Evoluution mahdottomuus

Evoluution alkuräjähdyksestä. Tarkoitan evoluutiolla sitä väitettä, jonka mukaan myyttisestä alkusolusta olisi kopiointivirheiden avulla kehittynyt appelsiineja, norsuja ja ihmisiä. Ongelma on evoluution kannalta se, jonka Darwinkin jo huomasi tarkkana tutkijana, että kaikki rakenteet eläinkunnassa ilmestyy fossiileina maakerrostumiin evoluution näkökulmasta samassa silmänräpäyksessä. Tämä oli Darwinille järkytys ja hän sanoi: "tämä on ehkä vahvin todiste, joka voisi osoittaa, että hänen teoriansa on väärä".
Katso koko video täältä https://youtu.be/NI2FciLzleA jossa lääkäri Pekka Reinikainen kertoo mitä todisteita on löydetty kun on kaivettu 150 vuotta. Ei ole löydetty yhtään mitään ja mitään todisteita evoluutiolle ei ole. Ei sattuma pysty rakentamaan uusia rakenteita.
Voit lukea lisää luomisesta täältä https://luominen.fi

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Tarkoitan evoluutiolla sitä väitettä, jonka mukaan myyttisestä alkusolusta olisi kopiointivirheiden avulla kehittynyt appelsiineja, norsuja ja ihmisiä."

      Eli et vieläkään tiedä mitä evoluutio on.

      • "Eli et vieläkään tiedä mitä evoluutio on."

        Tiedän kyllä.


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        "Eli et vieläkään tiedä mitä evoluutio on."

        Tiedän kyllä.

        Et tiedä. Sinulla on vain se kuvitelmasi, jonka sinä tuossa yllä esität, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa mitä evoluutio tosiasiassa on.

        Mitäpä jos kävisit koulusi loppuun ennen kuin tulet leveilemään sillä mitä "tiedät"?


    • Anonyymi

      "lääkäri Pekka Reinikainen kertoo mitä todisteita on löydetty kun on kaivettu 150 vuotta. "

      Lääkäri jolla ei näytä olevan hajuakaan mitä evoluutio on. Ja Pekkahan on jäänyt muutenkin kiinni monta kertaa tuosta tietämättömyydestään tai valehtelusta.

      • "Lääkäri jolla ei näytä olevan hajuakaan mitä evoluutio on. Ja Pekkahan on jäänyt muutenkin kiinni monta kertaa tuosta tietämättömyydestään tai valehtelusta."

        Miljoona kertaa parempi tieto kuin mitä on sinulla. Jos luulet olevasi Pekka Reinikaista viisaampi kumoa hänen väitteet kohta kohdalta. Jää kyllä sinulta tekemättä.


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        "Lääkäri jolla ei näytä olevan hajuakaan mitä evoluutio on. Ja Pekkahan on jäänyt muutenkin kiinni monta kertaa tuosta tietämättömyydestään tai valehtelusta."

        Miljoona kertaa parempi tieto kuin mitä on sinulla. Jos luulet olevasi Pekka Reinikaista viisaampi kumoa hänen väitteet kohta kohdalta. Jää kyllä sinulta tekemättä.

        Pekka Reinikainen on eläköitynyt lääketieteen lisensiaatti eli aivan tavallinen yleislääkäri, ei siis edes lääketieteen tohtori. Hänellä ei siis ole minkäänlaista tutkijan koulutusta ja hän johtaa hyväuskoisia harhaan joko tietoisesti tai tietämättään - hän ei luultavasti enää itsekään erota todellista maailmaa järjetömistä fantasioistaan.

        Reinikaisen kaikki väitteet on kumottu niin moneen kertaan niin monessa paikassa, ettei niitä enää tarvitse kumota. Suuri osa niistä on lisäksi ollut kumossa jo syntyessään. Lyhyesti sanoen Reinikainen valehtelee.

        Sinulle ei yhdenkään meistä tarvitse osoittaa yhtään mitään. Tämä palsta ei ole mikään kellon ympäri toimiva tiedepäivystys. Mene väitteittesi tai Reinikaisen väitteiden kanssa mieluummin vaikkapa Helsingin yliopiston biologien, geologien, historioitsijoiden, kosmologien, paleontologien jne. puheille ja vaadi heitä kumoamaan väitteet. Mutta taitaa jäädä kyllä sinulta tekemättä.


