Sinä vahva uskossasi ja toimissasi

Anonyymi

Olen nuori uskovainen ihminen

Olen aina kunnioittanut vanhempia uskovaisia ihmisiä ja heidän vahvaa uskoaan kysyisinkin neuvoa kun täällä on keskusteltu homoseksuaaleista ja nyt vielä masturboinnista .

Kuinka sinä uskossasi vahva pystyit elämään elämäsi antamatta kätesi vietellä itseäsi kertaakaan itsetyydytyksen syntiin ?

Olen nuori uskovainen ja saatana on yrittänyt minua viekoitella kyseiseen syntiin ja haluaisin teidän lailla pelastua helvetistä etten elämäni aikana kertaakaan teidän uskossa vahvojen tapaan tule itsetyydytyksen haureuteen lankeamaan.

Kertokaa minulle miten te vältitte saatanan houkutuksen masturboida itseänne koskaan mikä siihen heikolla hetkellä oli paras lääke

12

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pöh. Missään sanottu, että itsetyydytys olisi kadottava synti.

   • Anonyymi

    "Pöh. Missään sanottu, että itsetyydytys olisi kadottava synti."

    Helvetti mkutssu jokaista masturboivaa ihmistä aivan samoin kuin homoseksuaaleja

    Matt. 5:29 Jos sinun oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi heitetään helvettiin. > Siirry
    Matt. 5:30 Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin. > Siirry
    Mark. 9:43 Ja jos sinun kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Parempi on sinulle, että käsipuolena menet elämään sisälle, kuin että, molemmat kädet tallella, joudut helvettiin, sammumattomaan tuleen. > Siirry
    Mark. 9:45 Ja jos sinun jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Parempi on sinulle, että jalkapuolena menet elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat jalat tallella, heitetään helvettiin. > Siirry
    Mark. 9:47 Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, heitä se pois. Parempi on sinulle, että silmäpuolena menet sisälle Jumalan valtakuntaan, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvettiin, > Siirry
    Kol. 3:5 Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,


  • Anonyymi

   Seksuaalisuus on Jumalan itsensä ihmiseen luoma vietti. Seksuaalisuus sinänsä ei ole synti.

   Mutta syntiinlangennut ihminen on aina, koko elämänsä ajan, lihansa puolesta syntinen.

   Uudestisyntynyt henki taas monissa kohdin haluaa taistella tätä syntistä lihallisuuttaan vastaan. Seksuaalisuuttakin on monenlaista. Puhtaampaa sekä toisaalta eriasteisesti likaisempaa.

   Itsetyydytys sinänsä ei myöskään ole synti. Se on fyysinen teko. Mutta: mikä henki siihen liittyy, tässä on myös uskovalla itsekritiikin ja tarkistamisen sekä parannuksenteon varaa. Oikea parannus on hengellinen: hengen teko. Henkeä seuraa myös teot ja tekemättäjättämiset. Tämä järjestys. Ei, kuten lahkolaiset opettavat, että ensin olisi teko / tekemättäjättäminen ja tätä sitten muka seuraisi entistä hurskaampi henki. Lihan teko ei voi synnyttää muuta henkeä, kuin toisenlaisen lihallisuuden hengen. Kukin henki synnyttää vain oman henkensä mukaista hedelmää.

   Rukouksen kautta pyydä Jumalalta "uutta, puhdasta henkeä". Tätä seuraa myös mahd. (ainakin himppa, ulospäin puhtaamat) teot.

   Lyhyesti siis: älä tuijota / tarkkaile niinkään itse tekoa, vaan sitä henkeä, joka sen takana vaikuttaa. Rukoile ja tee hengenparannusta.

   Lihantekoon lankeaminen ei kuitenkaan ole muuta, kuin todiste siitä, että uskovinakin olemme kuitenkin kukin edelleen myös osin syntisen lihamme hallitsemia.

   Huokaise, mutta rukouksessa huuda Jumalalle: "Tahtoa minulla kyllä on, mutta voimaa hyväntekemiseen ei! Herra, ole minulle syntiselle armollinen!" ✨

   • Anonyymi

    "Itsetyydytys sinänsä ei myöskään ole synti. Se on fyysinen teko"

    Samalla ajattelun tasolla homoseksi ei ole synti tai avioton seksi koska kaikki nämä ovat fyysisiä tekoja tai sitten ne ovat raamatun mukaan kaikki syntiä himoa ja hauteutta joista kaikistaseuraa haureuden tuomio.

    Matt. 5:30 Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin.

    Kol. 3:5 Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,


  • Anonyymi

   Kuuntele tarkkaan: tee se lyhyesti.

  • Anonyymi

   Lue nyt näiden tekopyhien uskovaisten miljonia selityksiä millä he oikeuttavat runkkaamisensa joillakin heistä päivittäistä vaikka Jeesus on hyvin lyhyesti ja selkeästi imoittanut sen haureudeksi joka johtaa kyseisen henkilön kadotustuomioon ja helvetin lieskoihin .

   Masturboikaa nyt oikeassa hengessä sitten Jeesuksen nimeen ja rukoilkaa runkkailunne välissä taas oikeaa masturbaation henkeä Jeesukselta .

   Voi pyhä yksinkertaisuus miten ollaan muiden haureutta tuomitsemassa joka välissä ja nyt täällä uskovaiset jo tyydyttävät itseään samalla rukoillen Jumalalta oikeaa masturbaation henkeä voiko Jumalaansa enään enempää häpäistä kuin kirjoitella tuollaisia oppeja nuorille uskovaisille .

   • Anonyymi

    "Lyhyesti siis: älä tuijota / tarkkaile niinkään itse tekoa, vaan sitä henkeä, joka sen takana vaikuttaa. Rukoile ja tee hengenparannusta.

    Lihantekoon lankeaminen ei kuitenkaan ole muuta, kuin todiste siitä, että uskovinakin olemme kuitenkin kukin edelleen myös osin syntisen lihamme hallitsemia."

    Rukoiletko sinä ruoja Jeesusta masturboit ja tyydytät itseäsi ja opetatko tällaista nuorillekkin ?


   • Anonyymi

    Tuo on sinun tarinasi ja oman henkesi tuote.
    Kukaan edellä ei kirjoittanut mitään tuollaista.


  • Anonyymi

   > Kuinka sinä uskossasi vahva pystyit elämään elämäsi antamatta kätesi vietellä itseäsi kertaakaan itsetyydytyksen syntiin ?

   Vietteleekö todellakin jonkun käsi tuohon? Eikö kokko ajatus tule ihmisen päästä?

   Sanoisin kuitenkin tähän, niin kuin kaikkiin syntikysymyksiin: Synti on se, että hylkää Jumalan. Älä hylkää Jumalaa, nin sinulla ei ole syntiä.

   "minun vanhurskaani on elävä uskosta, ja jos hän vetäytyy pois, ei minun sieluni mielisty häneen".
   Kirje heprealaisille 10:38

   Raamatussa idea on, että ihminen pysyy uskollisena Jumalalle.

  • Anonyymi

   "Vietteleekö todellakin jonkun käsi tuohon? Eikö kokko ajatus tule ihmisen päästä?"

   Tuosta voit kinata Jeesuksen kanssa .

   Haureuden synti masturbointi on syntinä kuten homouden synti ja Jeesuksen sanoin tie helvettiin joten mitenkä yksikään joka on masturboinut voi tuomita ketään mistään haureudesta koska samalla tuomiolla hän tuomitsee itsensä kadotukseen samasta synnistä (haureudesta)

  • Anonyymi

   Tässä ketjussa kyllä on paljon asiaakin sillä jokainen uskovainen joka on harrastanut eläissään masturbaatiota ja tuominnut esimerkiksi homoseksuaalit haureudesta helvettiin/kadotukseen on samalla omalla tuomiollaa tuominnut myös itsensä kadotukseen /helvettiin raamatun mukaan.

   • Anonyymi

    Väität siis että masturboiva ja siten haureutta harrastava uskovainen ei voisi arvostella homoseksuaaleja ?

    Masturbointi on niin yleinen asia että silloin ei uskovaisia yksinkertaisesti olisi enään kertomassa raamatun synneistä ja syntiopeista joten me kristityt emme pidä meidän kohdalla matsurbointia kovinkaan vakavana syntinä se on vain lähinnä teko eikä synti josta joku jo aiemmine mainitsikin täällä sillä me masturboimme oikeassa puhtaassa hengessä emmekä likaisessa saastaisessa hengessä kuten uskosta osattomat.

    Pyhähenki voi olla myös masturboimisessa mukana ja silloin se on pyhä asia ja oikeassa puhtaassa hengessä tehty


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   7173
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   571
   6985
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4155
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   358
   3764
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3530
  Aihe