lapsellesi pakkoruotsia /seuraukena inho

Anonyymi

Saimme viettää vast íkään ruotsalaisuuden päivää, joten on hyvä taas palautella mieliimme missä maailmassa me suomalaiset saamme elää. Tämä on ollut rakas maa elää. Yhteiskunnassamme on kuitenkin epäkohtia joihin tulisi pikimmiten saada korjaus. Yksi on lasten ja nuorten pakollinen , poliittisesti virittynyt pakkoruotsi.

Lapset ja Pakkoruotsi

Lapsihan on aina ollut yhteiskuntien päätösten keskiössä. Kielipuolue RKP ja heidän sairas fantasiansa pakkoruotsista nivoutuvat näyttävästi tähän yhteyteen. He(pakkoruotsittajat) käyttävät härskisti hyväkseen lapsen ja nuoren herkkää ja kypsymätöntä mieltä ja usuttavat päätöksentekijöiden taustavaikutuksella heidät opiskelemaan tarpeetonta kieltä.

Meillä suomessa pakkoruotsi alkaa siitä hetkestä kun olet 7-luokalla. Pian tulee aika jolloin tätä propagandistien fantasiaa toteutetaan jo 6:lta luokalta alkaen. Kohta kai jo esikoulusta pitäen? Kuka tietää mihin maamme on menossa tämän joukkion myötä? Heille kun ei mikään määrä ruotsia tunnu riittävän. Kokonaiset ikäluokat altistetaan jo lapsena tälle pakolliselle poliittiselle kielelle.

Sitten vielä ollaan valmiita VALITTAMAAN KOHTALOSTAAN KUN HEITÄ "Syrjitään" ja "vihataan". En yhtään ihmettele jos meille on kasvamassa sukupolvi joka VIHAA ENTISTÄ ENEMMÄN JUURI RUOTSINKIELISIÄ. Usein on niin että sitä saa mitä tilaa. Olen aidosti huolissani siitä mihin kohteluun tämä on johtamassa. Useilla viha ja katkeruus on päällimmäinen tunne kun puhumme pakkoruotsista.

Voi teitä lapsirukat Suomessa; Altistutte tälle propagandistien kielelle jo varhaisessa vaiheessa ja yhteiskunta toitottaa Yleä ja Hesaria myöten teille tasaisin väliajoin kuinka tärkeää on oppia Juuri Ruotsia tässä alati kansainvälistyvässä maailmassa.

Ruotsinkieliset ovat ikävä kyllä saaneet keskeiset poliittiset vaikuttajat tähän soopaansa mukaan ja tulokset ovat kaikkien nähtävillä. Pakkoruotsin alttarilla kallista nuoruuden aikaansa haaskaa kymmenet tuhannet lapset ja nuoret kautta maan, Hangosta Utsjoelle. Mielestäni tämä on yksinkertaisesti sekä kestämätöntä että sietämätöntä.

Lapset ja nuoret. Toivottavasti Teillä on rehelliset vanhemmat jotka ovat yhteiskunnallisesti valveutuneita ja osaavat peltata erinäisin keinoin lapsenne pois pakkoruotsin ikeestä. Sillä kielellä harva suomalainen tekee yhtään mitään. Sen on saanut moni ruotsista huippuarvosanat kirjoittanut nuorikin kokea. Puhumattakaan liike-elämässä ansioituneita henkilöitä. Toinen toisensa perään on sanonut että ruotsalainen kollegakin kääntää pian puheen englanniksi ja ymmärtää näin että liikeneuvottelussa ollaan samalla tasolla. Ei muodostu ns. "kotikenttä etua".

Kun poliittinen koneisto ei kykene tekemään asiassa mitään muutoksia kannattaa muutos ottaa omiin käsiin. Älkää nuoret suostuko muitta mutkitta(kuten minä suostuin) tähän tyhjänpäiväiseen poliittiseen kieleen. En halua kehoittaa ketään ns. laittomuuksiin jotta välttyy pakolliselta ruotsilta, mutta jokin ratkaisuhan tähän on löydyttävä. Taistelkaa!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ymmärrän ajattelusi taustan mutta Laillistettu virallinen kaksi kielisyys on perintönä itsenäisyydestä.
      Mutta, asiaan voi lasten vanhemmat yrittää vaikutta vaatimalla lapsille oikeuden valita oppiaineeksi joku toinen vieras kieli. Itäsuomessa vänäjän kielen osaaminen olisi monessa ammatissa suuri etu. Englantiahan kohta kaikki lapset osaavat musiikin jne kuuntelijoina =)

    • Anonyymi

      Niin kaukaa hauettua.
      Sen kanssa vaan elettävä helpostikin koska , entiset hallinnon kielet oli ruotsi ja joskus venäjäkin, että kyllä nykyään helppoa kun kotimaisella onnistuu kaikki mutta
      pankkiin on vaikeampi päästä asioimaan mutta peruskoulu ruotsilla voi osata tilata ruokaa ruotsissa ,,,
      Niin kaukaa haettua on että pakkopullasta tulee inho no on sellaistakin kouluaikoina tiettyihin urheiluihin tuli inho riippuen maikasta jos oli joku hiihtoäyhö tai vaikka kuulantyöntäjä arvosti vain ja ainoastaan yksilölajeja , joukkuelajit ei auttanut vaikka olis sm mitali.

      Inho on minulle tullut pankeista ja lainoista kun joskus en saanut lainaa kuin 55 000 ja nykyään tienaan tuon verran mutta lainaa en pankeista hae , asun vuokralla ja käytän kaiken.

      Lisäksi inho on tullut persusuomalaisten vaalimainoksiin , niillä on liika rahaa,
      aivan liikaa,
      kun mauttomia ja paskanmakuisia vaalimainoksia tulee,
      aivan liikaa ja mitä latteuksia kuin äänestäjä kiinnostaisi , ei kyllä kiinnosta.

    • Anonyymi

      Koulussa on myös pakko matikkaa, fysiikkaa, kemiaa, yhteiskuntaoppia ja niin edelleen. Nämä kaikki pakkopullat pitäisi poistaa ja lapset itse pitäisi saada päättää mitä haluavat lukea.
      Siis, kaikki pakkopulla aineet pois. Jokainen taapero valitkoon itse mitä lukee!

      • Anonyymi

        Itkupotkuraivari: jos ei leikitä RKP:n säännöillä niin ei ollenkaan. Miten niille taaperoille ja heidän vanhemmilleen voi ollenkaan antaa sellaisia isoja päätöksiä kuin valinnaiset kielet, muut valinnaiset aineet, keskiasteen ja jatkokoulutuspaikan valinnan, lyhyen/pitkän matematiikan jne kun heidän arvostelukykyynsä ei voi kerta kaikkiaa RKP:n mielestä mitenkään luottaa?


    • Teen sukututkimusta. Ruotsin kielestä on ollut paljon hyötyä, kun olen tutkimut 1700- ja 1800-lukujen rippikirjoja. Ilman ruotsin kielen taitoa, en olisi saanut selvää kirkonkirjoista. Ainakin siinä on ollut minulle hyötyä ruotsin kielen taidosta.

    • Anonyymi

      Pakko.


      Molo viisas pää kirjoittaa:

      ""Sinä itse et ole kykenevä ajattelemaan lainkaan. Se, että myrkytyksillä pyritään poistamaan sisseiltä suojaava kasvillisuus ja tuhoamaan heidän ruoan tuotantonsa ei tietenkään tarkoita, että myrkytyksillä olisi pyritty tappamaan siviilejä, vaikka tietenkin tiedossa oli, että siviiliuhreja tulee. sinulle pitää näemmä vääntää kaikki rautalangasta kuten pikkulapsille.""

      Tämä kuulostaa sinusta hyväksyttävältä toiminnalta ja täysin ymmärrettävältä toiminnalta, että Yhdysvallat näin ovat tehneet eikö niin???? Jos Vietnam olisi kostoksi ampunut Yhdysvaltojen armeijan joukkojen kohteeseen ydinohjuksen, niin pidät tätäkin hyväksyttävänä tekona ja samalla Vietnam olisi saannut siviili uhrien puolesta ampua kostoksi atomipommin Yhdysvaltojen pääkaupunkiin ja tämänkin hyväksyisit täysin? Sinusta oli erittäin hyväksyttävä tapa Yhdysvaltojen käydä epäreillua sotaa Vietnamissa myrkkyjä käyttäen sissejä sekä armeijaa vastaan? Mistä lähtien sissit ovat olleet sinusta armeijaan kuuluvia ihmisiä joita saa mielipuolisesti tappaa myrkyillä???
      Luokittele mihin ryhmään sissit kuuluvat sinusta, kuuluvatko he armeijaan vai tavallisiin ihmisiin, jotka taistelevat kotinsa puolesta???

      Eikö REILU teko olisi ollut Yhdysvaltojen lähettää omat sotilaat taistelemaan jalkaisin viidakkoon ilman myrkkyjen käyttöä?? Intiaaneja Yhdysvallat ampuivat aseilla vaikka tiesivät intiaaneilla olevan vain keihäitä ja kiviä ja jousipyssyjä ja nuijia ja tietysti sinä molo pidät tätäkin reiluna sodan käyntinä, eikö niin???


      https://www.tunturisusi.com/wildwest/jousipyssy.htm


      YHDYSVALLAT eivät osaa historiansa mukaan käydä ollenkaan reiluja sotia.
      Yhdysvallat nykyisten kehitettyjen aseidensa valossa eivät osaa tulevaisuudessakaan käydä reilua sotaa.
      Yhdysvallat lähettää määrällisesti vähemmän aseita olevan kimppuun armeijansa, jolla on monin verroin enemmän aseita käytössä, joten ei reilua sotaa tiedossa silloinkaan.
      NÄISTÄ SYISTÄ JOHTUEN SANOMME EI KIITOS YHDYSVALTOJEN ISÄNTÄMAA NATO TARJOUKSELLE. Käymme mieluiten reilun sodan Venäjän ja Ruotsin kanssa, kuin että myrkytämme Yhdysvaltojen tapaan heidän maaperänsä, että löydämme vihollisemme heidän maaperästä tapettavaksi Yhdysvaltojen myrkyillä, jota myrkkyä Yhdysvallat käyttivät Vietnamissa.

      Lue Yhdysvaltojen käyttämästä myrkystä lisää ja sen kärsimyksistä vielä sodan jälkeenkin: (Haluisitko linkissä olevan lapsen olevan sinun oma lapsesi, molo pitää hyväksyttävänä sitä, että hänen lapsensa saisivat näyttää samoilta, kuin linkissä olevakin lapsi näyttää.)


      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/masik/165410-sodan-kyntama-maa/


      Molon puolusteleva sanat Yhdysvaltoja kohtaan näyttää tarkoittavan sitä, että Yhdysvaltojen käyttämä myrkky Vietnamissa olisi tänäkin päivänä sallittu sodan ajan myrkky, jota saa edelleenkin käyttää. Molo vähättelee niin paljon joka käänteessä Yhdysvaltojen tekoja, että järkyttää luettavaa, kun suomalaisena molo ei ole valmis tuomitsemaan juuri ollenkaan Yhdysvaltojen tekoja sitä vaativalla tasolla. Jotakin pikku hiljaista piipitystä kuuluu, kun molon on pakko sanoa joku tuomitseva sana Yhdysvaltoja kohtaan, että kuulostaisi järkevältä kommenttien kirjoittajalta edes vähäsen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      429
      1906
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      198
      1593
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1441
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      179
      1423
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1066
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      1050
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      976
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      120
      968
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      948
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      906
    Aihe