Nuoret eivät ole niin tyhmiä, että äänestäisivät PahviÄärioikeiston Hilloahoja

Anonyymi

Veroparatiisi-PahviÄärioikeiston Valemainoksia, levitellään palstalla "nuorten" nimissä. Häikäilemätöntä lasten ja nuorten hyväksikäyttöä, sehän populistiporvari-äärioikeistolta onnistuu, verovarojen kouriminen veroparatiisi-pörssiyrityksille, leivän vieminen lasten, nuorten ja yleensä ihmisten käsistä.

Yksikään Suomen nuorista, ei ole niin tyhmä, että uskoisi sanaakaan, Veroparatiisi-Äärioikeiston vihaa ja väkivaltaa levittävistä, valemainoksista EK-medioissa ja keskustelualustoilla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

PetosPersliikeNyt-eilisten viha ja väkivalta yhteiskunnassa ja netissä, ovat niiiiin eilistä, ettei kukaan nuorista, tai muistakaan kansalaisista, halua niitä nähdä enää koskaan, yhtään missään. Liian monen nuoren henki, on menetetty PetosPersliikeKok-eilisten takia.

15

138

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nettiviha- ja väkivalta, itsemurhiin kehoittamiset ym, joita tällä ja monilla keskustelualustoilla, PetosPersliikeKok-eilisten, ammattitrollit ja äärioikealle radikalisoituneet muut tahot, näyttävät nyt kuntavaaliteemanaan levittävän, on syytä ottaa vakavasti, ne ovat rikoksia, kun kehotetaan mm. itsemurhiin.

   Eivät kai äärioikealle radikalisoituneet "nettipoliisit", ole jälleen asialla ?

   https://yle.fi/uutiset/3-11892227

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Paikallinen sopiminen" tarkoittaa AKTIIVILEIKKUREITA, ym kipeitä leikkauksia ja heikennyksiä, jokaiselle pieni- ja keskituloiselle suomalaiselle.

   Veroparatiisi-PetosPersliikeKok-Eilisten, ainut tavoite on moninkertaistaa ilmaisen halpatyövoiman tuonti veroparatiisiyrityksilleen. Eivät voisi vähempää välittää, mitä omalle Suomen kansallamme kuuluu.

   Tulee nälkä ja vilu, jos Veroparatiisi-hillokeisareiden kylmään kyytiin, joku vielä erehtyy. Onneksi nuoretkaan eivät Suomessa, ole niin typeriä ja yksinkertaisia.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Älähän vajakki jauha paskaa.

   "IL:n kyselytutkimuksen mukaan Halla-aho on nuorten aikuisten suosikki seuraavaksi pääministeriksi. Ilmiö noudattelee Euroopassa nähtävillä olevaa poliittista trendiä, arvioi tutkimusjohtaja Juhana Aunesluoma."

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201706302200239013

   • Anonyymi

    Persujen URPO-JUGEND on paljatettu ja rupla-supo ei toimi enää kunnolla?

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Boheemi

    Vapaamuurarit haluaa tuhota nimen Jeesus- mutta boheemit tulee ja voittaa Jeesuksen nimessä?


  • Anonyymi

   Puhutko vihervassareista,käsittääkseni puheista päätellen kyllä.

  • Anonyymi

   Nuoret ovat idealisteja. Kun ymmärtää oman rahan merkityksen päivittäisessä elämässä, vassarius katoaa mielestä nopeasti. Paitsi tietenkin silloin, kun ollaan loisimapuolella. Silloin ollaan kateellisia, ja toivotaan kaikille köyhyyttä.

  • Anonyymi

   Vihervasemmiston kommunistinen lasten hyväksikäyttö muunmuassa ilmastohuuhaassa on länsimaisen demokratian nykypäivän vastenmielisin poliittinen propakanda. Se oli yleistä toisen maailmansodan aikaan ja yhä edelleen lapsia käytetään politiikan pelinappuloina muunmuassa pohjois-koreassa, mutta että täällä ja nykypäivänä. Vastenmielistä ja oksettavaa!

  • Anonyymi

   Suomessa ei ole mitään "kommunismia" ollut koskaan, eikä tule olemaan. Koko vouhotus on jenkkien äärioikeistohörhöjen, maanpetosnatottajien Veroparatiisi-äärioikeisto-populistiporvareiden sekoilua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17002650/vaalialueet-siivottava-aarioikeisto-hairikoista--tiedoksi-kaikkiin-vaalipiireihin-

   Tehkää ilmoituksia vaalitoimitsijoille, jos teitä uhkaillaan, kiristetään, käskytetään, painostetaan ym äänestyspaikoilla tai matkalla sinne. Äärioikeistouhka on vaalitoimitsijoiden tehtävä, poistaa äänestyspaikoilta ja äänestyspaikkojen pihoilta ym.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16695973/unicef-ruokkii-lapsia-aarioikeiston-ihannevaltiossa-britanniassa

   • Anonyymi

    Anteeksi nyt vain, mutta Ohisalohan myönsi hallituksen noudattavan intersektionaalista politiikkaa, mikä tarkoittaa marxilaisaisia oppeja suoraan myötäilevää taloudellis-sosiaalisten uhrihierarkia-luokkien kieroutuneen korostunutta ja vääristynyttä identiteettipolitiikkaa.

    Monet kyseisen aatteen kannattajat ovat avoimesti myös sosialistisia ja kommunistisia.


  • Anonyymi

   Ytmiläinen saa rytmihäiriön, jos äänestää persuätmejä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   6369
  2. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   4261
  3. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   284
   4140
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   67
   1907
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   106
   1581
  6. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1384
  7. Steffu köyhtyi 25 000e

   Sentään puolet vähemmän kuin Niko.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1279
  8. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   64
   1086
  9. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   66
   1056
  10. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   68
   955
  Aihe