Arvostelukyky

Anonyymi

Mitä pitemmälle haluaa päästä poliittisena vaikuttajana, sitä selvemmin on omaksuttava erilaisia herrasmiessääntöjä. Hyvin pitkälle sen, mistä nyt yritän tehdä selkoa, oli kiteyttänyt liikkeemme perustaja dosentti Ilkka Hakalehto, että (kun kirjoitat) "katso, ettei se loukkaa ketään."
Seurasin vielä eilen mielenkiinnolla erästä nykyisistä pienpuolueskenen johtajista, kunnes tämä antoi kouluesimerkin arvostelukyvyn pettämisestä, ja asiasta antamieni huomautusten tylystä ylenkatsomisesta. En viitsi edes kertoa kuinka karkeaa hörhöilyä kyseinen vaikuttaja kaavaili. Saatte lukea siitä uutisista, jos asiasta tulee totta. Näin tuo kaveri vetää työnsä marginaaliin ja mahdollisuutensa vessanpöntöstä alas.
Omituinen optimismi näyttää pienryhmien skenen ihmisillä olevan vallalla. Luulevat, että heillä on varaa hillua kuin tivolissa. Maailman muuttuminen havaitaan liian myöhään, poliittisen uran tuhoutuessa arvostelukyvyn puutteeseen. Tekee pahaa katsoa lahjakkaiden nuorten, äänekkäiden äkkinousukkaiden nopeaa nousua ja tuhoa.

Tämä arvostelukyvyn ongelma ei tarkoita nk. poliittisen korrektiuden noudattamista eikä sananvapauden kaventamista, puhumattakaan minkään valtavirtaisen mielipiteen omaksumisesta, vaan sitä arvostelukykyä, joka tietää ja tunnistaa, millainen käytös ja toiminta on hyödyllistä ja kannattavaa poliittiselle aktivistille.

Euroskeptikko

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juu juu,jaa jaa.Mitään ei saa sanoa muuta muuttaa kuin olla yhtämieltä. Tämä kepulainen konsepti ei johda muuhun kuin tuhoon. Maailma on pulassa ahneuden takia.Ei saisi tuoda esiin asioita ja ihmisiä jotka ovat sotkeneey kaikkien asiat. Kyllä tuntuu loukkaavalta täm'ä porukka joka on sotkenut asiat ja vielä luulee jatkavansa typeryyttään muista piittaamatta. Ainoa ratkaisu on vaihtaa vallassa oleva väki ja luopua kasinopelistä jota he ovat pelanneet . Onhan se järkyttävää luopua muitten verottamisesta omaksi edukseen. Mutta se on ainoa mahdollisuus jatkaa useimmille elämää.Luulisi sinunkin jo ymmärträvän ettei näin voida jatkaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   7427
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   2434
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   1812
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   76
   1456
  5. 42
   1314
  Aihe