Näin Venäjä kääntyi diktatuuriksi -tutkija kertoo putinismin rappion merkit

Anonyymi

"Venäjän diktatuurimallissa tapahtui suuri muutos, kirjoittaa Mark Galeotti.

Venäjän-tuntija, professori Mark Galeotti pohtii The Moscow Timesin kolumnissaan, mikä sai Venäjän presidentin Vladimir Putinin kääntymään perinteisen diktatuurin kannalle aiemman ”postmodernin autoritarismin” tai ”hybridiautoritarismin” sijaan.

– Tosiaan, minä pidin aina putinismia ”postmodernina autotarismina”, koska pelon ja voiman sijaan se perustui enemmän narratiivin hallintaan. Feikkiparlamentista kolme neljäsosaa on täytetty pikkutekijöillä, jotka on valittu kolme neljäsosaa feikeistä oppositiostapuolueista, joista taas on tehty mahdollisimman vähän houkuttelevia. Tämä tarjosi teatterillisen jäljennöksen demokratiasta. Kuitenkin ruohonjuuritasolla oli tilaa kansalaisyhteiskunnalle, niin kauan kuin se keskittyi paikallisiin tai vain tiettyihin asioihin, ja jopa elävää ja kriittistä mediaa.

Galeotti kirjoittaa, että erikoispoliisi OMON, turvallisuuspalvelu FSB ja valtiollinen tutkintakomitea toki olivat aina valmiita sortamaan ja rankaisemaan. Muutoin maan hallinto luotti siihen, että se voi joko ostaa kansalaiset puolelleen tai vakuuttaa, ettei muita vaihtoehtoja nykyjärjestelmälle ollut, ja jos olikin, ne ovat huonompia kuin nykyinen.

– [Niccolò] Machiavelli tunnetusti sanoi, että jos ruhtinaan tulisi valita, ollako rakastettu vai pelätty, on parempaa olla pelätty. Postmoderni itsevaltias kuitenkin tietää, että rakkaus saattaa olla epävakaata ja pelko tuhoavaa, joten apatia on niitä molempia parempi.

Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin liike julistetaan terroristijärjestöksi, mielenosoituksiin vastataan voimalla, Riiassa toimiva Meduza-uutissivusto määritellään ”ulkomaalaiseksi agentiksi”, tutkiva journalismi ja FSB:n toimia tutkivat lakimiehet tukahdutetaan. Galeotti pohtii, mikä sai Putinin siirtymään jälkimodernista apatiadiktatuurista suoraan sortoon.

– Sitä on ulkopuolisten mahdotonta sanoa. saattaa olla, että hän tuli vakuuttuneeksi salaliittoteorioista, joiden mukaan käynnissä on länsimaiden kumouksellinen gibridnaja vojna [hybridisota], joka ensin syrjäytti Ukrainan [Viktor] Janukovytšin ja piiritti Valko-Venäjän [Aleksandr] Lukašenkon, ja on ottanut nyt hänet kohteekseen.

Galeotti muistuttaa, että Putin ja muut hänen sukupolvensa silovikit eli turvallisuustaustaiset päättäjät ovat KGB:ta vuosina 1967–1982 johtaneen Juri Andropovin kasvatteja. Andropov korosti ”maksimivaikutusta vähäisellä toiminnalla”, esimerkiksi toisinajattelijat pantiin mielisairaalaan tai karkotettiin ja väestöä peloteltiin, verrattuna Josif Stalinin ajan kymmenien miljoonien ihmishengen massaterroriin.

– Se on silti sortoa ja autoritarismia, ja vaikka sillä yritettäisiin välttää Valko-Venäjän kaltainen avoin sota omaa kansaa vastaan, on se silti merkki putinismin poliittisesta rappiosta ja älyllisestä heikkenemisestä, toteaa Galeotti. "

https://www.verkkouutiset.fi/asiantuntija-merkki-putinismin-rappiosta/

70

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos se näyttää Neuvostoliitolta, haisee Neuvostoliitolta,kuulostaa Neuvosotoliitolta ja toimii kuten Neuvostoliitto se on silloin Neuvostoliitto.

      • Anonyymi

        Putinparka yrittää epätoivoisesti uudelleenkasata nuoruutensa suurinta idolia Neuvostopakkoliittoa.
        Yhdessä asiassa hän on tuon suhteen onnistunut. Jälleen lähes 40% budjestista käytetään "turvallisuuteen". Aivan niin kuin juuri ennen Neukkulan konkurssia. Mutta onneksi kaikki nuo varat ei mene hukkaan vaan n 20 % niistä valuu normaaliin rehelliseen korruptioon.


    • Anonyymi

      Näin USA kääntyi koronan kyllästämäksi diktatuuriksi -tutkija kertoi sionismin rappion merkit.

      • Vanha neuvostoliittolainen korukieli on jo palannut.

        Me suomalaisetkin olemme revisionistis-sionistis-fasistis-kolonialistisperusteisia russofobeja! :D-


      • Anonyymi

        Kolme ja puoli tuntia meni, että ensimmäinen päivystävä russo paikalla.


    • Anonyymi

      Galjotilla on näitä teorioita että Putin on täyttänyt parlamentin jollain pienpuolueilla ja Putinin puolue ainoana isona puolueena kerää äänet. Siinä on vain se ongelma että äänestäjät päättää ketä äänestää ja vielä Putin on Venäjän suosituin poliitikko tällä hetkellä että hänen puolueellaankin on kannatusta enempi kuin muilla puolueilla ihan omasta ansiostaan. Valtasuhteet saattaa muuttua ajan myöten ja puolueiden erot kaventua myös kannatuksessa joten joku muu jossain vaiheessa tulee Putinin korvaamaan myös presidenttinä. Suomessa kaikki puolueet on pienpuolueita eikä kukaan pysty yksin muodostamaan hallitusta kuten ei Venäjälläkään.
      Diktatuurin merkkejä ei Venäjällä ole ja NAVA on vangittu aivan syystä ja hänen järjestönsä lopetus on ollut aiheellista sen jatkuvien kokoontumiskieltorikkomusten takia koronaaikaan ja muuten mutta myös järjestön ulkoparlamentaarisen poliittisen toiminnan takia. Järjestöjä kielletään myös lännessä ja mielenosoituksia kielletään ja torjutaan voima keinoilla eli mitenhän Galjotti selittää lännen olevan demokratia mutta Venäjän diktatuuri

      • Anonyymi

        Kuten aloituksessa sanottu, Venäjän parlamentti on teatteri. Venäjä julistaa väärinajattelijat nykyisen lain voimalla ulkomaisiksi agenteiksi, ja historiaakaan ei saa uuden lain mukaan ajatella muuta kuin myönteisesti Venäjästä, eh


      • Anonyymi

        Hyväksyt siis Venäjällä vallitsevan käytännön mikä alkoi 90 luvulla. Ennen valtion omistamat yritykset annettiin yleiseen jakoon. Putinin sanoin: Ottakaa nyt ja jakaa keskenämme, niin paljon kuin vain kerkeätte..

        Nyt yritykset ovat hallintoelimen virkamiesten käsissä oikeasti, mutta leikisti niiden puolisoilla, tyttärillä, pojilla, anopeilla, apeilla, serkuilla ym.kummin kaimoilla.
        Tosi suuret yritykset oligargeilla, jotka saavat kaikki federaation suuret projektit sulle- mulle- periaatteella.
        Putin vetää tästä välistä, joten hän on varmasti maailman rikkain mies, vaikkakin paperilla omistaa vain sen vanhan auton rämän ja ruosteisen petäkärryn ja tulotkin ovat pienemmät kuin Peskovilla.
        Jotta tätä voidaan hallita, on tehty tuo kommariaikaa peilaavat valvontajärjestelmä.

        Nava ja muu oppositio on isketty kanveesiin juuri tämän suuren puhalluksen paljastuttua tavalliselle kansalle. Vanha kansa ei uskalla tehdä muuta kuin valittaa, mutta nuori väki ei tule nielemään tätä väärinkäytöstä. Pelko on jo istutettu väestöön, mutta eniten siellä pelkää hallinto ja Putinin on henkilökohtaisesti loukkaantunut niin verisesti paljastumista, ettei keksi muuta kuin pirullisen koston, jonka hän oppi jo pienenä Pietarin katutappeluissa.

        Siellä ei taida olla viisautta sen vertaa, että tiedostaisivat, että miehen vaihtaminen johtoon on ainoa tie kansainvälisen luottamuksen takaisin saamiseen.
        Mitä hyödyttää Navalnyin kurittaminen vankilassa, kun korjausliike Kremlissä on ainoa oikea tie.


    • Anonyymi

      Verkkosiionin päivän pläjäys että Venäjä on sitä ja tätä ja länsi on mätä

    • Anonyymi

      Putin tullaan näkemään historian kirjoituksissa diktaattorina, joka tuhosi Venäjän orastavan demokratian, ja sananvapauden.
      Tullaan myös paljastamaan hallinnon murhat, ja yritykset aikanaan, jolloin presidenttiä verrataan synkkiin 30-luvun vainoihin, ja samaistetaan entisaikojen diktaatorit nykyiseen.

      • Anonyymi

        Aloittaja on täysin oikeassa naapurimaan asioista! Nuo Putin-trollit työnsivät päänsä pensaaseen Putlerin tultua valtaan. Mitkä ne ovatkaan tietolähteet noin laajaan??? "asiantuntemukseen" naapurin sodankäynneistä?

        Lukekaahan vaikkapa seuraavat kirjat, niin saatatte herätä ruususen unestanne!

        Putinin Venäjä: Anna Politkovskaja
        Talvi lähestyy: Kasparov, Garri
        Mafiavaltio: Harding, Luke
        Putinin sodat: Herpen, Marcel H. van
        Putinismi ja Venäjän rappio: Nemtsov, Boris
        Voima ja valta: Galeotti, Mark
        Venäläinen ruletti: Isikoff, Michael
        Red notice: Browder, Bill
        Tappolista: Blake, Heidi


        21.04.2021 03:25

        Huomaan, että kehoittaessani trolleja lukemaan kirjallisuutta, on tullut täydellinen hiljaisuus! Hehän eivät kykenekään omaksumaan muuta kuin "heille LUETTUJA satuja". Yli sivun mittainen teksti on liian pitkä itse luettavaksi! Sivistymättömin luokka uskoo voimaan!
        Trollien aivopieruja lukiessa vastuu on lukijalla!!!


      • Anonyymi

        1930luvulla NLssa oli jo diktaattori Stalin mutta nyky Venäjää ei voi verratakaan Stalinin aikaiseen NLoon eikä Putin pysty mitään demokratiaa tuhoamaan ja sanavapaus on samaa luokkaa kuin länsimaissakin ja Navakin saa esittää älyttömiä väiteitään netissä milloin haluaa mutta venäläiset on huomanneet että Nava ja sen säätiö valehtelee päntiönään ja oikeus lakkautti koko valesäätiön. Venäjällä murhataan ihmisiä ihan kiitettävästi että Putinin tai Venäjän valtion ei ole siihen tarvinnut osallistua ja esim. Bill Browderia tutkitaan Venäjällä kavalluksista ja asianajajansa Magnitskyn tapattamisesta vankilassa lahjomalla vartijat. Monennlaisia murhalistoja on esitetty mutta syylliset on Venäjältä paenneet länsimaihin kuten Browder, Hodorkovski ja myös Nemtsovin murhaaja asuu lännessä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1930luvulla NLssa oli jo diktaattori Stalin mutta nyky Venäjää ei voi verratakaan Stalinin aikaiseen NLoon eikä Putin pysty mitään demokratiaa tuhoamaan ja sanavapaus on samaa luokkaa kuin länsimaissakin ja Navakin saa esittää älyttömiä väiteitään netissä milloin haluaa mutta venäläiset on huomanneet että Nava ja sen säätiö valehtelee päntiönään ja oikeus lakkautti koko valesäätiön. Venäjällä murhataan ihmisiä ihan kiitettävästi että Putinin tai Venäjän valtion ei ole siihen tarvinnut osallistua ja esim. Bill Browderia tutkitaan Venäjällä kavalluksista ja asianajajansa Magnitskyn tapattamisesta vankilassa lahjomalla vartijat. Monennlaisia murhalistoja on esitetty mutta syylliset on Venäjältä paenneet länsimaihin kuten Browder, Hodorkovski ja myös Nemtsovin murhaaja asuu lännessä

