Kokoomuksen omistama Hesari on käynnistänyt disinformaatio kampanjan Persuja vastaan

Anonyymi

Hesari joka on Kokoomuslaisten globalistien omistama lehti on nyt alkanut levittämään uudenlaista propagandaa Persuista eli että Persut on liian porvarillinen puolue. Luotatteko siis tähän Kokoomuslehteen? Tää on ihan selvää propagandaa.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei porvarillinen. Fasistinen enämpi.

      • Anonyymi

        Tuo oli oikea arvio.


    • Anonyymi

      Haha, vai disinformaatiota kun Hesari kertoo totuuden Halla-ahosta?

    • Anonyymi

      Taas peili väärässä eikä oma naama?

    • Kokoomuksen mielestä voi tuskin olla liian porvarillinen, mutta liian oikeistolainen kyllä.

      Tässä Hesarin juttu, joka on maksumuurin takana.

      ’PERUSSUOMALAISTEN puheenjohtaja Jussi Halla-aho piti lauantaina merkittävän linjapuheen puoluevaltuuston kokouksessa. Merkittävä se oli siksi, että Halla-aho vei puheessa puolueensa talouspolitiikkaa selvästi kohti poliittisen kentän oikeaa laitaa.

      Puheenjohtaja arvioi, että ammattiyhdistysliike ja elinkeinoelämä eivät kykene sopimaan tarvittavista toimista Suomen työllisyyden kohentamiseksi.

      ”Ay-liike vastustaa heikennyksiä työttömyysturvaan ja irtisanomissuojaan, paikallisen sopimisen lisäämistä ja työehtosopimusten yleissitovuuden purkamista sekä lakko-oikeuden rajoittamista. Samoin se vastustaa sisäistä devalvaatiota eli palkkojen tosiasiallista leikkaamista”, Halla-aho totesi.

      Hänen mukaansa poliittinen vasemmisto oli aikanaan viemässä Suomea valuuttaunioniin, tulliunioniin ja sisämarkkinoille, ”mutta kieltäytyy niistä sisäisistä sopeutustoimista, joita näissä järjestelyissä selviäminen edellyttää”.

      ”Voidaan kysyä, kuinka paljon iloa on yleissitovista työehtosopimuksista ja irtisanomissuojasta, jos ei ole työpaikkaa.”

      HALLA-AHO ei suoraan sanonut perussuomalaisten kannattavan esimerkiksi työttömyysturvan ja irtisanomissuojan heikentämistä tai yleissitovuuden purkamista. Hän antoi kuitenkin selvästi ymmärtää näiden uudistusten olevan tarpeellisia.

      Tämä on selvä muutos perussuomalaisten aiempaan linjaan. Halla-ahon suulla puolue on muun muassa vastustanut yleissitovuudesta luopumista ja eläkeputken poistoa. Se ei ole myöskään ainakaan näkyvästi kannattanut muita työttömyysturvan heikennyksiä.

      Ja kun Juha Sipilän (kesk) hallitus ajoi irtisanomissuojan heikentämistä pienissä yrityksissä, perussuomalaiset tyrmäsi oppositiosta esityksen.

      ”Perussuomalaisten eduskuntaryhmä tyrmäsi vuoden 2015 hallitusohjelma­neuvotteluissa kaikki keskustan ja kokoomuksen esitykset irtisanomissuojan heikennyksistä. Perussuomalaisten kanta irtisanomissuojan heikennyksiin on muuttumaton”, silloinen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri (ps) sanoi vuonna 2018.

      MIKÄ siis on muuttunut? Halla-ahon linjapuheen voi nähdä tien raivaamisena oikeistohallitukselle. Puheenjohtaja itsekin viittasi lauantaina aiheeseen suoraan.

