Sähkö-/hybridiauton sammuttaminen onnettomuustilanteessa kestää jopa yli 2 vuorokautta!!!

Anonyymi

Pelastusalan ammattilaiset ovat aiheesta huolissaan hybridi/sähköautojen turvallisuudesta. Kun rysähtää ja ihmisiä joutuu puristuksiin onnettomuusauton sisään, saattaa akkupaketti hetkessä muodostaa yli +1100C tulipalon joka takuuvarmasti tappaa kaikki autossa olijat. Kokemuksiin perustuen, vaatii vähintään 2 vrk aikaa sammuttaa kyseinen auto lopullisesti. Kuinka vaarallinen hybridi-/sähköauto oikeasti on???

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Autoilun alkuaikoina hevosmiehillä oli tapana lytätä autot ja kutsua niitä luonnottomiksi ja vaarallisiksi. Tässä on kyse ihan samasta asiasta, polttomoottoriautoilijat keksivät koko ajan uusia asioita joilla sähköautoilua voidaan mollata.

   • Anonyymi

    Kertaapa viimeaikojen uutisen mm USA:sta ja katsele kuinka 2 äijää paloi Teslaan. Paikallinen palokunta sammutteli 2 vrk kyseistä koslaa, ennen kuin saivat kerättyä moneen kertaan hiiltyneeksi pariloidut raadot pois. Faktojen tunnustaminen ei ole yksilönturvallisuudelle pahaksi.


  • Anonyymi

   Eiks ne palamissavut ole kuitenkin sellaisia terveellisiä savuja?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10964
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10026
  Aihe