Meneekö liikaa "häppää" ?

Anonyymi

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jopa noin miljoona suomalaista sairastaa rasvamaksaa, ja joka viidennellä tauti on jo edennyt maksatulehdukseksi, kertoo Munuais- ja maksaliitto.

   Maksatulehdus voi johtaa edelleen maksakirroosiin ja maksasolusyöpään, ja liiton mukaan rasvamaksa on nykyään maksasolusyövän tärkein syy.

  • Anonyymi

   Syöminen on suuri uhka. Syöt mitä tahansa, aina löytyy joku uhka koko ruoansulatus reittiä kohtaan. Juominen on toinen uhka. Vedessä on liikaa jotakin tai liian vähän sitäkin.
   Vaarallisen ruokailun jälkee lienee ainoa keino pelastaa itsensä, jos nauttii pullollisen kirkasta viinaa. Se ainakin desinfioi bakteerit ja virukset pois suolistosta.

  • Anonyymi

   Ensimmäiseksi pitäisi panna kuntoon Suomen julkinen hammashuolto ja sitten köyhän kansan hampaat. Säästyttäisiin monelta säryltä ja matala-asteiselta tulehdukselta. Nyt terveydenhuollon rahat tuhlataan turhiin testeihin ja rutiininomaisiin terkkarikäynteihin pilleripurkeista puhumattakaan. Hammaslääkärien status pitää nostaa reseptikirjureita korkeammalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6724
  Aihe