Huijari avasi pankkitilit väärällä nimellä

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eef39895-1570-44d1-8e24-3e16871f94f6
"Huijari avasi pankkitilit väärällä nimellä, onnistui lypsämään yli 125 000 euron lainat
Huijarilla oli väärennetty virallisen näköinen suomalainen henkilökortti, jonka avulla hänen onnistui avata kaksi pankkitiliä."

Pankki saarnasi asiakkaille, että pitää olla vahva tunnistus eli poliisin myötämä henkilökortti tai passi asiakkaan tunnistautumisessa, ettei tapahdu huijauksia, eikä ajokortti enää kelpaa, jos avaa tilin tai verkkopankin.
Eikä ajokortti enää kelpaa, jos joutuu verkkopankki tunnukset uusimaan.
Miten pankkia on pystytty huijaamaan, kun pankkihan on niin tarkka, että nussii pilkkua, eikö ole ollut pankki huolellinen, vaan on todennut nähdessään henkilökortin, että kyllä se kai oikea henkilökortti on, kun sen väärentäminen on mahdotonta, kun poliisi on sen myöntänyt.

Minäkin vaihdoin vanhan paperisen ajokortin uudeksi. Vanhan paperisen ajokortin on poliisi myöntänyt ja senhän pitäisi käydä, kun siinä oli poliisin allekirjoitus.
Taisi olla sekin kampanja, että vanhanmallisen ajokortin sai ilmaiseksi uusia muoviseen uudenmalliseen ajokorttiin, mutta kortin myönsi trafi.
Että näin saatiin paperiset kortit pois ja ihmisten on pakko hankkia henkilökortti, että saavat todistettua henkilöllisyyden pankissa.

No tästä lähtien voikin todeta pankissa, jos vaativat henkilkortin näyttämistä, että näyttää vaan ajokorttia ja toteaa, että yhtä pätevä tämä on, eikä henkilökortti ole sen pätevämpi, juurihan pankkeja huijattiin henkilkortilla, että niiku!!!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

    Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
    Viihde ja kulttuuri
    61
    4818
   2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

    Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
    Parisuhde
    98
    4266
   3. Korona Hyrynsalmella

    Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
    Hyrynsalmi
    108
    2860
   Aihe