Koronarajoitusten lopettaminen liian aikaisin

Anonyymi

Mielestäni ei pidä vielä lopettaa kaikkia koronarajoituksia. Hallituksella pitäisi säilyä ainakin yksi rajoituskeino, ainakin vaaleihin asti: kokoontumisrajoitukset. Tähän saattaisi sopia kaavaksi enintään 2500 / keskimääräinen tartuntamäärä päivässä. Jos tartuntatapauksia on noin 100 päivässä, kokoontumisrajoitukseksi riittää enintään 25 henkilöä. Mutta jos tartuntoja alkaa olla 800 päivässä, sitten kokoontumisrajaksi sopii enintään 3 henkilöä. Teho-osastoilla tilanteen muutos näkyi viiveellä kevättalven aikana.

Perusteluja. Vaalit ovat tulossa. Ihmisillä on odotuksia, että päästään kevään tai kesän aikana liikkumaan normaalisti. Rokotuksia ei kuitenkaan ole tehty vielä kuin 30 prosentille suunnilleen. Laumasuojan saavuttaminen kestäisi tällä vauhdilla vielä syksyyn asti, jos rokotusten tahti jatkuu samana. Kokoontumisrajoitus lienee tehokkaimpia, jos ei kaikista tehokkain, keino torjua kulkutautia.

Intiassa oli ensin hyvä koronatilanne. Sitten innostuttiin kokoontumaan ja juhlimaan. Tartuntatapauksia alkoi olla noin 400 000 päivässä. Onko Suomi samanlaisella tiellä, että aletaan juhlia ja riemuita saavutetusta voitosta liian aikaisin?

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   *huokausten huokaus* Herää pahvi.

   • Anonyymi

    Aloittaja on oikeassa. Myös THL on ilmoittanut, että rajoituksien purkua pitäisi hillitä. Korona on lähtenyt useissa maissa leviämään rajoituksien höllentämisen jälkeen. Niin voi käydä myös Suomessa, vaikka meillä onkin rokotettu jo kohtalaisen hyvin kansalaisia.


  • Anonyymi

   Minäkin kannatan SDP:tä enkä halua, että nousussa olevat persut saavat kerätä ääniä toreilla ja turuilla.

   Voitaisiin myös tehdä persut ulkomaiksi agenteiksi ja kieltää toiminta :D

  • Anonyymi

   RAJOITUKSET OVAT OLLEE TÄYSIN TURHIA JO ALUSTA ALKAEN.
   Mitää plandemiaa ei ole - on vain tehty laajamittainen luulosairaus.
   Sen aivopesun hyväksyneet kantavat alistumisensa merkkinä rättiä naamalla.

  • Anonyymi

   Samaa soutamista ja huopaamista. Tällä menolla tämä ei lopu ennekuin kaikki ovat kuolleet.

   • Anonyymi

    Kyllä rajoitukset ovat olleet tarpeellisia. Vielä ei ole aika purkaa rajoituksia mutta se aika lähestyy, jos osataan riittävästi varoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä rajoitukset ovat olleet tarpeellisia. Vielä ei ole aika purkaa rajoituksia mutta se aika lähestyy, jos osataan riittävästi varoa.

    parempi rajoitukset jossa vaara suurempi mutta ,rokotukset pannaan josta tehdään pakko rokote passin myötä ,sehän on rikos ihmiskuntaa kohtaan jolla ajetaan maailman eliitin agentaa .HERÄTKÄÄ ihmiset ,ei hyväsytä nyt enempää alistamista ,ei rokotteita joita vähän tutkittu ja painostus kova se kertoo jostain suuresta "uudesta maailmasta" TOTALITORISMISTA !


  • Anonyymi

   Rajoitukisia ei tule purkaa ennekuin kaikki joille rokotus voidaan antaa ovat sen myös saaneet.Kiellot ja rajoitukset on pidettävä voimassa,vaikka kuinka osa niitä vastustaa itsekkäistä syistä.Helppo on niiden terveiden huudella rajoituksien poistamisesta kun eivät ole riskiryhmää ikää katsomatta.Politikkojen pidettävä tiukat rajoitukset vaikka bisnesmiehet ovat täysin toista mieltä.Terveyden on mentävä bisneksen ohi kaikissa oloissa.Rajoja ei myöskään saa avata liian aikaisi.Rajat tulisi avata sen jälkeen kun kaikki suomalaiset ja turistit/muut ovat saaneet molemmat rokotukset todistettavasti.

