Turvallisuusympäristö heikentynyt

Anonyymi

Kiittäkää vihreitä. Nehän näitä uhkia tänne rahtaavia. Eivätkä päästä pois vaikka tekisivät mitä.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tulikohan tuo nyt sitten suurenakin yllätyksenä, eräät fiksummat kuitenkin kertoivat jo yli 10 vuotta sitten tasan mitä tulee tapahtumaan. Aika tehokkaasti se suvaitsevaiston rintama onkin hiljentynyt, kovimmat luupäät enää puolustamassa utopiaansa.

  • Jos viittaat Ulkopoliittisen instituutin kansanedustajien parissa tekemään tutkimukseen, niin siinä viitattiin Suomen ulkopuolisiin uhkiin ja kansanedustajien käsityksiin niistä.

  • Anonyymi

   Heidän tekemistään rikoksista vain törkein jäävuoren huippu tulee esiin. Suomalainen maailmanhalaaja on niin tyhmä, että mikä tahansa tänne tuleva ulkomaanelävä on juhlittu sankari vaikka olisikin paossa esim lähtömaassaan tekemiään rikoksia.
   Tänne kertyy kiihtyvään tahtiin sakkaa, joka ei saa edes turistiviisumia mihinkään länsimaahan, missä siirtolaisuudelle on alkeellisimmatkaan kriteerit. Sääliksi käy nykyajan pikkulapsia millaisessa maassa joutuvat vanhenemaan.

   • Anonyymi

    Kyseisille kansanmurhaajille, pedareille, terroristeille jne. suomalaisen henki ei ole minkään arvoinen. Siitä saammekin sitten nauttia jatkossa täysin rinnoin kun joku satunnainen vastaantulija tappaa ihan huvikseen, parin euron vuoksi tai sitten vain estääkseen karkotuksen täytäntöönpanon tai muuten vain päästäkseen valtiohotelliin. Onneksi kuitenkin potentiaaliset yllärimurhaajat saattaa tunnistaa ajoissa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   4814
  2. No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."

   Asioissa kannattaa nähdä positiivisia puolia ja tämän vauvaa odottava Jannika B. tuntuu osaavan! https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-toni-wirtanen-ke
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   4684
  3. Lokki liiteli taivaalta Hankoon

   Show sen kun jatkuu 😂😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   2409
  4. Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."

   Diili-voittaja Sointu Borg ei peittele muotojaan somessa. Nyt vuorossa aikas rohkea otos vai mitä mieltä olet? Insta ehkä poistaa kohta, joten kannatt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2260
  5. Korkeammat lämpötilat alkavat maksaa ihmishenkiä

   Monipäiväiset lämpöjaksot ovat nousemassa tasolle, josta on viime vuosina tullut ihmisille vaarallista. Ongelma syntyy, kun lämpötila ylittää kehomme
   Ilmastonmuutos
   55
   1740
  Aihe