Masalasta puuhaillaan mielenterveyspoltilaiden sijoituskohdetta.

Anonyymi

Koko kaupunginosa on tarkoitus täyttää mielenterveyspotilailla. Uusia kertostaloja valmistuu tiuhaan luultavasti ne menee päihde - ja mielenterveyskuntoutujille. Suurin osa on harmittomia, mitä nyt kylvävät lasten leikkipaikat täyteen tumppeja. Vuokrat maksaa Kela ja sosiaalihuolto.

Jotta voisit todentaa väitteen oikeaksi, aloita selvityämään asiaa. Kunta tuskin myöntää asiaa, kannattaa tehdä omaa tutkimusta.

15

151

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tarvitseeko tällaiseen massiiviseen exodukseen puuttua, kannattaa olla yhteydessä aluehallintovirastoon. Tällainen toiminta on syrjivää ja tarvitsee lupia.

  • Anonyymi

   Poliisilta tulee luultavasti saamaan todisteita, he käyvät kylällä.

  • Anonyymi

   Kerrostaloista siis kyse: )

  • Anonyymi

   Ei Kirkkonummella ole mitään kaupunginosaa, vaan KUNNANosa.

   • Anonyymi

    Masala kasvaa ja kehittyy - taloa on niin paljon rakenteilla, että asukasmäärät ampaisee roimaan kasvuun. Muistuttaa suuresti kaupunkilähiötä. Kunta käsite on pian historiaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Masala kasvaa ja kehittyy - taloa on niin paljon rakenteilla, että asukasmäärät ampaisee roimaan kasvuun. Muistuttaa suuresti kaupunkilähiötä. Kunta käsite on pian historiaa.

    Miten kunta käsite voi olla pian historiaa.
    Sana kuuluu moniin yhdyssanoihin, jotka yleensä viittaavat suurehkoon joukkoon, kuten kirkkokunta, maakunta, kansakunta, eläinkunta, kymmenkunta (noin kymmenen) ja eduskunta. Etäsukukielissä sanan vastineet merkitsevät myös esimerkiksi sotajoukkoa, valtakuntaa ja ihmistä.


  • Anonyymi

   Länsivylälehti kirjoitti artikkelissaan.

   [PAIKALLISET 16.10.2020 15:15]
   Masala on kasvamassa Espoonlahden rantaan yli 2 000 asukkaalla – hotellille myös mahdollisuus laajentua.

   https://www.lansivayla.fi/paikalliset/3136647

   Länsiväylälehti:
   PAIKALLISET 4.9.2019 10:51

   KIrkkonummi kasvaa nyt eritoten Masalassa − kerrostaloja nousee ja lisää on tulossa. Työpaikkoja syntyy runsaat sata, sillä puolet rakennusoikeudesta on varattu vanhusten hoiva-asumiseen ja senioriasunnoiksi.

   Tästä artilkelista jäi pois päihde - ja mielenterveyspotilaat. Sitä ei mitenkään voi sivuuttaa tai kiistää riittää kun kävelee parikymmentä minuuttia ympäriinsä.

   • Anonyymi

    Mistä tieto on peräisin, siis se mielenterveysasiakkaiden osalta oleva tieto? Entä onko kyseessä tukiasunnot vai vastaanottotilat vaiko vain poliklinikka?


  • Anonyymi

   Jussi Halla-aho, perus­suomalaiset: ” suurin kipupiste on asumisen sietämätön hinta. Ongelma on siinä, että Kelan piikki on auki, ja toisaalta meille tulee jatkuvasti lisää ihmisiä Helsinkiin asumaan Kelan rahoilla. Kunnan asuntotuotannossa pitäisi priorisoida työssä käyviä, pieni- ja keskituloisia ihmisiä. Kaupunkiin keskittyy valtava, suurilta osin ulkomainen työttömien armeija. Samaan aikaan radan varteen häädetään ihmisiä, jotka ovat töissä, mutta joilla ei ole varaa asua täällä.”

  • Anonyymi

   •Kela pistää työssäkäyvät asunnoista pihalle.
   • Suomen mielenterveyspotilaista ei saa puhua., yksityisyyden suoja.

  • Anonyymi

   Ainakin täältä Espoossa on käsitys, että tuo masala on ollut aina ongelma tapauksille tarkoitettu paikka, no täytyy myöntää, että en ole koskaan käynyt ko. paikassa, mutta näin muualla paikasta ajatellaan.

  • Anonyymi

   Persut rupesivat ajamaan asuntopolitiikkaa toiseen suuntaan, sitten persujen mainokset sensuroitiin.

  • Anonyymi

   Jaaha Haagan isännöinti Lindroos ja Kiinteistönhoito Juntunen ovat kunnostautuneet taas. Asunnossani on jälleen luvattomasti käyty. Ketäköhän ovat päästäneet luvattomasti sisälle. Huomasin, että Bluray soittimen kaukosäädin oli varastettu. Perkele ja poliisi ei tee mitään Helsingissä asialle ,mä en ole edes ainoa jota kiusataan tällä tavalla. Asuntomurtojenhan on raportoitu olleen riesa Pääkaupunkiseudulla jo vuosien ajan. Ilmeisesti samanlaisesta kiusanteosta on ollut kyse jo vuosien ajan ympäri pääkaupunkiseutua monella muullakin. Poliisi selittelee ainoastaan, että on mahdotonta tapahtua tällaista koska talkkarit eivät saa päästää ketään sisään asukkaalta kysymättä. No mitähän varten maassa on poliisi ja tuomioistuinlaitos, jos kukaan ei tee mitään kiellettyä. Mikähän pultti kyseisen poliisin päässä on irti, kun tuollaisia puhuu. Kuka kiusaa tekee uskonlahkot vai laitavasemmiston edustajat. Molempien toimintatapoihinhan tällainen kuuluu. Vai ovatko asialla molemmat samaan aikaan. Vanhempanihan olivat molemmat skdl- nilkkejä ja sen perusteella laitavasemmisto voi kiusata minua koska en suostu liittymään heidän joukkoonsa. Osa sukulaista varsinkin Savossa on taas jotain ihme hihhuleita vaikuttaisivat Mormoneilta vaikka ovat näennäisesti Helluntailaisia. Joka tapauksessa toiminta on epämiellyttävää ja tuomittavaa.

   • Anonyymi

    Miten tämä liittyy mitenkään Masalaan?


  • Anonyymi

   ..olet jälkijunassa. Masalassa on miel terv ja päihde kuntoutujia, sekä liikuntarajoitteisia ja muita palveluja tai tukea tarvitsevia kourallisessa asuntoja. Ja vanhusten palveluasuntoja. Ja tavallista tallaajaa entistä enemmän.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2448
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2102
  3. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1171
  4. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   23
   1145
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1015
  Aihe