        Jos lie sananvapaus samanlainen Venäjällä kuin länsimaissa, mutta ero tulee siinä että vapaus länsimaissa säilyy vielä sanan jälkeenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1930luvulla NLssa oli jo diktaattori Stalin mutta nyky Venäjää ei voi verratakaan Stalinin aikaiseen NLoon eikä Putin pysty mitään demokratiaa tuhoamaan ja sanavapaus on samaa luokkaa kuin länsimaissakin ja Navakin saa esittää älyttömiä väiteitään netissä milloin haluaa mutta venäläiset on huomanneet että Nava ja sen säätiö valehtelee päntiönään ja oikeus lakkautti koko valesäätiön. Venäjällä murhataan ihmisiä ihan kiitettävästi että Putinin tai Venäjän valtion ei ole siihen tarvinnut osallistua ja esim. Bill Browderia tutkitaan Venäjällä kavalluksista ja asianajajansa Magnitskyn tapattamisesta vankilassa lahjomalla vartijat. Monennlaisia murhalistoja on esitetty mutta syylliset on Venäjältä paenneet länsimaihin kuten Browder, Hodorkovski ja myös Nemtsovin murhaaja asuu lännessä

        ” sanavapaus on samaa luokkaa kuin länsimaissakin”

        Ei länsimaissa mikään laki estä vankeuden uhalla esittämästä ”vääriä tulkintoja” historiasta ta sodasta!

        ” ja Navakin saa esittää älyttömiä väiteitään netissä milloin haluaa”

        Saako? Vaikka on henkihievärissä vankilassa?

        ”mutta venäläiset on huomanneet että Nava ja sen säätiö valehtelee päntiönään ja oikeus lakkautti koko valesäätiön. ”

        Ei venäläiset vaan viranomaiset ja he myös tulkitsevat mikä tieto on ”valetta”!


      • Anonyymi

        Venäjä Gorbatsovin kaaduttua oli kaaoksessa, äänekkäin, eli Jeltsin nostettiin panssarivaunun päältä valtaan. Sekasorto hallinnossa jatkui, muta ei keksitty kuin nostaa entinen vakooja ja KGB mies järjestystä pitämään. Noudukkaalla meni hattuun ja hyvävelikerho perustettiin salaisenpoliisin oppien mukaan.

        Kansanpalvelijaksi ei koskaan olisi pitänyt valita tällaisen taustan omaavaa, joka jo opintojensa mukaan epäili kaikkia rikolliseksi ja oli ominut jo nuoruudessaan vahvimman voiman ja viekkauden kilpailijoittensa nujertamiseksi.

        Noin suuren ja eriarvoiseen kansa pään tulee olla humanisti, jotta suuren maan rikkaudet jaetaan tasapuolisesti kansalaisille. Nyt maan vauraus on mennyt harvojen käsiin ja kansa saa kärvistellä epävakaudessa ja pelossa häikäilettömän putinismin kynsissä.


    • Anonyymi

      Verkkouutisia lainamalla palstan valehtelijat saavat hyvän taustatuen.

      Valtamedia...lue valemedia kääntää asiat päälaelleen ja jotkut vielä uskovat sitä.
      Meille valehdellaan kaikki poliittiset jutut ja samaa agendaa käytetään korona 'uutisoinnissa'.

      Kaikkein tärkeintä on mollata näissä jutuissa Venäjää ja Putinin hallintoa, mustamaalata sitä, joka näkyy myös palstalla.
      Tosiasiassa nykyvenäjä on vapaampi maa kuin Brysselin komennossa oleva Suomen hallitus.

      • Anonyymi

        Asutko Unarissa???


      • Anonyymi

        Kun minä joskus 60 luvulla tarjosin kommunistityötövereilleni Arvo Tuomisen kirjoja luettavaksi Stalinin vainoista, ei ne niitä lukeneet. että Tuominen on lännen ostama mies ja valehtelee mitä sattuu, täyttä paskaa. Samoja piirteitä näyttäisi olevan nyt Venäjän trolleilla.


      • "Tosiasiassa nykyvenäjä on vapaampi maa kuin Brysselin komennossa oleva Suomen hallitus."

        Järjetöntä valehtelua. Suomi on yksi maailman vapaimmista maista, Venäjä puolestaan on diktatuuri, jossa ei ole sananvapautta, aitoja poliittisia puolueita, lehdistönvapautta, rehellisiä vaaleja, rehellistä oikeuslaitosta, aitoa parlamenttia, rauhallisia mielenosoittajia hakataan ja vangitaan tekaistuin syin, historian tutkimus ei ole rehellistä, vaan menneet tapahtumat vääristellään ja noita väärennettyjä tietoja opetetaan kouluissa, valtion media syöttää sotakiimaista fasistista propagandaa 24/7 jne.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Tosiasiassa nykyvenäjä on vapaampi maa kuin Brysselin komennossa oleva Suomen hallitus."

        Järjetöntä valehtelua. Suomi on yksi maailman vapaimmista maista, Venäjä puolestaan on diktatuuri, jossa ei ole sananvapautta, aitoja poliittisia puolueita, lehdistönvapautta, rehellisiä vaaleja, rehellistä oikeuslaitosta, aitoa parlamenttia, rauhallisia mielenosoittajia hakataan ja vangitaan tekaistuin syin, historian tutkimus ei ole rehellistä, vaan menneet tapahtumat vääristellään ja noita väärennettyjä tietoja opetetaan kouluissa, valtion media syöttää sotakiimaista fasistista propagandaa 24/7 jne.

        Molok kyllä syöttää sotakiimaista fasistista propagandaa 24/7 siinä olemme kyllä samaa mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Molok kyllä syöttää sotakiimaista fasistista propagandaa 24/7 siinä olemme kyllä samaa mieltä.

        Emme ole! Hän kirjoittaa erittäin asiallissti ja perustelee väitteensä ylisanoja välttäen!

        Jo ilmaisusi ” sotakiimaista fasistista propagandaa 24/7” kertoo heti kaikille, kumpi teistä on kiihkoileva pölvästi!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Molok kyllä syöttää sotakiimaista fasistista propagandaa 24/7 siinä olemme kyllä samaa mieltä.

        Minä puolustan rauhaa ja totuutta ja vastustan fasismia, kuten kaikki kirjoituksiani lukeneet oikeasti tietävät. Miksi yrität valehdella kannastani?


