Kaunis, tumma pääministerimme bongattu kadulla kävelemässä.

Anonyymi

Suomessa on todella kaunis pääministeri. Se käy ilmi tästäkin fiminpätkästä. Aivan tavallinen pariskunta joutuu täysin Sannan tummien silien ja kauneuden lumoihin.
https://youtu.be/c06Sb3_aeqU?t=59

Jos törmäät pääministeri Mariniin kadulla, älä missään tapauksessa katso suoraan silmiin. Jos katsot, olet mennyttä miestä ja naista.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika hyvin saanut tuo naisnäyttelijä kiinni Marinin eleet ja puhetavat. Tällä naisella on paljon kauniimmat silmät kuin originaali-Marinilla.

  • Anonyymi

   Olisi saanut videopätkällä esittää vielä enemmän tuota Sanna-imitaatiota. Se on koko tämän filmipätkän keskeinen glue.

   Tää nainen kävisi hyvin tuuraamaan pääministeri Marinia, jos tämä taas saa jonkin korona-karanteenin niskoilleen, just ennen kyselytunnin alkamista.

   • Anonyymi

    Sanna Marin on helposti korvattavissa. Suomesta löytyy tusinoittain tuollaisia tummatukkaisia laihoja naisia, osa saattaa olla sosialidemokraattejakin.

    Pääministerinä olo ei ole vaikeaa, kun kaikki ohjeet tulee suoraan virkakunnalta, Kesärannan syömisiä myöten. Itse ei tarvitse tietää kovinkaan paljoa, kunhan on päälle päin edustuskelpoisen näköinen, ja tukka kammattuna.


  • Anonyymi

   Oliko prisman kassi mukana?

  • Anonyymi

   Muut uhrataan, ja väärä messias jatkaa ? kuin mona salin sverige sdp?
   - family marin, saatu aamiaisiin tax free 850e /kk.
   Joka olisi on noin2000e /kk verrollista tuloa. törkeää !

   veronkiertoa siis, ja liian suuria etuja. Sekä ison rahan menetys välimerelle, huonoilla sopimuksilla! .
   Ei ihme että marinin otsa menny jo kurttuun, kuin aikoinaan hikisellä kataisella
   ( sähkönsiirtomaksu-kreikkatuki..). ja uuniperuna, tuppeensahattu vanhasella....
   Tai sipilä naivismi, oulu lastenraiskaus, turun tori teurastus..

   Mutta ajatelkaa, se ministeri ike kokoomus, sai potkut kun textasi tai muna kuvia lähetteli? Ja Marin on laittanu koko-vartalo kuvia vogueen, yms. jukaisuihin....

   Ja Kuka maksaa marinin perheen konkurssi-miehen velat ja lainat ja ilmaiset busines finlandin korruptio rahat? ----ei kai veronmaksaja joudu maksamaan niitäkin !!
   Liiallisen, osaamattoman, ja yli varojen elämisen maksajana veronmaksajat -miksi?

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomesta löytyy oikeitakin huijareita:
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16988242/joutuuko-halla-aho

    Turhaa tämä jaakaus. Perussuomalaisia ei koskaan saada kiinni laittomasta apurahojen käyttämisistä.

    Halla-ahokin on pedannut asiansa niin taskasti ja vesitiiviisti, että mitään jälkikanteita on mahdoton enää nostaa. Kaikki on tehty lakien ja asetusten mukaan, kun Perussuomalainen on asialla.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tuo tuossa videossa ei ole oikea, ystävällisesti hymyilevä Sanna Marin, vaan joku persujen meikkaama vamppi, joka kieltämättä on erittäin seksikäs ja huokuu vaarallista ja pimeää houkutusta. Persujen videoiden katsominen tosiaan herättää suorastaan eläimellisiä haluja, kuten joillakin kummallisen tarpeen äänestää persuja. Se on jo niin järjetöntä, että aiheuttajana täytyy olla jokin todella kiero psykologinen juoni.

   Sen sijaan aurinkoinen, kevään kunniaksi värikkään iloisesti mutta tyylikkäästi pukeutuva pääministeri Sanna Marin taas saa hyväntuulisuudellaan äänestämään SDP:n positiivisia ja tulevaisuuteen katsovia ehdokkaita.

  • Anonyymi

   Turha hermoilla. Pääministeri-Sanna on tottunut käsittelemään rahoja, oli kyseessä sitten pieni tai suuri summa. kassalla on pakko käsitellä rahaakin.
   Joten jo ammattinsa puolestakin Sanna-rouva osaa laskea kansanedustaja-Jussin stipendit , apurahat ja tilaustyöt. Taatusti sosiaalidemokraatti puuttuu perussuomalaisten rahankäyttö virheisiin, jos sellaista vaan löytyy.
   Oikeastaan Antti Rinteen luulisi tarttuvän persun mokiin ja ennen kaikkea Halla-ahon, jota Rinne suoraan sanoen vihaa.
   Tässä onkin kaikki kolme rahankäsittelijää, joista yksi ei ole vielä oikeuslaitoksen tai veroviraston hampaissa rahoitussotkujen takia!
   No, rahaa tai rasismia, välikös sillä!

  • Anonyymi

   " vaan joku persujen meikkaama vamppi, joka kieltämättä on erittäin seksikäs
   ja huokuu vaarallista ja pimeää houkutusta. "

   No enpä olisi osannut paremmin sanoiksi pukea, että millaisia mielikuvia ihan tavallisen miehen päässä syttyy, kun näkee tuommoisesti laitettuja mustia Milla Magioita.

   Aku Ankassakin Milla Magia on karmee noita, mutta samalla se on vahvasti meikattu seksikäs vamppi. Tää Persujen videon musta vamppi on rakennettu Millan ja toisaalta Sanna Marinin hahmojen päälle.

   Lopputuloksena on tuollainen epävakaa, mutta oudosti kiehtova musta noitanainen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   103
   3387
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2910
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   64
   2691
  4. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   2080
  5. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   267
   1763
  Aihe