Valheita riittää.

Anonyymi

Meille valehdeltiin, että Sanna kävi neuvottelemassa Suomelle hyvän diilin "elvytyksestä". Kyllä riepoo, että Sanna kävi vain hakemassa käskyt ja sitten ryhdyttiin syöttämään pajunköyttä kansalle. Tämän jälkeen teatteriesitys sai loppuhuipennuksen, kun YLE julkaisi uutisen, kuinka Suomi saisi "ennennäkemättömän maineihaitan" ja "poliittista painostusta", jos kehdattaisiin hylätä "elvytyspaketti". Sanna nähtäisiin eurokraattien keskuudessa takinkääntäjänä ja siihen Sanna ei lähde. Mieluummin valehdellaan kansalle ja tukijoukot lätkii natsikortteja, jos kehdataan kertoa totuus "elvytys"paketista. Tässä on tämän päivän vihervasemmistopopulismin ja -politiikan todellisuus. 2023 vihervasemmisto oppositioon pois pilaamasta yhteiskuntaa.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Marin ja hänen hallituksensa on heikoin, mitä Suomella on ollut. Marinin osaaminen talousasioissa on nolla tasoa. Hokee samoja lauseita kuin opetettu papukaija.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6187
  Aihe