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Tosiasiassa nykyvenäjä on vapaampi maa kuin Brysselin komennossa oleva Suomen hallitus."

        Järjetöntä valehtelua. Suomi on yksi maailman vapaimmista maista, Venäjä puolestaan on diktatuuri, jossa ei ole sananvapautta, aitoja poliittisia puolueita, lehdistönvapautta, rehellisiä vaaleja, rehellistä oikeuslaitosta, aitoa parlamenttia, rauhallisia mielenosoittajia hakataan ja vangitaan tekaistuin syin, historian tutkimus ei ole rehellistä, vaan menneet tapahtumat vääristellään ja noita väärennettyjä tietoja opetetaan kouluissa, valtion media syöttää sotakiimaista fasistista propagandaa 24/7 jne.

        Jenkeissä lasketaan uudestaan ääniä.
        Ja tarkkaan, jokainen lippu kuvataan, vesileima skannataan, paino mitataan ja koko juttu videokuvataan monella kameralla.
        Demokraatit eivät tykkää. Miksi jos kerran heillä ei ole mitään piilloteltavaa.
        https://youtu.be/j1veohWJA_8


      • Anonyymi

        ” Tosiasiassa nykyvenäjä on vapaampi maa kuin Brysselin komennossa oleva Suomen hallitus.”

        Epäuskottava ja naurettava väite! Väärän asian tutkija sai tekaistun 13 v. Pedofiliasyytteen! Venäjällä on kaikki mediat Puten taskussa jans vallan kolmijako puuttuu! Kenet hyvänsä voidaan halutessa tuomita mielivaltaisesti kun niin halutaan! Ja jos näin käy niin ainakaan lehdistö ei asiaan puutu!

        Reality check Tiltuselle!


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Minä puolustan rauhaa ja totuutta ja vastustan fasismia, kuten kaikki kirjoituksiani lukeneet oikeasti tietävät. Miksi yrität valehdella kannastani?

        moloch_horridus, kaikki sympatiani Sinun puolellasi! Kuten kaikki järkevät lukijat tajuavat, tuo "hipsuissa" oleva lause oli pohjana Sinun kommentillesi, ei Sinun omasi! Mutta Putlerin trolliarmeijahan on aivan pihalla kaikesta todellisuudesta! Kaikesta näkee, että heillä on suuria vaikeuksia pelkästään tuottaa ymmärrettävää tekstiä. Samanlaista oppimatonta katujengiä, kuin on heidän idolit, nuo KGB:n kasvattamat ammattitappajat! Täysin turhaa yrittää noihin kalloihin saada iskostetuksi järkeä! Niitä neuvostomaan kaalimaanvekaroita kaikki, pioneerileirien kasvatteja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        moloch_horridus, kaikki sympatiani Sinun puolellasi! Kuten kaikki järkevät lukijat tajuavat, tuo "hipsuissa" oleva lause oli pohjana Sinun kommentillesi, ei Sinun omasi! Mutta Putlerin trolliarmeijahan on aivan pihalla kaikesta todellisuudesta! Kaikesta näkee, että heillä on suuria vaikeuksia pelkästään tuottaa ymmärrettävää tekstiä. Samanlaista oppimatonta katujengiä, kuin on heidän idolit, nuo KGB:n kasvattamat ammattitappajat! Täysin turhaa yrittää noihin kalloihin saada iskostetuksi järkeä! Niitä neuvostomaan kaalimaanvekaroita kaikki, pioneerileirien kasvatteja!

        Venäjä on itsenäinen ja vapaa maa, ja Kreml on kansalaistensa tukena.
        Mitä me nähtiin vappuna Suomen Helsingissä?

        Miksi hallituksemme toimii kansalaisiaan vastaan, kopittamalla rauhallisia ihmisiä kadulta, antamalla vahingollista informaatiota koronasta, harjoittamalla politiikkaa, jolla viedään Suomen itsenäisyys?

        YMS.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jenkeissä lasketaan uudestaan ääniä.
        Ja tarkkaan, jokainen lippu kuvataan, vesileima skannataan, paino mitataan ja koko juttu videokuvataan monella kameralla.
        Demokraatit eivät tykkää. Miksi jos kerran heillä ei ole mitään piilloteltavaa.
        https://youtu.be/j1veohWJA_8

        Demokraatit vastustavat tuota laskentaa siksi, ettei sitä tee puolueeton taho, vaan sen tekee yksityinen yritys, jonka johto luulee vaalipetoksen olleen totta ja tarkistajille on annettu kuulakärkikynät, joilla he voivat muuttaa äänestyslipukkeita mieleisikseen.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Tosiasiassa nykyvenäjä on vapaampi maa kuin Brysselin komennossa oleva Suomen hallitus."

        Järjetöntä valehtelua. Suomi on yksi maailman vapaimmista maista, Venäjä puolestaan on diktatuuri, jossa ei ole sananvapautta, aitoja poliittisia puolueita, lehdistönvapautta, rehellisiä vaaleja, rehellistä oikeuslaitosta, aitoa parlamenttia, rauhallisia mielenosoittajia hakataan ja vangitaan tekaistuin syin, historian tutkimus ei ole rehellistä, vaan menneet tapahtumat vääristellään ja noita väärennettyjä tietoja opetetaan kouluissa, valtion media syöttää sotakiimaista fasistista propagandaa 24/7 jne.

        Mitä tapahtui vappuna Helsingissä?
        Rauhallisia kansalaisia niputettiin ja ainoa joka provosoi, oli poliisi ja vieläpä mellakkapoliisi.

        Suomea ei pelasta muu, kuin irtautuminen globalistien EU:sta, josta on jo uhkailtu Suomen hallitusta seurauksilla.
        Seurauksilla, jos uskaltaa irtautua 'elvytyspaketista'....että niin itsenäisiä ollaan ja niputetaan itsenäisyyttä haikailevat rauhalliset ihmiset.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Minä puolustan rauhaa ja totuutta ja vastustan fasismia, kuten kaikki kirjoituksiani lukeneet oikeasti tietävät. Miksi yrität valehdella kannastani?

        Molok on ammattivalehtelija ja sitä on mahdotonta puolustaa, jos haluaa pysyä faktoissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        moloch_horridus, kaikki sympatiani Sinun puolellasi! Kuten kaikki järkevät lukijat tajuavat, tuo "hipsuissa" oleva lause oli pohjana Sinun kommentillesi, ei Sinun omasi! Mutta Putlerin trolliarmeijahan on aivan pihalla kaikesta todellisuudesta! Kaikesta näkee, että heillä on suuria vaikeuksia pelkästään tuottaa ymmärrettävää tekstiä. Samanlaista oppimatonta katujengiä, kuin on heidän idolit, nuo KGB:n kasvattamat ammattitappajat! Täysin turhaa yrittää noihin kalloihin saada iskostetuksi järkeä! Niitä neuvostomaan kaalimaanvekaroita kaikki, pioneerileirien kasvatteja!

        Kiitos. Juu, tiltujen mieliä ei voi totuudella ja järkipuheella muuttaa, joten kirjoitankin lähinnä sivullisille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Molok on ammattivalehtelija ja sitä on mahdotonta puolustaa, jos haluaa pysyä faktoissa.

        Osoitapa sitten perustellen faktoilla minulta edes yksi vale, niin korjaan virheeni.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tapahtui vappuna Helsingissä?
        Rauhallisia kansalaisia niputettiin ja ainoa joka provosoi, oli poliisi ja vieläpä mellakkapoliisi.

        Suomea ei pelasta muu, kuin irtautuminen globalistien EU:sta, josta on jo uhkailtu Suomen hallitusta seurauksilla.
        Seurauksilla, jos uskaltaa irtautua 'elvytyspaketista'....että niin itsenäisiä ollaan ja niputetaan itsenäisyyttä haikailevat rauhalliset ihmiset.

        "Mitä tapahtui vappuna Helsingissä?"

        Poliisi otti kiinni ja sakotti idiootteja, jotka vastustivat koronarajoituksia.

        "Rauhallisia kansalaisia niputettiin ja ainoa joka provosoi, oli poliisi ja vieläpä mellakkapoliisi."

        Provosoijat olivat koronarajoitusten rikkojia.

        "Suomea ei pelasta muu, kuin irtautuminen globalistien EU:sta, josta on jo uhkailtu Suomen hallitusta seurauksilla.
        Seurauksilla, jos uskaltaa irtautua 'elvytyspaketista'....että niin itsenäisiä ollaan ja niputetaan itsenäisyyttä haikailevat rauhalliset ihmiset."

        Eivät he itsenäisyyden puolesta osoittaneet mieltään, vaan venäjän koronasta levittämien propagandavelhiden puolesta. Ja jokaisessa sinun ns. globalistien hallitsemassa demokraattisessa maassa kansalla menee selvästi paremmin kuin noissa sinun ihailemissasi diktatuureissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä on itsenäinen ja vapaa maa, ja Kreml on kansalaistensa tukena.
        Mitä me nähtiin vappuna Suomen Helsingissä?

        Miksi hallituksemme toimii kansalaisiaan vastaan, kopittamalla rauhallisia ihmisiä kadulta, antamalla vahingollista informaatiota koronasta, harjoittamalla politiikkaa, jolla viedään Suomen itsenäisyys?

        YMS.

        Saa täällä ainakin haukkua hallitusta ja muita vallanpitäjien joutumatta keskitysleirille vedelle ja leivälle ja kohta Altain ratatyömaalle pakkotyöhön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        moloch_horridus, kaikki sympatiani Sinun puolellasi! Kuten kaikki järkevät lukijat tajuavat, tuo "hipsuissa" oleva lause oli pohjana Sinun kommentillesi, ei Sinun omasi! Mutta Putlerin trolliarmeijahan on aivan pihalla kaikesta todellisuudesta! Kaikesta näkee, että heillä on suuria vaikeuksia pelkästään tuottaa ymmärrettävää tekstiä. Samanlaista oppimatonta katujengiä, kuin on heidän idolit, nuo KGB:n kasvattamat ammattitappajat! Täysin turhaa yrittää noihin kalloihin saada iskostetuksi järkeä! Niitä neuvostomaan kaalimaanvekaroita kaikki, pioneerileirien kasvatteja!

        Pioneerileirit on siirretty kouluihin ja päiväkoteihin. Jo 4- vuotiaat lapset puetaan maastopukuihin ja annetaan oikean aseen käsittelyopetusta. Rivissä on myös opittava seisomaan hiljaa.


      • Anonyymi

        "Meille valehdellaan kaikki poliittiset jutut" Niinhän teille valehdellaan russo. Ja kaiken lisäksi olette riittävän tyhmiä uskomaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jenkeissä lasketaan uudestaan ääniä.
        Ja tarkkaan, jokainen lippu kuvataan, vesileima skannataan, paino mitataan ja koko juttu videokuvataan monella kameralla.
        Demokraatit eivät tykkää. Miksi jos kerran heillä ei ole mitään piilloteltavaa.
        https://youtu.be/j1veohWJA_8

        Russo.


      • Anonyymi

        ” Tosiasiassa nykyvenäjä on vapaampi maa kuin Brysselin komennossa oleva Suomen hallitus.”

        Ei Suomen hallituksen toimintaa mikään tajoita!

        Venäjältä puuttuu:
        - ns vallan kolmijako eli tuomioistuin , poliisi ja viranomaiset ovat kaikki Putinin hanskassa
        - kaikki mediat ovat Putinin omia
        - duuma päättää minkä Putin käskee

        Joten turha verrata tilannetta Suomeen, jossa oikeuslaitos toimii ja mediat vat vapaita! Eikä perustuslakia enää muuteta johtajan toiveesta!


    • Anonyymi

      Jenkeissä lasketaan uudestaan ääniä.
      Ja tarkkaan, jokainen lippu kuvataan, vesileima skannataan, paino mitataan ja koko juttu videokuvataan monella kameralla.
      Demokraatit eivät tykkää. Miksi jos kerran heillä ei ole mitään piilloteltavaa.
      https://youtu.be/j1veohWJA_8

    • Anonyymi

      Miksei tykkäisi? Mutta mitäån ei löytynyt aikoinaan! Aiotko jatkaa seuraavat neljä vuotta samaa?

    • Anonyymi

      Historian mittavin vaalipetos, jolla nostettiin rikollinen globalistihallinto, näettehän te, ettei jenkeissä ole normaali meno.

      • Anonyymi

        Sinun päässäsi ei ole normaali meno.


