USA reagoidaan mutta Suomessa ei edes piispat

Yhdysvaltalaiset professorit esittävät pakoitteita Raija Toiviaista vastaan: ”Suomen syyttäjälaitos pakottaa kansalaiset valitsemaan uskonnollisen vakaumuksen ja vankeustuomion välillä”

Yhdysvalloissa useat nimekkäät professorit toteavat lausunnossaan, että Suomen syyttäjälaitos pakottaa kansalaiset valitsemaan uskonnollisen vakaumuksen ja vankeustuomion välillä.

Yhdysvallat kohdistaa pakotteita yleensä yksittäisiin ihmisiin. Pakotteita on toistuvasti kohdistettu sellaisiin vieraan vallan keskeisiin päättäjiin, joiden on katsottu loukanneen maansa kansalaisten ihmisoikeuksia tai uskonnon harjoittamisen vapautta.

Joukko nimekkäitä vaikuttajia vaatii avoimessa kirjeessään Yhdysvaltoja asettamaan pakotteita valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista vastaan. Vaatimukset liittyvät Toiviaisen Päivi Räsästä kohtaan nostamiin syytteisiin. Kirjeen nimekkäiden allekirjoittajien joukossa on muun muassa huippuyliopistojen, Yalen, Princetonin ja Harvardin professoreja.

https://urly.fi/25jO

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä on sitä ateistien asennetta!

  • Hörhöjä riittää.

  • Anonyymi

   "Yhdysvaltalaiset professorit esittävät pakoitteita Raija Toiviaista vastaan: ”Suomen syyttäjälaitos pakottaa kansalaiset valitsemaan uskonnollisen vakaumuksen ja vankeustuomion välillä”"

   Tuohan olisi asia jonka puolesta pitäisi taistella harmi vaan että että jenkkien ääriainekset ovat täysin valheellisen propagandan uhreja .Itse voin harrastaa kristittynä vaikka kuinka paljon uskontoani käydä kirkossa seurakunnissa tapahtumissa rukoilla ja levittää Jumalan sanaa mitään ei ole kielletty .

   "Yhdysvalloissa useat nimekkäät professorit toteavat lausunnossaan, että Suomen syyttäjälaitos pakottaa kansalaiset valitsemaan uskonnollisen vakaumuksen ja vankeustuomion välillä."

   Tuohan on aivan absurdi väite olen kristitty eikä koskaa ole kohdallani ollut tällaista eikä ole nytkään on suorastaan rikollista ja valtiopetos levittää tuollaista probagandaa maailmalla .

   "Yhdysvallat kohdistaa pakotteita yleensä yksittäisiin ihmisiin. Pakotteita on toistuvasti kohdistettu sellaisiin vieraan vallan keskeisiin päättäjiin, joiden on katsottu loukanneen maansa kansalaisten ihmisoikeuksia tai uskonnon harjoittamisen vapautta."

   Sekoitatte nyt virallisen Amerikan ja sitten nämä omaa agendaansa ajavat ääriuskovaiset vaikuttajat ovat siis kaksi eri asiaa vertaisin tätä siihen että kotomainen uusnatsipuolue hakisi agendalleen tukea vaikkapa klux klux klaanilta jenkeistä ja nämä sitten vaatisivat pakotteita Suomelle julkisella kirjeellä ja tietysti jotkut kys.aatteeseen höyrähtäneet muutamat ns professorit allekirjoittaisi asian

   "Joukko nimekkäitä vaikuttajia vaatii avoimessa kirjeessään Yhdysvaltoja asettamaan pakotteita valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista vastaan. Vaatimukset liittyvät Toiviaisen Päivi Räsästä kohtaan nostamiin syytteisiin. Kirjeen nimekkäiden allekirjoittajien joukossa on muun muassa huippuyliopistojen, Yalen, Princetonin ja Harvardin professoreja."

   Niin ymmärrät varmaan että että yhdysvallta ei vaadi mitää pakotteita vaan jotkut uskonaatteeseensa höyrähtäneet yliopisotin työntekijät ovat tällaisen kyhäelmän takana kyllä maailmassa voi kirjeitä lähetellä ja vaatia mitä vaan vaikka joka päivä mutta ei kannata nyt sekoittaa yhdysvaltain virallisia tahoja tällaiseen aatteelliseen näpertelyyn

  • Anonyymi

   Jos suomesta viedään uskonnonvapaus, niin silloin suomi on matkalla samoihin ongelmiin kuin mitä on lähi-idässä ollut satojen vuosien ajan!!!

  • Tai kyllä homoparien vihkiä piispa laajasalo sanoi että Päivin kohtelu on sanan ja uskonnonvapauden loukkaus

   • Homoparien vihkiä? Oletko persu, kun et suomea osaa?

    Sehän nähdään myöhemmin, että sallitaako uskonnon varjolla erivapaus syyllistyä rikoksiin.

    Mormonithan eivät saa moninaida pikkutyttöjä, vaikka se on heille ikuinen periaate. Pitäisikö mormonien uskontoa mielestäsi kunnioittaa?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torstaina tulee ulos uutispommi

   Ihan uskomatonta on luvassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   4410
  2. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   408
   4051
  3. Ilmaöämpöpumpun tehonkulutus jäähdytyksessä?

   Paljonko kuluttaa, kun jatkuvasti käy täysillä? Mikä on jäähdytyksen COP ?
   47
   3243
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   3001
  5. syy siepin happamuuteen selvisi!

   Voiko paljoa happamampaa ilmestystä olla kuin Sara Sieppi Kaunissaaren rannalla ? ressukka kuvitteli iskeneensä kultasuoneen ja pääsevänsä tämän uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1936
  6. Sofia ja velipoika.

   Sofia on tuonut velipoikansa mukaan psykologin vastaanotolle. Taitaa velikin olla yhtä hömelö kun lähtee ratsastamaan tuon lokin mukaan. Sofialla m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   995
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   76
   854
  8. Katariina Anttila oli saanut väkevää palautetta tänään 21.6. toimituksessa!

   Toimitukseen marssi hyvin harmistunut haapavetinen rouva henkilö. Oli antanut Katariinalle kunnolla palautetta Ilkka Revon jatkuvasta maalittamisesta.
   Haapavesi
   34
   796
  9. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   52
   781
  10. Persujen laiva on uppoamassa!

   Persujen laiva ajoi vaaleissa kiville ja pomopersu otti lopputilin. Kauanko Persulaiva pysyy vielä pinnalla? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6b
   Perussuomalaiset
   227
   649
  Aihe