Ortodoksinen kirkko ja kaapissa olevat homot

Anonyymi

Pohdin miksi kirkon piirissä on niin paljon kaappihomoja pappeja ja piispoja? Olen itse homo ja, kun osaa papeista ja piispoista katsoo niin tutka soi, kuin Valamon kirkonkellot.

Miksi pappien pitää salata suuntautumistaan? Eikö olisi reilua ja avointa, että suuntautuminen olisi läpinäkyvää. Papit ovat joko poikamiehinä, mutta tapailevat salaa ja irstailevat ulkomailla.

Oletteko muut törmänneet samaan? Että olette pohtineet, että tuo taitaa olla niitä miehiä, mutta kun ei voi kysyä tai kertoa.

Ihmettelen vain.

14

1637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ortodoksipapin homokaverit menivät käymään kirkossa. Kun aikansa olivat joku tokaisi homopapille, joka heilutteli vitjosen päässä suitsutusastiaa: "Sulla on hieno käsilaukku, mutta miksi palaa?

    • Anonyymi

      Ortodoksipapin homokaverit menivät käymään kirkossa. Kun aikansa olivat joku tokaisi homopapille, joka heilutteli vitjosen päässä savuavaa suitsutusastiaa: "Sulla on hieno käsilaukku, mutta miksi se palaa?

      • Anonyymi

        Kerropa ihan suoraan että ketkä ja milloin!
        Sillähän se selviää.
        Mitäpä turhia vihjailemaan.

        Mitenkä monta on laskujesi mukaan ja ketkä?
        Selvät numerot siis.

        Onko tämä taas tämän aloittelija-kyselijän aloitus?


      • Anonyymi

        Hahaha...

        Olen kyllä miettinyt samaa tulee väkisin mieleen kun on niin mieskeskeistä. Veljesrakkautta onkohan paljonkin kulissiavioliittoja? Ruustinnat lepakkoja ja lapset suunniteltuja...kätevää ja modernia.

        Muutenkin taitavat äänestää vihreitä ja vasureita useat.


    • Anonyymi

      Mikäs siinä astella veljien kanssa lauantai saunaan. Ei herätä hetkeäkään epäilyksiä.

      Itseäni kirkon jäsenenä öklöttää jos piispa vaikka olisi sellainen. Tulisi kokoajan homoseksuaaliset kuvaelmat mieleen katsoessa. Ei voi mitään. En muutenkaan ymmärrä noita erikoisuuksia ja heidän väkisin muille syöttämää hyväksy minut kampanjointeja ja muutamainostamista.

      Itse seksuaalisuus jonkun kanssa ymmärrän kokeiluja mutta en niihin jäämistä. Romanttiset rakkaussuhteet samansukupuolisten kanssa ei ei ei en jymmärrä.

      Tässä oli telkkarissa joku ohjelma ja hyvä etten jo komnentoinut että miksi tuo tytär pussaa äitiään suulle...

      • Anonyymi

        Siivoa mielesi, jos sinne koko ajan homoseksuaalisia kuvaelmia tulee! Tuleeko heteroseksuaalisesta kirkkoherrasta mieleesi heteroseksuaaliset kuvaelmat?

        Sama se onko piispa homo vai hetero vai mikä, kunhan elää siveästi. Eikä asia muille kuulu mitenkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siivoa mielesi, jos sinne koko ajan homoseksuaalisia kuvaelmia tulee! Tuleeko heteroseksuaalisesta kirkkoherrasta mieleesi heteroseksuaaliset kuvaelmat?

        Sama se onko piispa homo vai hetero vai mikä, kunhan elää siveästi. Eikä asia muille kuulu mitenkään.

        Miksi juuri katolilainen uskonto on miesvaltainen..käyttävät lapsia hyväkseen Paavin siunauksella..kaikki lapsiin sekaantuneet pitäisi erottaa kirkosta ja laittaa jonnekin kaukaiselle saarelle..hässiköön siellä toisiaan.. lapset jätettävä rauhaan..mikä miehiä vaivaa kun voivat tehdä tuollaista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi juuri katolilainen uskonto on miesvaltainen..käyttävät lapsia hyväkseen Paavin siunauksella..kaikki lapsiin sekaantuneet pitäisi erottaa kirkosta ja laittaa jonnekin kaukaiselle saarelle..hässiköön siellä toisiaan.. lapset jätettävä rauhaan..mikä miehiä vaivaa kun voivat tehdä tuollaista

        Paavin siunauksella eivät varmasti tee tuollaisia asioita. Omin lupineen tekevät mitä tekevät.


    • Anonyymi

      Kyllähän se tiedetään , että ort.kirkon papistossa on homoseksuaaleja. Pappisluetteloita tutkiessa meitä homoja on useita kymmeni. Osa on jo päätynyt tuonilmaisiin. Mutta suotakoon rauha homofoobikkojen sieluille. Tällä hetkellä on alle kymmenen homoseksuaalia henkilöä aktiiviseti kirkon toimessa.

      • Anonyymi

        No, meitä alkoholisteja lienee vieläkin suurempi määrä...


    • Anonyymi

      Osatekijä miksi en lopulta liittynyt kirkkoon. Voiko luottaa jos siviilielämä on jotain muuta. Ei varsinaisesti se että joku on homo vaan yleisemmin tietty epärehellisyys alkoi tökkiä laajemmin. Jos väitetään tietävän mikä on totuus mitä kirkko tekee niin olettaisi kirkon olevan myös rehellinen. Tiukka tradition säilyttäminen on vienyt uskottavuutta. Ei pidä yleistää mutta liian paljon koin tuota.

      • Anonyymi

        Sama pulma liittyy rappareihin, rotareihin, lionsclubilaisiin ja muihin sisäpiirikerholaisiin!


    • Anonyymi

      Ehkä he eivät ole vielä löytäneet sinua? Ehkä joukossa on kaappiheteroitakin, pappeja, jotka katselevat muita naisia kuin vaimoaan. Ehkä siellä on niitä aseksuaalejakin ja mitä kaikkia niitä nyt tänään kuulemma on. Olen menettänyt jo lukumäärän missä mennään ja millä määritteillä, jotka tulisi virallista valtiollisestikkin.

      En kuitenkaan usko että ortodoksisessa kirkossa sen enempää homoja kuin muitakaan. Heteroita ja sen sellaisia kuin muissa kirkoissa.

      Minusta sinun kannattaisi pohtia enemmänkin miksi (homo)seksuaalisuus määrittää noinkin paljon suhdettasi kristillisyyteen tai ortodoksisuuteen. Kristinusko ja ortodoksisuus erityisesti ei ole sateenkaari-aate. Kyseessä on paljon syvempi ja kattavampi jutska. Värkki ja suuntauskeskeisyys on tietty "tätä päivää", mutta jospa menisit avautumaan ja pohdiskelemaan muualle.

      S e, että olet havaintosi tehnyt, joka saattaa osin pitää paikkansa, ei muuta mitään. Sen tietävät nekin papistoon ja piispuuteen kuuluvat ortodoksit. He tietävät missä mennään ja mitä tullaan aina edustamaan: patriarkaallista ja heteronormatiivista ihmis ja maailmankuvaa. He saattavat kipunouda sen suhteen. Ehkä joku heistä lähtee mukaasi, mutta se ei muuta yhtään mitään. Tai ehkä sinun elämääsi... hetken aikaa.

      Kiinnostaako sinua muuten ortodoksisuudessa muun kuin tämä mahdollisuus?

    • Anonyymi

      Kun ontologian missaan,
      päätöspuheen väistämättä kissaan.

      Kun ajaa moottoripyörällä kolmeasataa, luulee sen olevan elämys. Sitten istahtaa purjelentokoneen kyytiin ja se mp ei olekaan enää niin kova sana. Sitten hävittäjän. Jne.

      Raha, valta ja kunnioitus. Aluksi raha on jännä. Sitten valta on voimakasta. Ja viimeisenä kunnioitus tuntuu menestykseltä. Mutta niitä seuraa tyhjyys.

      Sitten saattaa alkaa hengellinen tai spirituaalinen vaaellus. Tutustuminen siihen, miksi olemme täällä. Mikä itse elämän tarkoitus voi tai voisi olla.

      Joskus, kun into on vähäinen, saattaa elää siinä illuusioissa pitemmänkin aikaa, että 300km/h on edes varjo konseptille, jota yritetään kuvailla sanalla: elämys.

      Ken haluaa ymmärtää, tulee ymmärtämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2830
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1818
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1502
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1261
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      254
      1126
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      895
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      770
    Aihe