Kanadasta löytyi 215 lasten ruumista alkuperäiskansoille tarkoitetusta koulusta

Ja jälleen kerran syyllisiä kristityt. Kuka ylllättyi tästä? Minä en ainakaan.

"Kanadassa oli 1800-luvulta alkaen käytössä koulutusjärjestelmä, jossa alkuperäiskansoihin kuuluvien lapsia erotettiin pakolla perheistään. Lapset keskitettiin kouluihin, joissa koulutuksen järjestivät usein kristilliset koulut valtion puolesta."


https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008011108.html

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kristinusko on ollut hyvien terveiden kulttuurien suuri vtsaus aina mihin se sitten on rantautunutkin kansanmurhia alistamista ja pakkokäännytystä tuostakaan kulunut aikaa vasta kuin muutama sukupolvi.

      • Anonyymi

        Kristityille pitäisi jonkun sanoa ettei lapsia saa tappaa vaikka raamatut sanoisi mitä asiasta .


    • Anonyymi

      eiköhän totuus selviä

    • Anonyymi

      Kirkko ja kristityt kristillistä arvomaailmaa levittämässä:

      "Kanadassa oli 1800-luvulta alkaen käytössä koulutusjärjestelmä, jossa alkuperäiskansoihin kuuluvien lapsia erotettiin pakolla perheistään. Lapset keskitettiin kouluihin, joissa koulutuksen järjestivät usein kristilliset koulut valtion puolesta.

      Kouluissa pyrittiin sulattamaan alkuperäiskansojen edustajat valtakulttuuriin. Lapsia kiellettiin puhumasta äidinkieltään. Aiemmissa selvityksissä on todettu, että fyysiset ja henkiset rangaistukset sekä seksuaalinen väkivalta olivat yleisiä näissä laitoksissa, samoin kuin pakkotyö.

      Vuonna 2015 valmistunut vuosien selvitystyö tuli siihen lopputulokseen, että lasten pakkokoulutus kirkkojen pitämissä kouluissa oli ”kulttuurinen kansanmurha”.

      Lapset riistettiin väkisin heidän omilta vanhemmiltaan, eikä edes heidän ruumiitaan luovutettu omaisille, vaan ne haudattiin salaisiin paikkoihin. Nyt näitä ruumiita on alkanut löytymään ja niitä tulee löytymään vielä paljon lisää., näitä kristillisen kulttuurin tuottamia lasten ruumiita.

      • Anonyymi

        "Nyt näitä ruumiita on alkanut löytymään ja niitä tulee löytymään vielä paljon lisää., näitä kristillisen kulttuurin tuottamia lasten ruumiita."

        Vähän kuin keskitysleirijärjestelmän paljastuminen. Jännää, että tällainen hirviömäinen uskonto on vielä sallittua kun kuitenkin natsismi on samaan aikaan kielletty. Kristinusko pitäisi kieltää maailmanlaajuisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nyt näitä ruumiita on alkanut löytymään ja niitä tulee löytymään vielä paljon lisää., näitä kristillisen kulttuurin tuottamia lasten ruumiita."

        Vähän kuin keskitysleirijärjestelmän paljastuminen. Jännää, että tällainen hirviömäinen uskonto on vielä sallittua kun kuitenkin natsismi on samaan aikaan kielletty. Kristinusko pitäisi kieltää maailmanlaajuisesti.

        Tuskin niitä lapsia oli tapettu. Kuolleet tauteihin tms.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin niitä lapsia oli tapettu. Kuolleet tauteihin tms.

        Kyllä noita lapsia noissa koululaitoksissa "katosi" . Sieltä selvinneitä ei uskottu millään kun kertoivat mitä seinien sisällä tapahtui. Lapsille annettiin uudet kristilliset nimet, he eivät saaneet puhua omalla kielellään ja heitä rangaistiin ja pahoinpideltiin ankarasti milloin mistäkin. Monet tuolta selvinneistä ovat kertoneet juurikin siitä että luokkatovereita saatettiin piestä ja myös nännyttää niin että kuolivat lopulta siihen. Sitten nämä kuolleet vaan kaivettiin maahan vähin äänin ja ilmoitettiin "kadonneiksi".


    • Anonyymi

      Ymmärrän kyllä, että ateismi saattaa heikentää ajattelukykyä, mutta voi siihen olla muitakin syitä. Nyt jos yksi kristitty on joskus vahingossa syyllistynyt johonkin syntiin ihan satunnaisesti, ei ateistin pitäisi olla rasisti ja syyttää siitä kaikkia kristittyjä ja koko uskontoa.

      Kun sattuuhan niitä ateisteillekin, joku ateisti-Stalin tappaa 20 miljoonaa. Eikös sekin ole ihan väärin?

      • ”... joku ateisti-Stalin tappaa 20 miljoonaa.”

        Avaatko hieman sitä, mikä saa ihmisen tappamaan, jos hän ei usko Allahiin? Stalinhan ei uskonut Allahiin, mutta väität tämän olleen motivaationa 20 miljoonan ihmisen tappamiseen.


      • ” Nyt jos yksi kristitty on joskus vahingossa syyllistynyt johonkin syntiin ihan satunnaisesti, ei ateistin pitäisi olla rasisti ja syyttää siitä kaikkia kristittyjä ja koko uskontoa.”

        Miksi valehtelet? Avauksessa mainittu kansanmurha ei ole synti vaan sitä on tehty ihan Jumalan käskystä. Jos tarkkoja ollaan niin noihin kansanmurhiin on syyllistynyt lukematon määrä kristittyjä, ei yksi kristitty. Kristittyjen harjoittama kansanmurha on systemaattista, ei vahingossa ja satunnaisesti tapahtuvaa.


    • Anonyymi

      'Täyteen ahdatuissa kouluissa levisivät epidemiat, kuten tuhkarokko, tuberkuloosi, influenssa ja muut tarttuvat taudit.'

      Tulihan se totuus sieltä.
      Kuolinsyyt olivat siis samat kuin 'holokaustin' uhreilla. Tosin intiaanilapsia ei liittoutuneet käyneet pommittamassa.

    • Anonyymi

      AInahan yritetään peittää omat jäljet vetoamalla tauteihin ja sairauksiin.

      Hyvä esimerkki on ne kuuluisat Magdalena luostarit "langenneille" naisille. Naisilta vietiin lapset, heitä piestiin ja nöyryytettiin ja heillä ei ollut mitään ihmisarvoa eikä oikeuksia ,koska sadistiset nunnat olivat niin päättäneet. Naiset joutuviat tekemään raskasta työtä koko päivän ja olemaan huonolla ja niukalla ruoalla.

      Nimettömän joukkhaudan löytämisen jäljeen alettiin vähitellen uskoa ja ottaa tosissaan noista helvetin esikartoista selvinneitä naisia,joista osa saanut ikuiset traumat ja vammat . Jotkut tuolla työskennelleet nunnat vielä kehtasi väittää että # olimme hyvällä asialla ja autoimme langenneita naisia"

      ja katin kontit...

    • Anonyymi

      Haudastapa ne löyty.

    • Anonyymi

      Kristinusko on maailman väkivaltaisin uskonto. Edes islam ei ole vielä päässyt samaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1475
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1040
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      907
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      773
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe