SDP syö sinun pöydästäsi...

Anonyymi

Tuo ei ole mikään yllätys, että Marin ulkoistaa syyllisyyden aina kun on epäonnistunut. Marinilla on ollut puolitoista vuotta aikaa syömistensä lomassa miettiä ja ihmetellä ilmaista ateriaansa ja alkoholietuansa. Olisi tarvittu vain pari puhelinsoittoa ja pyytää jotakuta 14 avustajasta selvittämään käytännön lainmukaisuus ja verovelvollisuus, jos ei kerran itse osaa sitä päätellä. On melko kornia ja ylimielistä nyt vedota 'kiireisiin' ja 'vähän tärkeämpiin tehtäviin', kun vielä kaikki tähän liittyvä on yritetty ensin salata, kunnes vyyhti alkoi purkautumaan ja vielä senkin jälkeen jatkaa salailua. Sehän tätä vyyhtiä on pitkittänyt.

7

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Heh, heh.... Ottaako egon päälle noin kovin kun Jussi ajaa duunarin asiaa ja "oma" puolue sen kun kiristäisi veroja!

   "Perussuomalainen ratkaisu tähän yhtälöön on palkkaveron leikkaus pieni- ja keskituloisilla työssä käyvillä, palkan sivukulujen karsiminen, yritysverotuksen keventäminen ja uudistaminen siten, että se kannustaa investointeihin; asumisen, liikkumisen, kuljetusten ja energian hinnan laskeminen. Tämä on mahdollista, jos siihen on poliittista tahtoa. Vähentyvät verotulot kompensoituvat osittain korkeammalla työllisyydellä ja pienenevillä julkisilla menoilla, Halla-aho sanoi."

  • Anonyymi

   Mitä te oikein narraatte? Jussi vastustaa ainoana puoluejohtajana halpatyövoimaa. Se vie duunarin kortistoon. Demarit kannattaa sitä

  • Anonyymi

   Globaalissa maailmassa samaa työtä tekevien palkkaerot eri puolilla maailmaa tulevat kaventumaan. Viherpunikit ajavat globaalin maailman asiaa, joten on väistämätöntä, että suomalaisen heikosti koulutetun duunarin palkka lähtee kovaan laskuun ja samalla samanlaisen intialaisen tai ukrainalaisen duunarin palkka lähtee nousuun. Globaali maailma toimii yhteisillä säännöillä, mitä viherpunikit toivovatkin.

   • Anonyymi

    Viherpuniikit ajavat muun maailman asiaa Suomi on pois tuosta asettelusta eikä heidän aate ole rehellistä, mutta ex pääministerin lupukset " vappusatanen" on rehellinen lupaus, mutta ei ole vielä toteutunut, tarkistin eilen pankkitilini Suomesta.


  • Anonyymi

   Ikävä kuva hänestä nyt jää. Myös siksi että savusti topakasti kulmunan eroamaan ja maksamaan takaisin vaikka esiintymiskoulutus oli hyvinkin tulkittavissa työtehtäviin kuuluvaksi, seisoihan ministerit silloin stagella harva se päivä. Valtion ruokien puputtamista onkin sitten jo vaikea katsoa työtehtäväksi.

  • Anonyymi

   Aika ihmeellinen ceissi. Eiköhän tuollaisia etuja luotaessa pitäisi nuo verotusasiat selvittää jo aika tarkkaan.

  • Anonyymi

   Sariinin selitykset ontuvat kyllä aika pahasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   39
   1408
  2. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1158
  3. Huh huh hellettä!

   Ja järvisydän tarjoili puitteet.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1151
  4. Mikä kaivatussasi on

   Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
   Ihastuminen
   68
   1115
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   1028
  Aihe