Pääministeri Sanna Marin

Anonyymi

En voi millään käsittää tai hyväksyä Marinin aamiaisetua.
Mutta ei voi kuin ihmetellä miten hänet on otettu tähtäimeen jupakassa.
Miksi Jyrki Kataista tai Juha Sipilää ei mainita mitenkään tässä yhteydessä vaikka on annettu ymmärtää heidänkin käyttäneen samanlaista etuutta?
Onko miesten kohdalla eri kohtelu?
Maksahan Marin saamasi tarpeettomat edut takaisin valtiolle ja elä kuin muutkin veronmaksajat. Suoraselkäisesti ja rehellisesti!

15

88

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sipilä asui Sipoossa, Kataisesta en tiedä asuiko pääministerin virka-asunnossa vaiko yksityiskodissa. Jokaisen pääministerin tulisi maksaa perheensä ruokalasku itse, on melkoisen eriarvoista jos pääministerin perheellä on ilmainen ja veroton ateriaetu, jollaista presidentillä ei ole.
   Sipilää on kritisoitu ja kritisoidaan edelleen, hänestä on pyritty tekemään talousrikollinen, vaikka ei ole epäilty saati tuomittu mistään.
   Marin tviittasi 2017 "päivä päivältä näyttää enemmän siltä, ettei Sipilä ole poliitikkassa edistämässä isänmaan vaan lähipiirinsä etua". Sipilän hallitusta vastaan silloinen oppositio järjesti mielenilmauksen.

   • Anonyymi

    Otappa selvää Sipilän taustoista ja noususta aikanaan ensimmäisien joukossa Oulun it-miljonääriksi.
    Kyllä sieltä vain löytyy ihan törkeää valtion eli meidän kaikkien veronmaksajien hyväksikäyttöä!


  • Anonyymi

   VAKIINTUNUT käytäntö!!!

   VNK on antanut vuonna 2010 ohjeet pääministerin virka-asunnosta ja siihen liittyvistä palveluista, joihin kuuluvat myös ruokailuun liittyvät palvelut. Valtioneuvoston edustustilojen Kesärantaan sijoitettu emäntä huolehtii virka-asunnon ruokapalveluista ja niiden tilaamisesta.

   VNK on viimeksi tarkentanut Kesärannan palveluita käytäntöä kuvaavassa ohjeistuksessa kesäkuussa vuonna 2019.

   ”Siinä täsmennetään muun muassa Kesärannassa asumiseen liittyviä palveluja, mukaan lukien ravitsemispalveluja. Pääministerin asuessa virka-asunnossa, sisältäen myös lyhyet yöpymiset, virka-asuntoon voidaan tilata aamiaistarvikkeita sekä kylmänä toimitettavia aterioita. Näihin liittyvät kohtuulliset kulut maksetaan valtion varoista. Palveluun ovat oikeutettuja pääministerin lisäksi hänen kanssaan samaan talouteen kuuluvat perheenjäsenet”, VNK kertoo.

   ”Vastaavia ravitsemispalveluita on aiemmin annettu Kesärannan virka-asunnossa asuneille pääministereille ministeripalkkiolain voimaantulosta (1.1.2007) lukien. Käytäntö on vakiintunut.”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   VNK lähetti eilen Verohallinnolle lausuntopyynnön pääministerin virka-asunnon palveluiden veronalaisuudesta ja sisäistä ohjeistusta asumisen palveluista tarkastellaan saadun vastauksen perusteella. Pääministeri on pyytänyt keskeyttämään hankinnat menettelyn selvittämisen ajaksi.

   Pääministeri Sanna Marin väitteistä häiden maksamisesta valtion rahoista:
   ”Jaahas. Ei ole!”

   VNK vastaa myös sosiaalisessa mediassa esiin nostettuun kysymykseen pääministerin häistä, joka osuu samalla päivälle kuin suuri hankintasumma tutkihankintoja.fi-palvelussa. Marinin hääpäivänä palveluun on kirjautunut hankintoja noin 23 000 euron edestä. VNK:n mukaan summa koostuu koko valtioneuvoston kansliaa koskevista kokouksista ja niiden tilauksista kesä–heinäkuulta.

   ”Laskuilla on noin kuukauden viive. Mainitut ostot eivät liity pääministerin häihin. Pääministeri ja hänen puolisonsa ovat vastanneet kaikista hääkuluistaan itse. Laskut on osoitettu pääministerille, ja hän on ne maksanut”, VNK kertoo.

   Siinä se TOTUUS!

   • Anonyymi

    Häälaskut on tullut tilauksen ja toimituksen mukaan maksettavaksi. Ei siinä ole mitään ihmeellistä.
    Suurempi lasku on valtiolta saamatta turvallisuuden hoitamisesta,
    Prinsessa on pulassa hoitamattomien asioiden kanssa osaamattomuus näkyy ei se riitä, että ripset ja kulmikset on laitettu.


  • Anonyymi

   Ihan selvää kateuttahan kaikki tällainen on, että pitää vaahdota joka ikisestä jutusta.
   Montakohan pääministeriä meillä on ollut historian varrella, ja jokainen heistä on syönyt aamiaisen, ja myös muut päivän ateriat.

   Jos ei ateriat kuuluisi samaan pakettiin, niin kai sitä olisi jätetty pöytä kattamatta.
   Niinkin yksinkertaista se on.

   • Anonyymi

    Ei ole kateutta. Kun pääministeri itse ei valvo mitä etuja annetaan ilman verotusta, on hyvä että lehdistö tekee.

    Ongelmaa ei ole syntynyt aiemmin, koska kukaan ei ole käyttänyt etua tässä laajuudessa.

    Poliittisesti ja jopa eettisesti tämä on tärkeää koska vasemmistoministeri vaatii muilta verojen maksua, miksi ei sitten maksa itse.

    Ja tuohan näyttää olevan avoin piikki.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole kateutta. Kun pääministeri itse ei valvo mitä etuja annetaan ilman verotusta, on hyvä että lehdistö tekee.

    Ongelmaa ei ole syntynyt aiemmin, koska kukaan ei ole käyttänyt etua tässä laajuudessa.

    Poliittisesti ja jopa eettisesti tämä on tärkeää koska vasemmistoministeri vaatii muilta verojen maksua, miksi ei sitten maksa itse.

    Ja tuohan näyttää olevan avoin piikki.

    Mari Kiviniemi asui Kesärannassa vuoden eli lähes saman ajan kuin Sanna eli Kiviniemen täytyy myös maksaa verot, Katainen on asunut ja käyttänyt samat edut kuin Sanna. Vanhasen, Stupin ja Sipilän käyttämät edut täytyy myös tarkastaa ja maksaa verot. Onko porvari rosvo joka ei maksa veroa? Tulen jättämään Verovirastoon tutkimuspyynnön eli pyörät alkavat pyöriä ja tutkimuspyyntöjä tulee sadottain eli muittenkin pääministereiden laskut tarkistetaan ja sitten alkaa kuukausien rulianssi kunhan summat tulee ilmi.
    Laki on kaikille sama.


   • Anonyymi

    Eiköhän se pöytä pysy jaloillaan kattamattakin, vaikka päällä olisi vain pelkkä vakstuuki ilman aamiaismuroakaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän se pöytä pysy jaloillaan kattamattakin, vaikka päällä olisi vain pelkkä vakstuuki ilman aamiaismuroakaan?

    Sanna yritti kiertää veroja. Raukkamainen teko. Suomessa moni lapsiperhe näkee nälkää kun kela ei myönnä riitävästi tukea edes ruokaan.
    Tämä mässäilee 850euron ruoat valtion piikkiin. Vastuutonta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanna yritti kiertää veroja. Raukkamainen teko. Suomessa moni lapsiperhe näkee nälkää kun kela ei myönnä riitävästi tukea edes ruokaan.
    Tämä mässäilee 850euron ruoat valtion piikkiin. Vastuutonta.

    Älä valehtele. Ei ole yrittänyt kiertää mitään veroja. Olet joko hörski valehtelija tai todella tollo.
    Miten muka on kiertänyt veroja?


  • Anonyymi

   Turhaa porua tyhjästä.

   Minä ymmärrän täysin pääministerin ateriaedut.

   Suomen kannalta on varmasti järkevämpää, että Suomen pääministeri käyttää aikaansa maan tulevaisuuden pohtimiseen sen sijaan, että pilkkoisi vain kaalia laatikkoon ja hämmentäisi puurokattilaa.

   Ja kyllä nämä edut ovat täysin yhtä perusteltuja myös Suomen Presidentille.
   Vai miltähän se näyttäisi jos Tasavallan Presidentti olisi Salessa ostamassa kaurapuuroa, paskapaperia ja tamppooneja Kultarantaan Putinin, Kersti Kaljulaidin yms. mahdollista vierailua varten?

   Entäpä turvallisuuskysymykset?
   Presidenttimme ja Pääministerimme saattavat olla myös terroristien tai muiden rikollisten tähtäimessä, eli ei varmaankaan ole kovinkaan viisasta että he käveleskelevät yksinään tuolla lähiöiden Salessa ja K-kaupoissa ruokaostoksilla?

   Eli mitä jos pahin sattuisi, ja Pääministerimme joutuisi lähikauppa reissullaan vaikkapa jonkin ääri-islamistisen terroristin uhriksi?
   Ja tämä kaikki vain sen takia kun häneltä otettiin se muutaman satkun ateriaetu pois...

   • Anonyymi

    Onneksi tämä ketku jäi kiinni.


  • Anonyymi

   Se on nyt sillä lailla, että valtionvieraille on tarjottava Berlusconin inhoamia suomalaisia ruokia yllin kyllin, mutta pääministerin pitää syödä Ruotsista tuotettuja Matsmartin ylijäämä- ja viimeisen myyntipäivän ohittaneita tuotteita, jottei valtiomme köyhtyisi. Onhan pääministeri varreltaan niin sorea ja korea, että hänhän pärjäisi varmaan kissan annoksella... eikö vaan? Ja voisihan sitä järjestää ohjelmapalveluna koko hallitukselle, että ruoka pitää itse kerätä metsästä, kalastaa, pyydystää ja vielä valmistaakin siellä Kesärannan ulkogrillissä, niin eipä neuvottelut kerkiä mennä karillekaan, kun vielä nuotiopuutkin pitäisi kerätä ja pilkkoa pilkkeiksi.... ja sitten Kesärannassa saunaan ja uimaan, niin siellähän saa voimia tuleviin koitoksiin. Syököön pääkaupunkiseudun hyväosaiset lounaseteliateriansa ja köyhät ruokaloissa tai jonottakoon ruokakassejaan Hurstilta tai kauppojen hävikkilaatikoista kaupan roskiksien luota tai ostakoon Ruotsista Matsmartilta tai Fiksuruoka puljusta. Näin säästyy jokunen euro annettavaksi EU:n nälkäisille herroille ja rouville siellä Brysselissä....

  • Anonyymi

   Eipäs, kun ateriaetu olisi ilmainen, jos pääministeri ottaisi vastaan samaa safkaa kuin kouluissa on!

  • Anonyymi

   Käsittämätöntä miten näin epäpätevälle henkilölle on annettu valtuuden toimia Suomelle tärkeissä asioissa. Jos hänellä on vaikeuksia hoitaa edes omia raha asioita oiken "aamupala gate" miten sellaisen henkilön voisi olettaa hoitavan Suomen etuja elpymispaketti asiassa parhaimmalla mahdollisella tavalla. Suomen kannalta olisi ollut parempi kun Marin olisi pysynyt kaupan kassalla, siellä hän olisi vain ajanut kaupan konkurssiin syömällä kuormasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   7054
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   186
   6102
  3. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   360
   3443
  4. Kauhea kuva Stefun instassa

   Onko itse piru sarvineen? Saa aikaan kylmiä väreitä.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3085
  5. Äänestysaktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä - demokratia kärsii

   Äänestys­aktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä: ”Alkaa olla demokratian kannalta kriisitasolla”, sanoo tutkija. https://www.hs.fi/politiikka/art-200
   Maailman menoa
   195
   2205
  Aihe