Kausiflunssan aiheuttajat

Anonyymi

"Flunssa on virusperäinen ylähengitystieinfektio, jonka tärkeimmät aiheuttajat ovat rino- eli nuhavirukset, korona-, adeno-, entero-, metapneumo-, boka-, influenssa- ja parainfluenssavirukset sekä RS-virus. Flunssan aiheuttajaviruksia tunnetaan kaikkiaan yli 200 eri tyyppiä. Tavallisin aiheuttajavirus on rinovirus, josta tunnetaan yli 100 eri alatyyppiä. Toisinaan potilaalta löytyy parikin eri virusta. Oireiden perusteella ei flunssan aiheuttajavirusta pystytä päättelemään, eikä asialla ole suurta merkitystä. Aiheuttajaviruksen tutkimiseksi on olemassa testejä, joiden avulla lapsen ysköksestä tai nenänielun eritteestä voidaan virukset osittain tunnistaa. Näistä testeistä on hyötyä sairaalapotilailla, mutta harvemmin avohoidossa."
https://viruseptin.fi/lapsen-flunssa/

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Flunssakausina pestävä, desinfioitava kädet huolellisesti, pidettävä kasvosuojain kaupoissa, julkisissa liikennevälineissä matkustaessa, ihmisjoukoissa ollessa ym. Säästyttäisi inhottavilta, helposti tarttuvilta räkätaudeilta.

   Ei pestä käsiä edes vessakäynnin jälkeen ja onhan tuo nähty, miten norot leviävät ja sairastuttavat. Taannoin koko risteilyalus oli desinfioitava. Kiitos jonkun paskakäpälien . . .

   • Anonyymi

    Mm. kirurgiset avohaavat hoidetaan kotona ihan tavallisella suihkuvedellä lutraten.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10974
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10035
  Aihe