B kortin ajaminen

Anonyymi

Mulla alkais autokoulu kesän jälkeen ja jännittää jo nyt koska oon tosi huono käyttään vaihteita. Ennestaan on siis skootteri että liikenne säännöt osaan. Mietin siis että onks kaikki joutunu heti ekalla tunnilla ajaan keskustaan vai onko mahollista että vaan harjotellaan vaihteita ekatunti?

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Autokoulusi pätevä sihteeri opastaa sut ekalla ajotunnilla simulaattorin saloihin. Saat valita ajatko ekat ajotuntisi Peräseinäjoella vai Pekingissä : )

  • Anonyymi

   Ensin auton hallintaa harjoitellaan jossain rauhallisella paikalla. Liikkeelle lähtöä, jarruttamista ja vaihtamista, ja tietysti ohjaamista. Vasta, kun ne sujuvat jotenkuten, lähdetään liikenteeseen. Ajoa harjoitellaan rauhallisemmassa liikenteessä, kunnes opettaja arvelee oppilaan pärjäävän vilkkaammassa liikenteessä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10964
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10026
  Aihe