      • Tietämättömyys ei ole mitenkään väärin, paitsi jos ei tiedä että ei tiedä, eli luulee tietänsä, eli tässä tapauksessa valehtelee päämäärätietoisesti kunnon kreationistin tapaan.

        Omahyväisistä valehtelioista puheenollen, missä rotti on? Onko opettaja metyloitunut uusiin ulottuvuuksiin?


    • Anonyymi

      Darwin sanoi myös, että jos evoluutioteoria on totta niin pitäisi löytyä hyönteinen jolla on 30cm imukärsä sekä löytyä fossiiliketjuja missä näkyisi muutokset.

      Ne ovat löytyneet.

      Syy rakenteiden äkkinäiselle muotoutumiselle tunnetaan myös. Maailmanhistoriassa ollut useita joukkopuuttoja jolloin elämä pyyhkiytyy pois. Se evoluutio tapahtuu huomattavan voimakkaasti sen jälkeisenä miljoonan vuoden aikana kun eloonjääneet valtaavat vapautuneet ekologiset lokerot.

      Evoluutio on sitten myös todistettu pitäväksi koejärjestelyillä kuin myös DNA-testein, joita ei ollut Darwinin aikana.

      • Mihin evoluutio on pysähtynyt?


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        Mihin evoluutio on pysähtynyt?

        Ei tietenkään mihinkään.


      • Anonyymi
        Arto777 kirjoitti:

        Mihin evoluutio on pysähtynyt?

        Mene kouluun opiskelemaan jotta edes ymmärtäisit asioista joista yrität keskustella.


    • Anonyymi

      "Evoluution alkuräjähdyksestä."

      Mikä ihmeen evoluutio alkuräjähdyksestä? Mitä tuo nyt tarkoittaa?

      "Tarkoitan evoluutiolla sitä väitettä, jonka mukaan myyttisestä alkusolusta olisi kopiointivirheiden avulla kehittynyt appelsiineja, norsuja ja ihmisiä."

      Et näytä ymmärtävän, että evoluutioteoriaa on opiskeltu omasta aikakaudesta taaksepäin, joka on johtanut samaan pisteeseen josta kaikki elämä on lähtöisin. Kyseessä on hyvin laaja tieteellinen kenttä, josta ei ole enää tieteen piireissä ollut mitään epäselvyyttä yli 100 vuoteen.

      "Ongelma on evoluution kannalta se, jonka Darwinkin jo huomasi tarkkana tutkijana, että kaikki rakenteet eläinkunnassa ilmestyy fossiileina maakerrostumiin evoluution näkökulmasta samassa silmänräpäyksessä."

      Tämä ei pidä paikkaansa ollenkaan. Mitäköhän Darwinin sanoja yrität tässä vääristellä? Maakerrostumista löytyy oman aikakautensa eläimistöä aina 3.4 miljardiin vuoteen asti. Niiden rakenteet ovat nimenomaan muuttuneet eri aikakausina, jossa vanhimmissa kerroksissa ovat yksinkertaisemmat organismit ja uudemmissa monimutkaisemmat. Et löydä esimerkiksi kambiakauden kerrostumista jäniksiä.

      "Tämä oli Darwinille järkytys ja hän sanoi: "tämä on ehkä vahvin todiste, joka voisi osoittaa, että hänen teoriansa on väärä"."

      Ai, puhut Darwinin dilemmasta? Olet kyllä nolo vääristelijä.
      Darwin sanoi: "Kysymys miksi emme ole löytäneet rikkaita fossiili esiintymiä, jotka kuuluvat ennen kambrikautta, en voi antaa tyydyttävää vastausta."

      Tosiaan, olemme sen jälkeen löytäneet vanhempia fossiileita, ja saaneet lisätietoa, miksi tuona kambriakauden lajiräjähdysaikakautena eläimistö kehittyi "nopeasti". Tämä sinun ns. silmänräpäys oli noin 12 miljoonan vuoden ajanjakso, jota seurasi kambriakautinen lajien kehitys seuraavat 50 miljoonaa vuotta ja silloinkaan ei ollut vielä mainittavasti maaeläimiä eikä kasveja maalla. Se on todella kiusallinen fakta tälläisille aloituksille.
      Maapallon ikään nähden tuommoinen 12 miljoonaa vuotta on lyhyt aika, mutta sitähän sinä et ymmärrä noilla levottomilla 6000 vuoden maa jutuilla.