    • Anonyymi

      Putin aloitti uransa räjäyttämällä muutaman asuinkerrostalon. Nyt on jo edetty avoimeen diktatuuriin.

    • Anonyymi

      Vastikään on julkaistu Kai Myrbergin kirja: ”Pohjois-Koreassa vain porsaat ovat onnellisia.” Kirjan nimeksi päätyneen kommentin lausui leikillään pohjoiskorealainen eläinlääkäri vieraillessaan sikalassa. Miehestä raportoitiin viranomaisille. Hänet ammuttiin ja perhe vietiin työleirille.

      Lähes yhtä julmaa käsittelyä saavat osakseen Venäjän hallintoa arvostelevat. Kremlin rosvojoukko sallii vain ”hyödyllisten idioottien” liturgiat oman maansa erinomaisuudesta. Putinia henkilökohtaisesti loukanneet joutuvat tappolistalle! Kymmenien toimittajien ja toisinajattelijoiden murhien johtolangat nivoutuvat säteittäisesti hämähäkin seitin lailla kohti keskustaa, jossa omassa kammiossaan asustelee itse Vladimort Kalsarimyrkyttäjä, kammottu alias Sauron!

      Tokihan voi olla niin, että vain idän lehdistöä ja RT-uutisointia seuraamalla tuleekin noille Putin-trolleille vahva käsitys siitä, miten ylivertainen järjestelmä heillä on. Kaikki on siellä maailman parasta, kuin kuuluisa ”punakone” aikoinaan! Moinen lapsenuskoinen ihailu aikuisilta miehiltä on säälittävää!

      Suomessa on erinomainen kirjastojärjestelmä, josta vannoutuneinkin trolli löytää faktatietoa olettamusten sijaan. Jos vain rohkenee! Kirjastoauto tavoittaa kaukaisetkin periferiat, jos isolle kirkolle ei pääse. Ei todellakaan peräk(o)mmarin poikien tarvitse ”alistua” vain lehdistön tarjoamaan ”totuuteen” Navalnyistä tai Putinista.

      Valtiotieteen tohtori ja historioitsija Jukka Tarkka kirjoitti Etelä-Suomen Sanomissa ja Facebook-sivuillaan, miten Navalnyi on saanut henkisen yliotteen Putinista!
      Todennäköisesti tuolla naurunalaiseksi joutuneella ”pikkusurkimuksella” ei ole enää muuta vaihtoehtoa, kuin se, minkä hän parhaiten osaa! Tapattaa Navalnyi vankilassa johonkin tekaistuun sairaskohtaukseen viitaten. Ja sitähän ei Venäjän oikeuslaitos tule koskaan tutkimaan, koska oikeuslaitos on yhtä kuin Putin!!!

      • Anonyymi

        Tarkka Pekka on vanhemmuuttaan alkanut hourimaan jonnin joutavuuksia ottamatta huomioon että Putin järjesti Navan hoitoon Berliiniin ja Navaa ei ole myrkytetty häntä hoitaneiden sairaaloiden esittämien Navasta otettujen veri- ja virtsanäyte testien perusteella Saksassa ja Venäjällä joten NATOmaiden sotilaslaboratorioden myrkkyväitteet voidaan katsoa olevan NATOn hybridisotaa Putinia vastaan. Pekka Tarkkoja ja muita Mobergeja maailmassa riittää toistamaan NATOliturgiaa sen valeita myötäillen ja Navapossu elää nyt turvassa maailman pahuudelta aitauksessaan Putinin väitetyltä pahuudelta ja kuten myös ne jotka kuoli luonnollisen kuoleman mutta väitetään murhatuksi ja murhattujen toimeksi antajat taas asuu ulkomailla että Venäjän oikeus ei voi niille mitään kuten Hodorkovski. Bill Browder ja myös Politskovskajan murhan toimeksiantaja ja Nemtsovin murhaaja jotka tiedetään mutta ei kerrota siksi että jos joskus vaikks palaisi Venäjälle........


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tarkka Pekka on vanhemmuuttaan alkanut hourimaan jonnin joutavuuksia ottamatta huomioon että Putin järjesti Navan hoitoon Berliiniin ja Navaa ei ole myrkytetty häntä hoitaneiden sairaaloiden esittämien Navasta otettujen veri- ja virtsanäyte testien perusteella Saksassa ja Venäjällä joten NATOmaiden sotilaslaboratorioden myrkkyväitteet voidaan katsoa olevan NATOn hybridisotaa Putinia vastaan. Pekka Tarkkoja ja muita Mobergeja maailmassa riittää toistamaan NATOliturgiaa sen valeita myötäillen ja Navapossu elää nyt turvassa maailman pahuudelta aitauksessaan Putinin väitetyltä pahuudelta ja kuten myös ne jotka kuoli luonnollisen kuoleman mutta väitetään murhatuksi ja murhattujen toimeksi antajat taas asuu ulkomailla että Venäjän oikeus ei voi niille mitään kuten Hodorkovski. Bill Browder ja myös Politskovskajan murhan toimeksiantaja ja Nemtsovin murhaaja jotka tiedetään mutta ei kerrota siksi että jos joskus vaikks palaisi Venäjälle........

        Ihmeellistä valehtelua venäläisten murhaajien puolesta. Mikä sinua vaivaa?


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Ihmeellistä valehtelua venäläisten murhaajien puolesta. Mikä sinua vaivaa?

        Kannattaa alkaa nuuhkia kalsareita joka kerta päälle vedettäessä, jos noin puhuu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa alkaa nuuhkia kalsareita joka kerta päälle vedettäessä, jos noin puhuu.

        Tiltuko se siellä uhkailee ihmisiä. Menehän nukkumaan siitä.


    • Anonyymi

      Mitään linkkejä ei tietenkään ole talon räjäytyksistä esittää?

      • Anonyymi

        Noin puolessa seuraavista faktapohjaisista poliittisten toimittajien kirjoista on kaikki linkit ja tapahtumien kulku tyhjentävästi esitettynä!

        Tässä teokset, jotka trollikin voisi yrittää lukea:


        Putinin Venäjä: Anna Politkovskaja
        Talvi lähestyy: Kasparov, Garri
        Mafiavaltio: Harding, Luke
        Putinin sodat: Herpen, Marcel H. van
        Putinismi ja Venäjän rappio: Nemtsov, Boris
        Voima ja valta: Galeotti, Mark
        Venäläinen ruletti: Isikoff, Michael
        Red notice: Browder, Bill
        Tappolista: Blake, Heidi

        Tosin trollin aivokapasiteetilla noiden läpikahlaaminen voi kestää. Mutta hyvä suoritus, jos kykenevät Putinin valtakaudella suoriutumaan tehtävästä! Siis vuoteen 2036 mennessä! LYKKYÄ TYKÖ!


      • Eikö suomalainen Wikipedia näy Venäjällä?

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Venäjän_kerrostalopommit

        "Ainakin osa iskujen tekijöistä saattoi olla FSB:hen kytköksissä olevia rikollisia. Teoriaa näyttäisi tukevan se, että Rjazanissa nähtiin nuorten venäläisten näköisten ihmisten asentavan pommia kellariin. Räjäytys pystyttiin estämään, mutta miliisi ei ehtinyt saada asentajia kiinni. Räjäytyksiä ei enää tämän jälkeen sattunut. Tapausta esitettiin muutaman päivän ajan TV:ssä epäonnistuneena terrori-iskuna, kunnes FSB:n johtaja Nikolai Patrušev sanoi sen olleen harjoitus."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noin puolessa seuraavista faktapohjaisista poliittisten toimittajien kirjoista on kaikki linkit ja tapahtumien kulku tyhjentävästi esitettynä!

        Tässä teokset, jotka trollikin voisi yrittää lukea:


        Putinin Venäjä: Anna Politkovskaja
        Talvi lähestyy: Kasparov, Garri
        Mafiavaltio: Harding, Luke
        Putinin sodat: Herpen, Marcel H. van
        Putinismi ja Venäjän rappio: Nemtsov, Boris
        Voima ja valta: Galeotti, Mark
        Venäläinen ruletti: Isikoff, Michael
        Red notice: Browder, Bill
        Tappolista: Blake, Heidi

        Tosin trollin aivokapasiteetilla noiden läpikahlaaminen voi kestää. Mutta hyvä suoritus, jos kykenevät Putinin valtakaudella suoriutumaan tehtävästä! Siis vuoteen 2036 mennessä! LYKKYÄ TYKÖ!

        Kuka viittii noita Putinfiktioita lukea kun ne ei perustu mihinkään tosiasiohin vaan urbaanilehendoihin joita länsi on tuottanut Putinista. Pitää odotells kunnes Putin kirjoittaa oman elämän kertansa josta sitten selviää kuinka asiat oikeasti meni.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Putinin Venäjä" oli silmiä avaavaa lukea minkälaista oli (on) elää maassa jossa viranomaisvalta sekoittuu mafianvaltaan, ja ihminen ei saa oikeutta vaikka olisi kaikkeen syytön.
      Anna oli liian rohkea nainen luottaessaan hyvään tuuriin, tehdessään Venäjällä tutkimuksiaan. Viimeistään ne murhayritykset olisi pitänyt herättää, että jäljittäjät ovat kintereillä. Jotain Navalnyin tapaista rohkeutta oikean asian puolesta hänessäkin oli.

    • Anonyymi

      Kleptokratia.

    • Anonyymi

      Putinin patriootit
      Otsikossa mainittu dokumentti kuvaa selkeästi Putinin aikakautta! Stalinin mainetta pestään ja hänen rinnalleen yritetään väenväkisin nostaa nykyvenäjän mitättömyys nimeltä putin. Sotasankaruutta palvotaan Pohjois-Korean lailla ja lapsisotilaita koulutetaan samoin kuin ISIS koulutti omia “uskonsotureitaan”. Ja samaan aikaan putin julistaa mielipidevanki Navalnyin organisaatiot äärijärjestöiksi, ISIS-tyyppisiksi “terroristeiksi”. SITÄ ON ITSE, MITÄ TOISESTA SANOO! Jälleen taitaa sattua putinin pilkka omaan nilkkaan!
      Tuolla KGB:n kasvattamalla idiootilla on niin suppea keinovalikoima ison valtion johtamiseen, että puurot on syöty jo ajat sitten. Nyt on vain jäljellä kaikkien loppujen, omaa valtaa uhkaavien vastustajien likvidointi! Sekin on helppoa, kun on vahvistanut itselleen elinikäisen syytesuojan.
      Mitähän Suomen putin-trollit kyseisen dokumentin tiimoilta kommentoivat! Vai uskaltavatko lainkaan katsoa ohjelmaa? Hehän ovat tunnettuja siitä, että “poissa silmistä, poissa mielestä”. Heidän silmissään tuo idän hirviö on asiallinen johtaja!!!
      Sydäntä raastavaa katsoa, kun 16-vuotias tyttö äitinsä painostuksen alla yrittää olla urhea “yhtenäinen venäjä” puolueen vankka tukija ja tulevaisuuden naissoturi! Tytöllä kyyneleet valuvat poskille, kun on alistunut miellyttämään äitiänsä!
      Kaikki putinin tehtailemat lait kiristävät normikansalaisten elämää ja ovatkin valmisteltu vain tuon vainoharhaisen diktaattorin suojelun ja vallassapysymisen varmistamiseksi!
      Suomella on naapurinaan todellinen banaanivaltio. Mutta banaani ei siellä kasva, joten eiköhän lännen olisi syytä lopettaa kaikenlainen kaupankäynti tuon mafiavaltion kanssa! Loppuisi putinin ja kamujen elättäminen Venäjän kansalaisten kustannuksella. Normikansahan ei tähän mennessä ole putinin ajasta saanut mitään hyvää!
      Viimeisimmissä uutisoinneissa kuvaillaan, kuinka tuo ylivertainen “Kim jong Putin” teki jopa yhdeksän maalia lätkäottelussa vastustajan maaliin! Niin kertakaikkisen lapsellista ja läpinäkyvää propagandaa, mutta tuollaistahan ei voi odottaakaan muualla kuin Pohjois-Koreassa ja Venäjällä. Siinä kaksi hiekkalaatikolle jämähtänyttä “sekopäämiestä” kusevat hunajaa lukiessaan uutisia itsestään!