      ”Olemme kuulleet keskustan ja viimeksi kokoomuksen suunnalta sellaisia puheita, että hallitusyhteistyö perussuomalaisten kanssa voisi olla tulevaisuudessa mahdollista. Me kuuntelemme kyllä, emmekä suhtaudu näihin avauksiin ylimielisesti tai pilkallisesti.”

      Hallitusyhteistyön ehtojen paaluttamiseen viittasi sekin, että Halla-ahon mukaan myös elinkeinoelämän pitäisi joustaa kannoistaan lopettaa selkävoittojen hakemista.

      Hän sanoi, että työmarkkina­uudistuksia tehtäessä työntekijöiden neuvotteluasema on turvattava. Se ei hänen mielestään onnistu, jos Suomeen esimerkiksi tuodaan yhä enemmän maahanmuuttajia työmarkkinoille.

      Niin kokoomus kuin keskustakin kannattavat työperäisen maahanmuuton lisäämistä.

      ”Punavihreiden kaverina voi edistää maahanmuuttoa ja EU-fantsuttelua mutta ei hillitä kestävyysvajetta ja velkaantumista, lisätä työllisyyttä ja kilpailukykyä tai keventää veroja. Meidän kaverinamme taas ei voi edistää maahanmuuttoa ja EU-fantsuttelua, mutta meidän kanssamme voi tehdä yhtä ja toista järkevää”, Halla-aho sanoi.

      PERUSSUOMALAISTEN linja siis näyttää olevan, että puolue on valmis tukemaan kokoomuksen ja keskustan havittelemia työmarkkinauudistuksia, kunhan nämä suostuvat tiukkaan EU- ja maahanmuuttopolitiikkaan.

      Sen sijaan Halla-aho vei puheessaan perussuomalaisia yhä kauemmaksi Sdp:stä. Perussuomalaiset eivät puheen perusteella edes tavoittele hallitusyhteistyötä Sdp:n kanssa.

      Sdp tarttui lauantaina Halla-ahon puheeseen odotetun hanakasti. Pääministeripuolueen mukaan perussuomalaiset ei oikeasti puolusta ”duunareiden” etua, vaikka se niin sanoo.’

    • Anonyymi

      Eilen iltalehti oli persujen kaappaama tänään hesari kokoomuslaisten mitä seuraavaksi?

    • Äänestäjien kuuluu tietysti tietää, jos persut ovat majoittuneet entistä vahvemmin työnantajaleirin tukijaksi. Mestarin linjapuhe enteilee myös sitä, että persujen sisäiset ristiriidat tulevat syvenemään seuraaviin eduskuntavaaleihin mennessä. Moni tuskin hyväksyy sitä, että kansanliikemäisestä puolueesta ollaan luomassa ikään kuin EU:ta ja maahanmuuttoa vastustavaa kokoomuksen versiota.

    • Anonyymi

      Hesari on kyllä ollut ihan demarien lehti !!!

      • Anonyymi

        Älä höpötä, kun et tiedä mistään mitään (olethan persu).


      • Anonyymi

        Yli 60 prosenttia Hesarin, siis sanoma oy:n, omistajista ovat poliittisesti oikealla, joten ei voi sanoa sitä demarien lehdeksi.

        Sanomalehdet uutisoivat tapahtumia Suomesta ja ulkomailta, ei niissä politiikkaa juurikaan ole.


    • Anonyymi

      HS -toimittajat myös veljeilivät ISIS-terroristien kanssa.

      HS on äärimmäisen antisemitistinen ja rasistinen lehti, joka tukee täysillä terroristiliikkeitä.

    • Anonyymi

      hesari on tunnettu poliittisesta agendasta

    • Anonyymi

      Tollo. Äärioikeistolainen on porvari.
      Ei se köyhien asialla ole.

    • Anonyymi

      Demareista persuihin houkuteltujen duunareiden kannattaa vähän miettiä asiaa uudelleen. Mitään ei ole persut koskaan ikinä tehneet duunareiden asioiden hyväksi ja nyt sanovat jo ääneenkin että mistä on kyse.

      Onkohan persut enää yksinyrittäjien ja pienyrittäjien puolue, monilta niiltäkin tosin persupolitiikka veisi ansaintamahdollisuudet kun kotimaan kysyntä kurjistettaisiin. Maansiirtokonemiehiltä ja taloremppaajilta loppuu tai vähenee duunit jos loppuu kohderyhmältä maksukyky.

      Maahanmuutosta mökääminen tuon rinnalla on pelkää tyhjää höpinää, poislukien sen että senkin tiukentaminen kurjistaa Suomen kasvunäkymiä.

    • Anonyymi

      Tarjoaako persut yleissitovuuden tilalle sitten työntekijäpuolta muutoin turvaavaa lainsäädäntöä, esim. minimipalkan? Näitähän Suomessa ei ole, meillä käytössä olevasta yleissitovuudesta johtuen samalla tavalla kuin muissa länsimaissa on.

      Vai eiköhän työelämää tuntematon persujohto tuota puolta ole edes ajatelut?

    • Anonyymi

      Halla-aholaiset uuspersut tekivät puolueesta laitaoikeistolaisen.

    • Anonyymi
    • Onhan se propagandaa. Propaganda on aina kuulunut politiikkaan, mutta tämän päivän politiikka on propagandan kyllästämä ja ennenkaikkea polarisoitunutta. On selvää, mille puolelle jakolinjaa polariaatiossa Hesari asemoituu. Hesari on liberaali valtamedia, mutta kuitenkin ammattitaitoisesti toimitettu ja yrittää myös jossain määrin välttää liberaalia ääriytymistä. Hesari ehkä tekee propagandaa liberaalien puolueiden hyväksi, mutta perussuomalaiset ovat kyllä itse tehneet sen mahdolliseksi.

      Perussuomalaiset toimii suomalaisessa monipuoluedemokratiassa. Se vaatii taktikointia. PS on tunnustanut monipuoluedemokratian kirjoittamattomat säännöt ja pyrkii toimimaan niiden mukaan.

      Demokratiassa jokaisen puolueen tavoite ja oikeastaan velvollisuus on pyrkiä valtaan ja vastuuseen. Sitähän puolueen äänestäjät viime kädessä haluavat. Monipuoluedemokratiassa valtaa voi käyttää ja vastuuta maan asioista kantaa vain yhdessä toisten puolueiden kanssa. Koska vihervasemmisto on ottanut selvästi kokoomusta ja keskustaa jyrkemmän kannan persujen äärittämisessä ja eristämisessä niin persujen taktiikkana on lähentyä enemmän kokoomusta ja keskustaa kuin demareita. Se on taktiikkaa, jonka tavoitteena on hallitusvastuu. Mukana voi kuitenkin olla myös ideologisia oikeistolaisia mieltymyksiä kuten Hesari vhjailee.

      Persut on nykyään iso puolue ja sellaisen sisälle syntyy aina erilaisia näkemyksiä. Taktinen tilanne suosii nyt persuissa oikeistosuuntausta.

      • Anonyymi

        ''Taktinen tilanne suosii nyt persuissa oikeistosuuntausta.''

        On suosinut ennen, nyt ja ilmeisesti myös tulevaisuudessa.


    • Anonyymi

      Kokoomus on oikeistopuolue samalla puolella poliittista karttaa
      äärioikeistolaisten PS-puolueen kanssa. PS on äärioikealla.
      PS ei siis ole duunarin ja köyhän kansan puolue,
      vaan kaikista puolueista kauimpana duunareista ja köyhistä.

      H-aho kerran vihjasikin siihen suuntaan, että köyhät ei ole "laadukkaita" ihmisiä.
      Se sisältää pakolaiset myös.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      694
      5300
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      155
      4081
    3. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3800
    4. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      18
      3512
    5. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3141
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2564
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2411
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2390
    9. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      58
      2276
    10. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2207
    Aihe