      Sinun tieto tästä aiheesta on myötähäpeää herättävä. Jos tuntisit aihetta paremmin, niin sinun ei tarvitsisi kirjoittaa näin kryptisesti ihan lähtökohtaisesti. Ja taas sinulta tulee tämmöinen aivopieru aloitus, jossa luulet ettei tiede tiedä mitään asiasta, evoluutio häviää luonnosta ja että juuri sinun Jumala arvaus muuttuisi jotenkin todeksi sillä. Koita nyt saada edes perustermit kuntoon!

      Oikein lääkäri taas kaataa yksin tiedemaailman. Älä nyt ole naurettava. Tiede jatkaa menojaan, kun vanha höperö ukko puhuu omiaan aloista, joista ei tiedä tarpeeksi uskonsotureiden riemuksi.

      • Anonyymi

        Joo, koska ryhdyn taas teologiksi, niin teidän paremmassa fysiikan/evoluutiotiedossa olleiden täytyy ymmärtää SÄÄLIEN, että tavalliset hihut ja kreationistit eivät ole saaneet oppia paljoa kovia tieteitä, 9. ja 10. Mooseksen käskyn vuoksi, muut siis tiedeteorioissa helpoilla suhteutuksilla lasketaan ilosina ja kovina esim. joitakin idioottivarmoja ajanjaksoja. Ne on ihmisen tiedolle vieläkin tosia, ja varmaan Jumalalta saatujakin tietoja. Mutta te ette osaa, ewokit tehdä vielä tunnepitoisia sielullisia sopostuksia niin hyvin kuin sellaiset, jotka ovat tavalliselta pastorilta saaneet sen opin kuulla. Sydän valitettavasti eksyttää silti monia tositiedoista helposti pihalle, ei tarvitse kuin nähdä selostuksia tekevän ihmisen todellisen fiilistelyn sijaan Hänen vihollisensa, ja silloin luulette kaikkien uskovaisten olevan suorastaan hulluja, kun He sellaistakin joutuvat kokemaan! Kuunnelkaa ensin vaikka kaikenlaisia laulajianne, ja kun siihen kyllästytte, menkää oppimaan papeiltanne uusia henkisiä temppuja, silloin seuraatte Kristustakin oikeinkin hyvin...


      • Anonyymi

        Joo, Darwin sanoi moniakin ajatuksia lajiutumisesta, ja oli varmaan enimmäkseen oikeassa niissä asioissa, mutta kuin se eräskin Raamatussa mainittu "Paha Henki" - kysyn - keitä te itse olette, ja kuka teidät pelastaa IANKAIKKSELTA kadotukselta, kas kun pahat henget eivät luovu kunniastaan olla teidän riivaajianne ja kiusaajianne, ja jos teillä ei ollut mitään todella Luojalta tullutta Luomisvoimaa, olette häpäisseet ihmisyytenne, ja olette huonompia kuin ne riivajat ja kiusaajat, joihin valitettavasti moni samaistuu ja kouluaikana. Noisen ihmisten loppu on huonompi, uskovan mielestä, kuin jopa Pahoilla Hengillä. Jos Napoleon Kompleksi oli hullua ja jopaa pahaa, tai jopa Jeesus kompleksi, niin tiedättehän silti Suomalaisen, se leikkii aikansa vaikka Saatanana, kunnes tulee uskoon ahdistuksensakin takia tms...
        Minulla on sama Synttäripäivä(12.2) kuin Charles Darwinilla, siinä missä Shakkimestari Magnus Carlssenilla sama kuin biologisella Isälläni(30.11)... Se on toisaalta kai sattumaa, mutta jos kuuluisaan haluaa samaistua, kysykää minulta Darwinista, Hänellä on sama synttäripäivä kuin mulla ja tiedän Hänestä jotakin mitä te ette. Valitettavasti joudutte huomaamaan lopulta, ettei "SE KUULUISA" Darwin ollut kovinkaan erinomainen ateisti... Ehkä lievästi sekulaari, joissakin uskontulkinnoissan, mutta yksi Korkeimmista olennoista Biologian tiedossa, Ihmisyydessään... Isoveljeni poolestaan syntyi 22.12 siinä missä Jeesus ja Intian Krishna 25.12... Hekin olivat lähes sama henkilö...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, Darwin sanoi moniakin ajatuksia lajiutumisesta, ja oli varmaan enimmäkseen oikeassa niissä asioissa, mutta kuin se eräskin Raamatussa mainittu "Paha Henki" - kysyn - keitä te itse olette, ja kuka teidät pelastaa IANKAIKKSELTA kadotukselta, kas kun pahat henget eivät luovu kunniastaan olla teidän riivaajianne ja kiusaajianne, ja jos teillä ei ollut mitään todella Luojalta tullutta Luomisvoimaa, olette häpäisseet ihmisyytenne, ja olette huonompia kuin ne riivajat ja kiusaajat, joihin valitettavasti moni samaistuu ja kouluaikana. Noisen ihmisten loppu on huonompi, uskovan mielestä, kuin jopa Pahoilla Hengillä. Jos Napoleon Kompleksi oli hullua ja jopaa pahaa, tai jopa Jeesus kompleksi, niin tiedättehän silti Suomalaisen, se leikkii aikansa vaikka Saatanana, kunnes tulee uskoon ahdistuksensakin takia tms...
        Minulla on sama Synttäripäivä(12.2) kuin Charles Darwinilla, siinä missä Shakkimestari Magnus Carlssenilla sama kuin biologisella Isälläni(30.11)... Se on toisaalta kai sattumaa, mutta jos kuuluisaan haluaa samaistua, kysykää minulta Darwinista, Hänellä on sama synttäripäivä kuin mulla ja tiedän Hänestä jotakin mitä te ette. Valitettavasti joudutte huomaamaan lopulta, ettei "SE KUULUISA" Darwin ollut kovinkaan erinomainen ateisti... Ehkä lievästi sekulaari, joissakin uskontulkinnoissan, mutta yksi Korkeimmista olennoista Biologian tiedossa, Ihmisyydessään... Isoveljeni poolestaan syntyi 22.12 siinä missä Jeesus ja Intian Krishna 25.12... Hekin olivat lähes sama henkilö...

        Avainsana: uskovan mielestä.


    • Anonyymi

      Älkää ruokkiko trollia!
      Antakaa sen käristyä omissa liemissään!

      • Anonyymi

        "Mikä Ite oot?!"(Kimmo)


    • Anonyymi

      Palstan aihe on kreationismi ja luominen. Miksi ei löydy yhtään loogista perustetta sille, että elokehä olisi luotu. Miksi luomiskuvitelma ei selitä YHTÄÄN havaintoa luonnosta?

    • Anonyymi

      Heti alussa päin pemppua:

      "Evoluution alkuräjähdyksestä. "

      Biologista (eliöiden evoluutiota ei edeltänyt alkuräjähdys, vaan abiogeneesi (elämän synty).

      Sitä ennen oli kemiallinen (mutkikkaiden ja kopioituvien yhdisteiden) evoluutio. Kaikki evoluution viisi lajia ovat päässäsi ihanassa kreasotkussa. Tai sitten oletkin trolli.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkisssäsihän asiantuntija jankutti (10 vuotta sitten), ettei ymmärrä. Vähän myöhäistä minun auttaa.

        Linkissä näkyy olevan linkki Toni Mikael Torpan blogikirjoitukseen vuodelta 2015.

        Torppa ei ole ilmeisesti käynyt edes lukiota eikä muutenkaan ymmärrä tieteestä yhtään mitään. Hän saarnaa lähinnä itselleen - joidenkin tietojen mukaan (joita hän ei ole koskaan kiistänyt) hän tekee sen pysyäkseen erossa ns. Pullon Hengestä.

        Nykyisinhän hän ei edes osaa kirjoittaa vaan spämmää ajoittain tällekin palstalle mainoksia videoistaan, joissa vain viisi ensimmäistä sanaa pitävät suunnilleen paikkansa: "Terve, minä olen Toni Torppa". Kaikkiin kysymyksiin hän vastaa sanomalla "Katso video" ja hän on pari kertaa jäänyt kiinni omien videoidensa kehumisesta muka anonyyminä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Linkissä näkyy olevan linkki Toni Mikael Torpan blogikirjoitukseen vuodelta 2015.

        Torppa ei ole ilmeisesti käynyt edes lukiota eikä muutenkaan ymmärrä tieteestä yhtään mitään. Hän saarnaa lähinnä itselleen - joidenkin tietojen mukaan (joita hän ei ole koskaan kiistänyt) hän tekee sen pysyäkseen erossa ns. Pullon Hengestä.

        Nykyisinhän hän ei edes osaa kirjoittaa vaan spämmää ajoittain tällekin palstalle mainoksia videoistaan, joissa vain viisi ensimmäistä sanaa pitävät suunnilleen paikkansa: "Terve, minä olen Toni Torppa". Kaikkiin kysymyksiin hän vastaa sanomalla "Katso video" ja hän on pari kertaa jäänyt kiinni omien videoidensa kehumisesta muka anonyyminä.

        ei tieteen ymmärtämiseen tarvita mitään lukion bios kursseja jos 4-luokkalainen lapsikin osaa erottaa näennäistieteen kokeellisesta tieteestä kuin päivä yöstä kaikista lukuisista tiedemiehistä huolimatta, kun ovat he lihan himojen valloissa syvästi sitoutuneet ”ei-tietoinen ympäristö on kaikki mitä on” periaatteeseen.

        https://luominen.fi/css_images/lapsen_kynasta_luet_totuuden_copyright.jpg


      • Anonyymi
        naaIi kirjoitti:

        ei tieteen ymmärtämiseen tarvita mitään lukion bios kursseja jos 4-luokkalainen lapsikin osaa erottaa näennäistieteen kokeellisesta tieteestä kuin päivä yöstä kaikista lukuisista tiedemiehistä huolimatta, kun ovat he lihan himojen valloissa syvästi sitoutuneet ”ei-tietoinen ympäristö on kaikki mitä on” periaatteeseen.

        https://luominen.fi/css_images/lapsen_kynasta_luet_totuuden_copyright.jpg

        Luominen.fi on juurikin näennäistiedettä (jota sinä et ilmeisesti osaa erottaa aidosta kokeellisesta tieteestä etkä luultavasti haluakaan) eli kokoelma tahattomia ja tahallisia väärinkäsityksiä ja tässä tapauksessa näköjään muka-hassuun kuvaan liitetty silkka valhe.

        Nimimerkkisi on loukkaus naaleja kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkissä näkyy olevan linkki Toni Mikael Torpan blogikirjoitukseen vuodelta 2015.

        Torppa ei ole ilmeisesti käynyt edes lukiota eikä muutenkaan ymmärrä tieteestä yhtään mitään. Hän saarnaa lähinnä itselleen - joidenkin tietojen mukaan (joita hän ei ole koskaan kiistänyt) hän tekee sen pysyäkseen erossa ns. Pullon Hengestä.

        Nykyisinhän hän ei edes osaa kirjoittaa vaan spämmää ajoittain tällekin palstalle mainoksia videoistaan, joissa vain viisi ensimmäistä sanaa pitävät suunnilleen paikkansa: "Terve, minä olen Toni Torppa". Kaikkiin kysymyksiin hän vastaa sanomalla "Katso video" ja hän on pari kertaa jäänyt kiinni omien videoidensa kehumisesta muka anonyyminä.

        Kyllä, kyllä, juuri noin Heidän kävi, mutta kestäisittekö itse edes kuulla, miten Teidän kävi? Tehkää ITSE uskollanne ja tiedollanne, jotakin Luojan tekoja, pelkkä panettelu ei pelasta teitäkään lähtemästä syyttäjänne matkaan, kun se valinta teillekin todella tulee, ja kun sen itse tiedätte silloin tehneenne... Mutta Herran Lampaat ovat todellisia lapsiaan, VUOHI-IHMISET, PEDOT ja suorastaan Sota-Saatanat ovat PIMEÄN VOIMAN puolella, ja vain pelkästään Raamatun tekemien vertauksien takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luominen.fi on juurikin näennäistiedettä (jota sinä et ilmeisesti osaa erottaa aidosta kokeellisesta tieteestä etkä luultavasti haluakaan) eli kokoelma tahattomia ja tahallisia väärinkäsityksiä ja tässä tapauksessa näköjään muka-hassuun kuvaan liitetty silkka valhe.

        Nimimerkkisi on loukkaus naaleja kohtaan.

