsen puheet ja kirjoitukset. Ei siis siitä mitä Räsänen on sanonut tai kirjoittanut.
   Tässä on mielenkiintoinen ennakkotapaus voidaanko ihminen tuomita siitä, miten joku k o k e e tämän sanomiset ja tekemiset eikä sen kukaan mitä on sanottu tai tehty.

   Jokainen tervejärkinen ihminen tajuaa, että jos oikeus ei enää vaadi tosiasioita tuomioiden perusteeksi vaan joidenkin k o k e m u k s e t riittää näytöksi, niin Suomi ei ole enää oikeusvaltio vaan anarkia.
   Tämä olisi jatkumoa sille, että sukupuoliaan ei enää ole biologinen todellisuus vaan henkilön subjektiivinen k o k e m u s.

   Homoagenda on tosiasia. Homoagenda on 1960-luvulla Amerikasta lähtenyt homoliikkeiden yhteinen poliittinen agenda.
   Löydät tästä tietoa netistä ja sen toteutumisen näet ympärilläsi.

   • Anonyymi

    Höpö höpö. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan TEKO, jonka tunnusmerkistö on kuvattu rikoslaissa. Ei siinä ole mistään kokemuksesta kysymys. Kokemukset ovat aina subjektiivisia. Lainvastainen teko ei.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan TEKO, jonka tunnusmerkistö on kuvattu rikoslaissa. Ei siinä ole mistään kokemuksesta kysymys. Kokemukset ovat aina subjektiivisia. Lainvastainen teko ei.

    Islaminuskoiset heittelevät homoja kerrostalon katoilta.
    Mutta sehän ei viherkommunistejä mitenkään haittaa, kun se edistää vallankumousta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Islaminuskoiset heittelevät homoja kerrostalon katoilta.
    Mutta sehän ei viherkommunistejä mitenkään haittaa, kun se edistää vallankumousta.

    Vähän on punavihreät pitäneet älämölöä homojen käsittelystä toisessa isossa uskonnossa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   25
   3352
  Aihe