Huolestuttavaa! Monopolistinen HESARI sensuurilehtien YKKÖNEN ?

HESARI (Helsingin Sanomat) harrastaa 100% mielivaltaista SENSUURIA kertomatta miksi estää yllättäen ja varoittamatta ihmisen osallistumisen julkiseen keskusteluun palstoillaan.

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ HESARIN HARJOITTAMA MIELIVALTAINEN SENSUURI, johon valtakunnan "ykkös(sensuroija)lehti" ei suostu antamaan minkäänlaista selitystä.

"Kommentointisi on estetty.

Syynä tähän voi olla kommentointiohjeistuksen rikkominen. Katso lisätietoja kommentointiohjeista."

Onko muilla kokoemusta vai onko niin, että estämisen ja siis ensuroinnin kohteeksi äkkiä, ilman mitään selitystä joutuneet purevat vain hammasta, pistävät kätensä taskussa nyrkkiin tai poistuvat takavasemmalle voimatta tehdä asialle mitään - voimatta parantaa käyttäytymistään Hesarin sensuurin hyväksymälle (poliittiselle?) linjalle tms. Kyse on kuitenkin vain mielipiteiden esittämisestä, jonka siis HESARI SENSUROI.

Mainittakoon, että omat kommenttini eivät koskaan ole sisältäneet mitään lain vastaista ja että Hesarin keskusteluohjeet ovat niin ympäripyöreitä, että ne mahdollistavat jokaisen suomalaisen ja jokaisen ihmisen sensuroinnin Hesarin niin halutessa. Itse olen mm. arvostellut lehteä siiitä, että eivät suostu julkaisemaan / tekemään juttua tärkeästä yliopistotutkimuksesta (Alaska Fairbanks yliopisto 3/2020), joka paljasti USA:n hallinnon standardoimisinsituutti NIST'in lähteiltään salatun mallinnuksen virheet. Tätä yliopistotutkimusten salailua Suomessa ei ilmeisesti olisi saanut mielipiteenään kertoa.

Muuta syytä HESARIN ihmisiin kohdistamaa äkillistä, selittämätöntä ja täydellistä kommentointisensuuria (omalla nimellä tai nimimerkillä) en osaa kohtallani selittää.

VOISIKO HESARI ITSE KERTOA TÄÄLLÄ MIKSI SENSUROI IHMISIÄ ILMAN SELITYSTÄ - onhan Hesari kuitenkin - toistaiseksi ainakin - Suomen ykkösjournalismivaikuttaja - näemmä myös SANAVAPAUDEN RAJOITTAMISESSA JA SENSUROINNISSAAN.

Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia - eikö Venäjän hallinnon toimien arvostelun rinnalla - yhtä hyvin - muiden maiden kuten USA:n hallintoa saakaan Hesarissa asiallisesti arvostella?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

    Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
    Big Brother
    26
    3538
   Aihe