Huolestuttavaa! Monopolistinen HESARI sensuurilehtien YKKÖNEN ?

HESARI (Helsingin Sanomat) harrastaa 100% mielivaltaista SENSUURIA kertomatta miksi estää yllättäen ja varoittamatta ihmisen osallistumisen julkiseen keskusteluun palstoillaan.

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ HESARIN HARJOITTAMA MIELIVALTAINEN SENSUURI, johon valtakunnan "ykkös(sensuroija)lehti" ei suostu antamaan minkäänlaista selitystä.

"Kommentointisi on estetty.

Syynä tähän voi olla kommentointiohjeistuksen rikkominen. Katso lisätietoja kommentointiohjeista."

Onko muilla kokoemusta vai onko niin, että estämisen ja siis ensuroinnin kohteeksi äkkiä, ilman mitään selitystä joutuneet purevat vain hammasta, pistävät kätensä taskussa nyrkkiin tai poistuvat takavasemmalle voimatta tehdä asialle mitään - voimatta parantaa käyttäytymistään Hesarin sensuurin hyväksymälle (poliittiselle?) linjalle tms. Kyse on kuitenkin vain mielipiteiden esittämisestä, jonka siis HESARI SENSUROI.

Mainittakoon, että omat kommenttini eivät koskaan ole sisältäneet mitään lain vastaista ja että Hesarin keskusteluohjeet ovat niin ympäripyöreitä, että ne mahdollistavat jokaisen suomalaisen ja jokaisen ihmisen sensuroinnin Hesarin niin halutessa. Itse olen mm. arvostellut lehteä siiitä, että eivät suostu julkaisemaan / tekemään juttua tärkeästä yliopistotutkimuksesta (Alaska Fairbanks yliopisto 3/2020), joka paljasti USA:n hallinnon standardoimisinsituutti NIST'in lähteiltään salatun mallinnuksen virheet. Tätä yliopistotutkimusten salailua Suomessa ei ilmeisesti olisi saanut mielipiteenään kertoa.

Muuta syytä HESARIN ihmisiin kohdistamaa äkillistä, selittämätöntä ja täydellistä kommentointisensuuria (omalla nimellä tai nimimerkillä) en osaa kohtallani selittää.

VOISIKO HESARI ITSE KERTOA TÄÄLLÄ MIKSI SENSUROI IHMISIÄ ILMAN SELITYSTÄ - onhan Hesari kuitenkin - toistaiseksi ainakin - Suomen ykkösjournalismivaikuttaja - näemmä myös SANAVAPAUDEN RAJOITTAMISESSA JA SENSUROINNISSAAN.

Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia - eikö Venäjän hallinnon toimien arvostelun rinnalla - yhtä hyvin - muiden maiden kuten USA:n hallintoa saakaan Hesarissa asiallisesti arvostella?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täällä kohtalotoveri. Monta vuotta kommentoin IS:n palstalle, lähes joka päivä. En mielestäni koskaan asiattomasti, mutta jostain syystä bännit tulivat tännekin jostain syystä? Mahdoinkohan esittää jonkin sellaisen mielipiteen, joka oli vahvasti moderattorin/artikkelin kirjoittajan kannan vastainen? Aika huolestuttavaa mielestäni, että yhteiskunnassamme sallitaan nykyään vain tiettyjä tahoja ylistävät ja kumartavat mielipiteet.

      • Anonyymi

        Kokeile tätä korttia tällä pääsin eroon koko roskalehden mielipide palstasta. Luen sen pelkästään ansioksi itselleni. Vasemmistolais-tanttara on toimiva sana, kerro heidän tekemänsä " myyräntyö' eli aseet pois siviiliväestöllä jotta he eivät voisi puolustaa kotia, uskontoa, isänmaata. Ilmastotieteen tekemien virheiden esiintuomien toimii myös hyvin , samalla voi kertoa ja ihmetellä HS n toimittajien tekemää uutisointia samasta aiheesta, ja sen tarkoitushakuisuutta .


    • Anonyymi

      Ilta-sanomat estää kommentoinnin mikäli viestisi koskee ilmastonmuutoksen tutkimuksessa tehtyjä virheitä, myös vihreän liikkeen syntyhistorian totuuden esittäminen on kiellettyä. Isänmaan puolustamisen tärkeys nähdään myös vasemmistolais -arvomaailman sisäistäneiden toimittajien keskuudessa vähemmän tärkeänä, suoranaisten maanpettureiden kirjoitukset sallitaan. Sähköautot ja tuulimyllyt , korona taudin lisäksi ovat heidän mieli-aiheitaan. HS.n tilaus jatkossa menee harkintaan sen verran vahvaa sensuuria hekin harjoittavat levittäen omanlaista totuuttaan.

    • Anonyymi

      Kommentointisi on estetty, minkälaisia isänmaan pettureita lehtien toimituksissa oikein istuu, voi olla myös ohjelma joka kahlaa kirjoituksia läpi. Vastasin kirjoitukseen jossa kirjoittaja kertoi Helsingin puolustuksen romahtavat tunnissa venäläisten mahdollisesti hyökätessä. Joukkoja ei saataisi valmiustilaan edes viikossa, siinä syy. Kerroin hänen kirjoittavan todennäköisesti Neva-joen rannalta, ja suomalaisilla olevan hallussaan 1,5 miljoonaa asetta, ei heille ainakaan aseita tarvitse jakaa ja sitä odotella. Lisäsin vielä että vasemmistolais-tanttarat ovat tehneet kaikkensa ettei näin olisi. Nyt on käden vääntö menossa IS.n kanssa syyllistyivätkö he sananvapauden rajoittamiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe