Ihmettelen miksi persuja uskotaan

Anonyymi

Tuntuu ihmeeltä ja täydelliseltä arvostelu ym puutteelta jos ihmiset muistaisi mitä elämä oli vielä 70- ja 80 - luvuilla häviäisi tuo uskonto kerralla. Ilmeisesti dementia on kadottanut muiston äkillistä devalvaatioista, joka vei kerralla ostovoimaa 30%.
Auto oli vain rikkailla, värit harvalla matkustelu oli harvojen huvia. Suomi nousi keskustan demareitten ja joskus kokoomuksen ja vasemmiston turvin.
Sama ilmiö kuin seuroissa, vaivutasn transsitilaan niinkuin maallikko saarnaajan paasatessa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Silloin huijattiin kansaa kuten hallitus nytkin. Ehkä oli jonkun verran ryhdikkäämpää. Tosin Suomessa on stasin porukkaa yhä, jotka pitäisi olla vankilassa rikoksistaan.
   Nykyinen hallitus puolueineen + kok ovat ihan pihalla kaikesta. Niin käy kun puolueet mätänee sisältäpäin. Ei se uloskaanpäin voi olla muuta.
   PS on suomalaisten puolue ja AINOA joka pitää suomalaisten puolta. Katso nyt tätäkin 4 miljardin huijausta, joka on menossa. Ihmiset ovat heikkopäisinä saattanut tyhjien lupausten myötä punavihreät tuhoamaan Suomen.
   Toivon hartaasti että PS polkasee ne syvälle suohon josta eivät ikinä enää nouse.

  • Anonyymi

   Nyt on hallituksen aika vastata persujen haasteeseen... Ongelma ei ole persut, vaan hallitus. Nyt uskottavaa politiikkaa...!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   7108
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   569
   6952
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4145
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   356
   3758
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3495
  Aihe