Asioiden korostukset

Anonyymi

Rhonan "piti jättää" kouluopas ja passi pöydälle, jotta Vanessa näkisi ne.
Grahamin "piti jättää" puhelin pöydälle puhelun jälkeen, jotta Al näkisi siihen tulleen viestin.

216

3532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sarja on täynnä näitä taktisia korostuksia. Mutta mikähän korostus oli se, kun Al jutteli autossa velkojansa kanssa ja samalla, taisi Jaikin vilahtaa siitä ohi, myös Charitya näytettiin, kun hän tuli jostain autollaan ja lähti sillä pubin edestä? Joku korostusvihje sekin oli, kun Marlon puhisi vihaa Grahamia kohtaan keittiössä terävää veistä heiluttaen.

    • Anonyymi

      Sarja on täynnä taktisia korostuksia. Joskus aika hölmöjäkin sellaisia.

    • Anonyymi

      Koko sarja on mennyt ihan lapselliseksi. Jain riehuminen maantiellä Grahamille ja Grahamin kävely suoraan auton ikkunasta näkyvän kokapussin luo. Jotenkin niin hölmöä ja naivia kuvausta ja kässäriä.

      • Anonyymi

        Pysytään aiheessa


      • Anonyymi

        Asioiden korostamista se jatkuva kokapussin hiplaaminen, myös ajaessa.


    • Anonyymi

      Just aiheessahan tässä pysytään. Todella lapsellisia kohtauksia koko viikon ajan.
      Graahami makaa maassa kuolleena, se Kimin uusi käskyläinen on sen tappanut ja saanut siitä hyvästä kuuskyt donaa vaikka Kim on sulkenut kaikki pankkitilinsä just muutama minuutti aikaisemmin.

      Jai kiukuttelee kuin uhmaikäinen lapsi ja hups tuosta noin vaan muutamassa sekunnissa on himassaan vetämässä kokaa ja taas sekunnissa takaisi duuniin tehokkaana ja mukavana.

      Niinä muutamana sekuntina Laurel on kerännyt somessa kokonaisen bussillisen ihmisiä puistoon. Kun oli opettajilla joku "koulutuspäivä" tms. Ihan oikeesti joo.
      Ja taas Jai hyppää autoon Viktoorialle "lihaa" hakemaan ja siinä sivussa Laurelin kersaa... ei hyvää päivää.. ja kukas se siellä tulee vastaan!!! siinähän se Graahami oli hengissä ja hyvissä voimissa eikä se ihmetytä ketään. Lopetin katsomisen tähän, ei vaan enää jaksa näitä lapsellisuuksia.

      • Anonyymi

        "Graahami makaa maassa kuolleena, se Kimin uusi käskyläinen on sen tappanut ja saanut siitä hyvästä kuuskyt donaa"
        Ei mennyt ihan noin. Jos tarkoitat Kimin käskyläisellä Alia. Hän ei itse ainakaan tappanut Grahamia, vaikka palkkiota tyhjästä menikin kiiresti Kimiltä lunastamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Graahami makaa maassa kuolleena, se Kimin uusi käskyläinen on sen tappanut ja saanut siitä hyvästä kuuskyt donaa"
        Ei mennyt ihan noin. Jos tarkoitat Kimin käskyläisellä Alia. Hän ei itse ainakaan tappanut Grahamia, vaikka palkkiota tyhjästä menikin kiiresti Kimiltä lunastamaan.

        Tässä haetaan useita "syyllisiä" Grahamin kuolemaan (tiedän kuka tappoi, mutta en paljasta), samoin kuin Tom Kingin murhaa edeltävänä aikana.


      • Anonyymi

        Kieltämättä melkoista koheltamista teemapuiston avajaiset. Johtajat tekevät sellaisia hommia, jotka kuuluisivat työntekijöille ja alihankkijoille. Ihmeellistä toi Vicin ruuanlaittokin, kun vasta avajaisten alussa huomaa ruokatarvikkeita puuttuvan. Kuka on myyrä?
        Opettajien koulutuspäivät luulisi olevan etukäteen tiedossa eikä yht'äkkiä samana päivänä. Bussista tuli ulos muitakin kuin koululaisia.


    • Anonyymi

      En nähnyt viimeisintä jaksoa perjantaina, mutta Grahamille kai kävi kalpaten.
      Britanniassa ollaan edellä siinäkin, että myös tummaihoinen voi olla jopa roisto tai epäonnistua raha-asioissa tai ihmissuhteissa eli näytetään tasavertaisena katsojille.
      Huom en siis tiedä kuka on syyllinen Grahamin tapauksessa, ihan yleisellä tasolla sarjassa ei ole niin paljon positiivista erityiskohtelua kuin esim monissa jenkkisarjoissa. Tasavertaisuus on virkistävää ja sattuneesta syystä pidän esim afrotaustaisia hyvännäköisinä ja komeina/kauniina. Toivottavasti tätä ei nyt ymmäretä väärin.

      • Anonyymi

        Hän joka tappaa Grahamin on vankilasta vapautunut Pierce,Rhonan entinen mies.Hän se varmaan varasti Leon passinkin ettei Rhona pääsisi karkaamaan Grahamin kanssa.Kun se suunnitelma meni pieleen, niin ei auttanut muu kuin tappaa Graham.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän joka tappaa Grahamin on vankilasta vapautunut Pierce,Rhonan entinen mies.Hän se varmaan varasti Leon passinkin ettei Rhona pääsisi karkaamaan Grahamin kanssa.Kun se suunnitelma meni pieleen, niin ei auttanut muu kuin tappaa Graham.

        Teit sitten juonipaljastuksen, jota ei haluttu tietää. Oli varmaan 'pakko' kertoa! Juonipaljastusketju on erikseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teit sitten juonipaljastuksen, jota ei haluttu tietää. Oli varmaan 'pakko' kertoa! Juonipaljastusketju on erikseen.

        Olen huomannut että näillä keskustelupalstoilla aina jotenkin pilataan toisten keskustelu kertomalla jotain aiheeseen liittymtätöntä mitä kukaan ei ole edes kysynyt.


    • Anonyymi

      Oli miten oli, niin viimeisimmät jaksot on alkaneet ihan samalla tavalla.
      Graham sulkee autoradion ja lähtee autoltaan kävelemään ripeästi kohti toimintapuistoa, Priya vierellään. Sen jälkeen on näytetty kylällä ja metsässä erilaisia tilanteita. Joissa kireähermoinen ja vihattu Graham joutuu, samana puiston avajaispäivänä välienselvittelytilanteisiin, monen kyläläisen kanssa.
      Käsirysyltä ei kohtaamisissa selvitä ja nyrkitkin puhuu.
      Graham saa näistä yhteenotoistamatkan varrella näkyviä pikkuruhjeita ja takkiin tulee kuraa ja tomua. Tästä huolimatta, sisuuntunut Graham vaan jatkaa puhisten matkaansa johonkin. Tietämättään, että hänen määränpäänsä on kuolema.
      Yhdellä jos toisellakin on nyt syynsä olla hänelle vihainen ja kostonhaluinen.
      Aika monella on motiivi tappaa tämä vihattu mies.

      Grahamista onkin tullut yhtäkkiä yllättävän paha ja vihattu mies.
      Selviääköhän Rhonaparka tästä täysjärkisenä? Kuultuaan rakastamansa miehen kuolleen, noin väkivaltaisesti. Ranskaan lähtökin taitaa epäonnistua.
      Rhonalle on tulossa odottamiensa onnenhetkien sijaan luvassa vain epäonnea. Kuten niin monille muillekkin hahmoille tässä kylässä. Kaikki eivät edes pääse lähtemään tästä kirotusta loukusta, vaikka miten yrittävät paeta.
      Emmerdale alkaa siis tuntumaan jo lähes kauhuleffalta.
      Vain Leyla on hoksannut, että kylää riivaa jokin kirous. Koska kaikilla sinne muuttaneilla alkaa mennä kaikki aina pieleen, tavalla tai toisella.

    • Anonyymi

      Jokaista Grahamin nokkapokkaa ei ehditty yhteen jaksoon tunkea. Joten ne ripoteltiin useampaan.

    • Anonyymi

      Outo paikka Grahamin ja Marolin tapaamiselle se toimintakeskus.
      Miten murhaaja tiesi myös tulla sinne metsään juuri tapaamisen aikaan?

      • Anonyymi

        älä muuta sano. Miksi sinne pimeään metsään piti menää tapaamaan kun kylällä on paikkoja vaikka kuinka? Yleensä mennään sinne sillalle Ihan omituiseksi kävi koko sarja. Kaikki puhkuu sellaista vihaa ettei ole enää normaalia. Eikä kivaa katsottavaa.


      • Anonyymi

        Luulis sen toimintakeskuksen olevan lukittu paikka, ettei kuka noin vain pääse paikalle.


    • Anonyymi

      Graham sanoi Rhonalle. Tapaan Marlonin toimintakeskuksella. Lapset on jo kuulleet tarpeeksi huutoa. Ihan kuin toimintakeskuksella olisi helpompi varautua enemmänkin huutamaan ja tappelemaan. Miksihän tapaamista ei oltu sovittu portille? Miksi Marlon haahuili taskulampun kanssa, etsimässä Grahamia siellä pimeässä metsässä? Olisi Marlon voinut odottaa Grahamia autossaankin, samoin Graham omassaan. Kankea juonikuvio, laittaa porukkaa haahuilemaan pimeään toimintakeskuksen metsään. Jotta saadaan vihattu mies hengiltä.

    • Anonyymi

      Kylläpä nyt on muutamaan sarjan jaksoon saatu paljon asioita tapahtumaan.Miksiköhän nyt näytettiin heti kuka Grahamin tappoi?Sitäkin asiaa olisi voitu puida vaikka puoli vuotta ennenkuin katsojille selviää kuka on murhaaja.

      • Anonyymi

        Tänään jakson alussa, puuttui tekstitys. Ei mitään käsitystä, mitä Graham puhui Piercelle tämän asunnolla. Näitä tekstityksen puuttumisia on sattunut ennenkin. Eikä niitä ole maikkarilla edes huomattu.


    • Anonyymi

      Ei puuttunut Lahden seudulla..

      • Anonyymi

        Olisiko mahdollista, että tekstityksen katoaminen on laitekohtainen vika?


    • Anonyymi

      On tämä kyllä kumma palsta. Joka kerta kun täällä käy vilkaisemassa, niin jatkuvaa valitusta siitä, kuinka sarjassa on epäkohtia ja kuinka koko sarja mennyt alas. Nyt on edes yritetty rakentaa jonkinlaista kuviota takaumilla, mitä omasta mielestäni on ollut kiva katsoa, niin eikös jo siitäkin vedetä herneet nenään, kun on niin oudoksi mennyt ja kaikki on taas niin täyttä paskaa jne.

      Toinen vakio täällä on se, että aina joku talipää huomauttelee aiheessa pysymisestä, jos joku sivumennenkin mainitsee jostain, mikä ei osu täysin yksiin otsikon kanssa.

      Kolmas juttu ovat ne latvakakkoset, jotka haluavat päteä juonipaljastuksilla ja pilaavat siten muilta katselunautinnon. Ei näille dorkille ole tullut mieleen, että jos joku pähkäilee jotain sarjan tapahtumaa, hän kyllä näkee, mitä tulee käymään, kunhan vain ne kyseiset jaksot tulevat televisiosta. Se ei tarkoita sitä, että täytyy heti töksäyttää tulevat juonenkäänteet ja muut paljastukset varoittamatta. Voisi ihan luulla, että jos ihmiset seuraavat sarjaa, he haluavatkin seurata sitä. Jos näille kelpaisi pelkkä selostus juonesta, apua löytyisi kyllä muualta netistä.

      Kaikki nämä kolme tämän palstan pilaavaa piirrettä löytyivät yhdestä ja samasta ketjusta, jolla ei edes ole kovin paljon pituuttakaan. Kertoo kovin paljon siitä, kuinka saastunut tämä palsta on kyseisenlaisista mätäpaiseista. En totta puhuen ymmärrä koko palstan käyttötarkoitusta. Täällä pitää siis tietää, mitä sarjassa tulee tapahtumaan, ja samalla inhota tällaista typerää, huonosti käsikirjoitettua ja sekavaksi mennyttä sontasarjaa, ja valittaa niistä, jotka yrittävät keskustella sarjasta vähän laajemminkin kuin vain pelkästään sylkeä otsikon alaista kitinää vaikkapa siitä, että asioita korostellaan typerästi vieläkin typerämmässä sarjassa, jota pitää kumminkin digata niin paljon, että osaa pilata juonipaljastuksilla muilta jaksot. Olen ilmeisesti liian fiksu tälle palstalle, kun en jaksa kiihottua moisesta. Adios.

      • Anonyymi

        Niinpä, olet täydellinen ja siten oikeutettu arvostelemaan muita.


      • Anonyymi

        Aivan,olet liian fiksu


      • Anonyymi

        Vaikka oletkin fiksu,niin silti käyt täällä katsomassa mitä kirjoitukseesi on vastattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka oletkin fiksu,niin silti käyt täällä katsomassa mitä kirjoitukseesi on vastattu.

        Niin, sitähän sanotaan keskusteluksi, mutta tällä palstallahan se ei ole sallittua, koska otsikoissa ei ole vastaavanlaista aihetta. Mistä tuleekin mieleen, että oma kommenttisi on myös ketjun otsikon vastainen, joten vali vali vali, pysytäänkös aiheessa ja nipo nipo nipo.


      • Anonyymi

        Kuka on toi rautakansleri, joka omasta mielestään on oikeutettu arvostelemaan muita? Taitaa olla sama, joka haukkuu myös naistuottajat ja Vanessan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on toi rautakansleri, joka omasta mielestään on oikeutettu arvostelemaan muita? Taitaa olla sama, joka haukkuu myös naistuottajat ja Vanessan.

        Kommentointiaika kertonee mielentilasta


      • Anonyymi

        "Olen ilmeisesti liian fiksu tälle palstalle, kun en jaksa kiihottua moisesta."
        Luulenpa, että harva kiihottuu näistä kirjoituksista.


    • Anonyymi

      Miten Grahan ei huomannut autoa vasta kun laitettiin valot päälle?
      Mistä Al tiesi tulla Grahamin ruumiin äärelle?

    • Anonyymi

      Ensin siis Pierce mukiloi Grahamia,sitten joku,ehkä Jai, ajoi huumepäissään Grahamin päälle.Oliko se Pierce sitten kun antoi viimeisen,tappavan iskun.Marlonkaan ei muka kuullut eikä huomannut mitään tapahtuvan ja poistui paikalta ennen Grahamin kuoliniskua,höhhöö!!

      • Anonyymi

        Kyllä Marlon kuuli jotain, ennen kun lähti metsästä. Kuulosti pamahdukselta.


    • Anonyymi

      Ei kuulu tapoihini kirjoittaa tänne muusta, kuin emmerdaleen liittyvistä asioista. Mutta nyt on pakko tehdä poikkeus. Koska haluan sanoa mielipiteeni palstan väärinkäytöstä. Mielestäni mikään sellainen kommentointi ei ole tällä palstalla kummallista tai väärää, mikä liittyy tähän sarjaan. Mutta se on häiritsevää, että joku on ottanut asiakseen kommentoida täällä muiden kommentointitapoja ja aloittaa näin, tieten, tahtoen, tai tahtomattaan palstalle kirjoittavien kanssa palstalla riitelemisen. Koska jotkut kuitenkin loukkaantuvat kommentointinsa arvostelusta. Tulee sellainen tunne, kuin joku haluaisi määrätä, millä tavalla palstalla sarjaa sopii kommentoida ja miten ei. Ilmeisesti minkäänlaista negatiivista, kritisoivaa arvostelua ei sallittaisi lainkaan.

      • Anonyymi

        Niin,katsos kun niitä besserwissereitä löytyy joka paikasta.


      • Anonyymi

        Aivan, sarjaan liittyvä kommentointi pitäisikin olla aivan ok sarjaan liittyvällä palstalla, mutta täällä ei saakaan kommentoida vapaasti, mikäli mieleen tulee joku sopivasti asian vierestä menevä yksityiskohta, kun silloin ruvetaan kitisemään siitä, ettei kommentti osunut 100%:sti yksiin ketjun otsikon kanssa. Tämä on itse asiassa Suomi24:sen nipoin palsta tämän asian suhteen niiden monien palstojen osalta, joilla olen harjoittanut hedelmällisiä keskusteluja ilman vastaavanlaisia huomautuksia. Tällä palstalla todellakin jotkut haluavat määrätä, millä tavalla sopii kommentoida. Ainoat, joita pitäisi "määrätä" ovat ne ikuiset juonenpaljastelijat, jotka eivät osaa kirjoittaa paljastuksiaan niille tarkoitettuihin ketjuihin. Aikoinaan taisi palstan otsikon allakin olla ihan sääntö tuosta asiasta, mutta kukaan ei nakannut paskaakaan, eikä nakkaa edelleenkään. Jännä, että "palstan väärinkäyttöön" ei ilmeisestikään sisälly nämä aspektit.


    • Anonyymi

      No voi voi sentään kun pitää tämäkin asia ottaa niin vakavasti.

    • Anonyymi

      Pysykää asiassa älkääkä riidelkö omista mielipiteistänne!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Pidetään palsta asiallisena.


    • Anonyymi

      Ja kenen auto se oli joka oli tunnelin yläpuolella kun Graham löydettiin.Tutkiiko poliisi sitä ollenkaan.Marlonin pidätys kävi hyvin nopeasti.

    • Anonyymi

      Väärät ja syyttömät pidätetään nopeammin, kuin oikeat syylliset. Ei Grahamiin osunut auto ainakaan Marlonin ajama paku ollut. Sen nyt olisi voinut tutkia jäljistä. Ruumiin ympäriltä löytyisi myös jalanjälkiä ja dna.ta. Oliko Marlon lähelläkään ruumista? Mutta tutkimukset taitaa olla taas niitä tv-sarja tutkimuksia. Joiden perusteella on tarkoituskin pidättää ja jopa tuomita murhasta syytön henkilö.

    • Anonyymi

      Pierce on hyvä lavastaja. Hän todennäköisesti lavasti Marlonin syylliseksi.
      Vienyt taskulampun Marlonin kotiin. Vai olisiko se Al joka sen sinne vei?
      Kaksi, jotka ei halua poliisien pääsevän jäljilleen.

      • Anonyymi

        Luulenpa että se oli Pierce.Hän on taitava lavastaja.Nyt hän on saanut Grahamin ja Marlonin pois tieltään ja kohta alkaa Rhonan kiusaaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulenpa että se oli Pierce.Hän on taitava lavastaja.Nyt hän on saanut Grahamin ja Marlonin pois tieltään ja kohta alkaa Rhonan kiusaaminen.

        Kylläpä on tyhmiä poliiseja.Jos murhaaja ei halua jäädä kiinni teostaan, niin tuoko hän silloin murha aseen kotiinsa.Ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä on tyhmiä poliiseja.Jos murhaaja ei halua jäädä kiinni teostaan, niin tuoko hän silloin murha aseen kotiinsa.Ei.

        Ja jättääkö murhaaja jopa uhrin vertakin murha-aseeseen? Tässä tutkinnassa ei kai voida edes huomioida syylliseksilavastamisen mahdollisuutta. Eikä tule mitenkään julki, että kylään on palannut vapautettu vanki. Joka saattaa vainota yhä Rhonaa ja tämän uutta miesystävää. Rikostutkijoilla on kiire, vain saada pidätettyä joku syyllisenä, sen enempää ajattelematta. Emmerdalen rikoksia selvittelevät tutkijat ei koskaan ole olleet mitään älynjättiläisiä. Hatarin aihetodistein pidätellään aina näitä syyttömiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä on tyhmiä poliiseja.Jos murhaaja ei halua jäädä kiinni teostaan, niin tuoko hän silloin murha aseen kotiinsa.Ei.

        Helpostipa Pierce pääsee toisten koteihin. Leon passin varastamisjuttukin oli erikoinen, käy noin vain hakemassa sen eikä kukaan huomaa maisemissa eikä Rhona huomannut, kun P oli ikkunan takana. Valon määrä muuttuu sisällä, kun joku tulee ikkunan taakse valoisana aikana. Eräänlainen asian korostus sekin, että Rhonan piti just lähteä kotoa pois kun Marlon tuli hakemaan Leon kamoja.


    • Anonyymi

      Kun Marlonia kuulusteltiin. Ihmettelin Marlonin hämmästystä, kun murha-aseeksi todettu taskulamppu oli löytynyt hänen kotoaan. Mutta ei sitten kuitenkaan sanallakaan sanonut, mihin hän itse käyttämänsä taskulampun laittoi. Mistä lampun olisi hänen jäljiltään pitänyt löytyä? Eikö hän vienytkään lamppua kotiinsa, kun noin hämmästyi löytöpaikasta. Mutta ei sitäkään osannut ällistykseltään kertoa.

    • Anonyymi

      Sekin pystytään aika tarkasti tutkimaan ruumiista. Mikä esine on aiheuttanut tappavat iskut.

      • Anonyymi

        Ei ehkä mikä esine, vaan minkälainen. Esim. tylppä tai terävä. Sitten voidaan päätellä, mikä se olisi voinut olla. Englantilaisia poliisisarjoja seuranneena...


    • Anonyymi

      Outo juttu tää Rhonan oma etsintä verisen osoitelapun perusteella. Järki-ihminen olisi ilmoittanut paperista poliisille. Mutta olisko mennyt sarjan kannalta liian helpoksi?

    • Anonyymi

      Olipas se nyt sattumaa, ettei Piercen kämppis ollut paikalla, Piercen sijaan silloin kun Graham tuli pieksämään Pierceä. Mutta kun Rhona tuli, ei näkynyt Pierceä mailla halmeilla. Eikä Rhona löytänyt kämpästä mitään lippua ja lappua Piercen nimellä.

      • Anonyymi

        VOI EIIIIHH.. Alkaako Rhona & Pierce keissi taas uudelleen, johan se kerran kaikkine kauheuksineen ja käänteinen käytiin läpi oikein pidemmän kaavan kautta.. Ei taas jaksais tätä samaa😫


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VOI EIIIIHH.. Alkaako Rhona & Pierce keissi taas uudelleen, johan se kerran kaikkine kauheuksineen ja käänteinen käytiin läpi oikein pidemmän kaavan kautta.. Ei taas jaksais tätä samaa😫

        Ilmeisesti alkaa. Kun ei mitään uuttakaan keksitä, niin vanhantoistoa.


      • Anonyymi

        Monesti elokuvissa ja sarjoissa asukki palaa just silloin asuntoonsa, kun joku ulkopuolinen on siellä (vaikka asukki olis lähtenyt päivää aikaisemmin maailmanympärysmatkalle...).
        Torkahdin sillä hetkellä, kun Rhona meni asuntoon. Miten sai oven avattua, siis oliko edes lukossa.


    • Anonyymi

      Ovi oli, kummallista kyllä, raollaan. Joten Rhona meni sen enempiä ajattelematta mylläämään asuntoa, löytääkseen jotain. Kunnes Piercen kämppismies ajoi Rhonan ulos.

    • Anonyymi

      Miksi Piercen täytyy nyt hiippailessaan näyttää tullaiselta metsärosvolta? Hiukset sekaisin ja partaa. Mutta heti kun hän alkaa esittämään asianajajaa, niin vasta sitten tyyppi siistitään.

      • Anonyymi

        Brittisarjoissa monesti tätä, että kun menee huonosti niin korostetaan olemuksella.
        Kun Aaronilla oli huono vaihe niin tukka otsalle kammattuna.
        Joku 50-luvun naispoliisisarja, niin yhdellä poliisilla tukka siististi jakauksella, mutta kun epäiltiin virkarikoksesta, niin tukka otsalla. Taas kun palasi virkaan, niin siisti jakaus.


      • Anonyymi

        Pierce hiippailee maisemissa yhtä avoimesti kuin Will jokin aika sitten, eikä kukaan huomaa.
        Rounalla on asunnossaan avoimet ovet...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Brittisarjoissa monesti tätä, että kun menee huonosti niin korostetaan olemuksella.
        Kun Aaronilla oli huono vaihe niin tukka otsalle kammattuna.
        Joku 50-luvun naispoliisisarja, niin yhdellä poliisilla tukka siististi jakauksella, mutta kun epäiltiin virkarikoksesta, niin tukka otsalla. Taas kun palasi virkaan, niin siisti jakaus.

        Jenkkiläisissä pätkissä on taas aina huonosti menevällä kasvanut parransänki ja paita roikkuu "huolimattomasti" housujen päällä. Viinapullo pitää myös olla kädessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pierce hiippailee maisemissa yhtä avoimesti kuin Will jokin aika sitten, eikä kukaan huomaa.
        Rounalla on asunnossaan avoimet ovet...

        Rhona pitää kyllä ovensa lukittuna. Mutta tämä seonnut ex aviomie muistaa Rhonan avainjemman kukkaruukun alla. Se on kyllä kummallista, kun esim. Andrea huomasi salamana itseään valokuvaavan Jamien palkkaaman etsivän. Mutta kukaan ei huomaa edes päiväsaikaan ihan näkösällä hiippailevaa Pierceä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Brittisarjoissa monesti tätä, että kun menee huonosti niin korostetaan olemuksella.
        Kun Aaronilla oli huono vaihe niin tukka otsalle kammattuna.
        Joku 50-luvun naispoliisisarja, niin yhdellä poliisilla tukka siististi jakauksella, mutta kun epäiltiin virkarikoksesta, niin tukka otsalla. Taas kun palasi virkaan, niin siisti jakaus.

        Kuten monissa jenkkilän vastaavissa leffoissa, rähjäisen näköiseksi naamioiduilla näyttelijöillä paistaa aina, ränsistyneestä naamasta, ne vitivalkaistut ja ehyet hampaat.
        Pierce saatiin kyllä tosi nuhruisen näköiseksi, mutta hampaat unohdettiin tahmata likaisemmiksi.
        Jos pitää naamioida joku räjähtäneen näköiseksi, niin tehtäisiin se sitten kunnolla.
        Tällä Pirecen näyttelijälläkin on valkaistu hymy
        https://www.hellomagazine.com/imagenes/film/2019032571269/emmerdale-pierce-harris-to-return-to-show/0-347-979/Jonathan-Wrather-t.webp?filter=high
        Sopiiko ne sitten tähän olemukseen?
        https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/20/590x/Emmerdale-Pierce-Harris-1233059.jpg?r=1579886053501


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten monissa jenkkilän vastaavissa leffoissa, rähjäisen näköiseksi naamioiduilla näyttelijöillä paistaa aina, ränsistyneestä naamasta, ne vitivalkaistut ja ehyet hampaat.
        Pierce saatiin kyllä tosi nuhruisen näköiseksi, mutta hampaat unohdettiin tahmata likaisemmiksi.
        Jos pitää naamioida joku räjähtäneen näköiseksi, niin tehtäisiin se sitten kunnolla.
        Tällä Pirecen näyttelijälläkin on valkaistu hymy
        https://www.hellomagazine.com/imagenes/film/2019032571269/emmerdale-pierce-harris-to-return-to-show/0-347-979/Jonathan-Wrather-t.webp?filter=high
        Sopiiko ne sitten tähän olemukseen?
        https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/20/590x/Emmerdale-Pierce-Harris-1233059.jpg?r=1579886053501

        Huolehtii kuiten hammashygieniastaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rhona pitää kyllä ovensa lukittuna. Mutta tämä seonnut ex aviomie muistaa Rhonan avainjemman kukkaruukun alla. Se on kyllä kummallista, kun esim. Andrea huomasi salamana itseään valokuvaavan Jamien palkkaaman etsivän. Mutta kukaan ei huomaa edes päiväsaikaan ihan näkösällä hiippailevaa Pierceä.

        Pierce on varmaan saanut Williltä näkymättömyysviitan, kun ei itse sitä enää tarvitse.
        Kierrätystä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pierce on varmaan saanut Williltä näkymättömyysviitan, kun ei itse sitä enää tarvitse.
        Kierrätystä!

        Heh, hyvä kommentti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pierce on varmaan saanut Williltä näkymättömyysviitan, kun ei itse sitä enää tarvitse.
        Kierrätystä!

        Viime perjantaina oli Arthurilla.


    • Anonyymi

      Ja missä luuhaavat kylän juoruakat:Pearl ja Brenda silloin kun jotain epäilyttävää tapahtuu.Luulisi noiden muita kyttäävien näkevän ja tietävän mitä noin pienessä kylässä tapahtuu.Missä muuten ovat Faith ja Karhu?

      • Anonyymi

        Faithan lähti johonkin, kylästä itku kurkuassa, kun hänelle oltiin jostain niin vihaisia. Luultavasti palajaa kyllä jossain vaiheessa takaisin. Paddyn isukki sen sijaan on häipynyt kuvioista yhtä selittämättömästi, kuin jotkut kylän lapsetkin ajoittain. Bobin kaksosiakaan ei ole näkynyt pitkään aikaan. Luulisi heidän käyvän joskus varaäitinsä kahviossa edes.


    • Anonyymi

      Piercen lähettämien kukkien joukossa oli kortti jossa oli hänen nimensä ,mutta Rhona ei sitä lukenut.Nyt kortti on sopivasti sohvan alla ja kukaan ei sitä huomaa.

      • Anonyymi

        Miksihän kukkien seassa ollut kortti on työntämällä työnnetty sohvanpehmustetyynyn alle? Ei se ollut lattialle, sohvan alle pudonnut. Piercekö sen sinne hädissään piilotti Vanessan tullessa asuntoon? Jos niin, miksi piilotti kortin, jonka kuitenkin aluksi halusi Rhonan löytävän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksihän kukkien seassa ollut kortti on työntämällä työnnetty sohvanpehmustetyynyn alle? Ei se ollut lattialle, sohvan alle pudonnut. Piercekö sen sinne hädissään piilotti Vanessan tullessa asuntoon? Jos niin, miksi piilotti kortin, jonka kuitenkin aluksi halusi Rhonan löytävän?

        Kun Pierce siirsi kukkamaljakon keskellä huonetta olevalle pöydälle,hänen tarkoituksensa oli laittaa siihen kirjoittamansa kortti näkyville mutta kun hän kuuli Vanessan ja Rhonan tulevan sisälle,hän hädissää pudotti kortin käsistään ja se liukuin sängyn alle.Miten hän muuten onnistuu aina poistumaan talosta niin ettei kukaan sitä huomaa?Kummallinen hollitupa kun sinne pääsee helposti sisälle ja ulos kenekään sitä näkemättä!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksihän kukkien seassa ollut kortti on työntämällä työnnetty sohvanpehmustetyynyn alle? Ei se ollut lattialle, sohvan alle pudonnut. Piercekö sen sinne hädissään piilotti Vanessan tullessa asuntoon? Jos niin, miksi piilotti kortin, jonka kuitenkin aluksi halusi Rhonan löytävän?

        Outo juttu, että Rhona ei katso, keneltä kukat tulevat. Mutta juonikuvio kyseessä.


    • Anonyymi

      Näinkö väärin, vai liimasiko Leo tänään sen Piecen kukkapuskakortin Marlonille menevän piirustuksen keskelle?

      • Anonyymi

        En ole varma näinkö minäkään näin tapahtuvan, mutta sama ajatus kyllä tuli heti mieleen.


      • Anonyymi

        Kyllä liimasi.


    • Anonyymi

      Murtautuivatko Rhona ja Vanessa karatanoon, vai onko siellä aina avoimet ovet?
      Joka tapauksessa Rhona on aika sivistymätön ja röyhkeä, kun menee noin vaan penkomaan toisen kotiin, laatikoita ja käsilaukkua. Olettaen, ettei siellä ole ketään paikalla.
      Ei edes Lydiaa siivoamassa, tai Alia. Rhona ja Vanessa ottivat ideallaan todella ison riskin. Leon isä on jo vankilassa. Ajatteliko Rhona hetkeäkään, mitäs jos hänkin vielä saisi syytteen, tälläisestä toisten kotiin luvatta tunkeutumisesta?
      Emmerdalessahan saattaa kuka vaan joutua pienistäkin rikkeistä vankilaan.
      Onhan Rhona tosin kartanolle ennenkin näin sisälle mennyt, työkeikallaan koputtelematta ja Grahamin shakkinappuloita hipelöimään, ei hänelle kukaan ovea silloinkaan tullut avaamaan.

      • Anonyymi

        Vaikuttaa siltä että Emmerdalessa kukaan ei lukitse kotinsa ovea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikuttaa siltä että Emmerdalessa kukaan ei lukitse kotinsa ovea.

        Kartanoon on tultu "miten sattuu" koko ajan. Entisen omistajan aikaankin esimerkiksi työntekijä Sam ilmestyi keittiöön useasti.
        Rhonan syyllisen etsintä on huono juonikuvio.


    • Anonyymi

      Muutenkin Rhonan johtolankojen etsiminen oli tökeröä. Kimin työhuoneeseen mennessään hän kurkki lehtipinojen alle ja pöydille ihan kuin Kim jättäisi jonkin murhasuunnitelman paperille kirjoitettuna sohvapöydälle lehtipinoon.

      Ihan kuin kässärikirjoittaja olisi vähän yksinkertainen tyyppi. Tai ohjaaja.

      • Anonyymi

        Rajoittunuttahan se on tehdä sarjaa, kun ei ole liioin lavasteita käytössä. Ei näitä juurikaan pystytä siksi tekemään toisella tavalla. Monet asiat on tapahduttava samoissa lavasteissa.
        Kaikki tehdään olohuoneessa, tai keittiössä, tai makuuhuoneessa, tai villapakassa jne.
        Näin ollen, tietysti silloin myös pitää olettaa Kim Taten säilyttävän kaikkea yritystoimintaansa ja muuhun liittyvää aineistoa olohuoneessaan. Tuolla kartanokodissaan, jossa aina ovet apposen avoimina. Työhuonetta hänellä ei ilmeisesti kartanolla ole. Se on siellä parakissa toimintapuistossa. Vaikka Whiten perheellä sellainenkin huone kartanolla oli.
        Omituista vaan, ettei Rhonaa kiinnostanut mennä penkomaan sinne parakkiin Kimin papereita ym. todisteita etsimään.


    • Anonyymi

      Eikä Rhona ja Vanessa "muka" vaistonnut että joku oli viereisessä huoneessa,siis Pierce.

      • Anonyymi

        Piercellä oli nimenomaan se näkymättömyysviitta taas käytössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piercellä oli nimenomaan se näkymättömyysviitta taas käytössä.

        Sairaan pakkomielteistä tuo, skitson näköisen Piercen jatkuva hiippailu Rhonan kodissa.
        Sellaiseksihan se on tietysti tarkoitettukin. Kiusallisen kauan vaan venytetään, äijän läsnäolon ja oikean Grahamin murhaajan paljastumista. Rhona vaan leikkii kiihkeästi neiti etsivää. Etsien Grahamin murhaajaa ja murhaan syyllisiä ihan vikasuunnista.
        Autuaan tietämättömänä siitä, että sekopäinen murhaaja hiipaileekin jatkuvasti salaa hänen omassa kodissaan.
        Piercen hiippailun jatkuessa, samalla venytetään. Säälittävän, hermoheikon Marlonin syyttä vankilassa riutumista hermoromahduksen partaalle. Sekä tätä asukkaiden tyhjänpäiväistä ja lapsellista kampanjointia Marlonin vapauttamiseksi, hänen syyttömyyttään vakuutellen.
        Niinkuin muka tälläiset teepaidat ja julisteet ym. koohottaminen koskaan olisi vaikuttanut oikeuden päätöksiin. Hassua muuten sekin, kun Bob huusi Aprillin olevan lapsenlapsensa. Koska eihän Bob ollut Donna Windsdorin biologinen isä. Vain isäpuoli.


    • Anonyymi

      "Hassua muuten sekin, kun Bob huusi Aprillin olevan lapsenlapsensa. Koska eihän Bob ollut Donna Windsdorin biologinen isä. Vain isäpuoli."

      Jaajas taas tyyppi jotka erottelee perheiden sukulaisuussuhteet DNA:n perusteella.

    • Anonyymi

      No johan on.Meidän tuntemamme Kim ei ikinä olisi luottanut ventovieraaseen ja kutsunut häntä kotiinsa drinkille.Olisi vain haukkunut miehen,syyttänyt tätä kolarista ja käskenyt hiiteen.Ja eikö oikealla lakimiehellä ole aina käyntikortti mukanaan,vapaa- ajallakin?Oikea Kim sitäpaitsi tarkastaisi heti netistä onko tuollaista Ollie lakimiestä olemassakaan ennenkuin luottaisi häneen.Mutta ei.tämä Kim se vaan kertoo vieraalle ihmiselle heti koko perheensä historian.Hohhoijaa.Huono käsikirjoittaja.Katsojien älykkyyden aliarvioimista.

    • Anonyymi

      En jaksa enää kattoo, kun tää sarja on mennyt ihan surkeeksi.

      • Anonyymi

        vähän oon samaa mieltä


    • Anonyymi

      Kimillä oli silloin hiukan erilainen äänensävy, kun Andrea tuli Millien kanssa ensikertaa kylään ja säikäytti autollaan Kimin hevosen. Liian helposti menee nyt Kimille läpi, vankilassa istuneen entisen lakimiehen huijaus. Luotto on 100% Vaikka muuten kyllä tutkii ja syynää kaikkien taustat, jotka hänen elämäänsä ilmestyvät. Jos saisi jotenkin edes tietää Piercen oikean nimen. Silloin olisi helppo selvittää, mikä Ollie oikeasti on miehiään ja tietäisi tätä varoa. Mutta eihän se tietenkään näin mene.
      Kun Piercen on nyt päästävä Kimin lähelle, koska yrittää murhata jotenkin hänetkin.

    • Anonyymi

      Kim törmäsi autollaan Pierceen, joka syöksyi auton eteen tarkoituksella.
      Seuraavaksi tämä voimadaami kertoo tälle rähjäiselle viieraalleen drinnkien äärellä mieshistoriansa ja on heti valmis palkkaamaan tämän epämääräisen tyypin eli Piercen juristikseen. Ei edes käyntikorttia tällä juristilla ja sai perheen yksityisasiat helposti tiedokseen.
      Aika tyhmiä käänteitä bisnesnainen Kimillä ajoittain, mutta juonen kannalta näin edetään.

      • Anonyymi

        Kimillä tuntuu olevan paljon huolenaiheita joista ei tiedä vielä mittään. Dinglen Belle taitaa havitella oikein tosissaan kartanoon miniäksi. Lääkärin kun saisi mieheksi ja Dinglen poppoon ujutettua Kartanoon,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kimillä tuntuu olevan paljon huolenaiheita joista ei tiedä vielä mittään. Dinglen Belle taitaa havitella oikein tosissaan kartanoon miniäksi. Lääkärin kun saisi mieheksi ja Dinglen poppoon ujutettua Kartanoon,

        Belle näyttää pikkutytöltä, joka on laittanut täytettä rintaliiveihin ja näyttäisi hassulta ison miehen 'parina'. Tosin Jamien exä Andrea on myös pieni hiirulainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kimillä tuntuu olevan paljon huolenaiheita joista ei tiedä vielä mittään. Dinglen Belle taitaa havitella oikein tosissaan kartanoon miniäksi. Lääkärin kun saisi mieheksi ja Dinglen poppoon ujutettua Kartanoon,

        Bellellä oli aikanaan helluna lääkäri. Dinglejä pörrää kartanossa jo ainakin Sam ja avokkinsa Lydia siivoamassa. Charity on muuten ollut monesti kartanon rouvana.


    • Anonyymi

      Kun Pete katseli vanhoja kuvia, niin näytettiin korostetusti kahvimukia. Ihmettelinkin, miksi pitää mukia koko ajan sormikoukussa tuossa tilanteessa. Sitten syy selvisi, kun yritti avata kirjekuorta ja kahvit lensi ympäriinsä.
      Vai oliko teetä?

    • Anonyymi

      Emmerdalessa usein saadaan yhtäkkiä tälläisiä pimeitä raivareita, että aletaan paiskomaan ja rikkomaan tavaroita. Kuten aina niin "hyvä(huono)hermoinen" Pete viime jaksossa. Kaatoi pöydän, eikä sekään vielä riittänyt. Piti huitoa hyllykin tyhjäksi. Jokunen jakso taakse päin Aaronkin huitoi apinanraivolla golfmailalla Wendy Posnerin kodissa kaikkea säpäleiksi. Sitten jossain jaksossa Moira heitti kotonaan pullon seinään ja muitakin paiskomisia, sotkemisia ja tavaroiden ja kotien tuhoamisia on nähty. Mielestäni aika ikävä tapa purkaa raivoaan. Aiheuttaa sotkua ja rikkoa ja paiskoa tavaroita raivon vallassa. Mutta hyvä, kun näin raivo ei ainakaan kohdistu ihmsiin, tai eläimiin.

      • Anonyymi

        Tapahtuuko tollaisia raivoamisia normielämässä? TV-sarjoissa on normia, että korostetaan raivoamista heittelemällä tavaroita tai pyyhkäistään hyllyn tavarat lattialle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tapahtuuko tollaisia raivoamisia normielämässä? TV-sarjoissa on normia, että korostetaan raivoamista heittelemällä tavaroita tai pyyhkäistään hyllyn tavarat lattialle.

        Jotku herkät sekopäät tekevät tuollaista myös oikeassa elämässä.


    • Anonyymi

      Omituista, miten muka aina niin terävävälle Kimille menee tuollainen epämääräinen lakimies ihan täydestä. Mutta onneksi edes, itse kavaluuteen taipuvainen Al haistaa heti äijästä palaneen käryä ja alkaa tarkistelemaan miehen taustaa. Tosin tekee sen hieman myöhässä. Sillä, tästä huolimatta. Aika kauan ja aika paljon inha Pierce ehtii ja onnistuu huijaamaan kahta hyväuskoista, Kimiä ja Jamieta. Kim ei huomaa mitään. Halutessaan vain niin kiihkeästi näyttää mahtiaan miniälleen. Ennen äitiään aina vastaan kaikessa kapinoinut omapäinen Jamiekin, on nykyään, kuin äitinsä talutusnuorassa kulkeva puudeli. Muutenkin Jamie vaikuttaa tahdottomalta. Kun hän on, kauniin ja fiksun Andreavaimonsa sijaan. Alkanut hengailemaan, omituisen, mielenterveysongelmaisen Bellen kanssa. Jolle ei riitä Ellisin antama huomio. Zakin ja Lizan hemmottelema piilonarsistinen Belle on kyltymätön. Hän ei saa tarpeekseen miesten itseensä kohdistuvasta huomiosta.
      Sen antamiseen kelpaa, niin vapaat, kuin ukkomiehetkin, ikään katsomatta.

    • Anonyymi

      Olisin sanonut Bellelle just samat sanat, kuin Kim Tate.

      • Anonyymi

        Bellen näyttelijä osaa kyllä hyvin näytellä, nuorta naista, jonka mieli ei ole täysin terve. Nuo Bellen ilmeet kertoo sen. Hänellä on usein sellainen, hieman autistinen, sisäänpäinkääntynyt, päänsäsisäiseenn tyhjyyteensä toljottava katse.


    • Anonyymi

      Al ja Kim keskustelevat Rhonasta ja Grahamista vieraan lakimiehen kuullen. Sitte asuntojen avaimet pöydällä, josta Kim keräsi ne korostaen asuntojen nimiä. Hetken päästä avaimet olivat taas pöydällä, kun lakimies paikalla ja Pierce nappasi haluamansa.

      • Anonyymi

        Näköjään juonien kirjoittajilla on ideat loppuneet kun laittavat henkilöt toimimaan periaatteitaan vastaan,kuten Kim tekee.


    • Anonyymi

      Käsikirjoittajilla on sellainen taikasauva, jolla roolihahmot saadaan muuttumaan hetkessä. Epäluuloisista, naiveiksi, hyväuskoisiksi hölmöiksi. Joskin hyväuskoinenkin voi muuttua epäluuloiseksi. Pirusta voi muuttua enkeliksi ja myös päinvastoin. Heteroistakin homoiksi. Huonosta vanhemmasta hyväksi ja hyvästä huonoksi. Herttaiselle lapsosellekin voi hetkessä kasvaa muutamaksi vuodeksi pirunsarvet. Roolihahmot siis saadaan muuttumaan monella tavalla ja yllättävän nopeasti. Kukaan ei ole kauan oma alkuperäinen itsensä.

      • Anonyymi

        Kas kuinka helposti Pierce saikaan raahattua Vanessan ja Johnnyn Mulperipuutaloon.Tosielämässä kuka tahansa olisi ruvennut huutamaan ja riehumaan jos väksin yritetään saada mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kas kuinka helposti Pierce saikaan raahattua Vanessan ja Johnnyn Mulperipuutaloon.Tosielämässä kuka tahansa olisi ruvennut huutamaan ja riehumaan jos väksin yritetään saada mukaan.

        Vanessa on aina ollut neuvoton, hölmö, nynny.


    • Anonyymi

      Pierce laittoi korostetusti apteekin pussin esille. Vihjaamaan katsojille, että vaivutti Johnnyn lääkkeillä uneen. Helpommalla pääsisi, kun nukuttaisi Vanessankin. Tässä jaksossa ihmetytti taas Vanessan toiminta. Kun pääsi siteistä irti. Lähteä nyt hipsimään ruuvimeisselin kanssa kohti yläkertaa, hakemaan lastaan. Sen sijaan kun olisi hyökännyt heti ulko-ovelle ja siitä kadulle huutamaan täyttäkurkkua apua. Miksihän Vanessan puhelinkaan ei ole lukittu? Pierce voi käyttää sitä kuin omaansa. Vanessalla on myös hyvä pidätyskyky kun ei tarvitse lainkaan vessassakäyntejäkään.

    • Anonyymi

      Vanessa saisi koska tahansa suukapulan pois sidotuilla käsillään. Riittäisi kun taivuttaisi niskaansa ja päätään käsiin. Ja sitten suulla solmut auki.
      Eipä riitä järki tuollaiseen toimintaan. Tai siis varmaan näyttelijällä älliä riittäisi, mutta käsikirjoittajalla ja ohjaajilla ei :).
      Tämä vatsasyöpä oli vihonviimeinen tikki. Eivät sitten mitään muuta enää keksineet.

      • Anonyymi

        Päästäänpä taas kohta kokoamaan puolet kylästä sairaalaan huolestuneena nyyhkimään potilaan tilaa. Selviääkö potilas hengissä ja saadaanko suolistosyöpä kuriin?
        Nimittäin, emmerdalelaiset vierailee vuoronperään ja aika tiuhaan, joko vankilassa, sairaalassa, tai poliisilaitoksella.

        Tämä suolistosyöpäkin on jo kertaalleen käytetty aihe. Dianellahan oli myös sellainen ja leikkauksen jälkeen se avannepussi, jota häpeili.
        Mutta taas on rouva ollut elämänsä kunnossa pyörittämässä Ericin kanssa majataloa.
        Alusta loppuun, hölmö koko panttivankidraama. Puheetkin kuuluu muka selvästi ulkoa panttivankitaloon sisälle. Mutta pubissa ja muualla ei kuulla mitään, vaikka ihmiset puhuisivat vieressä. Eikä kukaan koskaan näe vahingossakaan Piercen poistuvan, tai palaavan taloon jos hän käy jossain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päästäänpä taas kohta kokoamaan puolet kylästä sairaalaan huolestuneena nyyhkimään potilaan tilaa. Selviääkö potilas hengissä ja saadaanko suolistosyöpä kuriin?
        Nimittäin, emmerdalelaiset vierailee vuoronperään ja aika tiuhaan, joko vankilassa, sairaalassa, tai poliisilaitoksella.

        Tämä suolistosyöpäkin on jo kertaalleen käytetty aihe. Dianellahan oli myös sellainen ja leikkauksen jälkeen se avannepussi, jota häpeili.
        Mutta taas on rouva ollut elämänsä kunnossa pyörittämässä Ericin kanssa majataloa.
        Alusta loppuun, hölmö koko panttivankidraama. Puheetkin kuuluu muka selvästi ulkoa panttivankitaloon sisälle. Mutta pubissa ja muualla ei kuulla mitään, vaikka ihmiset puhuisivat vieressä. Eikä kukaan koskaan näe vahingossakaan Piercen poistuvan, tai palaavan taloon jos hän käy jossain.

        On todella hatarasti kirjoitetut käsikirjoitukset sarjaan.Me keskustelupalstalaisetkin keksisimme paljon paremmat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päästäänpä taas kohta kokoamaan puolet kylästä sairaalaan huolestuneena nyyhkimään potilaan tilaa. Selviääkö potilas hengissä ja saadaanko suolistosyöpä kuriin?
        Nimittäin, emmerdalelaiset vierailee vuoronperään ja aika tiuhaan, joko vankilassa, sairaalassa, tai poliisilaitoksella.

        Tämä suolistosyöpäkin on jo kertaalleen käytetty aihe. Dianellahan oli myös sellainen ja leikkauksen jälkeen se avannepussi, jota häpeili.
        Mutta taas on rouva ollut elämänsä kunnossa pyörittämässä Ericin kanssa majataloa.
        Alusta loppuun, hölmö koko panttivankidraama. Puheetkin kuuluu muka selvästi ulkoa panttivankitaloon sisälle. Mutta pubissa ja muualla ei kuulla mitään, vaikka ihmiset puhuisivat vieressä. Eikä kukaan koskaan näe vahingossakaan Piercen poistuvan, tai palaavan taloon jos hän käy jossain.

        "Mutta pubissa ja muualla ei kuulla mitään, vaikka ihmiset puhuisivat vieressä."
        Tosiaan näin yleensä on ja sitä olen myös ihmetellyt. Joskus harvoin vaikka joku sanoo esim. arkaluontoisen asian hiljaa, niin koko pubin väki kääntyy katsomaan toisesta päästä pubiakin.


      • Anonyymi

        Luulisi Englannissakin keittiökaappien laatikot irtoavan, kun käyttää vähän tekniikkaa. Vanessa on laatikon rivassa kii eikä kertaakaan ole aukaissut laatikkoa. Tosiaan tää suukapulajuttukin on naurettava.


    • Anonyymi

      Mitenköhän Pierce on järjestänyt Vanessan vessakäynnit.Eihän asioitaan voi tehdä kädet sidottuina.Pyyhkiikö Pierce Vanessan.......!!!!

      • Anonyymi

        Samoin Johnnyn vessa-asiat ja ruokapuoli, mitenkähän hoituvat?


    • Anonyymi

      Menny ihan limboksi koko touhu

    • Anonyymi

      Ryan teki Grahamin puolesta tilisiirrot Kimin/firman tililtä Grahamin tilille. Mulla ehkä menny ohi, että missä vaiheessa rahat siirtyivät Ryanille ja vieläpä käteiseksi kun kippasi ne korostetusti Rhonan plydälle.

      • Anonyymi

        Rahat olivat Grahamin autossa,niillä oli Grahamin ja Rhonan tarkoitus aloittaa uusi elämä Ranskassa.Charity ja Ryan varastivat ne kun Charity oli vapauttanut Ryanin mökistä johon Graham oli hänet vanginnut,Rahojen varastaminen oli kosto.Ihmetyttää kylläkin se, eikö Graham ollut lukinnut auton ovia!!


      • Anonyymi

        Kukahan Grahamin varastetut rahat lopulta saa pitää?


    • Anonyymi

      Heh-heh! Onko tämä draamaa, vai komediaa? Olipas taas niin koominen korostus.
      Pierce saa tietää poliisien olevan jäljillään. Kun on oitis kyttäämässä, huppu päässä bussikatoksessa, keskellä kirkasta päivää. poliisiautoa. Hän on siellä muka hyvässä piilossa. Konstaapelin tehdessä hänestä etsintäkuulutusta, hänestä siinä ihan parin metrin päässä auton ulkopuolella. Piercen hyvä piilo, bussikatos, vaikka suojaisa onkin. Se nyt vaan sattuu sijaitsemaan kylän vilkkaimmalla ja näkyvimmällä paikalla.
      Pierce on myös hiippaillut asioillaan Laurellin talosta. Joka sekin sijaitsee kylän pääväylän varrella. Jossa liikkuu vilkkaasti pienen kylän väkeä. Missähän Pierce pitää autoaan Laurellin takapihallako? Onko hän ajanut sen piiloon merirosvolaivaan? Heh-heh!

      • Anonyymi

        Kaupassakin käy Vanessaa ja Johnnyä varten, mutta missä ja miten jos kauempana ?


      • Anonyymi

        Poliisi piti korostetusti näkyvillä todistepussia (kortti sisällä), kun puhui radiopuhelimeen.


    • Anonyymi

      Sitten kun Pierce saadaan takaisin vankilaan. Kylään tulee tietenkin heti hänen tilalleen joku toinen pahis ja roisto stressaamaan ihmisiä ja häiritsemään idyllisen pikkukylän rauhaa. Mutta toivottavasti Pierce ei ainakaan enää palaa.

      • Anonyymi

        Pierce tainnutti Kimin.Kimin raahaaminen yläkertaan Vanessan seuraksi käy tietnkin helpossti koska Kim on "hento" pieni tyttönen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pierce tainnutti Kimin.Kimin raahaaminen yläkertaan Vanessan seuraksi käy tietnkin helpossti koska Kim on "hento" pieni tyttönen.

        Nyt Pierce on kolmen naisen koukussa, kyllä siinä yhdelle miehelle tekemistä riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pierce tainnutti Kimin.Kimin raahaaminen yläkertaan Vanessan seuraksi käy tietnkin helpossti koska Kim on "hento" pieni tyttönen.

        Miten Kim sattuikin tulemaan sisälle just silloin, kun Pierce oli yläkerrassa.
        Taitavaa Piercen hiljaista liikkumista asunnossa, kun Rhona ja Kim eivät kuulleet tai huomanneet hänen tuloaan alakertaan. Pääsi kopsauttamaan Kimiä yllättäen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten Kim sattuikin tulemaan sisälle just silloin, kun Pierce oli yläkerrassa.
        Taitavaa Piercen hiljaista liikkumista asunnossa, kun Rhona ja Kim eivät kuulleet tai huomanneet hänen tuloaan alakertaan. Pääsi kopsauttamaan Kimiä yllättäen.

        Näkymättömyysviitta sisältää myös äänettömyystoiminnon.


    • Anonyymi

      Mitä siinä voi kuulla? Kun kaksi naista kailottaa toisilleen täyttä kurkkua. Kim vaati Rhonalta selitystä kovaan ääneen ja Rhona vaati Kimiä olemaan hiljaa ja poistumaan hakemaan apua. Pierce oli muka tarkka, kun tutki Rhonan ja otti tältä puhelimen. Mutta ei tarkistanut jäikö ovi lukitsematta. Tuskin Kim sinne avaimilla ovesta tuli nuuskimaan.

      • Anonyymi

        Kyllähän sen huomaa, jos joku (kolmas) liikkuu samassa huoneessa. Vaikka tulijat äänet eivät kuuluisikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän sen huomaa, jos joku (kolmas) liikkuu samassa huoneessa. Vaikka tulijat äänet eivät kuuluisikaan.

        Rhona huomannut kadulla olevaa Kimiä, kun vilkaisi ympärilleen ennen sisään menoa.


      • Anonyymi

        Kim näytti avaimia Rhonalle.


    • Anonyymi

      Siitäs nyt sitten sai, kun menee talon omistajan elkein omin avaimin toisten kotiin.

      • Anonyymi

        Rhonalla onkin toinen kännykkä laukussa,Pierce ei tarkastanut hänen laukkujaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rhonalla onkin toinen kännykkä laukussa,Pierce ei tarkastanut hänen laukkujaan.

        Niimpä,Pierce vain kohteliaasti pyysi Rhonalta kännykkää itselleen.Laukku olisi pitänyt tarkastaa perusteellisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niimpä,Pierce vain kohteliaasti pyysi Rhonalta kännykkää itselleen.Laukku olisi pitänyt tarkastaa perusteellisesti.

        Ja Piercehän ei tietenkään huomannut pöydän alta loistavaa kännykän valoa eikä ulkona olevien poliisiautojen vilkkuvia valoja.


      • Anonyymi

        Niin kerta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Piercehän ei tietenkään huomannut pöydän alta loistavaa kännykän valoa eikä ulkona olevien poliisiautojen vilkkuvia valoja.

        Samaa ihmettelin, erityisesti poliisiautojen valojen näkymättömyyttä. Ehkä ohjaaja ajatteli kun verhot on kiinni, niin eivät näy... Miksi muuten tulivat tilanteeseen vilkut päällä (näyttävyys katsojille)? Mistä tuollainen määrä poliiseja ja poliisiautoja noin nopeasti, kun lähistön Hotten ei liene mikään suurkaupunki.


    • Anonyymi

      Aika näppärästi Kim pääsi siteistään irti.

      • Anonyymi

        Ja näppärästi Pierce roudasi Kimin yläkertaan, koska Kim on varsin kookas nainen (pitkä, mutta ei lihava). Olis ollut kiva nähdä se portaissa ähertäminen...


    • Anonyymi

      Ja kas kummaa:Paddy.Yleensä hidastajuinen nyhverö oli heti tilanteen tasalla, tajusi mitä on meneillään ja soitti poliisille.Ihan heti eivät poliisit kuitenkaan sisälle panttivankitaloon rynnänneet.Siinä ajassa olisi oikea murhaaja jo ehtinyt Rhonan kostoksi tappaa ja muutkin talossa olleet.Pierce on kookkaampi kuin Rhona,mutta niin vain Rhona sai iskettyä tainnutuspiikin Pierceen.Ei kovin uskottavaa.

      • Anonyymi

        Rhonan yllätti nopealla liikkeellä...


      • Anonyymi

        Vessasynnytystapaus Paddyn kohdalta ja yleensäkin oli tosi noloa. Mutta nyt oli Paddyltä todella tehokasta toimintaa.


    • Anonyymi

      Näppärää Rhonalta iskeä tainnutuspiikki kaappaajaan, miten lie Britanniassa, hyväksytäänkö itsesuojeluksi?
      Suomessa Rhona saisi tuomion hätävarjelun liijoittelusta. Pitää puolustautua samoin kuin hyökkääjä, mikä on ääliömäistä. Pitäisi suurinpiirtein katsella sivusta jos joku pahoinpitelee läheistä vieressä ja soittaa vain hätänumeroon.
      Hiljattain Niinistö armahti naisen joka oli puolustautunut väkivaltaiselta, lapsia ja vaimoa pahoinpitelevältä mieheltään. Mies kuoli naisen paistipannun iskuun, muistaakseni, ja vaimo joutui vankilaan miehen taposta.
      Jenkeissähän saa suurinpiirtein ampua kotiinsa tunkeutuneen henkilön.

      • Anonyymi

        Emmerdalessahan usein rikoksentekijä selviää ilman rangaistusta.Mitenköhän käy Piercen?Naispoliisihan tuntee hänet kuten eileisessä 22.6. jaksossa kävi ilmi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emmerdalessahan usein rikoksentekijä selviää ilman rangaistusta.Mitenköhän käy Piercen?Naispoliisihan tuntee hänet kuten eileisessä 22.6. jaksossa kävi ilmi.

        Naisrikostutkijan tuttuutta Pierce koetti käyttää hyväkseen. Mutta nainen antoi ymmärtää ettei siitä ole nyt apua. Olisi jo aika överiä, jos Pierce pääsisi tästäkin kuin koira veräjästä ja ahdistelemaan vielä Rhonaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naisrikostutkijan tuttuutta Pierce koetti käyttää hyväkseen. Mutta nainen antoi ymmärtää ettei siitä ole nyt apua. Olisi jo aika överiä, jos Pierce pääsisi tästäkin kuin koira veräjästä ja ahdistelemaan vielä Rhonaa.

        Monissa enkkusarjoissa kuulusteltava vastaa kuulustelijan kysymyksiin "En kommentoi". Yleensä syyllisen vastauksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emmerdalessahan usein rikoksentekijä selviää ilman rangaistusta.Mitenköhän käy Piercen?Naispoliisihan tuntee hänet kuten eileisessä 22.6. jaksossa kävi ilmi.

        Jos jotkut rikoksentekijät pääseekin emmerdalessa rangaistuksetta. Niin kuinkahan moni on joutunut syyttä telkien taakse? Ainakin nyt Marlon. Ärsyttävää katseltavaa, kun ahdh oloinen Mandy touhottaa niin kovasti tätä serkkunsa vankilasta vapautumista? Kummallinen muiden elämiin puuttuva nainen. Ei tiedä rajojaan.


    • Anonyymi

      Pierce vietiin korostetusti vankikuljetusautosta vankilaan samalla kun Marlon vapautui ja oli menossa Paddyn kyytiin. Luulisi vangit vietävän autossa vankilan porttien sisäpuolelle eikä siirretä julkisella puolella.

      Tää Vanessan syöpäasian kertominen Charitylle kulki Emmerdalen perinteistä kaavaa. Kuuntelijalla on kuulemisen sijaan mahdottomasti asiaa kertojalle, kuulijalla ei ole aikaa kuunnella yhtä lausetta tai kuulija touhuaa jotain eikä voi keskittyä kuuntelemaan. Viimeisestä tuli mieleen vuosien takaa, kun Victorialla oli asiaa isälleen Jack Sugdenille, mutta Jack ei voinut keskustella, kun irrotti rengasavaimella auton renkaan pultteja...

      • Anonyymi

        Sekin oli aika outoa, että miesten katseet kohtasivat tuossa tilanteessa. Kuin vartijat olisivat tarkoituksella odottaneet tuon katsekontaktin ajan ja vasta sen jälkeen lähtivät taluttamaan vankia pois. Piercen mielipuolisella psykopaatin hymyllä Marlonille, korostettiin sitä, että siinä nyt vietiin pirullista mielipuolta telkien taakse. Oikeaa syyllistä, joka oli lavastanut hänestä syyllisen.


    • Anonyymi

      Jaahas ja taas vähän toistoa. Kukas se sarjassa äskettäin juuri viskeli kämpässä tavarat sikinsokin? Nyt oli Marlonin vuoro. Nynnerö, jonka imagoon ei sovi lainkaan
      tuollainen käytös. Häneen sopii hysteeriset itkukohtaukset ja katolta hyppimiset. Onko tämä älytön huonekalujen paiskominen sarjan tekijöiden mielestä brittien ainoa tapa purkaa paineita ja kertoa ihmisten hermoromahduksista?

      • Anonyymi

        Joissain TV-sarjoissa heitetään juomalasi suutuksissaan seinään. Kenties sekin helpottaa pahaa oloa..


    • Anonyymi

      Minulle tuollainen tavaroiden paiskelu ja heittely raivonpurkauskeinona on ollut aina äärimmäisen vastenmielistä katseltavaa. Tuollaista on joskus tullut nähtyä hermoheikkojen ihmisten toimesta. Harvoin he edes itse siivoavat, tai korjaavat tekemäänsä siivoa, tai tuhojaan. Tapa kaikkineen lieenee vanhemmilta, tai lähipiiristä opittu, omaksuttu tapa. Tämän tavan omaksuneilla on valitettavasti myös, haluttomuutta korjata, tai oppia jotain uutta hillitympää tapaa käsitellä paineenpurkamistaan

      • Anonyymi

        Ja Arthur sai päättää muuttaako Douglas Australiaan!!!Lasten ehdoilla siis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Arthur sai päättää muuttaako Douglas Australiaan!!!Lasten ehdoilla siis.

        Yleensä pyydetään anteeksi siltä jota on kohdeltu huonosti. Arthurin kohdalla katsotaan läpi sormien, toki hän pyysi anteeksi äidiltään ja ukiltaan. Äitinsä menettäneen pikkupojan , Jain pojan, traumat lakaistaan maton alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleensä pyydetään anteeksi siltä jota on kohdeltu huonosti. Arthurin kohdalla katsotaan läpi sormien, toki hän pyysi anteeksi äidiltään ja ukiltaan. Äitinsä menettäneen pikkupojan , Jain pojan, traumat lakaistaan maton alle.

        Täytyy muistaa että on tässä sarjassa toinenkin traumatisoitunut lapsi.
        Artturi on menettänyt jo isänsä, isoisä lähti Australiaan ja nyt kuoli. Kaksi menetystä muutamassa vuodessa on tuon ikäiselle paljon. Äiti on ehtinyt Artturin faijan kuoleman jälkeen hyysätä jo kahta uutta miestä ja heidän lapsiaan.
        Joten jos syyllisiä haetaan, mielestäni Laurel on se jonka pitäisi peiliin katsoa. Vähän isompia, siis noin 10 vuotiaidenkin tunteita olisi hyvä miettiä siinä vaiheessa kun lapsen isän kuoleman jälkeen keskittyy vain uuteen mieheen ja miehen lapsiin.

        Sen verran myös lasten ehdoilla menemisestä vielä, että ei se oma napa aina elämässä kaikkein tärkein asia ole. Jos on jälkikasvua hankkinut, niin tuon ikäisten kuin Artturi on, pitäisi olla korkealla lapsen vanhempien ja myös isovanhempien tärkeyslistassa.

        Kun nyt tähän lapsiteemaan päästiin, eipä tainnut Moses saada mitään henkisiä vammoja siitä kaappauksesta. Noah on joutunut kokemaan elämänsä aikana vaikka ja mitä, faija on kuollut, äidillä on ollut lukemattomia miehiä, velipuoli on kadonnut, Craham tapettiin, mutta eipä se tunnu Noahin äitiä hetkauttavan suuntaan eikä toiseen kuin sekunnin harvoin se miten poika jaksaa.

        Entäs tämä Johnny, vai mikä se Vanessan poika on. Poika oli 2 viikkoa huumattuna ja sänkyyn tainnutettuna hyvin niukalla ravinnolla ja vedellä. 2 viikkoa ilman äitiään, on jotain alle 3 vuotias?, mutta vain yhden yön oli sairaalassa tiputuksessa ja sen jälkeen pikkumies on ollut kuin ei mitään olisi tapahtunut. Ei ole kauhean uskottavaa. Luulisi että tuollaisesta jäisi henkiset ja fyysiset traumat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy muistaa että on tässä sarjassa toinenkin traumatisoitunut lapsi.
        Artturi on menettänyt jo isänsä, isoisä lähti Australiaan ja nyt kuoli. Kaksi menetystä muutamassa vuodessa on tuon ikäiselle paljon. Äiti on ehtinyt Artturin faijan kuoleman jälkeen hyysätä jo kahta uutta miestä ja heidän lapsiaan.
        Joten jos syyllisiä haetaan, mielestäni Laurel on se jonka pitäisi peiliin katsoa. Vähän isompia, siis noin 10 vuotiaidenkin tunteita olisi hyvä miettiä siinä vaiheessa kun lapsen isän kuoleman jälkeen keskittyy vain uuteen mieheen ja miehen lapsiin.

        Sen verran myös lasten ehdoilla menemisestä vielä, että ei se oma napa aina elämässä kaikkein tärkein asia ole. Jos on jälkikasvua hankkinut, niin tuon ikäisten kuin Artturi on, pitäisi olla korkealla lapsen vanhempien ja myös isovanhempien tärkeyslistassa.

        Kun nyt tähän lapsiteemaan päästiin, eipä tainnut Moses saada mitään henkisiä vammoja siitä kaappauksesta. Noah on joutunut kokemaan elämänsä aikana vaikka ja mitä, faija on kuollut, äidillä on ollut lukemattomia miehiä, velipuoli on kadonnut, Craham tapettiin, mutta eipä se tunnu Noahin äitiä hetkauttavan suuntaan eikä toiseen kuin sekunnin harvoin se miten poika jaksaa.

        Entäs tämä Johnny, vai mikä se Vanessan poika on. Poika oli 2 viikkoa huumattuna ja sänkyyn tainnutettuna hyvin niukalla ravinnolla ja vedellä. 2 viikkoa ilman äitiään, on jotain alle 3 vuotias?, mutta vain yhden yön oli sairaalassa tiputuksessa ja sen jälkeen pikkumies on ollut kuin ei mitään olisi tapahtunut. Ei ole kauhean uskottavaa. Luulisi että tuollaisesta jäisi henkiset ja fyysiset traumat.

        Emmerdalessa sattuu ja tapahtuu, yleensä negatiivista.
        Mosesta ja Johnnya näyttelevät lapset ovat niin pieniä, että rooleihin voi olla hankala järjestää traumakohtauksia. Muutenkin heidän näkyvyys on vähäistä.


    • Anonyymi

      Taitaa "Äätöh" vaan jatkaa Archien kiusaamista, eikä anteeksi pyytele. Noin ilmaisevat jotkut lapset sen, etteivät hyväksy äidin uutta sulhasta lapsineen.

      • Anonyymi

        Mistä sulle on jäänyt päälle toi Aatöh?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sulle on jäänyt päälle toi Aatöh?

        Nähtäväksi jää,kertooko Laurel Jaille ja Jimmylle ja varsinkin Nicolalle totuuden Arthurista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nähtäväksi jää,kertooko Laurel Jaille ja Jimmylle ja varsinkin Nicolalle totuuden Arthurista.

        Kiitos vastauksesta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sulle on jäänyt päälle toi Aatöh?

        En tiedä miksi jollekin on Äätöh jäänyt päälle, mutta kyllä, kun porukka palasi reissusta ja Laurel taas kerran kiekaisi että "Äätöh", niin oli se kyllä minustakin aika riemastuttavan ärsyttävää.


    • Anonyymi

      Graham oli sittenkin rakas Kim Tatelle. Sitä korostettiin sillä, että Kim oli jopa säilyttänyt Grahamin hänelle antamia kortteja ja muita muistoja. Hänen kylmän ulkokuorensa alla taitaa siis olla herkkä sydän. Se on tullut esille myös isoäidin rakkautena Millieen.

    • Anonyymi

      Marlonista taitaa nyt tulla lähes työtön mököttävä erakko. Hänhän voisi nyt vaikka, myydä talonsa ja muuttaa pois kylästä tyttärensä kanssa. Johonkin kauas vihaamistaan ketkuista Dinglen sukulaisistaan. Marlon ei ole nimittäin yhtään kiinnostava roolihahmo.

      • Anonyymi

        Tuo on vain Sinun mielipide.


      • Anonyymi

        Yksi ei tykkää yhdestä roolihahmosta, toinen toisesta. Myös päinvastoin, ettei tykätä. Voi olla useampiakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on vain Sinun mielipide.

        Kaikilla saa olla oma mielipide,vai eikö saa?


    • Anonyymi

      Harriet, Will, Moira ja Cain keskustelivat aseesta sisällä, jotta kukaan muu ei kuule. Moiran ja Cainin menryä ulos Harriet ja Will ryntäsivät vielä korostetusti perässä kadulle tivaten vaitioloa. No siksi, että autossa päivystävä poliisi saisi epäilyksilleen vahvistusta!

    • Anonyymi

      Odotin kuulustelevilta poliiseilta kysymystä Alille, missä Kimin antamat rahat ovat.

    • Anonyymi

      Malone vaan piilottelee huumepaketteja autoihin ja myy niitä.Eikö muka tuollaista saa mitenkää käräytettyä?

      • Anonyymi

        Mitenhän ja kukahan lopulta tekee tästä Malonen huumemafiasta lopun? Voisiko se olla Cain Dingle?


      • Anonyymi

        En tunne tarkemmin huumeiden salakuljetus- ja diilaustekniikkaa, mutta tuo sarjan autotaktiikka näyttää oudolta tavalta. Mikä logiikka?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenhän ja kukahan lopulta tekee tästä Malonen huumemafiasta lopun? Voisiko se olla Cain Dingle?

        Ehkä muutaman kk päästä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tunne tarkemmin huumeiden salakuljetus- ja diilaustekniikkaa, mutta tuo sarjan autotaktiikka näyttää oudolta tavalta. Mikä logiikka?

        Varmaankin se logiikka, että autoverstaalla työskentelevä Will saadaan painostettua vastentahtoaan rikoksenpolulle ja sotkettua hänen perhe-elämänsä. Siten, ettei Dawn saa Lucasin huoltajuutta, kun sosiaaliviranomaiset kuulee isoisän rikollisuudesta, jos jää jotenkin kiinni. Tai jos Malone narauttaa tämän. Jos ei Will tee ja toimi kuten hän käskee. Cainillekin Malone tekee kiusaa, käyttämällä Dinglen autoverstasta hyväkseen rikolliseen toimintaan. Kummallista vaan, kun autoverstaalla käyttävät aina kumihanskoja, mutta huumepaketteja käsitellään hanskoitta. Jotta niihin jää ne sormenjäljet, joilla Malone miehiä kiristää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaankin se logiikka, että autoverstaalla työskentelevä Will saadaan painostettua vastentahtoaan rikoksenpolulle ja sotkettua hänen perhe-elämänsä. Siten, ettei Dawn saa Lucasin huoltajuutta, kun sosiaaliviranomaiset kuulee isoisän rikollisuudesta, jos jää jotenkin kiinni. Tai jos Malone narauttaa tämän. Jos ei Will tee ja toimi kuten hän käskee. Cainillekin Malone tekee kiusaa, käyttämällä Dinglen autoverstasta hyväkseen rikolliseen toimintaan. Kummallista vaan, kun autoverstaalla käyttävät aina kumihanskoja, mutta huumepaketteja käsitellään hanskoitta. Jotta niihin jää ne sormenjäljet, joilla Malone miehiä kiristää.

        Voi olla näinkin, että tuolla tavalla saadaan kiristettyä mukaan hämärähommiin.
        Mutta tämä huumeiden reititystapa on ihmeellinen.


    • Anonyymi

      liian äkkiväärää ja teennäistä, en katso, nostaa verenpainetta

      • Anonyymi

        Juoni on naurettava,siksi katson.


    • Anonyymi

      Minustakin oli tosi outoa, että koko ajan pitävät hanskoja kädessä korjatessaan autoja, mutta huumepaketti otetaan, tietenkin, paljain käsin pois jemmasta.

    • Anonyymi

      Ei ole idyllisen pikkukylän yhteisöstä ja rauhasta tietoakaan. Kun yksi pahis saadaan vankilaan. Tulee jo toinen, poliisin muodossa huumebisneksineen. Näin draamasarjaan tungetaan vängällä "äksöniä" Sellaista, mikä menee hieman jo yli äyräiden.

      • Anonyymi

        Tämä "rikollinen poliisikeissi" on jo ainakin yhden kerran käyty läpi Emmessä. Ainakin Charityn tapauksessa. En nyt jaksa muistaa onko näitä juonenkäänteitä ollut jo ennenkin... Hohhhoijaa...


    • Anonyymi

      Miksi Paddy ei tilannut ambulanssia, vaikka tulemaan vastaan, sen sijaan, että lähtee itse kuskaamaan sairaalaan. No siksi, että saatiin Eve-draama aikaan...

      • Anonyymi

        Siksi ei tilannut ambulanssia. Koska tällä ja aikaisemmillakin Paddyn omituisilla törppöilyillä, halutaan korostaa. Sellaista Paddyn lievää vähä-älyisyyttä ja hölmöyttä. Paddyhan usein töpeksii, hölmöilee ja änkyttääkin puhuessaan. Hän on hieman pelokas ja epävarma, siksi mielistelijä ja täysin Chasityn tossun alla. Paddy nähdään usein toljottamassa hölmön näköisenä, silmät päässä seisoen, kuin jossain omissa syvissä afasiamaailmoissaan. Silloin hän säpsähtää, havahtuu säikkynä, jos joku alkaa puhumaan hänelle. En minäkään Chastityna uskaltaisi antaa tuollaiselle miehelle vauvaa. En uskaltaisi, vaikka ei olisi sattunut tuollaista vahinkoakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi ei tilannut ambulanssia. Koska tällä ja aikaisemmillakin Paddyn omituisilla törppöilyillä, halutaan korostaa. Sellaista Paddyn lievää vähä-älyisyyttä ja hölmöyttä. Paddyhan usein töpeksii, hölmöilee ja änkyttääkin puhuessaan. Hän on hieman pelokas ja epävarma, siksi mielistelijä ja täysin Chasityn tossun alla. Paddy nähdään usein toljottamassa hölmön näköisenä, silmät päässä seisoen, kuin jossain omissa syvissä afasiamaailmoissaan. Silloin hän säpsähtää, havahtuu säikkynä, jos joku alkaa puhumaan hänelle. En minäkään Chastityna uskaltaisi antaa tuollaiselle miehelle vauvaa. En uskaltaisi, vaikka ei olisi sattunut tuollaista vahinkoakaan.

        Kiitos, asia tuli selväksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos, asia tuli selväksi!

        Mitähän asiaa tässä korostettiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän asiaa tässä korostettiin?

        Kun kerran kysyt, niin ei mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän asiaa tässä korostettiin?

        Johdatus aiempaan.


    • Anonyymi

      Tilakäyntiepisodi! Auto jätettiin portin taakse ja käveltiin pitkä matka rakennuksille ja takaisin. Kävellessä saatiin tunteita aikaiseksi Bellen ja Jamien välille. Kim seurasi paluuta korostetusti.
      Puotiepisodi! Kim sattui just olemaan paikalla, kun Andrea kyseli Paddylta eilisestä Jamien kanssa tehdystä keikasta.
      Pubiepisodi! Andrea sattui tulemaan pubiin just silloin, kun Belle ja Jamie olivat ratkomassa romanssiaan. No tietekin käräyttämään. Ja vielä korostetusti Jamie lähtee Bellen perään, jotta asia selviäisi paremmin Andrealle.

      • Anonyymi

        Puotiin, kahvilaan ja pubiin sattuu saapumaan se "väärä henkilö", kun joku arka asia on esillä. Tai samaan aikaan kaikki osalliset ovat samassa paikassa ja samaan aikaan paikalla.
        Jain piti olla jossain muualla, kun Al ja Pria alkoivat lähestymään toisiaan, mutta Jai ilmestyikin justiin silloin paikalle.
        Luulis, että Seikkailupuiston toimistolla olisi helpompi käydä asioita ja papereita läpi kuin kahvilassa pienen pöydän äärellä.


    • Anonyymi

      Kahvilassa ja pubissa pidetään usein monenlaisia palavereita. Harvoin niitä pidetään työpaikoilla. Cain, Will ja Billykin olisivat voineet sumplia Malonen keikkaa muualla, vaikkapa Cainin kotona myllyssä, tai korjaamolla. Mandyn ja Lydian piti myös tulla pubiin asti suunittelemaan polttareita, vaikka asuvat saman katon alla Dingelässä. Uskokaa pois, nuo naisten kanamaiskestit, polttarit pidetään, missäpä muualla, kuin pubissa. En tiedä mitä tällä pubissa ja kahvilassa hengailulla korostetaan. Sitä ilmeisesti,
      että pub ja kahvila tuntuvat olevan emmerdalessa sarjan tapahtumien keskeisiä paikkoja. Siellä sattuu ja tapahtuu aina niin paljon.

    • Anonyymi

      Kesällä kuljetaan toppatakki päällä ja juhlitaan Joulua.
      Miksi talvijaksoja ei kuvata talvella tai edes silloin kun puissa ei ole lehtiä?
      Yorkshiren talvet eivät näytä siltä mitä Emmerdalen talvet näyttävät , myöskään esim eteläisimmän Englannin talvet eivät ole noin kesäisiä.

      • Anonyymi

        Emmerdalea kuvataan varsin reaaliaikaisesti eli varsin pienellä viiveellä kuvaukset päätyvät lähetykseen. Vai mitä haet kommentillasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emmerdalea kuvataan varsin reaaliaikaisesti eli varsin pienellä viiveellä kuvaukset päätyvät lähetykseen. Vai mitä haet kommentillasi?

        Muistaakseni kolme vikkoa kuvauksista viive lähetykseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emmerdalea kuvataan varsin reaaliaikaisesti eli varsin pienellä viiveellä kuvaukset päätyvät lähetykseen. Vai mitä haet kommentillasi?

        Sitä, että on typerää näytellä joulun viettoa kesähelteellä Yorkshiressä.
        Luetun ymmärtämisessä ongelmia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä, että on typerää näytellä joulun viettoa kesähelteellä Yorkshiressä.
        Luetun ymmärtämisessä ongelmia?

        Eipä Emmerdalessa ole paljon kesähelteitä ollut. Cain on joskus ollut T-paita päällä, mutta sen vähäisempää vaatetusta en muista. Zakilla on sama maihari ja lakki päässä säällä kuin säällä,87 sisällä ja ulkona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä, että on typerää näytellä joulun viettoa kesähelteellä Yorkshiressä.
        Luetun ymmärtämisessä ongelmia?

        Mistä tää jouluasia nyt putkahti, kun Emmerdalessa ei oo joulunaika meneillään? Pääsiäinen ymmärtääkseni näinä aikoina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tää jouluasia nyt putkahti, kun Emmerdalessa ei oo joulunaika meneillään? Pääsiäinen ymmärtääkseni näinä aikoina.

        Miksi luetun ymmärtäjä ei ole kommentoinut?


    • Anonyymi

      Kyllähän nämä vuodenaikojen säiden kuvaukset ja niihin liittyvät pukeutumiset ja luonto ym.hieman hämmentää katsojaa. Annetaan kai ymmärtää, että kovin rajuja ei talvet siellä ole, jos Billy ja Elliskin pystyivät talvella majailemaan Laurelin leikkimökki-merirosvolaivassa. Onko siellä sähkö ja jonkinlainen lämmitys? Eikö Marlonilla tullut sääli asunnottomia poikia, jotka yhtäkkiä ajoi pois kodistaan? Mitä pahaa he Marlonille tekivät? Ellis asuu nyt Dingleillä. Mutta Billy kai laivassa edelleen. Eikö mahdu Harrietille "pappilaan"Dawnin huonekaveriksi. Kun Lucas muutti sinne.

    • Anonyymi

      Erikoinen toi taksin pysähtymistapaus. Lydia oksentamassa ja Mandyn huomio oli hetken muualla taksin pois lähdössä, niin Lydia siinä hetkessä katosi näkymättömiin. Pimeää oli, mutta pitäis Mandyn kuulla esim. Lydian kengän äänistä kuulla (baarikengät?), jos lähti tietä pitkin ja taas erikoista, jos lähti metsää pitkin. Paljastui myöhemmin minne meni, mutta kuitenkin erikoinen juttu.

    • Anonyymi

      Miten Belle sattuukin yhtä aikaa samaan paikkaan kuin Andrea ja Jamie, kuten maanantain jaksossa pubissa. Ja Jamie kävi uikuttamassa joka käänteessä Bellelle luullen, ettei Andrea huomaa.

      Toinen jakson ihmetys oli, että mihin kaikki muut katosivat leiripaikalta, mutta sattumoisin toistensa viholliset Archie ja Arthur jäivät nuotiopaikalle.

    • Anonyymi

      Belle osuu aina samaan paikkaan missä Jamie on vaimonsa kanssa. Naurettavan silmiinpistävää Jamien ja Bellen salasuhde. Andreakin on päässyt siitä jo jyvälle ja tekee oikeutetusti ja ovelasti kiusaa näille toisiaan himoitseville. Ellis on vielä autuaan tietämätön ex tyttöystävänsä sairaasta pakkomielteestä ukkomiehiin. Eikä se ole edes ainoa vihje, lellityn Dinglekuopuksen mielenvikaisuudesta. Onko Arthurkin perimässä jossain vaiheessa kyläpsykopaatin maineen? Saako mikään terapiakaaan tuosta pojasta enää täysin tervettä mieleltään? Arthurin ilmeet ennen tulen sytyttämistä kielivät pahasta kieroutuneisuudesta. Arka Archie tietty taas vaikenee tapahtuneesta. Jotta Arthur saa jatkaa samaan tapaan. Eikä lässynlässy äitinsä Laurel tajua, eikä huomaa mitään. Pojan oireilut pistetään vaan aina sen piikkiin, ettei hän muka edelleenkään ymmärrä ja hyväksy isänsä kuolemaa.

      • Anonyymi

        Vaikuttaa siltä kuin et olisi seurannut sarjaa kovin tarkkaan.
        Archie on monesti ollut syyllinen, vaikka Arthur on syyllistetty. Mehän näemme mitä Archien ja Arthurin kahden kesken ollessa tapahtuu, mutta tilanteesta poissa oleva Laurel ei tietenkään näe. Arthurin näyttelijällä lienee perusilme, johon on hankala vaikuttaa, varsinkin kun on lapsinäyttelijä. Minullakin on tietynlainen ja olen saanut siitä kuulla, mutta ei sitä itse huomaa eikä osaa olla eri lailla.


      • Anonyymi

        Muistaakseni viitisen vuotta sitten täällä uhottiin, että Gabbysta tulee joku psykopaatti, oli niiin hirveät ilmeet tytöllä! Tuliko?
        Ja nää ei kyllä mitenkään kuulu tähän ketjuun!


    • Anonyymi

      Voi voi, metsään menit. Archie tunnusti vedättäneensä isäänsä ja kiusanneensa Artturia.

    • Anonyymi

      Näitä Archien tunnustamia tekoja ei vaan ole näytetty. Niitä ei ole nähnyt, kukaan muu kuin Arthur ja Arhie. Niitä ei ole nähnyt Laurel, eikä Jay, eikä myöskään katsojat. Eikä ole näytetty kaikkia Arthurin tekemiksi väitettyjä tekosiakaan. Niistä vaan syytellään poikia. Kiusaamisesta tarpeekseen saanut Archie sanoi kyllä Arthurille maksavansa nyt potut pottuina. Tarkoittaen kai tätä valehteluaan ja Arthurin niskoille syiden vierittämistä. Ongelman ydin, jota tässä mielestäni korostetaan. On se, millaisia ongelmia lasten elämään voi tuoda vanhempien tiuhaan vaihtuvat parisuhdekumppanit. Sekä koko lapsuutensa ajan, yhdessä, tai jopa useammassakin uusioperheessä eläminen ja siihen lasten ja nuorten pakkosopeuttaminen.

    • Anonyymi

      Hullukurisia, sekavia uusioperheitä on emmerdalessa paljon. Ainakin Charity, Chasity ja Marlon ja Bernice ja Rodney ja Diane ja Jimmy ja Cain ja Moira ovat hankkineet ahkerasti sisarpuolia lapsilleen. Joten on hyvin yleistä tässä sarjassa, että perheet hajoilee ja ettei lapset ole lähtöisin samasta isästä ja äidistä. Eikä lapsilla ole aitoja siskoja ja veljiä. Johtuen siitä, että vanhemmat ovat ja on olleet niin ailahtelevaisia suhteissaan.

      • Anonyymi

        Hullunkurisen näköistä on myös nimien luetteleminen siten, että lähes joka nimen välissä on JA Vain kahden viimeisen väliin ja niitä ennen erotetaan pilkulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hullunkurisen näköistä on myös nimien luetteleminen siten, että lähes joka nimen välissä on JA Vain kahden viimeisen väliin ja niitä ennen erotetaan pilkulla.

        Tälläiset oikeinkirjoituskytät palstoilla koettavat estää nälvimisellään sellaisten kommentoinnin, jotka eivät tee sitä täydellisesti oikeikirjoituksen halliten ja kyylien mielen mukaan. Tälläiset kyttääjät eivät ilmeisesti ymmärrä, että palsta on tarkoitettu vain, emmerdale sarjasta kommentointiin. Eikä suinkaan, nälvivien oikeinkirjoituskyttääjien pätemiselle ja huomautteluille.


    • Anonyymi

      Emmerdalessa ei ole vuosiin ollut yhtään ehjää tavallista "perus"perhettä.
      Siis sellaista jossa olisi isä ja äiti heidän yhdessä kahdestaan aikaan saamat lapset.
      Lähinnä sellaista ovat tällä hetkellä kai Nicola ja Jimmy, mutta heidänkin lapsilla on eri äitejä.
      Tavallista pitkäkestoista hetero-parisuhdetta ja perhettä halveksutaan ja mitätöidään tänä päivänä tv-sarjoissa. On noloa ja häpeällistä olla hetero ja rakastaa vain yhtä ihmistä vuosikymmenet.

      Hehkutetaan miten hienoa kun kun ihmisillä on monta eri kumppania elämänsä aikana ja lapsia vähän yhden jos toisen kanssa tehtynä.

      Emmerdale erityisesti korostaa ihmissuhteesta toiseen hyppimistä, kierrätetään ihmisiä kuin vaatteita, ja se on kaikista ok ja huippukivaa.

      Esim. Kaunareissa Brooke ja Ridge ovat olleet keskenään naimisissa kai jo 8 kertaa ja monen muun kanssa myös useampaan otteeseen 30-35 vuoden aikana. Kiitettävä tahti, ei voi muuta sanoa, uusi parisuhde keskimäärin 2 vuoden välein. Ilmeisesti Emmerdalessa haetaan jopa tätäkin lyhyempää kestoa ihmissuhteisiin.

    • Anonyymi

      Tälläinen kuuluu nykymaailmalliseen, tietynlaisten ihmisten, tavoitteeseen romuttaa täysin, kaikki entiset ja perinteiset avioliittoihin
      ja perhe- elämään kuuluneet arvot ja hävittää maailmasta moraali, joka ennen hillitsi ihmisiä tekemästä elämässään itsekkäitä päätöksiä ja toteuttamasta villeimpiäkin seksuaalisia ym.fantasioitaan.

      • Anonyymi

        Kirjoittamasi kuuluu enneminkin TV-sarjamaailmalliseen.


    • Anonyymi

      Molonen poistuessa Harrietin luota, otti huumepussin esille jo sisällä, vaikka meni piilottamaan sen korjaamolle autoon. Ehkä haluttiin korostaa huumepussia tai haluttiinko katsojien ensin ymmärtää, että jättää pussin sisälle. Ihmeen vapaasti Molone saa kulkea kylässä kenenkään näkemättä, mutta kaikkihan ovat sisällä karanteenissa.... Ei oo Will mikään järjen jättiläinen.
      Toinen ihmetys tää toistuva kolmiodraama Jamie, Andrea ja Belle. Villapakassakin vain kolme asiakasta ja juuri he.

      • Anonyymi

        Miten saivat hukattua korjaamolla Malonen "ruumiin", vaikka olivat samassa tilassa? Teatraalisesti keskustellessaan menivät auton toiselle puolelle, jotta Malone voisi karata näkemättä poistumista. Samassa tilassa ollessa pitäisi huomata!


    • Anonyymi

      Kylläpäs osuivat Victoria ja Marlon sopivasti samaan aikaan hautausmaalle. Jotta isänsä haudalla, isoäitiään sureva Victoria pääsi avautumaan surussaan Marlonille ja Marlon tyypillisesti tukemaan häntä. Taas jälleen kerran nähtiin tuo, kyläläisten outo suhtautuminen kuolleisiin ja hautoihin. He selvästi ajattelevat mullan alla olevien omaistensa aina hengailevan henkinä hautausmaalla ja heräävän henkiin, aina silloin kun omaiset menevät sinne vainajille höpisemään ja viemään haudoille niitä kukkakimppujaan, kääreineen kuihtumaan ja tuulessa lentelemään. Maljakoitahan siellä ei haudoilla ei ilmeisesti osata käyttää. Eikä siellä ymmärretä edes istuttaa haudoille kesäksi kukkia, vaikka kaikkialla muualla hienoja istutuksia kyllä näkyy.
      Marlonkin sanoi usein käyvänsä Trician ja Donnan luona. Tuntuu vähän hassulta, koska molemmat on kuolleet ja hän käy vain hautausmaalla heidän haudoillaan.

      • Anonyymi

        Maassa maan tavalla tai sarjassa halutaan yksinkertaistaa haudoilla käyntejä, että kävijä jättää kukkakimpun muovikääreessä. Tuota muovikäärejuttua olen itsekin aina ihmetellyt.

        "Tuntuu vähän hassulta, koska molemmat on kuolleet ja hän käy vain hautausmaalla heidän haudoillaan."
        Ehkä en ihan ymmärrä kirjoittamaasi, mutta eikö ole loogista, että leski käy edesmenneen puolison/puolisoiden haudoilla.
        Käy vain hautausmaalla... Muualla ei liene ihmisten hautoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maassa maan tavalla tai sarjassa halutaan yksinkertaistaa haudoilla käyntejä, että kävijä jättää kukkakimpun muovikääreessä. Tuota muovikäärejuttua olen itsekin aina ihmetellyt.

        "Tuntuu vähän hassulta, koska molemmat on kuolleet ja hän käy vain hautausmaalla heidän haudoillaan."
        Ehkä en ihan ymmärrä kirjoittamaasi, mutta eikö ole loogista, että leski käy edesmenneen puolison/puolisoiden haudoilla.
        Käy vain hautausmaalla... Muualla ei liene ihmisten hautoja.

        Tarkoitin lähinnä, ettei pitäisi käyttää sanontaa Marlon"Käy heidän luonaan"
        Vaan paremminkinkin vaikka, näin. Käyn usein muistelemassa heitä heidän haudoillaan. Siksi tuntuu hassulta tuo sanonta"Käyn usein heidän luonaaan" Koska emmehän voi enää missään käydä kuolleiden luona.
        Sillä heitä ei enää ole missään. On vain maatuvat ruumiit mullan alla, tai tuhkaa uurnassa.
        Voimme vain käydä vain heidän haudoillaan, tai muilla muistopaikoilla.
        Se on ihan luonnollista, että lesket käy puolisoiden haudoilla, muistelemassa ja ikävöimässä , sekä kaipaamassa heitä. Vaikka kaikki ei ymmärrä tälläistäkään tapaa.


    • Anonyymi

      Ihan se ja sama, olishan sen Marlonin lauseen voinut kääntää suomeksi vaikka miten. On ihan turha pilkkua piippiä tollasessa asiassa. Sanoi käyvänsä Donnan ja Trician luona.. jokainen joka sarjaa on pidempään katsonut, kyllä tajuaa et niiden haudoille oli kukkia viemässä eikä konkreettisesti niille kylään menossa!

    • Anonyymi

      Liam oli lähdössä kauppaan, kun aikoivat kuherrella Leylan kanssa. Leylan piti tulla ovelle saattelemaan ja sopimaan, mitä Liam ostaa. Luulisi jo sisällä sovitun, mitä ostetaan tai olisivat hankkineet jo ennen kuin menevät asuntoon.
      Tämän piti tapahtua siksi, että Gabby näkee missä mennään...

      Katsoin vasta nyt aamulla torstain jakson ja tuosta tuli mieleen tämä ketju.

    • Anonyymi

      On se hyvä, että emmerdalen joka talossa on yläkerta, mihin voidaan larvittaessa kadottaa lapset päiväkausiksi. Heidät voi myös ajaa sinne kun aikuiset keskustelevat.Kun lapsille ei muuta toimintaa keksitä kuin yläkerta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      28366
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      204
      18217
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      357
      9531
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6395
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4233
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3813
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      36
      2244
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1497
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1245
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      51
      1197
    Aihe