Nolo paljastus EU:n tukipaketista!

Anonyymi

Pääministeri Sanna Marin on pyytänyt EU:n sekä Euroopan valtioiden johtajilta kotimaiseen Eduskuntakeskusteluun tukilausuntoa siitä, että tuleva elvytyspaketti (NextGenerationEU) on kertaluontoinen ja väliaikainen rahoitusväline. Valitettavasti eurooppalaiset johtajat eivät suostu omalla nimellään antamaan mitään vakuutusta tukipaketin kertaluontoisuudesta, sillä se ei sitä ole. Jo tukipaketin nimi, NextGenerationEU, viittaa EU:n muutokseen ja uudistumiseen.

Asiasta tullaan uutisoimaan tukipaketin ratifioimisen jälkeen ja pääministeri Marin saa myöhemmin selitellä sanomisiaan tukipaketin kertaluontoisuudesta.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämähän on tiedossa, Marin valehtelee.

  • Anonyymi

   Eli tästä tulee ikuinen velkavankeus, Suomen veronmaksajat kustantaa Manolitojen ja Pedrojen leväperäisen elämän, kiitosta vaan Sanna Marin.

  • Anonyymi

   Marinilta maanpetoksellisuuteen verrattavaa toimintaa.

   Joutunee valtakunnanoikeuteen vuoden sisällä.

  • Anonyymi

   Eikä ollut tietoinen mistään painostuksesta, vaikka yle vuoti tiedon julkisuuteen, mutta riihi vei kaiken ajan, eikä tämmöiselle tiedolle ole ollut aikaa.

   • Anonyymi

    Marinin toiminta osoittaa, että hän on kaikkea muuta, kuin demokraatti. En arvostele elvytyspakettia, se on tehty ja suurin osa EU maista on sen hyväksynyt. Tapa, jolla paketti tehtiin ja tuotiin Suomessa julki, on ala arvoinen. Osoittaa Marinin taitamattomuutta, että jälkeen päin lähdetään kyselemään paketin kertaluontoisuudesta.


  • Anonyymi

   Konkurssi-Sanna ei ymmärrä taloudenpidosta hölkäsen pöläystäkään...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   26
   2666
  Aihe