        ÖÖh, tiede on friikkien hommaa, ei siinä saavuta yhtään mitään, jos ei vähintään 24 tuntia harrasta sitä per viikko. Itse lukiossa olin friikki, lähinnä vain matikan, kemian, fysiikan ja ATK:n suhteen, vaikka lukiossa ei enää hävettänyt ottaa kymppiä uskonnostakin. Moni akateeminen ammattilainen on tietenkin vain kahvittelemassa itseään opistoissa ja toimistoissa, enimmäkseen, mutta jos haluaa mukaan siihen KILPAILUUN, josta Jeesus ja varsinkin Paavali mainitsi, teidän on tehtävä jokin luomistyö, jossa havaitaan, ettette turhaan vieneet elämään tullessanne paikkaa jotakin teitä paremmalta ihmissielulta, - hengeltä ja - ruumiilta. Muusikon urista tulee vieläkin suosittuja helposti, ja urheilijoiden, mutta milloin Suomessa akateeminen ja kovien tieteiden Pinkokulttuuri selviää siitä suosta, mitkä koulukiusaajat olivat tehneet pinkojensa riesaksi. Itteni oli ainakin pakko toisinaan pahasti alisuoriutua, jottei kiusattaisi, itse koin niin, vaikka antoivat mun kyllä kaveritkin melko rauhassa opiskellakin, mutta heidän "aineitaan"(2x) en paljoa käyttänyt murrosikäisenä tai nuorena aikuisenakaan... Parempi pikku-kiusaamisen aihe oli, että olen kutakuinkin kääpio, noin 160 cm.... Ei ne YSTÄVÄT JA KAVERIT sille kuin selän takana silti nauraneet...


    • Anonyymi

      Joo, mutta YMMÄRRYSTÄ peräänkuulutan nyt! Evoluutio on sitä miltä kaikki päältä katsoen näyttää, emme näe nytkään sitä sitä tilavuusolentoa, joka meidätkin kopioi fyysisinä ruumiina paikasta paikkaan, tai pikemminkin SIIRTÄÄ, lapsen syntymä on kopion tekemistä ihmisestäkin. Ei evoluution havainnot ole valhetta, mutta nykytieteessä ei ole kai lupa käyttää havaitsijaa tai suorastaan LUOJAA tekijänä, vaan täytyy vain havaita havaintoperiaateella, mitä kullekin objektille tapahtuu. Älkää koko ajan syyllistykö vain vastaanpanijanne mollaamiseen, se ei ole Pyhästä Hengestä ja veljeydestä peräisin vaan vain Paholaisen makeita panetteluja, vaikka kyllä niilläkin asioilla on aikansa ja paikkansa, mutta ei sillä opi mitään, jos molemmat osapuolet viholaisina vain panettelevat toisiaan, koettakaa joskus nostaa tämän keskustelunne tasoa - please!

      • Anonyymi

        Lipsahti mukaan hallusinaatio:

        "..emme näe nytkään sitä sitä tilavuusolentoa, joka meidätkin kopioi fyysisinä ruumiina paikasta paikkaan, tai pikemminkin SIIRTÄÄ,.."


      • Anonyymi

        Ole ihan rauhassa. Kyllä sua ymmärretään...

        Ilmeisesti "nykytieteesi" viittaa luonnontieteisiin. Ensinnäkin menetelmät pyrkivät olemaan kulttuureista ja uskonnoista riippumattomia. Kun eurooppalainen ja japanilainen tutkija vaihtavat ajatuksiaan ja tutkimusten tuloksia, niin niihin ei jumalkertoimia sisälly. Nehän olisivat eri kertoimet ja "havaitsija" olisi eri.

        Tieteellinen menetelmä kulttuureista ja uskonnoista neutraalina on tehnyt juurikin mahdolliseksi saattaa parhaat tutkijat samojen tutkimusaiheisen pariin. Mm. tämän ansiosta fysiikassa yms. luonnontieteissä on loikattu viimeisen 200 vuoden aikana - ja sen tuloksena vaikkapa tässä langattomasti viestitellään.

        Luonnontieteelle jumalat ovat näkymätön niin kauan kuin ne voidaan havaita. Ehkä jollakin aivotutkimuksen menetelmällä jumalista voitaisi saada välillisiä havaintoja voimakkaasti uskovan ihmisen aivoista. Muut objektiiviset havainnot on tällä hetkellä tekemättä.


      • Anonyymi

        Jos tietäisitte saman kuin minä, niin oppisitte, että KAIKKI havainnot on vaadittu rakentamaan nykyinen maailmaamme, ei pelkästään kaikki ole vain oikein laskettua matemaattista muotoa, ja väittäisin, että ruumiimme rakentamisessa olisi silti pahaa tehdä olevaisuuteen pelkkiä petoruumiita, jotka tappavat sen tarpeensa tullen lähimmäisiänsä... Se olisi toisaalta kyllä kaita tie, maailmassamme, jos vain pieni määrä eksperttejä tietäisi, miten fysiikalla ja kemialla havaitaan maailmaa, tai vaikkapa evoluution havaitsemisella, mutta valitettavasti on kyse asiasta, jota opetetaan hieman liikaakin kouluissamme. Muunlaisiakin, taiteenomaisia tietoja ja taitoja tarvitaan, koska TAITEESSA ja USKONNOSSA löydämme sen "MYSTISEN SYYN", sille MIKSI joku rakennettiin, ei ainoastaan että MITEN - mitä tiede havittelee!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lipsahti mukaan hallusinaatio:

        "..emme näe nytkään sitä sitä tilavuusolentoa, joka meidätkin kopioi fyysisinä ruumiina paikasta paikkaan, tai pikemminkin SIIRTÄÄ,.."

        Jaa sinulle tuo tieto oli "Hallusinaatio"; vaikka meidät kootaan materiasta joka hetki, ei ihmisen sanallinen ja tiedostava taajuus ole niin nopea, että näkisimme, tuntisimme tai kuulisimme kuinka olemassaolomme ruumiissa koko ajan uusiutuu täällä maailmankaikkeudessa. Jos ihminen, piirtää kuvakseen esim. Simpsoneita, niin Mooseshan kertoi Genesiksessään, että Jumala oli Ihmisen luonut myöskin, kuvakseen vaikka mainitseekin materiasta, että "Ihminen on vain lihaa ja verta - ja materiaa, ei Henkeni voi asua hänessä kuinka kauan tahansa, olkoon siis Ihmisen elinikä maksimissaan noin 120 vuotta." Mutta milloin te epäuskoiset heräätte todellisuuteen, että saisitte Jumalan Hengen tyytyväiseksi, sillä että ottaisitte henkensä itseenne. En tiedä kummasta Jumalat "nauttii" enemmän siitä että muiden olentojen henget ovat ateistisia, eivät ne itsekään edes enää tavoittele Korkeimman Olennon tietteleitä, vaikka pitäisi, vaiko onko Jumala Onnellinen siitä että saa lapsikseen uusia luojakokelaita..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ole ihan rauhassa. Kyllä sua ymmärretään...

        Ilmeisesti "nykytieteesi" viittaa luonnontieteisiin. Ensinnäkin menetelmät pyrkivät olemaan kulttuureista ja uskonnoista riippumattomia. Kun eurooppalainen ja japanilainen tutkija vaihtavat ajatuksiaan ja tutkimusten tuloksia, niin niihin ei jumalkertoimia sisälly. Nehän olisivat eri kertoimet ja "havaitsija" olisi eri.

        Tieteellinen menetelmä kulttuureista ja uskonnoista neutraalina on tehnyt juurikin mahdolliseksi saattaa parhaat tutkijat samojen tutkimusaiheisen pariin. Mm. tämän ansiosta fysiikassa yms. luonnontieteissä on loikattu viimeisen 200 vuoden aikana - ja sen tuloksena vaikkapa tässä langattomasti viestitellään.

        Luonnontieteelle jumalat ovat näkymätön niin kauan kuin ne voidaan havaita. Ehkä jollakin aivotutkimuksen menetelmällä jumalista voitaisi saada välillisiä havaintoja voimakkaasti uskovan ihmisen aivoista. Muut objektiiviset havainnot on tällä hetkellä tekemättä.

