Halla-ahon työläisten/työttömien etujen heikennyspuheiden jälkeen tilausta duunaripersupuolueelle

Anonyymi

Alkaa olla aika duunaripersupuolueelle. Suuri osa työläisistä vastustaa haittamassamaahamuuttoa, monikulttuurisuuskehitystä, vähemmistötyranniaa(intersektionaalinen feminismi) ja kolmansien maiden halpatyövoiman Suomeen tuottamista, sekä Saksan ja Ranskan EU-pillin mukaan juoksemista. Sen sijaan suurin osa näistä ei kannata kovaa elinkeinoelämälähtöistä politiikkaa, jossa työläisten palkkoja halpuutetaan ja tyehtoshoppaillaan sekä käskytetään paikallisesti, vaikka paikallisesta sopimuksesta ei löydetty mitään hyötyjä tutkimuksessa. Myös työttömien aseman heikentäminen noin 670 000 työnhakijan jättityöttömyyden maassamme on puhdasta sosioekonomista rasismia.
Halla-ahon puolue profiloituu porvaripersupuolueeksi, kuin maahanmuuttokriittiseksi kokoomukseksi, vaikka äänestäjistä valtaosa on ei-porvarillista proletariaattia.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juuri näin.

   SAK:n Eloranta: Äänestämällä perussuomalaisia saat Suomen takaisin isäntävallan aikaan
   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4521330-sakn-eloranta-aanestamalla-perussuomalaisia-saat-suomen-takaisin-isantavallan-aikaan
   Ay-liikkeessä on pantava Jussi Halla-ahon tuplavoltti merkille, kehottaa suurimman keskusjärjestön puheenjohtaja.

   Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-Aho tarjosi pitkän listan heikennyksiä työntekijöiden toimeentuloon ja oikeuksiin ja vastapainoksi mikroskooppisen kompensaation massiivisista heikennyksistä. Näin Halla-ahon viime viikonlopun puhetta analysoi SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta SAK:n blogissa .

   • Anonyymi

    ”Kova oikeistopuolue, jossa työväki on syrjässä”

    Jussi Halla-aho äänesti työntekijöiden hyväksikäyttöä estävän lähetettyjen työntekijöiden direktiivin tiukentamista vastaan Euroopan parlamentissa vuonna 2018. Pitää toimia juuri päinvastoin kuin Halla-aho maalailee, jotta suomalaisen työntekijän asema paranee ja työehdot voidaan turvata, toteaa Eloranta. Työehtosopimusten kattavuutta ja sitovuutta on siis parannettava, jotta ulkomaisen työvoiman hyväksikäyttö vähenee.

    Eloranta vertaa perussuomalaisten olleen Timo Soinin puheenjohtajuuskaudella työväenpuolue ilman sosialismia, mutta ”Halla-ahon johtama puolue on kova oikeistopuolue, jossa työväki on syrjässä”.

    ”Oliko puhe puoluevaltuustossa kosiolaulu oikeistohallitukselle vai houkuttelupuhe nykymenoon pettyneille duunariäänestäjille? Tai oliko kyseessä sittenkin molemmat, yritys tuplavoltilla seuraavaan hallitukseen?”

    Eloranta ei usko työehtojen ja sosiaaliturvan heikentämisen ja työperäisen maahanmuuton kiristämisen keitoksen purevan suomalaiseen duunariin. Silti hänen mukaansa ”ay-liikkeessä on pantava Jussi Halla-ahon tuplavoltti merkille”.

    ”Kun äänestät perussuomalaisia, niin saat mitä tilaat. Suomalainen duunari tuskin tilaa työehtosopimusten romuttamista, lakko-oikeuden rajoittamista ja työttömyysturvan leikkaamista. Ja kuulemma äänestämällä perussuomalaisia saat Suomen takaisin – takaisin isäntävallan aikaan. Taitaa sittenkin olla aika viedä Suomi tulevaisuuteen, ei menneisyyteen”, kirjoittaa Eloranta.
    https://www.sak.fi/ajankohtaista/blogi/puheenjohtaja-jussi-halla-ahon-tuplavoltti


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torstaina tulee ulos uutispommi

   Ihan uskomatonta on luvassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   5980
  2. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   418
   4192
  3. Ilmaöämpöpumpun tehonkulutus jäähdytyksessä?

   Paljonko kuluttaa, kun jatkuvasti käy täysillä? Mikä on jäähdytyksen COP ?
   73
   3988
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   3137
  5. syy siepin happamuuteen selvisi!

   Voiko paljoa happamampaa ilmestystä olla kuin Sara Sieppi Kaunissaaren rannalla ? ressukka kuvitteli iskeneensä kultasuoneen ja pääsevänsä tämän uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2306
  6. Sofia ja velipoika.

   Sofia on tuonut velipoikansa mukaan psykologin vastaanotolle. Taitaa velikin olla yhtä hömelö kun lähtee ratsastamaan tuon lokin mukaan. Sofialla m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1097
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   103
   1045
  8. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1004
  9. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   873
  10. Katariina Anttila oli saanut väkevää palautetta tänään 21.6. toimituksessa!

   Toimitukseen marssi hyvin harmistunut haapavetinen rouva henkilö. Oli antanut Katariinalle kunnolla palautetta Ilkka Revon jatkuvasta maalittamisesta.
   Haapavesi
   33
   858
  Aihe