Satonen varoittaa että koko maailma elää nyt tyhjän päällä

Anonyymi

Sastamalan rikkain mies Arto Satonen varoittaa Suomea ja samalla koko maailmaa, että me elämme nyt valtavan tyhjän kuplan päällä.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kokoomuslainen-varoittaa-valtavasta-talousriskista-koko-maailma-elaa-nyt-tyhjan-paalla/1b3b3598-057d-47f2-9602-42721b45f9c0

Satosen mukaan jotakin olisi nyt tehtävä, pikaisesti.

Se Satosen esittämä ratkaisu jää valitettavasti US:n maksumuurin taakse. Siksi en pääse näkemään niitä ohjeita, joita minun Vammalalaisena pitäisi nyt ensi sijassa tehdä. Kai pitäis ainakin säästää rahaa, tai jotain.

10

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rahat suomesta loppuu. Ne kun viedään EU,hun , Afrikkaan ja Lähi-itään vihervassarihallituksen toimesta. . .

  • Anonyymi

   Maakuntavero, Lisää viherveroja, Bensan hintaa vielä ylemmäs. Kyllä kansalta voi aina nyhtää lisää jos tarvis on.

  • Anonyymi

   Kokoomus möhli edellisellä hallituskaudella oikein emälahjakkaasti. Silloin Kokoomus ajoi täysilä Maakuntahallintoa ja maakuntien omaa verotusoikeutta. Petteri Orpokin oli Valtiovarainministerinä ajamassa Suomeen Maakuntahallintoja ja niiden laajaa verotusoikeutta.

   Nyt Kokoomus ja Satonen itkeä tillittävät, kun Maakuntien laaja veritusoikeus on tulossa. Petteri Orpo väittää, että ei hän ole tällaista asiaa ollut koskaan ajamassa.

   Kokoomus ajoi niin järjetöntä ja kallista Bisnes-SOTE mallia koko Suomeen, että se kaatui omaan mahdottomuuteensa. Samalla tämä lyhytnäköinen kokoomus-sählinki avasi paraatioven SDP-sosialistihallitukselle ja Maakuntaveroa ajavalle KEPU:lle.

   Kokoomus on ajanut todella typerää politiikkaa Orpon ja Stubbin aikoina.

   Satosen pelkäämä pörssikupla ei ole se suurin vaara, vaan Marinin ajama järjetön, kallis ja sekava SOTE-uudistus.

  • Anonyymi

   Oli hallituspohja mikä vaan, Niin olisi hyvä että kokoomus EI olisi mukana koska he leikkaavat aina köyhiltä. Ja ovat nykyään lähes kaikki suvakkeja. Ja käykö se artsi vielä äijänkivellä..

  • Anonyymi

   Mutta se on sentään selvä asia, Että jos haluaa uutisia kattavasti, Niin ne löytyy nyt kirjoittamalla Googleen kaksi sanaa : murkut sivusto.

  • Anonyymi

   Toi Satonen on ollut jo pitkään yksi Kokoomuksen kaikkein pätevimmistä ministereeistä.

   Kansanedustajana on istunut jo 18 vuotta. Ihan pian on varmasti ministerituolikin jo alla. Valtiovarainministeri tai Kauppa- ja Teollisuusministeri on Satoselle sopivia hommia.

   Pääsee kertomaan noita maailmantaloudesta tekemiänsä kuplia ja muita löydöksiä muille EU-ministereille, että saadaan tämäkin asia korjaukseen.

   • Anonyymi

    Ei ole ministeri. Ihan rivikansanedustaja.


  • Anonyymi

   Ei tule Satosesta ministeriä. Ikinä. Yksi selkeä syy on heikko ulosanti. Hyvä kun saa pidettyä nykyisen edustajan paikkansa. Menneet kaudet ovat antaneet hänelle mahdollisuuden tehdä se mihin hän kykenee. Uutta verta kehiin, ja jo tehtävänsä tehneet konkarit sivuun.

   • Anonyymi

    Arton rouva tukee artsia äijänkivellä.


  • Anonyymi

   Tärkein tieto olisi että onko Satonen transu vai puppelipooika? Korruptiosta nyt ei kukaan jaksa enää puhua. Arto käyttää rikastuakseen sisäpiiritietoa hyväkseen. Ja samalla hyvävelijärjestö Sastamalassa rikastuu mm Niemiset...miettikää :))

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   39
   1394
  2. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1153
  3. Huh huh hellettä!

   Ja järvisydän tarjoili puitteet.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1149
  4. Mikä kaivatussasi on

   Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
   Ihastuminen
   68
   1109
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   1020
  Aihe