Shema Israel

Anonyymi

Avinu Malkeinu, Isä jumalamme...olen lukenut Vanhan Testamentin läpi ja valmis käntymään juutalaisuuteen. Pitääkö minun suorittaa jotkin seremoniat rabbin kanssa tai käydä synagoogassa suorittamassa jotkin rituaalit vai riittääkö jos Toistan ääneen Shema Israelin?

12

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Galatalaiskirje:
      4:9 Nyt sitävastoin, kun olette tulleet tuntemaan Jumalan ja, mikä enemmän on, kun Jumala tuntee teidät, kuinka te jälleen käännytte noiden heikkojen ja köyhien alkeisvoimien puoleen, joiden orjiksi taas uudestaan tahdotte tulla?

      • Anonyymi

        No tämä ei vastannut yhtään mitään. Sitä paitsi kristityt ovat pahimpia Tooran vääristelijöitä.


      • Anonyymi

        Tuo ei liity juutalaisuuteen, vaan kääntymiseen takaisin ihan muihin uskomuksiin. Kyllähän sinä tämän tiedät, kun olet niin kauan sotinut juutalaisia, juutalaisuutta, kristittyjä ja kristinuskoa vastaan.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Minullakin muuten on tuon saman firman kunniamerkki. Sain sen hamassa nuoruudessani.

        Juutalaisia juuriakin löytyy kauempaa historiasta. Äidin isän puolelta ja löisinpä vetoa, että myös isän äidin äidin puolelta. Tietenkin tuo kantaisä saattoi olla myös Uralin länsipuolen kasakoita. Ota heistä selvää.

        Uskoltani olen kristitty, tunnustan Yhden Pyhän Kolmiyhteisen Jumalan. En kolmea Jumalaa, vaan Nikean ja Apostolisen uskontunnustuksen mukaisesti: Yhden Jumalan, joka On kolminaisuus. Tästä ei kannata kiistellä. Kunhan ilmoitin.


    • Anonyymi

      Juutalaisuuteen kääntyvän pitää vakuuttaaa rabbi (Suomesta löytyy yksi Helsingistä) kääntymishalustaan ja sitten käydä asianmukaiset kurssit. Jos kaikki menee hyvin, sinulle suoritetaan brit mila (jos olet mies), käyt mikvessä ja olet juutalainen.

      • Anonyymi

        "...sinulle suoritetaan brit mila..."

        Taidan olla vain ajatuksiltani juutalainen. Miksi Jahve loi minulle esinahan, mutta vaatii luopumaan siitä?


    • Anonyymi

      Ei tarvi tehdä mitään.

    • Anonyymi

      Kristinuskosta juutalaisuuteen kääntyessä sinun tulee omalla allekirjoituksellasi kieltää Jeesuksen jumaluus ja messiaanisuus. Ja sen minkä kirjoitat, sen kirjoitat. Et ole enää koskaan kristitty, Jeesuksen oma.

      Jos kuvittelet voivasi "salaa uskoa Jeesukseen" ja uskottelet itsellesi olevasi esim. "messiaaninen juutalainen", et ole juutalainenkaan,, et ole mitään. Yrität pettää juutalaisia, eli "tulla aidan ali lammastarhaan". Jumalaa et kuitenkaan petä.

      Kuulin kauan sitten helluntaihuijareiden dramaattisesti kertovan tarinaa "kristitystä" naisesta, joka, avioliiton vuoksi kääntyi juutalaisuuteen, allekirjoitti tuon juudaksen (Jeesus: "kadotuksen lapsen") paperin. Sai lapsia juutalaisen miehen kanssa. Yhtäkkiä miehelle selvisi että häntä ja juutalaisia oli huijattu. Nainen tekopyhästi, silmät suurina (kuin pm Marin) sanoi: "Tottakai minä uskon Jeesukseen!" En muista, tuliko heille avioero.

      Juutalaisille lohdutuksena sanon, että nämä huijarijuutalaiset "salakristityt" eivät ole aitoja kristittyjä, kuten eivät juutalaisiakaan. He eivät kelpaa sen enempää Jeesukselle, kuin Mooseksellekaan, sillä Totuutta heissä ei ole. Heidän lapsensa eivät ole enää aidosti mitään, vaan voisi sanoa: "vain aviorikoksesta syntyneitä". Äpäriä.

      Taivaissa ei valhe mene läpi.

      Tietenkin, jos tekokristitty aidosti kieltää Kristuksen ja kääntyy juutalaisuuteen, ehkä hän teille kelpaa. Mutta kristitty hän ei enää koskaan ole. Jumalan anteeksiannolla ei voi leikkiä. "Jumala ei salli Itseään pilkattavan." "Sen minkä kirjoitit, sen kirjoitit."

    • Anonyymi

      Tuo sana "malkeinu"... Se ei tarkoita "jumalaa" vaan... kuningasta? Kuningatarta?

      "Kuninkaamme"? Vai: "kuningattaremme"? Luulisi tarkoittavan kuningasta, mutta enpä menisi valalle...

      • Anonyymi

        "Avinu" = isämme.
        "Isämme, Kuninkaamme".

        Luulisin.


    • Anonyymi

      Siksikö kun heillä on yhteiskunnallista asemaa ja valittu status.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe