Olemme menossa kohti diktatuuria

Anonyymi

Sananvapaudetonta maailmaa.
Demokratia ajetaan alas. Siirrymme lähemmäksi Kiinalaista yhteiskuntaa.
10-20:n vuoden kulttua sananvapaus on pelkkä vitsi.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Persujen kannatus on ollut viime aikoina sellaisessa nousussa, että huolesi Suomen diktatuuriin siirtymisestä ei ole aiheeton.

   • Anonyymi

    Sebastian Tynkkynen on tehnyt videon tästä Päivi Räsäsen ajojahdista. Se kannattaa katsoa. Vaikka Sebastian on varmasti Päivin kanssa aivan eri mieltä Päivin lausunnoista joista häntä nyt syytetään niin silti Sebastian todella rohkeasti ja reilusti puolustaa Päivin ja kaikkien meidän muiden mielipiteen-, sanan- ja uskonnon vapautta. Videossa Sebastian argumentoi todella hyvin miksi Päiviä vastaan nostetut syytteet ovat täysin vailla pohjaa ja niihin sisältyy suuri riski että yhteiskuntaa ollaan viemässä aivan väärään suuntaan eli pienen eliitin harjoittamaan pakko-/ mielivaltaan (jota on harjoitettu kaikissa vasemmisto johtoisissa kommunistimaissa).

    Mielipiteen- ja sananvapaus on demokratian perusta! Se on turvattava! Emme voi lähteä suuntaan jossa näistä perustuslaissakin määritetyistä perusoikeuksista luovutaan. Perustuslaki menee kaiken muun lainsäädännön yli ja ristiriita tapauksissa sitä on sovellettava. Valtakunnansyyttäjä on lähtenyt henkilökohtaiseen ajojahtiin jossa Päivi Räsänen on saatava tuomittua. Poliisikin oli asiaa tutkinut ja todennut että rikosta ei ole tapahtunut. Valtakunnansyyttäjälle tämä ei kelvannut vaan hän vaati että siitä huolmatta syyte on nostettava, oli aihetta tai ei. Tämä on täydellistä mielivaltaa!

    Katsokaa Sebastianin video Youtubessa.
    https://www.youtube.com/watch?v=e8WxbwvNu1A


   • Anonyymi

    Demokratian kannattajien (persut, kristilliset, osa kepusta ja kokoomuksesta) tulisi yhdistää voimansa ja lyödä kapuloita rattaisiin. Ei voida antaa vasemmiston jyrätä ja tuhota kaikkea mitä edelliset sukupolvet ovat saaneet aikaan. Tämä maa on rakennettu menneiden sukupolvien hiellä, verellä ja kyynelillä! Perusoikeudet kuten mielipiteen-, sanan- ja uskonnon vapaus on ostettu kymmenien- tai satojen tuhansien ihmisten verellä. Niistä ei voi noin vain luopua. Nyt on noustava barrikadeille ellei muu auta. Mutta yritetään nyt kuitenkin ensin muuttaa muutoksen suunta seuraavissa vaaleissa! Ne ovat tärkeämmät kuin ehkä koskaan Suomen historiassa sotien jälkeen !!!


  • Anonyymi

   Jaan tätä traktaatia julkisesti postilaatikkoihin ym. Onko se rikos?

   Kaiken lisäksi kehotan muitakin kopioimaan tätä sekä jakamaan sitä KAIKILLE ihmisille:

   __________________________________________________________

   Jumalan Sana Raamatusta:
   "Ettekö tiedä, etteivät vääryydentekijät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät peri Jumalan valtakuntaa. " 1 Korinttolairje 6:9,10.
   Opetamme tätä asiaa, koska Jumala rakastaa ihmistä ja tahtoo pelastaa hänet joutumasta kadotukseen. Synnin tekijät eivät pääse taivaaseen elleivät lopeta synnissä elämistä.
   Ota vastaan Jeesus syntiesi sopvittajaksi. Hän antaa sinulle voiman luopua syntielämästä.
   __________________________________________________________

  • Anonyymi

   Kansalaisista se on kiinni, että mitä me hyväksytään. Aika moni KANSANedustaja ei edusta enää kansaa.

   Tässä mielenkiintoinen podcast

   https://youtu.be/o2TPcQ8vFo8

  • Anonyymi
   UUSI

   EU on muuttumassa uudeksi Neuvostoliitoksi ja mehän tiedämme ettei Neuvostoliitossa ollut sananvapautta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4819
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4273
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2864
  Aihe