        Joo, eli Jumala on pohjimmiltaan henkinen asia, ELÄVÄLLE olennolle annettu titteli, jolla niin herjataan, rakastetaan, kunnioitetaan ja ylistetään jotakin ansioitunutta ja paljon kaikenlaista luonutta olentoa, jotka jotkut näkivät ruumiissaankin, eli vaikka itse looginen merkitys Jumala-sanassa on henkinen, eli massaton ja siinä mielessä olematon, useimmat tavalliset jumaluudet tulivat ihmisille tietoisuuteen vain kaltaistemme tietoon "langenneiden mutta siitäkin syntisestä- pikkuongelmastaan vain Herraansa kiittävien" olentojen avulla..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa sinulle tuo tieto oli "Hallusinaatio"; vaikka meidät kootaan materiasta joka hetki, ei ihmisen sanallinen ja tiedostava taajuus ole niin nopea, että näkisimme, tuntisimme tai kuulisimme kuinka olemassaolomme ruumiissa koko ajan uusiutuu täällä maailmankaikkeudessa. Jos ihminen, piirtää kuvakseen esim. Simpsoneita, niin Mooseshan kertoi Genesiksessään, että Jumala oli Ihmisen luonut myöskin, kuvakseen vaikka mainitseekin materiasta, että "Ihminen on vain lihaa ja verta - ja materiaa, ei Henkeni voi asua hänessä kuinka kauan tahansa, olkoon siis Ihmisen elinikä maksimissaan noin 120 vuotta." Mutta milloin te epäuskoiset heräätte todellisuuteen, että saisitte Jumalan Hengen tyytyväiseksi, sillä että ottaisitte henkensä itseenne. En tiedä kummasta Jumalat "nauttii" enemmän siitä että muiden olentojen henget ovat ateistisia, eivät ne itsekään edes enää tavoittele Korkeimman Olennon tietteleitä, vaikka pitäisi, vaiko onko Jumala Onnellinen siitä että saa lapsikseen uusia luojakokelaita..

        Hallusinaatio siis oli näkymätön tilavuusolento, joka kopioi tai paremminkin siirtää.


    • Anonyymi

      Joo, minä en ymmärrä vielä näiden "nykykristittyjen" sekoilua, ateistikristityt eivät usko Korkeimpaan Olentoon, eli että kaikki olennot olisivat tarkalleen yhtä suuria, ja kreationisti ei usko evoluutioon, tai pikemminkin tiedä sitä, mikä saattaa olla hullumpaakin.
      Ihmisen olemuksien suuruus verrattuna Jumalaan on osapuilleen kai suhteessa samaa, kuin että vertaisimme ihmistä oravaan... Ei sen vähempää eikä enempää...
      Jumalien ruumiit on käsittääkseni silti erilaisia kuin ihmisen. Niiden vanhin Ruumis oli vain se, että "Alussa Jumala loi Taivaan ja Maan", ja että siinäkin alussa jo Jumala oli Sana, eli Henki....
      Tämä viimoisin Maailmankaikkeus-kotimme, on hyvin pitkän kehityksen ja luomisen tulos, ei takuulla ole ensimmäinen todellisuus, eli monikin eräänlainen pelimaailma oli aiempikin todellisuus, missä Jumalan Henget etsivät syytä olemassaoloonsa... Ja se ensimmäinen syyttäjä ei ollut Jumala, vaan Saatana... Ei Jumala itse suuremmalti ketään syytä, ei Jumalakaan tiedä, miten olisi voinut käydä toisin kuin kävi, mutta Paholainen syyttää kaikista huonoista asioista varsinkin, eikä nekään asiat syyttämisestään huolimatta lopu... Okei - kreationistien TIEDE oli kelvotonta, ja ateisti-ewokkien usko puolestaan Taivaan Isään oli myöskin kelvotonta, milloin korjaatte nuo virheenne, en tiedä, kummalle osapuolelle SE olisi helpompaa..

      • Anonyymi

        " Ja se ensimmäinen syyttäjä ei ollut Jumala, vaan Saatana"

        Raamattu vain kutsuu Saatanaa syyttäjäksi, mutta se ensimmäinen syyttäjä oli Jumala. Mikäli Raamattuun on uskominen. Lue 1. Moos 3.


    • Anonyymi

      Noooh poitsu funtsii hankalia , anna olla .

    • Anonyymi

      Välimuotojen tivaamisen sijaan kretut voisivat esittää oman katkeamattoman kantakirjansa itsestään takaisin Aatamiin ja Eevaan. Se kyllä kävisi todisteeksi luomisesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2068
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      151
      1588
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe