Nuoret eivät ole niin tyhmiä, että äänestäisivät PahviÄärioikeiston Hilloahoja

Anonyymi

Veroparatiisi-PahviÄärioikeiston Valemainoksia, levitellään palstalla "nuorten" nimissä. Häikäilemätöntä lasten ja nuorten hyväksikäyttöä, sehän populistiporvari-äärioikeistolta onnistuu, verovarojen kouriminen veroparatiisi-pörssiyrityksille, leivän vieminen lasten, nuorten ja yleensä ihmisten käsistä.

Yksikään Suomen nuorista, ei ole niin tyhmä, että uskoisi sanaakaan, Veroparatiisi-Äärioikeiston vihaa ja väkivaltaa levittävistä, valemainoksista EK-medioissa ja keskustelualustoilla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

PetosPersliikeNyt-eilisten viha ja väkivalta yhteiskunnassa ja netissä, ovat niiiiin eilistä, ettei kukaan nuorista, tai muistakaan kansalaisista, halua niitä nähdä enää koskaan, yhtään missään. Liian monen nuoren henki, on menetetty PetosPersliikeKok-eilisten takia.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nettiviha- ja väkivalta, itsemurhiin kehoittamiset ym, joita tällä ja monilla keskustelualustoilla, PetosPersliikeKok-eilisten, ammattitrollit ja äärioikealle radikalisoituneet muut tahot, näyttävät nyt kuntavaaliteemanaan levittävän, on syytä ottaa vakavasti, ne ovat rikoksia, kun kehotetaan mm. itsemurhiin.

      Eivät kai äärioikealle radikalisoituneet "nettipoliisit", ole jälleen asialla ?

      https://yle.fi/uutiset/3-11892227

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Paikallinen sopiminen" tarkoittaa AKTIIVILEIKKUREITA, ym kipeitä leikkauksia ja heikennyksiä, jokaiselle pieni- ja keskituloiselle suomalaiselle.

      Veroparatiisi-PetosPersliikeKok-Eilisten, ainut tavoite on moninkertaistaa ilmaisen halpatyövoiman tuonti veroparatiisiyrityksilleen. Eivät voisi vähempää välittää, mitä omalle Suomen kansallamme kuuluu.

      Tulee nälkä ja vilu, jos Veroparatiisi-hillokeisareiden kylmään kyytiin, joku vielä erehtyy. Onneksi nuoretkaan eivät Suomessa, ole niin typeriä ja yksinkertaisia.

      https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nuoret eivät halua päätyä kadulle kodittomiksi, eivätkä jenkkien hyökkäysliiton uhrattaviksi sodissa. Siinä jo hyviä syitä, karttaa PetosKokPerssinliike-Eilisen Veroparatiisiporvareita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16911639/petosperskok-suunnittelevat-massiivista-maahanmuuton-lisaamista-ulkomaista-halpatyovoimaa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Älähän vajakki jauha paskaa.

      "IL:n kyselytutkimuksen mukaan Halla-aho on nuorten aikuisten suosikki seuraavaksi pääministeriksi. Ilmiö noudattelee Euroopassa nähtävillä olevaa poliittista trendiä, arvioi tutkimusjohtaja Juhana Aunesluoma."

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201706302200239013

      • Anonyymi

        Persujen URPO-JUGEND on paljatettu ja rupla-supo ei toimi enää kunnolla?

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Boheemi

        Vapaamuurarit haluaa tuhota nimen Jeesus- mutta boheemit tulee ja voittaa Jeesuksen nimessä?


    • Anonyymi

      Puhutko vihervassareista,käsittääkseni puheista päätellen kyllä.

    • Anonyymi

      Nuoret ovat idealisteja. Kun ymmärtää oman rahan merkityksen päivittäisessä elämässä, vassarius katoaa mielestä nopeasti. Paitsi tietenkin silloin, kun ollaan loisimapuolella. Silloin ollaan kateellisia, ja toivotaan kaikille köyhyyttä.

    • Anonyymi

      Vihervasemmiston kommunistinen lasten hyväksikäyttö muunmuassa ilmastohuuhaassa on länsimaisen demokratian nykypäivän vastenmielisin poliittinen propakanda. Se oli yleistä toisen maailmansodan aikaan ja yhä edelleen lapsia käytetään politiikan pelinappuloina muunmuassa pohjois-koreassa, mutta että täällä ja nykypäivänä. Vastenmielistä ja oksettavaa!

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole mitään "kommunismia" ollut koskaan, eikä tule olemaan. Koko vouhotus on jenkkien äärioikeistohörhöjen, maanpetosnatottajien Veroparatiisi-äärioikeisto-populistiporvareiden sekoilua.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17002650/vaalialueet-siivottava-aarioikeisto-hairikoista--tiedoksi-kaikkiin-vaalipiireihin-

      Tehkää ilmoituksia vaalitoimitsijoille, jos teitä uhkaillaan, kiristetään, käskytetään, painostetaan ym äänestyspaikoilla tai matkalla sinne. Äärioikeistouhka on vaalitoimitsijoiden tehtävä, poistaa äänestyspaikoilta ja äänestyspaikkojen pihoilta ym.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16695973/unicef-ruokkii-lapsia-aarioikeiston-ihannevaltiossa-britanniassa

      • Anonyymi

        Anteeksi nyt vain, mutta Ohisalohan myönsi hallituksen noudattavan intersektionaalista politiikkaa, mikä tarkoittaa marxilaisaisia oppeja suoraan myötäilevää taloudellis-sosiaalisten uhrihierarkia-luokkien kieroutuneen korostunutta ja vääristynyttä identiteettipolitiikkaa.

        Monet kyseisen aatteen kannattajat ovat avoimesti myös sosialistisia ja kommunistisia.


    • Anonyymi

      Ytmiläinen saa rytmihäiriön, jos äänestää persuätmejä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1750
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      5
      1040
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe