Lomautusten purku 3.5.2021 hallituksessa

Anonyymi

Näyttivät päättävän korvata niille, jotka ovat olleet palkattomalla pakkolomalla, että kaupungin talous saadaan kuntoon.
Käsitin esityksestä, että palkka palautetaan työntekijälle, joka lomautuksessa on ollut.
Mitenkäs korvataan menetetty työsuoritus työntekijän osalta kaupungille.
Ottaako kaupunki takkiinsa sen - vai miten se menee.

16

297

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin siinä käy, kun äkkinäiset pääsee tuhertamaan, korvausvastuu pitää olla sillä, joka lomautuksen on määrännyt, lomautus asiassahan oli valtuuston ponsi, jotta asiaan palataan keväällä, ennen lomautuksia, jotkut on töppäillyt pahemman kerran.

   • Anonyymi

    Keskusta oli näissäkin lomautuksista pää tekijä,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Keskusta oli näissäkin lomautuksista pää tekijä,

    kiviniemen syytä.ja


  • Anonyymi

   Ja johtajat aloitti " lomautukset" hiisivuoren hiihtojen aikaan- varmaan sopivissa pätkissä? Heidän töistä tai lomistahan ei kukaan tiedä. Liekö vaikuttanekaan mihinkään. Suoritus porras eli palvelun tarjoaja erottuu tässäkin, vaikuttaa heti jonkun elämään jos on pois.

   • Anonyymi

    Näin on, ei niistä tiedä muut kun lomautetut ja lomauttajat, kyllä olisi selvittämisen paikka miten noin on asiat hoidettu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin on, ei niistä tiedä muut kun lomautetut ja lomauttajat, kyllä olisi selvittämisen paikka miten noin on asiat hoidettu.

    Lomautuspäätökset kaupunginhallituksessa hyväksyi keskusta, ruotsalaiset, demarit ja nykyiset perussuomalaiset, ent, kansanliike tai pro, vasemmistoliitto ei sitä hyväksynyt, eriävämielipide näkyy pöytäkirjassa, joten nuo töppäilyt maksakoon ne päättäjät jotka on päätöksiä tehneet.


  • Anonyymi

   Nyt kun näyttää että pakkolomalaisillepalautetaan palkka vaikka ansiosidonnainen ansionmetetyskorvaus on tulossa niin on työnantajaa kohtaan ainakin johtoportaan osalta kohtuullista
   ettäpalkallisiksi muuttuneett vapaat vähennetään vuosilomista.

   • Anonyymi

    Ne johtoportaan henkilöt, jotka on hyväksynyt lomautukset itselleen, ei tarvitse korvata mitään, eli jos korvataan täysi palkkaetu, silloin sen pitää vähentää vuosilomaa


  • Anonyymi

   Johtajat varmaankin tiesi että ei siinä auta kiemurtelu kyllä ne lomautukset joudutaan perumaan. Niin ihan uhalla yritetään pitää kaikki " vapaat" ja sitte siihen täyspalkka!?

   • Anonyymi

    ihan niin tekee "pieni mitätön mies.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ihan niin tekee "pieni mitätön mies.

    Henrik Suuri on mies joka lyö nyrkin pöytää ja sanoo ison sanan!


  • Anonyymi

   Kannattaisi Suuren pitää hyviä naapuruussuhteita vaikkapa kärsämäen kolleegaan. Tiedä vaikka olisi oppia otettavana. Vai onko liian pieni kunta! Onko sillat poltettu?

   • Anonyymi

    eikö sse tuleva digiprojekti kannata hakea Pyhäjärvelle?


   • Anonyymi

    Näyttää olevan eroja henkilöstöpolitiikassa eri kunnissa. Esimerkiksi Kärsämäki palkitsee henkilöstöään korona-ajan tehdystä työstä. Nämä ovat sellaisia eleitä, jotka antavat myönteistä ilmapiiriä työpaikoille. Vaikuttaa varmasti työtehoon ja tahtoon. Joskus suuret asiat ovat kiinni niin pienestä.


  • Anonyymi

   Täällä ei johtajisto halua nähdäkään työntekijöitä ja vielä vähemmän työnantajiaan ja palkanmaksajiaan ja palveltaviaan= kuntalaisia.

  • Anonyymi

   Tuo on niin kamalan totta ettei työnantaja itsekään tiedä keitä on omilla palkkalistoilla ja miksi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   11051
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   709
   8894
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   46
   4903
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4374
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   241
   3369
  Aihe