Äänestetään Suomi takaisin?

Anonyymi

Hetkinen, takaisin mistä? Eikös Suomi ole edelleen ihan samalla paikalla kuin ennenkin, tosin vain hieman aiemmilta rajoiltaan supistuneena?

Vai tarkoittaako tämä sitä, että halutaan takaisin entisaikojen Suomi? Jos tuo on tarkoituksena, niin mihin vuoteen halutaan palata? 1930- vai 1970-luvulleko?

Onko tavoitteena entisaikojen Suomi, jossa suomenhevonen vetää Halla-ahon rattaita ja Eloveena neito nostelee pellolla heiniä seipäälle? Ruokana on herkullista lanttulaatikkoa, rössupottuja ja kirnupiimää. Kababia, thaimaalaista tai pizzaa ei ole saatavissa.

Vai 70-luvun Suomi, jossa Halla-aho kaljupäisenä varakekkosena hallitsee vuodesta toiseen, keskiolutta ei saa kuin alkosta ja televisiosta tulee neuvostoliittolaisia mustavalko-elokuvia ja radiosta "näin naapurissa" ohjelman raportti Leningradin sinkkiämpäri-tehtaalta?

Voisiko Perussuomalainnen puolue ja puheenjohtaja täsmentää, mitä konkreettisesti halutaan takaisin?

11

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kylä vielä myö tervejärkisemmät ymmärrettään vertauskuvalliset kiel kuvat. Ei tartte täsmentää.

  • Anonyymi

   Kyse on siitä, että tänne pesiytyy porukkaa jotka eivät kunnioita länsimaista elämäntapaa ja länsimaisia arvoja. Rakentavat tänne rinnakkaista yhteiskuntaa omine sääntöineen.

   Lisäksi sellaisia jotka tulevat tänne valheellisin perustein loisimaan. Suomen suhteellisen antelias sosiaaliturva ja liberaali turvapaikkapolitiikka muodostavat voimakkaan vetovoimatekijän, eli tänne halutaan tulla jo pelkästään sen perusteella.

   • Anonyymi

    Esimerkki tuosta rinnakkaisen yhteiskunnan rakentamisesta on Hizb ut-Tahrir järjestön toiminta. Kyseinen järjestö on levittäytynyt Eurooppaan ja myös Suomeen.

    Järjestön tavoite on maailmanlaajuinen islamilainen kalifaatti. Järjestön toimintatapa lännessä on se, että se kehottaa muslimeja esimerkiksi olemaan äänestämättä ja olemaan millään tavalla osallistumatta länsimaisten instituutioiden toimintaan. Käytännössä järjestö kasvattaa kannatustaan lisäämällä sharia-lain kannatusta muslimien keskuudessa. Kun muslimit näin jättävät länsimaisen yhteiskunnan huomiotta, niin sen rinnalla oleva islamilainen sharia-yhteiskunta vahvistuu.

    Luodaan siis tuolla tavalla rinnakkainen yhteiskunta joka ei piittaa Suomen instituutioista tippaakaan. Ei todellakaan kuulosta siltä, että halutaan integroitua ja elää länsimaisia arvoja ja perinteitä noudattaen ja kunnioittaen.


  • Anonyymi

   Normaali ihminen ymmärtää mitä tarkoitetaan.

   Sulla ei varmaan ole äänioikeutta? Jos on, ymmärrätkö ketä ja miksi äänestät?

  • Anonyymi

   Yksinkertaisesti Suomi tulee äänestää takaisin haitalliselta ja vahingolliselta nykypolitiikalta, jossa asioiden tärkeysjärjestys on vinksallaan.

  • Anonyymi

   Naurettava tuo persujen Suomi takaisin slogan. Meidän pitäjässä persut on hakemassa Suomea takaisin rattijuopoilla ja muutamalla lähes vähämielisellä höynällä!
   Tuleeko tuolla porukalla muuta kuin p*skaa?

   • Anonyymi

    Vaikka slogan olisikin huono, niin haitallinen politiikka on loputtava.


  • Anonyymi

   Suomalaisilla on oikeus vaalia omaa kulttuuriaan siinä kuin muillakin kansakunnilla . Heillä on myös oikeus vaatia että heidän asettamansa edustajat valvovat heidän etujaan ja asettavat ne ensisijaiseksi, kuten myös sen että Suomessa kerätyt verot koituvat kansakuntamme hyväksi ei vieraiden kansakuntien. Meillä on siis oikeus vaatia että Kansalaistemme etu asetetaan aina edunvalvonnassa muiden kansallisuuksien edelle. Suomalaisuutta ovat vaalineet Suomessa Fennomaanit ja nyt tuo velvoite on siirtynyt kokokansalle ajan hengen myötä.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Fennomania

   • Anonyymi

    Valta kuuluu Suomen kansalle. Kansa luovuttaa vallan valitsemilleen edustajille seuraavaksi 4-vuoti kaudeksi ajaa kansan asioita. Näin ollen kansanedustajien ensisijainen ja pääsääntöinen tehtävä on valvoa Suomen ja Suomen kansalaisten etua. Tämä sama kuvio on myös kuntatasolla jossa kuntien/kaupunkien päätökset tehdään.


  • Anonyymi

   Niin se vain taitaa olla ,ei tässä muu taida auttaa Sunnuntaina äänestämme Perussuomalaisia ,viimeisenä oljenkortenamme.

  • Anonyymi

   Joo mut jos tätä menoo jatkuu on sen kansa vaihdettu ja työt jaettu etelän miehille.

   Sit saat istua soffalla ja ihmetellä ku pieru pyörii pöksyssä ja miettiä, että ehkä sittekin olis kannattanu jättää vitsailu vähemälle ja mennä sinne uurnille pitämää omie puolta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä ja miksi suomalaiset jännittää?

   Taas nähtiin osoitus siitä tuolla Tokiossa kun meidän ukko jännitti kisansa pipariksi. Eihän muut jännitä mitään. He vaan roiski haulikolla naama peru
   Maailman menoa
   128
   1470
  2. Olipa hyvä sarja Sofian salaisuudet

   Sofian ulosanti niin miellyttävää kuunneltavaa, toista kuin Maran öö, öö, tota, tota, mmmm, mmmmm. Ja Stefun äitikin oli mukana miesystävänsä kanssa,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   161
   1416
  3. En kaipaa enää "kaivattuani"

   Tai siis kaipaan, mutta en voisi kuvitellakaan enää meitä mihinkään suhteeseen. En toivo häneltä yhteydenottoja, enkä myöskään mielellään haluaisi en
   Ikävä
   94
   1290
  4. Sofia naureskelee Nikolle avoimesti

   Ilkeä akka https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/23a3e901-b255-4986-acc4-287acedfded6
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1212
  5. Miksi Martina oli niin kamala Sofialle?

   Eron tullessa kuitenkin Martina oli kiitollinen, siunattu, onnellinen. Onhan tuo ihan tavanomaista että kaverin mieheen voi rakastua . Rakastuihan Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1107
  6. Kiitos Seiskalle Sofian nolaamisesta!

   Pitkän aikaa Seiska selkeästi mielisteli pellepariskuntaa. Ei pienintäkään juttua esimerkiksi pellepariskunnan vapun sekoilu- ja riitelybileistä Levi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   987
  7. Mara Taas kiitollinen

   Mä en kestä😂.. Mara Taas kiitollisena istuu rannalla, eikö se vois keksiä jo jotain muuta tekstiä. Monta kuvaa taas missä MINÄ, MINÄ. Ja taas mennään
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   920
  8. Analysoi teidän kohtaamisianne

   Mikä niissä vaikuttaa siltä että tunne on molemminpuolinen?
   Ikävä
   63
   893
  Aihe