Sankelo: Jos äänestät tyhjää, minä myös

Anonyymi

Äänestin Janne Sankeloa muiden mukana kansanedustajaksi.

Jos Sankelo nyt äänestää tyhjää, kun äänestetään lähetetäänkö Suomesta miljardikaupalla rahaa mm. Italiaan, joka on oikeasti yksi rikkaimpia maita EU-maissa ( Toiseksi suurimmat kultavarannot, puolustusbudjetti on kolmanneksi suurin Saksan ja Ranskan jälkeen jne...). Hulluinta tässä EU-tulonsiirtopaketin kanssa on se, että Italia ja muut valmistelevat jo seuraavia tulonsiirtoja ennenkuin nykyistäkään on saatu läpi ja kansalle valehdellaan, että kyse on ainutkertaisesta tapahtumasta. Ei ole.

Minä äänestän myös tyhjää seuraavissa eduskuntavaaleissa tai takuuvarmasti joku muu kuin tyhjän äänestäjä saa minun ääneni!

Kannattaa siis aika tarkkaan miettiä mitä äänestät. Samaa suosittelen muillekin äänestäjille. Mitä me tyhjän äänestäjiä eduskuntaan valitsisimme!

14

129

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokoomuksen porukasta löytyy selkärankaista porukkaa, jotka uskaltavat olla jotain mieltä ja tulevat äänestämään vastaan.

   Nyt Sankelo valitsee onko lammas vai leijona. Lampaita ei pohjalaisia eduskunnassa puolustamassa tarvita.

  • Anonyymi

   Toivotaan ettei Janne juutu hissiin 😅

   • Anonyymi

    No sepä, on se kyllä sellainen ketku


  • Anonyymi

   Sankelon kommentit ja kolumnit on olleet erittäin kriittisiä tätä tukipakettia kohtaan.

   Nyt vaan ei auta selitellä. Nyt pitää toimia ja näyttää, että kanttia löytyy painaa kielteistä nappia kuten osa porukasta on jo etukäteen ilmoittanut Kokoomuksesta tekevänsä.

  • Anonyymi

   Janne on hyvä ja painaa vaan ei nappia. Siinä meni ministerihaaveet loppuelämäksi ja edessä paluu Vapo Oy:n turpeenmyyjäksi. Loppu aika eduskunnassa vietetään sitten peräkamarin poikana.... suuri osa ns. maan hiljaisista jotka Jannea äänestivät vittuuntuvat kerrasta. Ja ryssänmaalla taputetaan, taas saatiin Suomi sekaisin.

   Tai sitten Janne painaa jaa nappia. Ryhdikäs kannanotto Suomen puolesta Euroopan yhteisessä asiassa. Se olisi Kauhavalla ja Vaasassa moni asia toisin ilman euroa ja eurooppalaisuutta. Äänestäjät hyväksyvät tämän , koska samalla otetaan kantaa Suomen turvallisuuteen ja yhteistyöhön Euroopassa. Muutama voi pitää älämölöä ja tottakai persut, jotka eivät ole Jannea ikinä äänestäneet eivätkä äänestä.

   Näitä pitää Jannen punnita. On hyvä, että Jannella on kriittisiä näkemyksiä tästä asiasta, Suomen etu kuitenkin ratkaisee.

   Tyhjän äänestäminen ei ole vastuullista päättämistä.

   • Anonyymi

    Ryhdikäs kannanotto Suomen puolesta painamalla kyllä-nappia? On tämä punavihreä porukka kyllä erikoista. Suomalaisten veronmaksajien rahat kannetaan Italiaan ja muihin taloutensa kuralle ajaneisiin maihin ja kehtaatte vielä sanoa sitä Suomen eduksi. Onhan se eliitin etu, joka pyrkii EU-virkoihin, mutta ei todellakaan veronmaksajien etu.

    Jos Suomi suostuu maksajaksi tätä ihanuutta tulee riittämään jatkossakin. Italian ongelmat on olleet vuosikymmeniä ja eivät ne tälläkään paketilla poistu. Draghi ja muut jo suunnittelevat uusia tulonsiirtoja.

    Mutta minuun saa ottaa yhteyttä, jos joku tätä pitää oikeasti Suomen etuna. Maksakaa minulle 660000, niin minä maksan takaisin 150-250 tuhatta. Sehän on samalla logiikalla myös sinun etu kuin nyt tulonsiirtopaketti on Suomen etu.

    Eiköhän Sankelon ura ole silloin ohi, jos nyt pettää äänestäjänsä. Me hänet sinne olemme äänestäneetkin eikä pieni puolueen eliitti. Aivan varma on, että Orpo ei ole Sankeloa Kauhavalla äänestänyt!

    Alla oikeaa faktaa mikäli tämä umpihullu EU-tukipaketti oikeasti kiinnostaa.
    https://pelastusrahasto.fi/tietopaketti/


  • Anonyymi

   Kuten edellä mainitsin, muutama persu pitää älämölöä. Ei minulla muuta.

   • Anonyymi

    Kyselyissä Suomen kansan enemmistö on ollut EU-tulonsiirtopakettia vastaan.

    Onko Perussuomalaisilla jo yli 50% kannatusluvut? Huh huh. Eipä olisi uskonut.

    Katso Italian valtionvelan kehitys 1990-luvulta tähän päivään. Ja kysy sitten vaikka niiltä persuilta miten se valtionvelan kehitys pysähtyy tuolla miljardipaketilla, kun Italia ei kuitenkaan edes yritä tehdä tervehdyttäviä muutoksia kulutukseen.

    Mutta mölise toki asian sivusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyselyissä Suomen kansan enemmistö on ollut EU-tulonsiirtopakettia vastaan.

    Onko Perussuomalaisilla jo yli 50% kannatusluvut? Huh huh. Eipä olisi uskonut.

    Katso Italian valtionvelan kehitys 1990-luvulta tähän päivään. Ja kysy sitten vaikka niiltä persuilta miten se valtionvelan kehitys pysähtyy tuolla miljardipaketilla, kun Italia ei kuitenkaan edes yritä tehdä tervehdyttäviä muutoksia kulutukseen.

    Mutta mölise toki asian sivusta.

    Perusteetonta persuuhkailua ja vääristelyä.


  • Anonyymi

   Tyhjää saa pyytämättäkin,Kokoomus.

  • Anonyymi

   Kurvinenko täällä puhisee. Siltä näyttää. Sitä saat mitä olet tilannut.

   Unohdit suomalaiset punavihreän värin sokaisemana.

   Janne tietää ketä häntä kannattaa ja äänestää ei.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   UUSI

   No kuinkas se äänestys meni? Laittakaapa epäilijät nyt sitten reippaat anteeksipyynnöt.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4800
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   97
   4237
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2851
  Aihe