Narsisti mies on kyllä koominen!

Anonyymi

Mä olen ollut mieheni kanssa reilut kymmenen vuotta ja viimeisen viiden vuoden aikana tajunnut että narsistihan se on. Ennen pidin vain vähän vaikeana ihmisenä, mutta ajan myötä kaikki narsistiset piirteet on vain vahvistuneet.

Koominen se on siinä mielessä, että kaikki hänen tekemisensä ja sanomisensa ovat jo niin ennalta-arvattavia, että mua vain hymyilyttää kun mies meuhkaa, haukkuu ja raivoaa. Ei ole väkivaltainen, eikä haukku haavaa tee - enää.

Lähes päivittäin saan kuulla olevani läski, ruma, laiska, tyhmä, läski taas kerran, juoppo jne. Itse ei juo, joten viinipullollinen viikonloppuna on juoppoutta.

Itse on työtön, mutta meuhkaa minulle miten laiska olen ja miten arvotonta työtä teen, huutaa kun jossain on roskaa tai pyykit viikkaamatta, mutta itse ei laita tikkua ristiin. Minä olen laiska, ei hän. Saattaa hokea että kissanpaska haisee, mutta ei tee elettäkään että itse siivoaisi laatikon. Minä kuitenkin pesen ja viikkaan pyykit, siivoan keittiön, siivoan ne kissanpaskat ja kaikki, mutta annas kun istun tv:n ääreen, niin heti olen laiska ja inhottavan vetelä ämmä.

Kun hän raivoaa jostain typerästä asiasta, enkä ole kuulevinanikaan, niin lempiuhkaus on että luuletko että saat huomenna tehdä töitä rauhassa! Olen siis etätöissä ja mies uhkailee että soittaa musiikkia lujaa, piilottaa läppärin tms etten vain saisi tehtyä töitä. Siihen vastaan aina rauhallisesti, että pidän sitten vapaapäivän. Kertaakaan ei ole oikeasti estänyt töiden tekemistä, eli lapsellista uhkailua vain.

Automme ovat miehen nimissä, joten toinen lemppariuhkaus on, että koitapa lähteä huomenna autolla jonnekin! Myös tyhjä uhkaus mikä unohtuu aina aamuun mennessä.

Läskiksi haukkuu koko ajan, vaikka olen painanut saman verran jo pari vuotta ja itse on lihonut parikymmentä kiloa koronavuoden aikana. Ei liiku, ei treenaa, syö mitä sattuu, mutta minähän tässä se läski olen, vaikka olen normaalipainoinen.

Yhtään ei kestä sanomista omasta lihomisestaan, laiskuudestaan, työttömyydestään ja tekemättä jättämisistään. Naps iskee raivokohtaus jonka aikana huutaa huutaa huutaa ja paiskoo ovia. Pääsispä susta eroon se huutaa päivittäin. Ja ettei rakasta. Olen sanonut hänelle, että luuletko että mä rakastan sua, ja se oli ihan kamala loukkaus, suu auki tuijotti eikä saanut sanaa suustaan. Sitten kun vähän toipui, alkoi huuto että kukaan muu ei mua huolisikaan kun olen niin lihava ja ruma.

Yleensä olen niin kuin en kuulisikaan, katson telkkaria, luen tai olen muuten niinkuin olisi ilmaa. Huuto- ja syyttelykilpaan en jaksa enää lähteä, narsku jaksaa huutaa vaikka vuorokauden putkeen jos syyttelee ja haukkuu takaisin.

Olen kovettunut melko lailla, eikä ne syytökset, haukkumiset ja huutamiset tunnu enää missään. Itsellänikin on narsistisia piirteitä, joten ehkä senkin takia tämä kaikki tuntuu usein vain koomiselta ja ärsyttää tyyliin vain se ettei kuule telkkaria kun narsku huutaa vieressä. Odotan vain että mies on taloudellisesti ja muutenkin heikoimmillaan, ja sitten otan ja lähden ja pistän kaikki estot päälle.

1

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mies ei ikinä pyydä anteeksi, ei myönnä olevansa väärässä, on järjettömän itsepäinen, pitkävihainen, ei muista tai välitä merkkipäivistä, ei myönnä tietämättömyyttään tai osaamattomuuttaan missään asiassa, kaikki mikä menee pieleen on aina muiden syy, kaikki muut ihmiset on tyhmiä eivätkä tajua mitään, ja jopa parasta ystäväänsä pilkkaa minulle usein, vaikka edessäpäin on tälle muka niin hyvä ja lojaali ystävä.

      Sitten on se kääntöpuoli, eli joskus menee pitkäänkin että mies on ihan mukava ja tavallisen oloinen. Toisaalta osaan käsitellä häntä ja saan hänet tekemään mitä tahdon. Jos vaikka on palaveri toisessa kaupungissa ja kysyn heittäisikö mies mut sinne (en tykkää ajaa vieraissa paikoissa itse), niin takuuvarmasti vastaus on ensiksi ei. En väitä vastaan enkä mangu, vaan alan katsella junien aikatauluja tai kysyn kyytiä joltain muulta. Olen kuin en välittäisi yhtään. Joka ikinen kerta ennen kuin olen saanut ostettua junaliput tai sovittua kyydin jostain muualta mies sanoo että no koska sun piti olla siellä ja lähtee itse kyyditsemään. Joka kerta!

      Onhan tämä ihan sairas parisuhde, mutta ei tämä ikuisesti kestä.

      Ap.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1927
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1729
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1186
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe