En halua olla rokotevastaisten panttivanki

Anonyymi

Haluan rokotepassin, joka antaa takaisin vapauden normaaliin elämään. Sen puuttumista ei voi perustella sillä, että kaikki eivät halua rokotetta.

Kaikille suomalaisille pitää antaa mahdollisuus ja se riittää tasapuolisuudeksi. Auton ajokorttiakaan ei ole kaikilla eikä kaikki saa sitä terveydellisistä syistä, mutta autolla saa silti ajaa.

7

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   minä en halua rokotepassia !sehän on alistamis- passi jota ajetaan väkisin uhkailulla !sitä paitsi tämä on ollut yksi virus ,vähän kovempi kuten aikoinaan a-virus josta ollaan taas pääsemässä eroon näin keväällä kuten ennenkin .EI TARVITA ROKOTEPASSIA tämänkään viruksen takia !pelottelu on sinuun näemmä tehonnut hyvin ja yli 30% ihmisistä jotka ottivat rokotteet .miksi nyt vielä puhutaan r-passista kun flunssa hiipuu koko ajan ? MIETTIKÄÄ ....ei tämä ole normaalia enään.

   • Anonyymi

    Ei sinun tarvitse sitä ottaa kunhan et kiellä sitä muilta.


   • Anonyymi

    Joo siis tuohan on aivan sairas ajatuksenakin. Ei järjen häivää ja ihmisten alistamisen ensiasteita. Seuraavaa alistamisastetta voi vain sitten odotella.
    Naamamaskien käyttö on yksi turhake ja täytyy todella todeta, että vaikka ei ole pakko, niin tyhmiä löytyy ylen määrin imemään noitten maskien läpi vajaahappista ilmaa.


  • Anonyymi

   Rokotekusetusta on aina ollut. HPV-rokote on tappanut sekin, täyttä kusetusta nuorille tytöille, jotka eivät tiedä vaaroista, eikä niitä kerrota.
   Sikapiikki kusetusta ja kärsijöitä vieläkin, onko muisti mennyt ihmisiltä narkolepsian uhrien osalta.
   Nyt jatketaan jo tappolinjalla. Suomessa varmasti enemmän jo todellisuudessa kuolleita ja vammautuneita myrkkyruiskeisiin, kuin mitään coronaflunssaan saaneita ja sen kanssa sairastuneita. Taitaa olla kuolleitten määräkin olematon, kun on muu sairaus ollut syynä.
   Alistumisen merkkinä aloittajallakin varmasti rätti kasvoilla. Rätittömät eivät mene myrkkypiikille, heillä on tietoa.
   Myrkkypiikin saaneille oli tuossa eilen lääkäri määrännyt jopa 30 päivän kiellon tulla vastaanotolle, sillä heillä on taipumus levittää tauteja.
   Meillä on tuosta selkeä osoitus, jossa myrkkypiikin ottanut levitti kuuteen tuttavaansa vieraillessaan ja sairastui vielä itsekin viikon päästä.

   • Anonyymi

    Mistä voin tietää, että sinä puhut totta?

    Tieteellä on se hyvä puoli, että se korjaa aina itse isteään ja uutta tietoa tulee jatkuvasti. Mistä minä voin tietää, että puhut totta etkä vain ole mielisairas tms?


  • Anonyymi

   Haluat rokotepassin, että pääset levittämään tauteja ulkomaille?
   Terveille, vaikka 50 vuotta terveinä eläneille kielto?
   Eikö tässä olla menty ojasta alikkoon?!

   • Anonyymi

    Kyllä, haluan sen mm. ulkomaille menoa varten.
    Rokotetut eivät levitä tautia rokotettujen keskuudessa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   311
   3217
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   354
   2216
  Aihe