Minkä ET rodun kanssa ensimmäinen julkinen kontakti?

Anonyymi

Muukalaisia on satoja ja taas satoja rotuja. Ketkä heistä ovat se porukka joka ensimmäisenä esittäytyy julkisesti ihmiskunnalle? Onko jollakulla ajatuksia asiasta tai jopa ehdotuksia parhaasta porukasta?

Ihmiset ovat jo nytkin tekemisissä useiden muukalaisryhmien kanssa, mutta nämä ovat salattuja tai vain pienen piirin tiedossa olevia yhteyksiä
- kontaktihenkilöt
- ufosieppaukset
- monien maiden ja suuryritysten salaiset projektit
- kanavoidut muukalaiset
- hallitusten kanssa esilletulosta keskustelevat muukalaiset

17

283

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joku diili siellä on heidän kesken. Lienee kehittyneiden olentojen kesken universaali laki että planeettojen elämän kehitykseen ei puututa kuin tietyissä tilanteissa.
   Muutoinhan luulisi että sieltä olisi joku jo hypännyt estradille ja sanonut tadaa.

  • Anonyymi

   Tutkimusteni mukaan täällä käy niitä rotuja, joiden oma aurinkokunta on kuolemaan päin. Etsivät sopivan viileätä asuinpaikkaa, kun omalla planeetalla aurinko kärventää ja kasvihuoneilmiö vie elinmahdollisuuksia. Heillä ei ole lupaa laskeutua, mutta katsastelevat maapalloa tulevan varalle. Näitä sivilisaatioita on mm. Orionin tähtikuvion suunnalla hyvin kaukana jopa 1000 valovuoden päässä. Negatiivisia ei tänne kuitenkaan päästetä.

   Toinen motiivi voi olla oman kehon kehittäminen - mm. harmaat - hybridisaation avulla.

   Näen siis täällä palloilevat rodut etupäässä apua tarvitsevina matkamiehinä.

   • Anonyymi

    Meitä ihmisiäkin on liikaa maapallon kantokykyyn nähden .

    Muutaman vuoden sisällä meidän tieteentutkijamme pystyvät antamaan ensimmäiset havaintoihin perustuvat arviot kaltaisellemme elämälle suotuisien planeettojen lukumäärästä. Niitä on joko ylen paljon tai tosi nirkoisesti.

    Mutta sillä ei välttämättä ole merkitystä jos joku muukalaispopulaatio etsii uuta asuinpaikkaa. Muistelen kanavointien kertoneen että he pitäisivät parhaana asumista planeetan pinnan alla.

    Maapallonkin pinnan alla on kertoman mukaan pysyvää muukalaisasutusta.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ensimmmäiset ovat todennäköisesti ihmisiä. Maan ihmisen kaltainen rotuhan on yksi yleinen et-rotu, eikä Maan ihmistä kukaan ole jalostanut pelkästään tälle planeetalle.

   • Anonyymi

    Pyhän Raamatun sanoman mukaan Isä, Universumin Luoja, viis veisaa muista
    Universumin roduista . Ainoan poikansakin, Herramme Jeesuksen Kristuksen
    uhrasi vain Telluksen rodun takia. Hevon persettä Hän muista roduista välittää !


  • Anonyymi

   Me olemme riittävän fiksuja ymmärtääksemme ne suuret ongelmat jotka uhkaavat ihmiskunnan hyvinvointia tällä planeetalla.

   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_global_issues

   Me olemme myös riittävän fiksuja löytämään ja käsittämään mitä tekoja näiden ongelmien ratkaiseminen meiltä vaatii. Olemme jopa ryhtyneet joihinkin tarvittaviin tekoihin.

   Minä ajattelin aluksi että sellainen ET väki joka tarjoaisi ratkaisuja näihin suuriin ongelmiin olisi hyvä ensikontakti, mutta - olisivatko heidän keinonsa yhtään sen parempia kuin meidän omammekaan?

   Siis jotakin muuta. Olisiko kehittynyttä teknologiaa tarjoava ET väki hyvä ensikontakti?

  • Anonyymi

   Me ihmiset varsinkin länsimaissa olemme hyvin tietämättömiä henkisistä asioista, tekniikoista ja maailmoista. Jotkut ajattelevat että vieraiden sivilisaatioiden, teknisen tiedon ja henkisyyden saapuminen tai löytäminen auttavat ihmisiä voittamaan nykyiset ekologiset, hengelliset ja sosiaaliset ongelmat.

   Ensalkuun voisi olla hyvä meidän päästä tekemisiin sellaisten ET porukoiden kanssa joidenka kulttuuri on henkisesti kehittynyt ja jotka kykenevät tuomaan henkiset asiat sisälle ihmisten kultuuriin ja käyttöön.

  • Anonyymi

   > Muukalaisia on satoja ja taas satoja rotuja. Ketkä heistä ovat se porukka joka ensimmäisenä esittäytyy julkisesti ihmiskunnalle?

   Veikkaan, että verottajat ja totalitaristit, koska kaikkien nykyajan ilmiöiden tarkoitus näyttää olevan ihmisten oikeuksien ja vapauden rajoittaminen ja rahan kerääminen tyranneille.

   • Anonyymi

    Tulevaisuuden maailma syntyy joka hetki nyt. Se syntyy niistä käsityksistä ja ajatuksista joita me itsekukin elämässämme toteutamme. Kun meidän oma elämämme on kaunis ja rakastava, myötätuntoinen ja antelias, ja meitä on riittävästi niin sellainen on myös tulevaisuuden maailma.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tulevaisuuden maailma syntyy joka hetki nyt. Se syntyy niistä käsityksistä ja ajatuksista joita me itsekukin elämässämme toteutamme. Kun meidän oma elämämme on kaunis ja rakastava, myötätuntoinen ja antelias, ja meitä on riittävästi niin sellainen on myös tulevaisuuden maailma.

    Näin se on, mutta historia ei tunne meidän toiveitamme eikä unelmiamme, vaan katselee meitä tekojemme kannalta. Toteuttamaton kaunis ajatus hyvistä teoista on tekopyhyyttä.

    Esimerkkinä itsepetoksesta palstamme lestadiolaispoika teeskentelee usein orgasmia heittämällä kuumaa jugurttia olkapäänsä yli omaan selkään. Unelmansa poikarakkaudesta elää, mutta Seurat peruttu.


   • Anonyymi
    HeIIäkoukku kirjoitti:

    Näin se on, mutta historia ei tunne meidän toiveitamme eikä unelmiamme, vaan katselee meitä tekojemme kannalta. Toteuttamaton kaunis ajatus hyvistä teoista on tekopyhyyttä.

    Esimerkkinä itsepetoksesta palstamme lestadiolaispoika teeskentelee usein orgasmia heittämällä kuumaa jugurttia olkapäänsä yli omaan selkään. Unelmansa poikarakkaudesta elää, mutta Seurat peruttu.

    Raamattu tuomitsee itsetyydytyksen, esiaviolliset leikit, avioliiton ulkopuoliset leikit sekä homoseksuaalisuuden. Siksipä lestadiolaiset eivät näitä syntejä tee paitsi pimeässä oman perheen ja sukulaisten kesken. Vihreät ja vasemmisto eivät siksi sovellu puolueiksi heille, koska he hyväksyvät nämä asiat joita Raamattu vastustaa.


  • Anonyymi

   Itseasiassa Ufot ovat keksittyjä satuja Neuvostoliitossa. Ufot ja Ufouskonnot keksittiin 1960-luvulla Neuvostoliitossa. Ateistinen systeemi kehitti tilalle ajatuksen siitä, että ihmisrodun on kehittänyt maan ulkopuolinen sivilisaatio hengellisen Jumalan sijaan. Tällä ajatuksella oli tarkoitus myös saada länsieuroopan maat hallintaan. Tätä Ufouskontoa eri muodoissa levitetään Suomessa edelleen. Varsinkin vanhat Neuvostoliiton entiset kansalaiset saattavat tehdä tätä. Joukossa voi olla joku nykyinen Venäjän yhteistoimintahenkilökin, joka tietoisesti tekee tätä Venäjän hyväksi. Tällaiset avaruususkonnon kannattaa ilmoittaa vaikka viranomaiselle. Mikäli tapaat ihmisen, joka kuoleman uhalla vaatii sinua vaikenemaan ja samalla yrittää saada sinua ufouskoon on kysessä todennäköisesti Venäläisten yhteistoimintahenkilö

   • Anonyymi

    Kerro tuo sama teoria psykiatrille. Jos olet liikkeellä omalla autolla, suosittelen jättämään sen pitkäaikaisparkkiin. Voi tulla nimittäin pidempikin reissu.


   • Anonyymi

    Lestojen oma Metusalem taas uskontojen ja uskomuksien kimpussa. Jatkosota loppui noin 76 vuotta sitten, voit rauhoittua. Ajat ovat muuttuneet eikä tuo höpinäsi ole koskaan aiemminkaan pitänyt paikkansa. Voit laittaa isoisän torrakon takaisin sängyn alle, ei ole vihollinen tulossa nyt sen enempää idästä kuin taivaaltakaan. Taitaa olla tuo EU meidän suurin ja ainoa uhkamme realimaailmassa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   4961
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   191
   3839
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   286
   3010
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   70
   2911
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   1921
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   81
   1903
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   228
   1558
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   183
   1116
  9. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   199
   982
  Aihe