Sinä vahva uskossasi ja toimissasi

Anonyymi

Olen nuori uskovainen ihminen




Olen aina kunnioittanut vanhempia uskovaisia ihmisiä ja heidän vahvaa uskoaan kysyisinkin neuvoa kun täällä on keskusteltu homoseksuaaleista ja nyt vielä masturboinnista .

Kuinka sinä uskossasi vahva pystyit elämään elämäsi antamatta kätesi vietellä itseäsi kertaakaan itsetyydytyksen syntiin ?

Olen nuori uskovainen ja saatana on yrittänyt minua viekoitella kyseiseen syntiin ja haluaisin teidän lailla pelastua helvetistä etten elämäni aikana kertaakaan teidän uskossa vahvojen tapaan tule itsetyydytyksen haureuteen lankeamaan.

Kertokaa minulle miten te vältitte saatanan houkutuksen masturboida itseänne koskaan mikä siihen heikolla hetkellä oli paras lääke

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pöh. Missään sanottu, että itsetyydytys olisi kadottava synti.

      • Anonyymi

        "Pöh. Missään sanottu, että itsetyydytys olisi kadottava synti."


        Helvetti mkutssu jokaista masturboivaa ihmistä aivan samoin kuin homoseksuaaleja



        Matt. 5:29 Jos sinun oikea silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi heitetään helvettiin. > Siirry
        Matt. 5:30 Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin. > Siirry
        Mark. 9:43 Ja jos sinun kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Parempi on sinulle, että käsipuolena menet elämään sisälle, kuin että, molemmat kädet tallella, joudut helvettiin, sammumattomaan tuleen. > Siirry
        Mark. 9:45 Ja jos sinun jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Parempi on sinulle, että jalkapuolena menet elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat jalat tallella, heitetään helvettiin. > Siirry
        Mark. 9:47 Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, heitä se pois. Parempi on sinulle, että silmäpuolena menet sisälle Jumalan valtakuntaan, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvettiin, > Siirry
        Kol. 3:5 Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,


    • Anonyymi

      Seksuaalisuus on Jumalan itsensä ihmiseen luoma vietti. Seksuaalisuus sinänsä ei ole synti.

      Mutta syntiinlangennut ihminen on aina, koko elämänsä ajan, lihansa puolesta syntinen.

      Uudestisyntynyt henki taas monissa kohdin haluaa taistella tätä syntistä lihallisuuttaan vastaan. Seksuaalisuuttakin on monenlaista. Puhtaampaa sekä toisaalta eriasteisesti likaisempaa.

      Itsetyydytys sinänsä ei myöskään ole synti. Se on fyysinen teko. Mutta: mikä henki siihen liittyy, tässä on myös uskovalla itsekritiikin ja tarkistamisen sekä parannuksenteon varaa. Oikea parannus on hengellinen: hengen teko. Henkeä seuraa myös teot ja tekemättäjättämiset. Tämä järjestys. Ei, kuten lahkolaiset opettavat, että ensin olisi teko / tekemättäjättäminen ja tätä sitten muka seuraisi entistä hurskaampi henki. Lihan teko ei voi synnyttää muuta henkeä, kuin toisenlaisen lihallisuuden hengen. Kukin henki synnyttää vain oman henkensä mukaista hedelmää.

      Rukouksen kautta pyydä Jumalalta "uutta, puhdasta henkeä". Tätä seuraa myös mahd. (ainakin himppa, ulospäin puhtaamat) teot.

      Lyhyesti siis: älä tuijota / tarkkaile niinkään itse tekoa, vaan sitä henkeä, joka sen takana vaikuttaa. Rukoile ja tee hengenparannusta.

      Lihantekoon lankeaminen ei kuitenkaan ole muuta, kuin todiste siitä, että uskovinakin olemme kuitenkin kukin edelleen myös osin syntisen lihamme hallitsemia.

      Huokaise, mutta rukouksessa huuda Jumalalle: "Tahtoa minulla kyllä on, mutta voimaa hyväntekemiseen ei! Herra, ole minulle syntiselle armollinen!" ✨

      • Anonyymi

        "Itsetyydytys sinänsä ei myöskään ole synti. Se on fyysinen teko"

        Samalla ajattelun tasolla homoseksi ei ole synti tai avioton seksi koska kaikki nämä ovat fyysisiä tekoja tai sitten ne ovat raamatun mukaan kaikki syntiä himoa ja hauteutta joista kaikistaseuraa haureuden tuomio.



        Matt. 5:30 Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin.

        Kol. 3:5 Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,


    • Anonyymi

      Kuuntele tarkkaan: tee se lyhyesti.

    • Anonyymi

      Lue nyt näiden tekopyhien uskovaisten miljonia selityksiä millä he oikeuttavat runkkaamisensa joillakin heistä päivittäistä vaikka Jeesus on hyvin lyhyesti ja selkeästi imoittanut sen haureudeksi joka johtaa kyseisen henkilön kadotustuomioon ja helvetin lieskoihin .

      Masturboikaa nyt oikeassa hengessä sitten Jeesuksen nimeen ja rukoilkaa runkkailunne välissä taas oikeaa masturbaation henkeä Jeesukselta .

      Voi pyhä yksinkertaisuus miten ollaan muiden haureutta tuomitsemassa joka välissä ja nyt täällä uskovaiset jo tyydyttävät itseään samalla rukoillen Jumalalta oikeaa masturbaation henkeä voiko Jumalaansa enään enempää häpäistä kuin kirjoitella tuollaisia oppeja nuorille uskovaisille .

      • Anonyymi

        "Lyhyesti siis: älä tuijota / tarkkaile niinkään itse tekoa, vaan sitä henkeä, joka sen takana vaikuttaa. Rukoile ja tee hengenparannusta.

        Lihantekoon lankeaminen ei kuitenkaan ole muuta, kuin todiste siitä, että uskovinakin olemme kuitenkin kukin edelleen myös osin syntisen lihamme hallitsemia."

        Rukoiletko sinä ruoja Jeesusta masturboit ja tyydytät itseäsi ja opetatko tällaista nuorillekkin ?


      • Anonyymi

        Tuo on sinun tarinasi ja oman henkesi tuote.
        Kukaan edellä ei kirjoittanut mitään tuollaista.


    • Anonyymi

      > Kuinka sinä uskossasi vahva pystyit elämään elämäsi antamatta kätesi vietellä itseäsi kertaakaan itsetyydytyksen syntiin ?

      Vietteleekö todellakin jonkun käsi tuohon? Eikö kokko ajatus tule ihmisen päästä?

      Sanoisin kuitenkin tähän, niin kuin kaikkiin syntikysymyksiin: Synti on se, että hylkää Jumalan. Älä hylkää Jumalaa, nin sinulla ei ole syntiä.

      "minun vanhurskaani on elävä uskosta, ja jos hän vetäytyy pois, ei minun sieluni mielisty häneen".
      Kirje heprealaisille 10:38

      Raamatussa idea on, että ihminen pysyy uskollisena Jumalalle.

    • Anonyymi

      "Vietteleekö todellakin jonkun käsi tuohon? Eikö kokko ajatus tule ihmisen päästä?"

      Tuosta voit kinata Jeesuksen kanssa .

      Haureuden synti masturbointi on syntinä kuten homouden synti ja Jeesuksen sanoin tie helvettiin joten mitenkä yksikään joka on masturboinut voi tuomita ketään mistään haureudesta koska samalla tuomiolla hän tuomitsee itsensä kadotukseen samasta synnistä (haureudesta)

    • Anonyymi

      Tässä ketjussa kyllä on paljon asiaakin sillä jokainen uskovainen joka on harrastanut eläissään masturbaatiota ja tuominnut esimerkiksi homoseksuaalit haureudesta helvettiin/kadotukseen on samalla omalla tuomiollaa tuominnut myös itsensä kadotukseen /helvettiin raamatun mukaan.

      • Anonyymi

        Väität siis että masturboiva ja siten haureutta harrastava uskovainen ei voisi arvostella homoseksuaaleja ?


        Masturbointi on niin yleinen asia että silloin ei uskovaisia yksinkertaisesti olisi enään kertomassa raamatun synneistä ja syntiopeista joten me kristityt emme pidä meidän kohdalla matsurbointia kovinkaan vakavana syntinä se on vain lähinnä teko eikä synti josta joku jo aiemmine mainitsikin täällä sillä me masturboimme oikeassa puhtaassa hengessä emmekä likaisessa saastaisessa hengessä kuten uskosta osattomat.

        Pyhähenki voi olla myös masturboimisessa mukana ja silloin se on pyhä asia ja oikeassa puhtaassa hengessä tehty


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe