Hyvää maanantaita ja viikon alkua

😷 👀 💉 Itsellä maanantai on viikon ikävin päivä, kun pitää kerätä voimia viikon lääkepistokseen. Eilen tuli ykköseltä pitkästä aikaa suosikkiohjelmani doc Martin, jossa taas sattui ja tapahtui. Itse neulakammoisena oli vähältä, etten pökrännyt siinä vaiheessa, kun apteekkarineidillä törrötti käsivarressa ruuvimeisseli. Onneksi muutamalla syvähengityksellä selvisin tilanteesta.

Alkuviikon musiikkipohdinta koskee naisten pukeutumista. On ikävä aikoja, jolloin itse musiikki oli pääasia biiseissä ja naisilla vaatteet päällä. Aikuisviihde oli erikseen sitä haluaville. Esimerkkinä Lailan, Vienon ja Britan esittämä three coins in a mountain, joka ei häpeile ulkomaan esitystenkään rinnalla:
https://youtu.be/i0r-sFLgPDE

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ohops! Tulipas hauska kirjoitusvirhe. Vieraissa kielissä kirjaimellakin on merkitys. Tytöt tietenkin heittivät kolikkonsa toivomuskaivoon (fountain) eivätkä vuoristoon (mountain).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   521
   10771
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9800
  Aihe