Suomen kansa kuolee sukupuuttoon...

Anonyymi

Kiitos vuosikymmenten järjettömän verotuksen ja huonojen palkkojen, ei ole enää ollut pitkään aikaan järkevää tehdä lapsia suomeen kärsimään, ja nyt se on sitten ohi. Suomi kuolee ja varmasti.Omatkin lapseni väsyivät suomen veroihin jo 6 vuotta sitten ja pärjäävät ulkomailla paljon paremmin, vain idiootti jää enää kuolevaan maahan ja todella idiootti on ostanut jonkun kiinteistön kuolevasta maasta.Kiinmteistöjen arvo tulee romahtamaan suomessa kun käyttäjät vähenevät ja taikaseinäloisetkin pakotetaan väkisin töihin huonoilla palkoilla.Näen sen jo 5-7 vuoden päähän että ei kannata enää ostaa mitään suomesta.

21

72

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisi kohtuullista, että kaikki alle 20 000 euroa kuukaudessa tienaavat saisivat verottomana etuna 1000 euroa aamupalarahaa kuukaudessa.

  • Anonyymi

   kunnat näivettyy syy on yleinen uhka ympärillä.

   pienet kunnat kun on terveellä pohjalla imee puoleensa porukkaa kuin mehiläinen hunajaa.
   yksinkertaista hyvälläpohjalla on myönteinen vaikutus.

   mutta mikä meno nyt on menossa kaikki pakenee.

  • Anonyymi

   Paikallinen sopiminen on viimeinen niitti suomalaiselle työnteolle. Paikat täyttää kohta matu...

  • Anonyymi

   Kyllä mä luulen että miellä on muussakin sitä kuuluisaa vikaa.
   Sellainen yhteisöllisyys on sukupolvien myötä vähentynyt, asumme paljon yksin.
   Koulutus ja työelämä vie elämästä kaiken ajan ja pienet tulot pitää huolen tosiaan siitä että rahaakaa ei ole mihinkään tai sitten se että menot on suuret mutta tulot pienet. Eli asumiskulut ja auton tarve.

  • Anonyymi

   Suomalaiset ovat älykkäitä, ja kaikkien muidenkin tulisi ottaa osaa väestönhallintaan sen sijaan että lisäännyttäisiin kanien lailla vaikka edellisetkin kuolevat nälkään.

  • Anonyymi

   Tulosta yli 20 vuoden perhevihamielisestä poliitiikasta.
   Kiittäkää niitä mahoja akkoja ja vanhoja ukkoja jotka kadehtivat jopa lapsilisiä.

  • Anonyymi

   harmittaa kun ei syntynyt afrikkaan.

  • Anonyymi

   Heh, ei ole minkäänlainen sukupuutto lähelläkään. Suomessa alkaa vasta olemaan aika optimi väestömäärä, vielä on tilaa kasvattaa ruokaakin ainakin osalle väestöstä jne. Voisi olla vaikka miljoona vähemmänkin.

   Mutta! Sen sijaan että saisimme nauttia tästä hyvinvointivaltiostamme, on se pakko täyttää väkisin tuontiväestöllä afrikasta jne. Ikuinen talouskasvu vaatii ikuista väestönkasvua, ja siihen tämä pallo tuleekin romahtamaan.

   Ahneus, tuo ihmisen perisynti jonka vuoksi jo lukuisat sivilisaatiot ovat tuhoutuneet ja tulee tuhoutumaan.

   • Anonyymi

    Ahneus on kaiken tuhoava tauti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ahneus on kaiken tuhoava tauti.

    Ökyrikkaan lapsi tarvitsee myös lapsilisän, muuten osakesalkku kärsii.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ahneus on kaiken tuhoava tauti.

    Niinhän se on. Ahne tuskin itse ymmärtää olevansa ahne, kyseessä lienee jonkinlainen osalle ihmisistä osunut häiriö ajatusmaailmassa, kaikilla sitä vähän on mutta osalla ihan liikaa.

    Ahneus olisi pitänyt ymmärtää poistaa tai ainakin vähentää geenipoolista jo aikoja sitten, silloin tätä maailmaa ehkä ohjaisi järki eikä raha?


  • Anonyymi

   Verotuksella ja muilla mainituilla seikoilla ei ole mitään merkitystä syntyvyyden alenemisessa. Tämä ongelma koskee lähes kaikkia länsimaita. Kannattaa etsiä muita syitä. Avainasemassa ovat työelämä ja asuntopolitiikka.

   • Anonyymi

    Ja se ettei järkevä länsimaalainen lisäänny silloin jos siihen ei ole edellytyksiä, tai jos liikakansoitus räjähtää käsiin kuten on jo käynyt. Muualla toimitaan hieman toisin, eli vastaus kaikkeen on lisääntyä entistäkin innokkaammin.

    Mielenkiinnolla seuraan tätä absurdia maailmantilannetta, samaan aikaan siis pitäisi pelastaa maapallo mutta silti jatkaa ikuista talouskasvua ja lisääntymistä? Toki raha voittaa aina järjen, ellei sitten ihmeitä tapahdu.


  • Anonyymi

   vihreällä oksalta on kadonneet linnutkin saati sitten yhteiskunnan turvallisuus

  • Anonyymi

   Jos oletettaisiin että suomalaisten ihmisten menestyksen tekijät ovat eräänlainen luonnontila. Samalla tavalla kuin eri eläinlajeilla on erilaiset menestymismahdollisuuksiin vaikuttavat tekijät.

   Niin muutaman viime vuosikymmenen politiikka on ollut kuin määrätietoista vesien myrkyttämistä ja uraanin kylvämistä maaperään.

   Koska ryhdyttäisiin harjoittamaan politiikkaa, joka on suomessa hyväksi suomalaisille.

   Ei ainakaan nykyisten hallituspuolueiden johdolla.

  • Anonyymi

   Sotien jälkeen oli ankeaa mutta fiilikset olivat että koko ajan mennään parempaan suuntaan. Kansalla oli uskoa tulevaan. Mitkä on fiilikset nyt? Lisää veroja, maksuja, kieltoja, rankaisua. Ei houkuttele lastentekoon.

   • Anonyymi

    Ei tämä kommunistinen yhteiskunta todellakaan houkuttele yhtään mnihinkään. Tämä on punikkien tarkoituskin että saadaan vaihtaa kansat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tämä kommunistinen yhteiskunta todellakaan houkuttele yhtään mnihinkään. Tämä on punikkien tarkoituskin että saadaan vaihtaa kansat.

    Mihinkään siis.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tämä kommunistinen yhteiskunta todellakaan houkuttele yhtään mnihinkään. Tämä on punikkien tarkoituskin että saadaan vaihtaa kansat.

    Mutta kenen etu sellainen on? Vai onko tulevaisuuden kansalaisen tarkoituskin olla sosiaalipummi, eli siis käytännössä tulonsiirtoa valtiolta yrityksille nykyistäkin tehokkaammin? Tekniikan kehittyessä edelleen ns. kuhnurien väestönosa on väistämätön seuraus, mutta eikö hekin voisi olla ihan vain suomalaisia eikä jotain tuontikuhnureita? Vai löytyykö etelän maista sitten niin paljon parempaa kuhnuriosaamista, oikein pro-tason seinän pystyssäpitäjiä?


  • Anonyymi

   Siihen päälle muutama miljoona ukkoa niin vot.

  • Anonyymi

   Kyse on siitä miten meitä johdetaan. Ansaitsemme paremmat päättäjät.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   9663
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   54
   1053
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   911
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   906
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   61
   783
  Aihe