   • Anonyymi

    Rajoituksia ei poisteta niin kauan kuin sairaaloillekin virtaa vuolaana rahaa. Virolaiset "vasikat" ovat kertoneet hulppeista rahoista. On se kun raha on tärkeämpi kuin ihminen.
    Rajoituksiin ja kaikkeen tuhoon rokotuksineen on kuollut ja vammautunut varmaan kymmenkertainen määrä ihmisiä, mitä itse koronanuha on aiheuttanut.

    Yksi tunnettu lääketieteellinen johtaja kehui Eesti Ekspressille siitä, että koronapotilas toisi 130 000 euroa häntä hoitavalle sairaalalle. "Minusta tuntuu, että jotkut sairaalat kilpailevat jopa niistä, koska tämä hoito on heille hyvä."

    Toinen asiantuntija huomautti, että vaikka yksi Tallinnan sairaaloista on puhunut COVID-osastojen äskettäisestä sulkemisesta, toinen käyttää niitä edelleen voimakkaasti. "Kysymys on rahasta", hän sanoi.

    Kolmas sanoi, että "hinnat" vaihtelevat kymmenen kertaa tai enemmän potilaan tilanteesta riippuen.


   • Anonyymi

    Ei se ole sulta pois, jos minä käyn ravintolassa.
    Kukahan tässä on itsekäs...


   • Anonyymi

    Laumasuojan on väitetty syntyvän sillä, että 70 prosenttia kansasta saisi rokotuksen.
    Äskettäin uutisoitiin, että rokotettuja on sairastunut koronaan jo satoja. Muistaakseni 800.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Laumasuojan on väitetty syntyvän sillä, että 70 prosenttia kansasta saisi rokotuksen.
    Äskettäin uutisoitiin, että rokotettuja on sairastunut koronaan jo satoja. Muistaakseni 800.

    Kuinka monesta miljardista?


  • Anonyymi

   Jeo.

   Ulkonaliikkumiskielto kesään 2022 asti, nyt aluksi. Viisikolle täysi yksinvalta sotkea suomen taöous ja rahahanat auki ympäri eurooppaa, ilman mitään rajoja. Lyödään lukkoon midsommerfest 2022 samantien ja kaivaudutaan kaikki silloin vasta ulos koronaluolista, keskelle Lamasuomea. Suoraan vihervassujen märistä päiväunista.

  • Anonyymi

   Näin teitä tyhmät lampaat kusetetaan.

   Intiassa 13 miljoonaa tartuntaa (HUI KAUHEATA)
   Suomessa 87000 tartuntaa

   Intiassa korona kuolleet 200000 (HUI KAUHEATA)
   Suomessa korona kuolleet 900

   Intiassa ihmisiä 1.3 miljardia (1300 miljoonaa)
   Suomessa ihmisiä 5.5 miljoonaa

   On aivan sama minkä maan otat vertailukohdaksi, Intia, Brazilia, jne. Tilaanne joka maassa on lähes sama kun tapaukset suhteutetaan väkilukuun.

   YLE ja valtamedia kusettaa ja tyhmät lampaat vikisee psykoosissa.

   • Anonyymi

    Kevättalvella kun tartuntatapaukset nousivat lukemiin n. 500 tai 800 tapausta päivässä, sen jälkeen viiveellä alkoi olla teho-osastolla ruuhkaa, ja potilaita kuljetettiin Helsingistä. Siitä tässä on kysymys, millä rajoituksilla Suomen terveydenhoito pystyy selviytymään.


  • Anonyymi
   UUSI

   Ei mitään rajoitusten purkua, tämä on uusi normaali. Ravintolat saatava valtion hallintaaan, loppuu tuo kitinä.

   • Anonyymi
    UUSI

    Valtio sais ainakin hyvät tulot, jos kaikki anniskeluravintolat olisivat valtiovallassa.

    Näillä vois sitten maksaa Italiaan menneitä tukieuroja, tai korkoja ainakin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   451
   8493
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6731
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   54
   4713
  Aihe