Todiste Jumalan olemassaolosta

Todellisuudessa ateistit ei pelkästään usko Jumalaan, vaan ne tietävät että Jumala on olemassa, mutta koska ateisteilla on väärä määritelmä tai käsitys Jumalasta, ne luulee siksi että Jumalaa ei olemassa, ja ne luulee siksi olevansa ateisteja.

Tässä on siis se oikea määritelmä ja todiste Jumalan olemassaolosta:
"Tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka julistamme teille: Jumala on valo, hänessä ei ole pimeyden häivää." (1. Joh. 1:5)

Jumala on yksinkertaisesti vain valo, ja ateistit tietää että valo on olemassa, koska me kaikki voimme nähdä valoa.

Nyt tiedätte että Jumala on olemassa.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rukoiletko ihosyöpää tältä Jumalalta?

    • Anonyymi

      Jumala siis sammuu seinässä olevasta kytkimestä.

      • Näkyvä valo häviää, mutta valohan on osa sähkömagneettista spektriä, ja sähkömagneettiset kentät on joka paikassa koko ajan koko universumissa. Tietty Jumalan aspekti sammuu, mutta ei koko Jumala (sähkömagneettinen voima) voi tietenkään sammua, koska silloin universumi sammuisi.


      • Anonyymi
        Trexnonar kirjoitti:

        Näkyvä valo häviää, mutta valohan on osa sähkömagneettista spektriä, ja sähkömagneettiset kentät on joka paikassa koko ajan koko universumissa. Tietty Jumalan aspekti sammuu, mutta ei koko Jumala (sähkömagneettinen voima) voi tietenkään sammua, koska silloin universumi sammuisi.

        Sähkömagneettinen säteily on energian virtausta, se ei ole jumala. Ihminen voi luoda sähkömagneettista säteilyä oskillaattorilla.
        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Sähkömagneettinen_säteily


    • Anonyymi

      Kyllä on nuo uskovaiset jumalineen aivan pihalla. Pitäisi lailla kieltää tuo typeryys.

    • Anonyymi

      No ilmankos uskovat ovat sellaisia himmeäkuuppaisia valopäitä.

    • Anonyymi

      Liiman haistelu ei tee humoristillekaan hyvää 🤪🤪🤪

    • Anonyymi

      Love metallin faneille Ville Valo todellakin on Jumala.

    • Anonyymi

      Olet oikeassa, etten tiennyt, Jumalalla tarkoitetaankin tiettyä sähkömagneettisen säteilyn aallonpituutta. Mutta jos noin, niin nyt kirkoissa virsiä valolle laulavat ja vauvoiltaan esinahkoja pois leikkelevät uskovaiset vaikuttavat entistäkin hölmömmiltä.

      • Pitää huomioida se että me nykyään kutsumme tiettyä sähkömagneettista säteilyä valoksi, mutta ne jotka kirjoitti Raamatun tuhansia vuosia sitten ei varmaan tarkoittanut samaa, vaan sillä valolla tarkoitetaan varmaan koko sähkömagneettista spektriä, koska sehän kaikki koostuu fotoneista ja eroaa vain aaltopituudelta. Radioaaltoja ja mikroaaltoja voisi kutsua myös näkymättömäksi valoksi.

        Luonnossa ei ole mitään mikä sanoo että "tämä värähtely on valoa, mutta tämä joka on hieman korkeampaa tai alhaisempaa värähtelyä, jota ihmiset ei voi nähdä, se ei ole valoa, se on jotain muuta". Ihminen tekee tuollaisia eroja, mutta luonto ei tee.


      • Trexnonar kirjoitti:

        Pitää huomioida se että me nykyään kutsumme tiettyä sähkömagneettista säteilyä valoksi, mutta ne jotka kirjoitti Raamatun tuhansia vuosia sitten ei varmaan tarkoittanut samaa, vaan sillä valolla tarkoitetaan varmaan koko sähkömagneettista spektriä, koska sehän kaikki koostuu fotoneista ja eroaa vain aaltopituudelta. Radioaaltoja ja mikroaaltoja voisi kutsua myös näkymättömäksi valoksi.

        Luonnossa ei ole mitään mikä sanoo että "tämä värähtely on valoa, mutta tämä joka on hieman korkeampaa tai alhaisempaa värähtelyä, jota ihmiset ei voi nähdä, se ei ole valoa, se on jotain muuta". Ihminen tekee tuollaisia eroja, mutta luonto ei tee.

        Väitätkö siis elektromagneettista säteilyä raamatun jumaluudeksi, jolla on persoonallisuus ja tietoisuus, vaikka nopeudessaan on rajoittunut valonnopeuteen?


    • Anonyymi

      Aloitus on typerintä, mitä tällä palstalla on ikinä ollut. Niin suurta tyhmyyttä ei saa aikaan harjoittelemalla, sen täytyy olla synnynnäistä.
      Teismi tarkoittaa jumaluskoa, ateismi on sen vastakohta. Koita sinä vitun vajakki yhdistää se lauseeseesi "Todellisuudessa ateistit ei pelkästään usko Jumalaan, vaan ne tietävät että Jumala on olemassa,

      • Anonyymi

        Mutta Jumala ei olemattomuutensa takia
        edelleenkään pysty todistamaan itseään olevaksi.
        Se on kyllä kurjaa hihhuleitten kannalta.


    • Anonyymi

      Keijuja on oikeasti olemassa ja kaikki tietävät tämän. Keijut ovat kaikkeus. Keijut ovat ilmaa, jota hengität. Koska tiedät ilman olevan olemassa, tiedät keijujen olevan olemassa.

    • Onkohan tämä avaus jokin huono vitsi?

      En viitsi lukea ketjua, kun on näin paska aloitus jo.

      Yhtään todistetta Jumalan tai jumalien olemassa olosta ei ole tähän päivään mennessä esitetty. Henkilökohtaiset kokemukset eivät kelpaa objektiiviseksi todisteeksi.

      Jumalaa ei kaikesta päätellen ole olemassa. Jos olisi, niin ei se ainakaan mitään tässä maailmassa vaikuta, tai jos vaikuttaa, niin tekee sen salassa. Salamyhkäisiä ovatkin kirjauskonnot, ne aabrahamilaiset... ja niistä kristinusko väittää olevansa todistajiensa kautta tähän maailmaan valon tuojia...

    • Anonyymi

      KYlhän monet kansat uskoo Aurinkojumalaan, valon tuojaan.

    • Avaaja: Määritelmässäsi ei ole mitään järkeä.

      Ateismi viittaa joko teistiseen (persoonallinen jumaluus) tai deistiseen (jumaluus on kaiken kattava jonkinlainen tietoisuus) jumaluuteen.

      Jos nimeän vaikka kuulakärkikynäni Jumalaksi, tekisikö se minusta uskovaisen koska tiedän että tämä kynä on varmasti olemassa?
      Teoriassa kyllä, mutta mitään hyödyllistä tietoa tällä saavuteta ottaen huomioon että se on sekä ristiriidassa jumaluuksien määritelmän kanssa että on ihan yhtä kätevää minulle kutsua sitä kynäksi.

      Tai kuten esimerkissäsi, meillä on jo parempi sana, "valo" kuvaamaan sitä mitä sana "valo" tarkoittaa ilman että tarttee sekoittaa asiaan jumaluuksia.

    • Anonyymi

      Ok. Jumalaa ei siis ole yöllä. Pimeässä siitä nähden voi tehdä mitä vaan.

    • Anonyymi

      Palvokaamme siis auringonjumalaa kuin atstekit.

    • Anonyymi

      Osoitan sinua taskulampulla silmiin niin jumalan valo sokaisee sinut 🤣
      Syön myös spagettihirviöitä, eli minä se jumala olen 🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Hyvin vääristelty, Trexnonsense. Kun lapsi syntyy, kehittyy ja kasvaa uskonnottomassa ympäristössä, hänen mielensä ei mukaudu ja muotoudu uskonnon tarjoamaan "todellisuuteen", vaan ateistiseen elinympäritöön. Hänelle uskonnot ovat etäinen asia ja arkipäiväinen osa maailmanhistoriaa kulttuurisina ilmiöinä. Hänen kasvaessaan hänen arvonsa eivät rakennu uskonnollisten oppien kautta, eikä hän koskaan ns. löydä Jumalaa ja uskovaisuutta. Elämässä voi kuitenkin tapahtua asioita, jotka voivat päästä vaikuttamaan mieleen ja synnyttämään ajatuksia uskosta, joka voi ajaa hänet syvemmälle uskontoon ja vähitellen omaksumaan sen oppeja. Tämä vain siksi, että ateisti kuitenkin tietää uskonnon olevan olemassa, sekä voi tietää asioita esim. mitä ihminen voi mahdollisesta saada uskonnolta. Esim. jokin katastrofaalinen tapahtuma voi herättää ihmisessä tarpeen "kääntyä jumalan puoleen". Mutta jos hänellä ei ole informaatiota tällaisesta, uskonnot eivät pääse vaikuttamaan hänen mieleensä ja hän käsittelee asiat toisin tavoin, ilman uskontoa. Elämässä tapahtuu myös päinvastaista... uskovainen menettää uskonsa, koska hän esim. saa tietää, että kristinusko on kopiouskonto, johon on kopioitu uskomuksia vanhemmista kulttuureista. Informaatiolla on vaikutusta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1967
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1703
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1658
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1537
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1495
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1400
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1387
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1281
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      18
      1233
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1168
    Aihe