JERUSALEMIN ARKEOLOGISET LÖYDÖT TODISTAVAT RAAMATUN OLEVAN TOTTA

JERUSALEMIN ARKEOLOGISET LÖYDÖT TODISTAVAT RAAMATUN OLEVAN TOTTA
Jotkut pitävät arkeologiasta, ja jotkut pitävät sitä tylsänä. Israelin maassa havaintojen seuraukset – erityisesti Jerusalemin alueella – ovat kuitenkin tyrmistyttäviä. Ne todistavat pohjimmiltaan Raamatun tarinoiden aitouden. Nämä tarinat eivät ole luomistyöltä tai Abrahamin ajalta. Mutta ne ovat kuningas Daavidin ajalta – 3 000 vuotta sitten.

https://urly.fi/22hJ

Jerusalemin kuninkaiden tarina
Raamatussa on monia tarinoita, jotka ympäröivät Jerusalemin temppelin ostamista ja rakentamista. Juutalaisten ensimmäinen virallinen kuningas oli kuningas Saul. Hänen jälkeensä Daavidista tuli Jerusalemin toinen kuningas. Hän ei rakentanut temppeliä, mutta hän osti koko alueen, josta tulisi 1. Kuningas Daavidin poika Salomo rakensi temppelin ja johti voimakasta valtakuntaa vuosikymmeniä. Mutta hänen lastensa elinaikana valtakunta jakautui kahtia. Oli Juudean kuningaskunta ja Israelin kuningaskunta. Se jatkuu näin vuosisatoja. Lopulta kahden kuningaskunnan jakautuminen johti Israelin kuningaskunnan 10 heimon hajaantumiseen, ja pian sen jälkeen ensimmäinen temppeli tuhottiin. Se oli seissyt yli 400 vuotta.
Hämmästyttävää on, että monet näistä tarinoista tapahtuivat noin 3000 vuotta sitten, noin 1000 e.C e. Nykyään Daavidin kaupungin arkeologit löytävät kolikoita tuolta ajalta, mukulakivityyppisiä katuja tuolta ajalta, suuria rakenteita tuolta ajalta ja nyt palatsia, joka olisi voinut olla kuningas Daavid.
Kyynikolle tämä on vain mielenkiintoista. Mutta todella rehellisen henkilön mukaan tämä on todellakin todiste Raamatun aitoudesta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yksi uskoo yhteen toinen toiseen!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   4318
  Aihe