      • Anonyymi

        NATOnazi on päässyt mieliaiheeseensa eli Putin sitä tätä. Putini patriootit oli hyvä ohjelma että nuorille järjestetään touhua ja samalla opetetaan arvostamaan isänmaataan mitä ei EU-Suomessa tietenkään ymmäretä kun isänmaa käsite on vaihtunut EUn palvontaan.
        Putinin kaikki lait ei varmasti lisää kansalaisten valvontaa mutta hyvä on tehdä lännen mediolle sama temppu kuin länsi on tehnyt Venäjän mediollle eli julistaa ne ulkomaannagenteiksi joiden lainaaminen Venäjän lehdistöön pitää ilmoittaa lainatun ulkomaan agenttimedialta. Lännessa on myös kielletty useiden venäläisten medioiden toiminta mitä Venäjä ei taas ole tehnyt lännen medioille. Navan järjestön mahdollinen kieltäminen perustuu sen tekemiin jatkuviin lain rikkomisiin luvattomilla väkivaltaisilla mielenosoituksilla ja koronarajoituksilla. Navan järjestöllä on myös laittomia yhteyksiä lännen tiedusteluun mikä voi olla myös yksi syy järjestön mahdoliseen kieltämiseen. Suomessa on kielletty saman tapainen järjestö Pohjoimaiden vastarintaliike.
        Toimenpiteet on suurvallan johtaja Putinilta aivan oikeita mutta eivät mitenkään varmista Putinin vallan jatkuvuutta ja lisää hänen turvallisuutta eikä Navasta ole vastusta Putinille 1% kannatuksellaan.
        Nazzeen tekee valtavan vaikutuksen YLEn propaganda ohjelmassa melkein nähdyt tytön kyyneleet kun teini pistää hanttiin äitinsä höpötyksille ja varmasti ohjelmassa nähty Spurgu on tehnyt vielä valtavamman vaikutuksen kun se sanoi Putinia siaksi kun votka loppui. YLE on toistanut ohjelmaansa jo viisi vuotta että luulisi sillä olevan jotain uuttakin ohjelmaa mutta kaikki on vanhan kertausta.
        Venäjä tietenkin on banaanivaltio mutta USA näytti vaaleillaan olevan vieläkin banaampi valtio.
        Venäjä on teollisuusvaltio enempi kuin Suomi ja useat muut maat monipuolisella tuotannollaan sekä energiatuotteidensa myynnillään. Suomessa syödään taas puupanaania ja melkein kaikki muu tuodaan ulkomailta. Kaikissa maissa poliitikot elää kansalta kerätyin verovaroin ja Putinin kamuiksi väitetyt elää yritystensä tuotoiilla eli nazzesta se on Venäjällä huonoa mikä Suomessa on hyvä. Normikansa elää Venäjällä hyvää elämää ja epänormaalit taas on vankilassa tai mielisairaalan suljetulla osastolla kuten pitääkin.
        Putin varmasti joukkueiden kovakuntoisin vanhus ja on pystynyt lyömään maaleja joka välissä kun muista ei ole hitaina hänen estäjäksi. Tietysti venäläiset voi tulkita sen myös propagandavoitoksi mutta se ei Putinin suosiota horjuta kun hänellä on ansioita paljon suuremmista asioista.
        Nazze taas argumentoi negatiivisilla asenteella Venäjän asiota jotka siellä on samoin kuin Suomessa sillä erolla että Suomen mediat ei mitenkään tutki länsimedian uutisointien oikeellisuutta.


    • Anonyymi

      Nato Tiltulla vauhti korjaa virheet - KAI - EHKÄ?

      JA

      Hyvä tarina korvaa faktat - eikä sen nyt niin hyväkään tarvitse olla.

    • Anonyymi

      Tuolta "Mark" Kalotilta puuttuu uskottavuus, kuin Benjamin Rotanhajultakin. :)
      Sen jutut ovat täyttä kosheria, tai - Scheißea, niinkuin nykyään kauniisti sanotaan.

      Aktivistin Nato trollauksella ei ole mitään tekemistä reilun pelin kanssa. Siihen liittyvät kiinteästi viha, kateus, ylvästely, piittaamattomuus kaikista säännöistä ja sadistinen mielihyvä väkivallan näkemisestä ja sodan lietsomisesta.

      Nato-analisti ei vain kiellä oman ihailemansa maan tekemiä hirmutöitä, vaan hänellä on myös merkillinen kyky olla kuulematta niistä mitään.

      Mitäs USA:n sisällissodalle...?

    • Anonyymi

      Venäjä hajoaa.

      • Anonyymi

        Venäjä hajoaa kuin Nato Tiltun nuppi.

        Niiiiin hajottaa että...


    • Anonyymi

      "Nato Tiltulla vauhti korjaa virheet - KAI - EHKÄ?

      JA

      Hyvä tarina korvaa faktat - eikä sen nyt niin hyväkään tarvitse olla."

      Mielikuvitus korvaa tylyn realismin. Sen kanssa Nato Tiltukin voi elää - harhaisena.

      • Anonyymi

        Kun ei muuta asiaa ole kuin hikinauhajutut niin jatkakaa kiitos samaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ei muuta asiaa ole kuin hikinauhajutut niin jatkakaa kiitos samaa.

        Klo 04:28 sait siis kakistettua hikinauhan sisäpuolella pyörineet ja pientä mieltäsi askarruttaneet "päivänpolttavat" asiat. :)

        Otappa yhteyttä psykiatrian ammattilaisiin. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Klo 04:28 sait siis kakistettua hikinauhan sisäpuolella pyörineet ja pientä mieltäsi askarruttaneet "päivänpolttavat" asiat. :)

        Otappa yhteyttä psykiatrian ammattilaisiin. :D

        Maailma on 24/7.


    • Anonyymi

      Putinin aiheuttaman sisällissodan jälkeen Venäjä jaetaan pikkuvaltioiksi. Hyvä niin.

      • Anonyymi

        Ennen Suomi jaetaan kuin Venäjä


    • Anonyymi

      Mark Galautti kirveensä kiveen. Taisi unohtaa USA:ssa menossa olevan rotu- ja sisällissodan. :)

    • Anonyymi

      Mark Galeotti: " Mayak Intelligence -konsultoinnin johtaja."

      Eipä lisääntynyt Galeottin luotettavuus tuolla tittelillä. :D

      Eli Mark on tiedustelupalvelun propagandasta vastaava jannu.

      Ilmassa leijuu sellainen Benjamin Rotanhajulle tyypillinen valheen katkera odööri.

    • Anonyymi

      Naapurimaata hallitsee despootti. Natoon!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe