Maailman inhottavin ääni?

Anonyymi

Mielestäni maailman inhottavin ääni lähtee itsesäälissä rypevän hihhulin uhriutumisvikinästä.

Ääntä voi yrittää vaimentaa antamalla hihhulille muuta tekemistä esim. täyden tuhkaämpärin ja säkkikankaanpalan muodossa. Tosin joissain tapauksissa sekin vain pahentaa vikinää.

10

55

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilmeisesti sitä kuuluu aika paljon sillä, International Society of Human Rights -järjestön mukaan kaikista uskontonsa takia vainotuista maailman ihmisistä kristittyjen osuus on jopa 80 prosenttia.

   • Anonyymi

    Entä mikä on kristittyjen osuus kristittyjen vainoajista?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Entä mikä on kristittyjen osuus kristittyjen vainoajista?

    Kritittyjä ovat kautta historian vainonneet eniten toiset kristityt, kun ne toiset ovat uskoneet samaan mutta jotenkin väärällä tavalla. Mikä onkin ollut riittävä syy mestaamiseen, hirttämiseen, hukuttamiseen, elävältä hautaamiseen ja rovioilla polttamiseen, ihan vain mainitakseni joitain niistä lukemattomista kivoista tavoista joilla kristityt ovat kohdelleet toisia kristittyjä.

    "Tuhansia uudestikastettuja tuomittiin kuolemaan julmilla tavoilla. Heitä kidutettiin eri tavoin, poltettiin roviolla, mestattiin, hirtettiin, hukutettiin ja haudattiin elävältä. Heiltä riistettiin lapset ja omaisuus. Myös heidän teologisia kirjoituksiaan tuhottiin polttorovioilla. Tätä tapahtui kaikkialla uskonpuhdistuksen ajan Keski-Euroopassa 1500-1600-luvulla, mm. Sveitsin, Itävallan, Saksan, Hollannin, Belgian ja Ranskan kaupungeissa."

    Sitten on vielä erikseen todella surkuhupaisaa, miten suomalaiset kristityt välillä itkevät. että heitä muka vainottaisiin täällä Suomessa, kristinuskon läpitunkemassa maassa jossa suurin osa väestöstä on kristittyjä. Kuitenkin nämä itkuvirsien veisaajat ovat samallla todella riemuissaan, koska heidän uskoonsa kuuluu ennustus että heidän tulisi joutua vainotuiksi uskonsa vuoksi, joten he myöskin suorastaan toivovat sitä.

    Jjos eivät sitten millään meinaa joutua täällä "vainotuiksi", niin yrittävät epätoivoisesti keksiä jotain millä voisivat loukata toisia ihmisiä mahdollisimman paljon niin että nämä suuttuisivat. Ja sitten voivat itkeä miten kristittyjä täällä taas vainotaan, kun mehän vain kerroimme totuuden siitä miten homot ovat saastaisia iljetyksiä joita jumala vihaa ja miten kaikki ateistit ovat moraalittomia rikollisia.


  • Anonyymi

   aloittajalla on heti surkee psyykkinen tila, huomaa heti sanan valinnoista, mikä on tila. Sääli vaan. Mitä sulle on tapahtunut, - kerro kerro kuvotin.

   • Anonyymi

    Äläs nyt.
    Teillä on joku kuuluisa Pyhimys joka ripotteli tuhkaa päällensä ja puki itsensä perunasäkkiin!
    😁


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Äläs nyt.
    Teillä on joku kuuluisa Pyhimys joka ripotteli tuhkaa päällensä ja puki itsensä perunasäkkiin!
    😁

    eM, tarkoitin avaajalla Jumalaa -Kaiken Alkua-


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    eM, tarkoitin avaajalla Jumalaa -Kaiken Alkua-

    Ok. Tarkoitit kolmen Jumaluuden Yhdyntäparatiisia.
    😁


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hyvänä kakkosena äänen ilkeässä ja voimakkaassa volinassa on ateistin täräyttämä kierteinen ateistipieru, joka ottaa kierroksia ja kumuloituu ilmatilassa niin, että Suomessa pieraistu ateistin pieru aiheuttaa maansortumia Norjassa.

   • Anonyymi

    Ei oo hihhulipierun voittanutta.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   3782
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   3502
  3. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   54
   2032
  4. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   1804
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1775
  Aihe