Pääministerin hyvä ravitsemus on Suomelle tärkeää

Anonyymi

Koko Suomen kansan on kannettava vastuu pääministerin hyvästä ravitsemuksesta. Ilman kunnollista ravitsemusta pääministeri ei pysty tehokkaasti ajamaan Suomen eikä persujenkaan asioita.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Totta, vaikka persut ovat yrittäneet toimia vastoin Suomen etua pyrkiessään estämään pääministeriä saamasta kunnon ravitsemusta.

  • Anonyymi

   Politiikka on ihmisten pettämistä.
   Anna-Maja Henriksson Oikeusministeri puhui kunnallisvaali puheessaan purettavista hyvä veli järjestelmistä.
   Nyt kuin Marin hänen hallituskumppaninsa tekee kavalluksen ja törkeän varkauden yhteisiin verovaroihin ja yritti varkautensa saada vielä virkamiesten niskaa, Oikeusministeri on ihan hiljaa. Eikö tämä juuri ole sitä hänen puhumaansa hyvä veli järjestelmää.
   Tästä kuvastuu poliitikon henkinen selkäranka joka on yhtä tukeva kuin pystyyn kakittu lapamato.
   Huijari mikä huijari.

  • Anonyymi

   Näkyy aiemmista porvarishallituksista, mitä siitä seuraa, kun pääministeri vain hotkaisee pelkän kupin kahvia aamulla eikä varmaan syö kunnolla koko päivänä. Siinä syntyy sitten nälkätokkurassa aktiivimalleja ja muita typeryyksiä, joilla ei valtakunnan asioiden tilaa paranneta ollenkaan, mutta rahaa palaa suuret määrät.

   Mutta heti kun maassa on pääministeri, joka syö kunnollisen aamiaisen ja päivällisen, vaikka lämmitetty onkin, niin maa torjuu kulkutaudin parhaiten Euroopassa ja kokee ennennäkemättömän taloudellisen nousun.

   Oikeisto ei olisi halunnut tällaista. Oikeisto haluaa aina rangaista ja kurittaa, ja se on jopa tärkeämpää kuin itse saatu hyöty, joka toki on se seuraavaksi tärkein asia oikeistolle. Nyt köyhät ja muut suomalaiset pääsivät liian helpolla ja sehän ei käy, oikeistolaisen mielestä vain rikas saa päästä helpolla.

   Niinpä oikeisto teki kaikkensa estääkseen Sanna Marinia syömästä kunnollisia ja ravitsevia aamiaisia. Tapansa mukaan oikeisto epäonnistui siinäkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   112
   4095
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   3540
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   66
   2861
  4. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   2279
  5. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   319
   2173
  Aihe