Arvostelukyky

Anonyymi

Mitä pitemmälle haluaa päästä poliittisena vaikuttajana, sitä selvemmin on omaksuttava erilaisia herrasmiessääntöjä. Hyvin pitkälle sen, mistä nyt yritän tehdä selkoa, oli kiteyttänyt liikkeemme perustaja dosentti Ilkka Hakalehto, että (kun kirjoitat) "katso, ettei se loukkaa ketään."
Seurasin vielä eilen mielenkiinnolla erästä nykyisistä pienpuolueskenen johtajista, kunnes tämä antoi kouluesimerkin arvostelukyvyn pettämisestä, ja asiasta antamieni huomautusten tylystä ylenkatsomisesta. En viitsi edes kertoa kuinka karkeaa hörhöilyä kyseinen vaikuttaja kaavaili. Saatte lukea siitä uutisista, jos asiasta tulee totta. Näin tuo kaveri vetää työnsä marginaaliin ja mahdollisuutensa vessanpöntöstä alas.
Omituinen optimismi näyttää pienryhmien skenen ihmisillä olevan vallalla. Luulevat, että heillä on varaa hillua kuin tivolissa. Maailman muuttuminen havaitaan liian myöhään, poliittisen uran tuhoutuessa arvostelukyvyn puutteeseen. Tekee pahaa katsoa lahjakkaiden nuorten, äänekkäiden äkkinousukkaiden nopeaa nousua ja tuhoa.

Tämä arvostelukyvyn ongelma ei tarkoita nk. poliittisen korrektiuden noudattamista eikä sananvapauden kaventamista, puhumattakaan minkään valtavirtaisen mielipiteen omaksumisesta, vaan sitä arvostelukykyä, joka tietää ja tunnistaa, millainen käytös ja toiminta on hyödyllistä ja kannattavaa poliittiselle aktivistille.

Euroskeptikko

6

1416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juu juu,jaa jaa.Mitään ei saa sanoa muuta muuttaa kuin olla yhtämieltä. Tämä kepulainen konsepti ei johda muuhun kuin tuhoon. Maailma on pulassa ahneuden takia.Ei saisi tuoda esiin asioita ja ihmisiä jotka ovat sotkeneey kaikkien asiat. Kyllä tuntuu loukkaavalta täm'ä porukka joka on sotkenut asiat ja vielä luulee jatkavansa typeryyttään muista piittaamatta. Ainoa ratkaisu on vaihtaa vallassa oleva väki ja luopua kasinopelistä jota he ovat pelanneet . Onhan se järkyttävää luopua muitten verottamisesta omaksi edukseen. Mutta se on ainoa mahdollisuus jatkaa useimmille elämää.Luulisi sinunkin jo ymmärträvän ettei näin voida jatkaa.

    • Anonyymi

      Vai on maalma muuttunut? Pian näet itsekin ettei mkään muutu maailmassa.Samat realiteetit jatkuvat ja haihattelijat pettyvät perusteellisesti.Olisi kyllä hyvä ettei petä muita puheillaan. Siksi kannatan muitten höpinöiden arvostelua joka on edellytys menestykseen .

    • Anonyymi

      Eipä ole mitenkään kohteliasta kysyä naiselta että "mihin suuntaan viiva osoittaa onko vaikka vaaka viiva". Vain moukka aukoo suutaan noin.

    • Anonyymi

      Minulle on ilmoitettu että työnnä kurkku vehkeeseesi kun ei kukaan kelpaa muitakin on tarjottu kuten eri kokoisia makkaroita. Jos sitä herrasmiestä joku etsii niin en halua edes ajatella mitä ehdotuksia voi kuulla joku toinen.

    • Anonyymi

      Minulle oli jo 25 vuotta sitten selvä etten ikinä pääse enkä pyri poliittiseksi epähenkilöksi. Siksi en halua olla korrekti enkä käsitä tällaista käytöstä jolla annetaan muille vapaus vaikka tappaa toinen omien säälittävien etujen takia. Tästä on esimerkkejä ympäri maailmaa joka päivä. Joku raja pitää asioissa olla,eikä pidä hyväksyä kaikkea mitä isompi tekee. Tämä pitää yllä tasapainoa.

    • Anonyymi

      Sanoo euroskeptikko joka kirjoittaa nimimerkillä ettei vaan loukkaa ketään.Mitä hyötyä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe