Bönjääks sä?

Nämä on suuria aikoja yliluonnolliselle, mutta pieniä aikoja ihmiskunnalle! Vesimiehen aika alkaa! Ihmiskuntaa odottavat suuret muutokset. Yliluonnollisuus pukkaa arkipäivään, kuin eiliset siiderit hengitykseen.

Kesäkuussa USA:n hallitus kertoo, että UFO:t ovat arkipäivää.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c09b8006-554a-4e42-b0b3-2b4fcc6c9cda
En pidä UFO:ista, sillä kun noin kehittyneet sivilisaatiot tarkkailevat meitä, niin siitä ei ikinä hyvää seuraa. Ihmisiä aletaan ehkä pian siirtää toiselle planeetalle, valon nopeudella ravinnoksi. Tai sitten meistä tehdään lemmikkejä UFO- perheen lapsille. UFO:t kadehtivat meitä, koska meillä on tunteet ja ennenkaikkea, koska olemme niin tietämättömiä.

Toinen yliluonnollinen uutinen on, että Aalto- yliopiston kylmiössä on saatu kaksi silmin nähtävää rumpua värähtelemään lomittumisen seurauksena. Tämä kvanttifysiikan ilmiö toimii, välimatkasta riippumatta. Jos toinen lomittuneista rummuista siirrettäisiin vaikka El Alamoon ja toinen olisi Otaniemessä, niin Otaniemn rumpua hakatessa, myös El Alamon rumpu hakkautuu samanaikaisesti. Tämä enteilee sitä, että pian meillä on kvanttitietokoneet mukanamme aina.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c09b8006-554a-4e42-b0b3-2b4fcc6c9cda

Tämä lomittuminen saadaan aikaan helpoiten hajoamisprosesseissa. Eli kaksi samassa hajoamisprosessissa mukana ollutta hiukkasta lomittuu toisiinsa, välimatkasta rippumatta. Oletteko huomanneet, että aina kun isoäiti kuolee, niin vuoden sisään kuolee myös isoisä? He ovat pikkuhiljaa hajonneet yhdessä vuosikymmenten saatossa ja toisen kuolema aloittaa toisen kuolinprosessin, juuri tämän lomittumisen ansiosta.

Yksi esimerkki tästä ihmisten lomittumisesta on oopperalaulaja Ture Ara ja hänen ex- vaimonsa ja tyttärensä äiti, Birgit Kronström. Ture Ara oli myöhemmällä iällään joogaopettaja ja tiesi nämä henkiset ja yliluonnolliset asiat hyvin.
Molemmat kuolivat samana päivänä, 29.7.1979 toisistaan jo vuosikymmeniä sitten eriytyneinä.
Tässä Birgit kaihoisassa ja syvällisessä, "Itke En Lemmen Tähden"- kappaleessa:
https://www.youtube.com/watch?v=ig7-RIIw-zA
Tässä eloisana "Katupoikien Laulu"- tulkkina:
https://www.youtube.com/watch?v=8eE-IL9XXZs

Eva oli Aatamin puoliso ja tuo nimi merkitsi alunperin eloisaa.

Tunteeko kukaan tälläistä henkilöä, kuin Davy Crockett. Näin hänet viimeksi pari vuosisataa sitten ja kehui olevansa menossa Alamoon, Teksasiin. Ajoi aina sellaisella mageella Mustangilla. Oli kuulemma sellainen "miesten mies", kuten siihen aikaan puhuttiin.

7

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kurja maa, kurja seutu sanoivat satakielet ja suuntasivat Suomenlahdelle päin.
      Meidän vanha Faarao varis huikkas niiden perään, että mitäs lähitte...pysykääkin Lukasenkan puistoissa.

    • Anonyymi
      • Jos joku VR:n työntekijä lukee tätä, niin Karjaan ja Hangon väliä sahaavassa kiskobussissa on ollut käsidesi lopussa koko päivän. Kuulin, että se loppui eilen siinä Hvitträskin kartanon kohdalla.

        Itä- Helsingissä on esikouluikäinen pikkutyttökin äijä! Enää ei ehkä tulevaisuudessa ole sukupuoli-, rotukarja- tai ikärasismia! Stadin kupla näyttää meille tietä! Vesimiehen aika on alkamassa. https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000007981344.html

        Kyllikki Saari kuoli aikoinaan Calmette- nimiseen rokotteeseen; oli jo päiviä heikkona, ennen kuolemaansa. Moni vainaja tänäkin päivänä voi samaistua hänen kohtaloonsa.


    • Anonyymi

      Ufoilmiöt kiinnostavat. Suomessa on havaittu puheiden tasolla monta ufoaaltoa.
      Eräs tiedemies vitsaili aikoinaan, että mitä pohjoisemmaksi mennään, sitä enemmän niistä puhutaan.
      Nytte hiljaista pitemmän aikaa.

      Edesmennyt Lapinläänin lääkäri uskoi niiden olevan totta. Omakohtaisia havaintoja minulla niistä ei ole.

      • Odotetaan, jos tuo USA avautuisi nyt ja kertoisi laajemmalti virallisesti UFO:ista. Trump pani alulle arkistojen avaamisen tältä osin ja nyt se näyttää jatkuvan.

        Täällä sivistyneessä etelässä ei saa puhua yliluonnollisesta tai joutuu leimatuksi hulluksi. Pohjoisessa ja idässä ne eivät taida niin helposti leimata, vaan pitävät ihmistä ihmisenä kaikesta huolimatta.

        Pelkäänpä ,että mitä pidemmälle vieras sivilisaatio on kehittynyt, niin sitä konemaisempia ne ovat. Sieltä voi saapua maahan Jussi Halla- Ahon kaltaisia eilinieitä. Parempi, että pysyisivät mahdollisimman kaukana! Me ihmiset ollaan eläimiä ja meillä on tunteet - ei me kestetä järkiperäistä, tunteetonta tehokkuusajattelua.


    • Anonyymi

      Hyvä, että näitä henkellisiäkin asijoita netissä näkee kirjoitethavan. Tuntee, että on SE olemassa.
      Iso kiitos kirjailijoille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      108
      1743
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1123
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      905
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      802
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      769
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      714
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      690
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      661
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      656
    Aihe